Moj san je Hummels,eventualno Garry Cahill za sljedeću godinu.
Kolarov - obavezno

Tevez - nema šanse,u Juventusu nikada nisu igrali igrači koji su rušili atmosferu,a i o njegovoj plati je sve rečeno i tu svaka priča prestaje.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Oxygen je napisao/la:Rhodolfo po nekim skautima i nije tako dobar kao što se predstavlja,dobar je ako budemo željeli stopera u januaru jer je nemoguće dovesti top stopera tada.
Moj san je Hummels,eventualno Garry Cahill za sljedeću godinu.
Kolarov - obavezno![]()
Tevez - nema šanse,u Juventusu nikada nisu igrali igrači koji su rušili atmosferu,a i o njegovoj plati je sve rečeno i tu svaka priča prestaje.
Nekako mi je Zao sto Sissoko ode, da je barem on osto zamislite- Vidal-SissokoBianconeri1988 je napisao/la:Žiku Amaurija, Thiaga i Grygere!![]()
[youtube][/youtube]
Zar nije zakasnio 45 minuta na okupljanje,kakav alkohol?Omerbavarac je napisao/la:Vidal izbacen iz repke.
Haman bio nestasan i pod uticajem alkohola.![]()
Dobro je pa i ovo ne prenosi na teren.
ma nije Krasić ovaj put Valdivia krstio malenog Pedrita i po njihovom običaju svi morali cugnut po litar ruma naiskap,zato je nastala frka.ramiral je napisao/la:Malo se zarakijali, sredio im Krasić domaće šljive i kruške po litar, a oni jadnici nisu navikli pa se olešili![]()
![]()
![]()
![]()
Izašao iz kafane sa dvije trebe ispod ruke, a načuo sam da je još jedan saigrač bio sa njim, i kudnuo ranije ostavio ga da se ovaj izbori sa njih dvijeradoja je napisao/la:Tachinardi je od njih sviju u zadnjih 20 godina bio najveća lola,al je bio toliko ok tip da su ga respektovali pored svega,koliko me sjećanje služi pred utakmicu u LŠ s Bajernom (ona magluština) čovjeka tražili po Breši i njenim kafančurama.![]()
Možda ga prećerasmo,moderator će nas grdit ovaj naš???ramiral je napisao/la:Izašao iz kafane sa dvije trebe ispod ruke, a načuo sam da je još jedan saigrač bio sa njim, i kudnuo ranije ostavio ga da se ovaj izbori sa njih dvijeradoja je napisao/la:Tachinardi je od njih sviju u zadnjih 20 godina bio najveća lola,al je bio toliko ok tip da su ga respektovali pored svega,koliko me sjećanje služi pred utakmicu u LŠ s Bajernom (ona magluština) čovjeka tražili po Breši i njenim kafančurama.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.