NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

InatSilniBosanski
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la InatSilniBosanski » 15 mar 2025, 17:58

NazorUso je napisao/la:
15 mar 2025, 17:39
Menadzer Hadziabdic vas je usrecio sa igracima.
Do opstanka aBd !
Usrecio je nas Adzem, i to sto su se konacno malo dozvali neki ljudi u gradu
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 mar 2025, 18:02

tropic je napisao/la:
15 mar 2025, 17:21
Nikad zadovoljniji nisam otisao sa utakmice. To je to sto imam za napisati :opaopa:
Bas ovo govorim cijelo vrijeme i to sam i mislio napisati, ne pamtim kad sam sretniji/zadovoljniji otisao kuci sa stadiona.

Sve vrh, igraci borba zalaganje, igra super 2 gola plod jako lijepih akcija ( centarsut Obradova nisam vidio bog zna otkad da neko tako zavrne loptu ovdje ), jedan gol strasan indvidiualni kvalitet, nazad beton Zgonjanin Hadra Fontemachi. Stvarno sam se osjecao sigurnoda cemo dobiti utakmicu cijelo vrijeme.

Publika super, bravo i za SN i Robijase, prelijepa atmosfera za provesti subotu. Steta sto nije lijepo vrijeme i sto je njiva a ne nogometni teren, danas nas je teren sabotirao i dobili bi 5-1 s normalnom podlogom. Nekad smo se radovali kaljuzi jer smo samo slucajno znali pobijedjivati da uvalimo jedan i branimo se, sada nas to sabotira!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 15 mar 2025, 18:04

Ipak moram malo komentarisati. Odlicna igra, ekipa fizicki spremna ali treba malo loptu spustiti i ici kolo iz kolo a ne ko pojedini pisati da imamo ekipu koja je u prve 3 ekipe lige po jacini.

Kazu da su primanja redovnija nego u vojsci :D

Podhitno rjesavati glavni teren, ovo je katastrofa.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 15 mar 2025, 20:20

Vala teren je zreo za mijenjati, ustvari trebalo ga mijenjati i prije 10 godina, ali sad više nije uslovan, nadam se da će biti kakve mogućnosti da savez pogura ipak smo najveći klub u USK...

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 15 mar 2025, 22:34

Napokon da je pročepilo, i nakon gola Čelika vidjelo se da ćemo dobiti utakmicu, vidjelo se izgaranje sve do jednog…

Obradov strašan igrač, odbrana jaka ko beton, Božić i Marriaga po krilima nezaustavljivi, iako najmršaviji Smailović dobro drži vezu, Zariću dozivotni ugovor kakva energija kakva ludost od igrača.

Ne trebamo se porediti s tim da smo u top 3 ekipe to nam je manje bitno, kad i robijasi kazu da nisu protiv jace ekipe igrali…cilj je jasan.

Realno da je teren bio bolji zreli su bili za 5 komada, mala zamjerka Amar Tahric dobio si sansu 10 min. igraj 2 izgledna napada si zasrao, pored svega fantasticnog danas me nanervirao…

Hvala Bogu sve je krenulo top, sad iskreno ovaj teren mijenjati sto prije, jer do slijedeće utakmice se neće oporaviti ono je oranje a ne teren… jedno 10 dana ne koristiti ga nikako jer teren kad bude top ova ekipa sa danasnjom igrom nece imat premca.

Ako neko zna ima li kakvih info za teren i tribine pricalo se o tome da li se zna dokle je doslo s tim, nadam se da ce pomocni osposobiti kroz mjesec dana, napokon se sklapaju svi uslovi da budemo ozbiljan klub, al teren i njegova izmjena sa novom drenazom pod hitno.

Jos jednom, svaka čast na igri i neću reći zalaganju već ginjenju, idemo dalje!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 mar 2025, 23:12

Bihac1299 je napisao/la:
15 mar 2025, 22:34
Ako neko zna ima li kakvih info za teren i tribine pricalo se o tome da li se zna dokle je doslo s tim, nadam se da ce pomocni osposobiti kroz mjesec dana, napokon se sklapaju svi uslovi da budemo ozbiljan klub, al teren i njegova izmjena sa novom drenazom pod hitno.
Ja koliko znam ekipa svakako nije trenirala na glavnom, mozda ove sedmice malo... do iduce domace imamo dosta bas :mrgreen:

Teren i kad se pocne mijenjati na ljeto ( ako ) mi cemo mozda prvu polusezonu sljedece igrati u Cazinu onda.

Amar skroz nespreman, mora on dici fizicku spremu. Usao je a bio sporiji od onih sto igraju 80min vec, al nadam se da ce i on doci u pravu formu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 16 mar 2025, 00:12

Ne treba nas uzdizati odmah, mi smo odmah top 3. Ova liga je uvijek bila gdje prvi izgubi od zadnjeg. Nikad se ne zna. Vrh odigrano, taktika, uigranost, snaga. Mozemo se nadati dobrim utakmicama, ali opet treba ici korak po korak. Nama i dalje slijedi borba za opstanak. Sad dvije u gostima, da izvucemo 4 boda, lakse bi se disalo, iako to ce biti tesko.
Prva Gorazde, danas dobili Tuzla City u gostima. Zadnjih pet utakmica 1 poraz.

Sto se tice naseg terena, mislim citav kanton zna u kakvom je stanju. Sreca sad dvije igramo u gostima, taman do tad ce se oporaviti jer trebale bi i ove kise prestati, pa ce se to sanirati malo. Iako ce i dalje biti patnja dok god se to sve ne zamijeni.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 16 mar 2025, 00:38

Fazon je što uopšte nismo daleko da imamo nazovimo normalne uslove za pravi nogomet, meni nije problem ko ni vama ostalim ,pretrpit cemo jednu polusezonu i ici u cazin al kad zamislis da cemo imat novi pomocni teren i nov glavni teren sa atletskom stazom drugi ce to fudbal biti,valja istrpit sve, uostalom trenutni ljudi u upravi rade posao ocigledno po zakonu i pravilima daj Boze da je ovo neki novi val…

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 16 mar 2025, 11:20

Kako kod ovog drugog gola nema snimka sa central ne kamere, ne vidi se uopste odakle je šut. A djeluje da je strasan gol...

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 16 mar 2025, 12:35

HeliosIzDomzala je napisao/la:
16 mar 2025, 11:20
Kako kod ovog drugog gola nema snimka sa central ne kamere, ne vidi se uopste odakle je šut. A djeluje da je strasan gol...
Bom buraz gol je strasan bez obzira na kameru makar je sa istoka tako mislim 30m da je potegao

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 16 mar 2025, 13:21

Hvala bišćani na predobrom gostoprimstvu u gradu jučer. :salut:
Sretno Jedinstvu u nastavku prvenstva, da se domognete opstanka u ligi.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 mar 2025, 13:35

Ma golcina brate, maltene iz prvog dodira cini mi se potegao sa 30ak metara... bilo je raje na stadionu sto nisu vidjeli gol, nije niko ocekivao bas.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 mar 2025, 13:38

Convicts1988 je napisao/la:
16 mar 2025, 13:21
Hvala bišćani na predobrom gostoprimstvu u gradu jučer. :salut:
Sretno Jedinstvu u nastavku prvenstva, da se domognete opstanka u ligi.
Uvijek ste dobro dosli u Bihac, sjajno navijanje i brojka :salut:

Nazalost ekipa vam je ocajna i na tome bas morate poraditi, osim fudbalskih kvaliteta upitni su i karakteri tipa Sero. Sretno i vama.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 mar 2025, 16:52

Neces vjerovati, ali kamermanu je stala centralna kamera u tom trenutku, zato je ubacen snimak sa ove druge.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 16 mar 2025, 18:30

Bez obzira na bod iz Srebrenika i tri boda protiv Čelika koja su plod odlične igre ne treba trčati pred rudu. Imamo težak raspored, a svi imaju svoju računicu, moramo biti među prvih devet ekipa na kraju sezone da bi opstali.

Sada imamo dva gostovanja u Goraždu i Travniku, tako da ćemo nakon te dvije utakmice znati gdje smo i šta smo.

Barem po onome što smo vidjeli protiv Čelika ova ekipa da je od početka na okupu bila bi u top tri bez ikakvih problema, ali treba biti oprezan, jer ovo nije sezona kao i svaka druga do sada.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 mar 2025, 19:11

NeRi_K je napisao/la:
16 mar 2025, 18:30
Bez obzira na bod iz Srebrenika i tri boda protiv Čelika koja su plod odlične igre ne treba trčati pred rudu. Imamo težak raspored, a svi imaju svoju računicu, moramo biti među prvih devet ekipa na kraju sezone da bi opstali.

Sada imamo dva gostovanja u Goraždu i Travniku, tako da ćemo nakon te dvije utakmice znati gdje smo i šta smo.

Barem po onome što smo vidjeli protiv Čelika ova ekipa da je od početka na okupu bila bi u top tri bez ikakvih problema, ali treba biti oprezan, jer ovo nije sezona kao i svaka druga do sada.
Izmedju ostalog kradje i otimacine su pocele, Gradinu pokrali u Travniku, Celik u Gorazdu…

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 16 mar 2025, 19:34

Tri boda u iduce dvije utakmice, bilo bi sasvim dovoljno.. Cak i bod protiv Goražda je zadovoljavajući , jer ce nam biti direktan konkurent za opstanak... Jednostavno sve kuci moramo uzeti i na to ne smijemo gubiti od konkurenata da bi ostali.Imamo također gostovanje u Hadzicima koje ce dosta toga reci..
Sto Neri rece ova ce polusezona biti bas bas teska,
9 mjesto za opstanak... A to je nekih 41-42-43 boda. Fakticki 30 bodova ce trebati u ovoj polusezoni, a to ce i Stupcanica tesko uzeti... Ali idemo utakmicu po utakmicu i nadati se najboljem...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 mar 2025, 20:55

harden je napisao/la:
16 mar 2025, 19:11
NeRi_K je napisao/la:
16 mar 2025, 18:30

Izmedju ostalog kradje i otimacine su pocele, Gradinu pokrali u Travniku, Celik u Gorazdu…
I Gradinu protiv nas, glavni sudija sa tog meca je suspendovan, nije valjda svirao cist penal za Gradinu

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 mar 2025, 21:07

Mramic24 je napisao/la:
16 mar 2025, 19:34
Tri boda u iduce dvije utakmice, bilo bi sasvim dovoljno.. Cak i bod protiv Goražda je zadovoljavajući , jer ce nam biti direktan konkurent za opstanak... Jednostavno sve kuci moramo uzeti i na to ne smijemo gubiti od konkurenata da bi ostali.Imamo također gostovanje u Hadzicima koje ce dosta toga reci..
Sto Neri rece ova ce polusezona biti bas bas teska,
9 mjesto za opstanak... A to je nekih 41-42-43 boda. Fakticki 30 bodova ce trebati u ovoj polusezoni, a to ce i Stupcanica tesko uzeti... Ali idemo utakmicu po utakmicu i nadati se najboljem...
Pa u zadnjih 7-8 sezona na 9 mjestu su zavrsavale ekipe koje u imale od 38 do 43 boda, ako gledamo na to da 9 mjesto osigurava opstanak.

Ali ne zaboravimo da se tad igralo 30 kola, a ove sezone ce biti 28 utakmica.

Tako da mislim da bi i sa 36-37-38 bodova moglo da se osigura opstanak, ali pred nama je pa cemo vidjeti sve.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 17 mar 2025, 11:41

Evo NK Varaždin obnavlja teren za 300.000 eura

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... o-15561423

Ako je istina da neko daje milion za zapadnu tribinu onda bolje te novce dati za uređenje terena a ja mogu sebi ponijeti spužve za pod guzicu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Iceplayer i 14 gostiju.