Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
TANajevo treba na ignore. Ilegalce u BH fudbalu (DRžavi) odstraniti. Mešetere, koji drže ilegalce ****. Utakmicu u Bijeljini registrovati 3:0 za Radnik (ukoliko je žalba osnovana), a ako ne potvrditi rezultat sa terena ili zakazati novi meč ( ne znam pravila).super je napisao/la:ChWilla je napisao/la:nek' se ispucaju, jedno do petka. a onda im ga šuknuti do balčaka, kratko, jasno i argumentovano. sami sebe ukopavaju.![]()
da znaju sto ne znaju
![]()
Ma kakav ba pesimizam, ubicemo Boga u njima i svu nadu da mogu osvojiti neki trofej... Kad ubijemo Boga u njima u prvoj utakmici u drugoj izvesti juniore i pomesti sve do kraja... Trebamo se nafurati, na Grbavici da nas bude maksimum maksimuma i razvaliti ih k'o nikad!amerosm je napisao/la:Meni se nikako ne svdidja zrrijeb i to iz vise razloga, no sta je tu je...
Kao prvo ovo bi se moglo odraziti na nase rezultate u ligi, kao drugo prvu utakmicu igramo na domacem terenu, a kao trece strah me povreda kljucnih igraca, jer siguran sam da se niko nece stediejti kada je ova utakmica u pitanju.
Tako je, SILOVANJE ILEGALACA...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma kakav ba pesimizam, ubicemo Boga u njima i svu nadu da mogu osvojiti neki trofej... Kad ubijemo Boga u njima u prvoj utakmici u drugoj izvesti juniore i pomesti sve do kraja... Trebamo se nafurati, na Grbavici da nas bude maksimum maksimuma i razvaliti ih k'o nikad!amerosm je napisao/la:Meni se nikako ne svdidja zrrijeb i to iz vise razloga, no sta je tu je...
Kao prvo ovo bi se moglo odraziti na nase rezultate u ligi, kao drugo prvu utakmicu igramo na domacem terenu, a kao trece strah me povreda kljucnih igraca, jer siguran sam da se niko nece stediejti kada je ova utakmica u pitanju.
Slično sam razmišljao jer mi u ovom trenutku nemamo širinu pa bilo kakva povreda ili kartoni ( a bit će ih sigurno puno zbog sve ove atmosfere) može nas dobro oslabiti u tekmama u prvenstvu. Ima i ta mejsta da će oni biti malo bolje uigarni kasnije ali bili bi i mi kasnije bolji kad nam se vrate svi. U ovom momentu se krpimo i nije uopšte toliko problem sama tekma sa njima koliko ove druge u prvenstvu. Volio bi da su došli u polufinalu.amerosm je napisao/la:Meni se nikako ne svdidja zrrijeb i to iz vise razloga, no sta je tu je...
Nama navijacima i nasim igracima dodatni, puno veci motiv, trebaju biti ove prljave igre Sarajeva, a razlika u kvaliteti i nije neka, tu je najbitniji voljni momenat i motiv koji mislim da mora biti trenutno na nasoj strani...zaboljisportuBiH je napisao/la:Slično sam razmišljao jer mi u ovom trenutku nemamo širinu pa bilo kakva povreda ili kartoni ( a bit će ih sigurno puno zbog sve ove atmosfere) može nas dobro oslabiti u tekmama u prvenstvu. Ima i ta mejsta da će oni biti malo bolje uigarni kasnije ali bili bi i mi kasnije bolji kad nam se vrate svi. U ovom momentu se krpimo i nije uopšte toliko problem sama tekma sa njima koliko ove druge u prvenstvu. Volio bi da su došli u polufinalu.amerosm je napisao/la:Meni se nikako ne svdidja zrrijeb i to iz vise razloga, no sta je tu je...