legenda reala je napisao/la:Raonffa je napisao/la:
Uz to bih još dodao odlične finte i osjećaj za asistenciju. Vjerujem da bi bio još bolji kad bi uhvatio neki kontinuitet u reprezentaciju, yebiga ne može on sa nekih 10ak minuta po meču (u prosjeku) pokazati sav svoj talenat.
Ma strasno je brz na onom SP2013 je bio bolji igrač od Cindrića a gledaj sad razlike među njima
Vala je vakat da krenemo u naredne kvalifikacije sa njim na srednjem i da probamo tog Lončara moramo baciti jedne kvalifikacije i promovisati ove momke, svakako ispadamo u barazu na kraju tako a mozemo puno dobiti za buducnost
Daj Bože da bude tako, mislio sam da je naučio lekciju u prvom meču protiv Austrije gdje smo "upoznali" Vegara, kontam davat će mu sve više minuta kad ono kad se lomilo Vegar mahao peškirom u Beču, kao i Perić.
@Harika
Samo ti poredim rezultat u kontekstu kada je Terzić bio u napada i kada nije bio u napadu. Ja se nadam da je to Šuman svjesno radio, mada kad se sjetim tekme protiv Austrije u gostima i kad mi naumpadne da mu je Prce igrao 55 minuta na lijevom beku, da mu je Terzić igrao na lijevom beku, a Vegar bio zakucan na klupi, odmah postanem sumnjičav.
Vidio si večeras kakav je Vegar igrač i koliko nam više znači nego Prce. Čast Nikoli i hvala mu na svemu, al' nama ne može dati više ništa osim 10, 15 minuta na terenu (računajući i odbranu jer je veoma jak) i to je to. Da mi imamo nekog vrhunskog razigravača, pa haj eto i da mu pustiš da igra, al' pošto naši bekovi nerijetko moraju šutati sa 9+ metara onda nam od Nikole nema neke fajde jer nema više ni eksplozivnost niti je toliko skočan, jedino može protivnika unijeti u golmanski prostor i dati gol sa 6,7 metara al' to ne prolazi protiv ozbiljnih reprezentacija, ne bi prošlo ni večeras protiv Švicarske vjeruj mi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"