RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
87.min - Velika šansa za Rudar. Srndović je izašao sam pred Bandovića, ali Bandović još jednom spašava svoja vrata
85.min - Brza kontra Rudara, ali su se gosti spetljali u napadu. Ostaje 0:0
ovog bandovića vezati dobrim ugovorm, a ostalo marš iz kluba, pa čovjek nas spasio katastrofe prave.......
85.min - Brza kontra Rudara, ali su se gosti spetljali u napadu. Ostaje 0:0
ovog bandovića vezati dobrim ugovorm, a ostalo marš iz kluba, pa čovjek nas spasio katastrofe prave.......
- MirzaGunner
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:84.min - Publika u Vrapčićima sve nervoznija, traži pogodak, kojeg po svemu sudeći neće dočekati
hjade barem penal za nas, pa pobjeda....

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
i ovo je uspjeh kako igraju, ne znam stvarno šta je razlog ovako lošoj igri, nije valjda ispadanje iz kupa? 

- MirzaGunner
- Kontakt:
Ako ovako ostane sto ja nebi volio trebate skinuti kapu onom vasem golmanu pa sta je covjek sad odbranio, a za ostale nez., kako se bore.AlemC85 je napisao/la:i ovo je uspjeh kako igraju, ne znam stvarno šta je razlog ovako lošoj igri, nije valjda ispadanje iz kupa?

0:1
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
gubimo 0:1..........

- MirzaGunner
- Kontakt:
Wtf??????????????????????????????????????????????

mislim da bi bilo napametnije da mirza fino spakuje kofere i da ostavku! nisi sposoban voditi ekipu i gotovo! 6-ta utakmica bez pobjede od toga 4 kuci uz cini mi se jedan postignut gol!! sramota, FUJ sviju mi
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
The end 

-
- Kontakt:
- MirzaGunner
- Kontakt:
Steta rodjeni stvarno, nista zelim vam srecu u daljem nastavku prvenstva. 

sreća pa nismo toliko ugroženi kao neki, ali nakon ovoga MIRZA ćao....
- Crni gavran
- Kontakt:
Najbolje po vama da ispadnu Čelik, Velež i Sloboda. E onda ste rahatElegant je napisao/la:drug liga ...

Rođeni, nedajte se. Izronice stari za one sto ga vole.

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
kako bola nisu ugrozeni,pa pogledaj malo tabelu,jos dva poraza,kao sto ce i biti sad u travniku i kuci od zrinjskog i eto ti ga borba za opstanak,naravno kao i svake godine,e jeste li ih dizali u nebesa europski velez,ahaa....
kada?Crni gavran je napisao/la:Najbolje po vama da ispadnu Čelik, Velež i Sloboda. E onda ste rahatElegant je napisao/la:drug liga ...
- Crni gavran
- Kontakt:
Pa ne znam ni za nas, a kako cu znati za vasAlemC85 je napisao/la:kada?Crni gavran je napisao/la:Najbolje po vama da ispadnu Čelik, Velež i Sloboda. E onda ste rahatElegant je napisao/la:drug liga ...

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Rudar nas nadigro samo tako dobroje pa imamo Bandovica na golu jedini Brkovic koji moze proci danas mali je ekstra igrac, onaj Mehremic zaluto u Velez nema on veze Varesanovic treba otkaz dobiti jer ovo je ravno nuli danas , Hiros nemoze meda ovo je ko raspad sistem pa opet Jovo na novo samo nabijanje prema Brkovicu ili prema golu Rudara
e to je problem brate, što se šprdaju s Veležom, čelikom i sličnim klubovima kao da si to nečije privatne prčevine..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.