Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
TANKOVICA POD HITNO ZVATI U A REPREZENTACIJU I ONAKO NEMAMO TRECEG NAPADACA NI NA VIDIKU!
Hvala ti što si podjelio sa nama te tolike insajder informacije, ali te zadnja rečenica totalno dislocira sa ovog djela foruma.klapko je napisao/la:Neka igra gdje hoce, mene ne zanima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nije nikako bolje za njega. On je u Engleskoj vec od U15, ne mora znaciti da ce se vise ikad vratiti u Svedsku. Pjanic je isto tako otisao u Francusku sa 14-15 godina i sigurno se vise nikad nece vratiti u Luksemburg. Jedino sto mu tamo starci zive.klapko je napisao/la:Reci onda sta su ti ljudi tebi rekli da mu je ponudjeno? Nazalost ali ovo sto pisem je tako, receno mu je da moze on u BiH U21 al da bi oni radije da on prodje Svedsku selekciju U21 jer je to bolje za njegovo razvijanje. I kasnije ako bude islo kako treba da uzme korak do A-repke nase. Upravu si, nemamo sta bezveze trositi vrijeme jedan na drugog. Ti imas informacije sa jedne strane stola ja imam informacije sa druge strane stola.Batko je napisao/la:Nisi upravu... Znam ljude koji su snjima pregovarali...,
Slušaš li ti sebe sta pises, pozvali ga da igra za U21 a rekli mu da je bolje da igra za U21 švedsku..![]()
:-)
Skim ja trošim vrijeme... Boze sačuvaj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zasto? Ja ne navijam za Tankovica i Gudelja, niti navijam za Susica i Dzeku. Ja navijam za BiH a oni ce svi proci. Ja se nadam da ce selektor makar popricati sa momkom. Ali BiH ne stoji i pada sa bilo kojim igracem.zizu1991 je napisao/la:Hvala ti što si podjelio sa nama te tolike insajder informacije, ali te zadnja rečenica totalno dislocira sa ovog djela foruma.klapko je napisao/la:Neka igra gdje hoce, mene ne zanima.
****/2014/02 ... -koju.html
Daj Bože da je tako !!!
Daj Bože da je tako !!!
ovo ti je druže klasičan članak samo da se napiše .. razgovarao sa Edinom i odmah odlučio 

klapko je napisao/la:[Zasto? Ja ne navijam za Tankovica i Gudelja, niti navijam za Susica i Dzeku. Ja navijam za BiH a oni ce svi proci. Ja se nadam da ce selektor makar popricati sa momkom. Ali BiH ne stoji i pada sa bilo kojim igracem.
Ne navijaš za Tankovića i Gudelja sa stavom da bi volio da dođu u reprezentaciju. Njihovim dolaskom reprezentacija dobiva mnogo. Ako tebe nije briga hoće li doći, ili neće, onda se zapitaj, koliko navijaš za reprezentaciju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne uzimam ljude za ozbiljno koji vade informacije iz zmajevibih7 **** i Bhfudbal.
HZSA1991 je napisao/la:[url]http://zmajevibih7.****.com/2014/02/muamer-tankovic-je-donio-odluku-za-koju.html[/url]
Daj Bože da je tako !!!

Gdje tacno pise da je donio odluku... kakva info.

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Bosanski zmaj je napisao/la:TANKOVICA POD HITNO ZVATI U A REPREZENTACIJU I ONAKO NEMAMO TRECEG NAPADACA NI NA VIDIKU!
Da pritisnem?

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Skocila cjena ovom malo Arsanlagic-u na 1.5 mil na transfermarketu
Šesti igrač je Salatić.Potencijalni fudbalski reprezentativci Nemanja Gudelj i Dino Arslanagić, odnosno kandidati za omladinske bh. selekcije Muamer Tanković, Dennis Salanović i Raif Husi pozvani su da budu posebni gosti na prijateljskoj utakmici BiH - Egipat 5. marta u Inzbruku.
"Sa svih šest fudbalera, odnosno njihovim roditeljima, već smo razgovarali, pozitivno su se izjasnili i očekujemo njihov dolazak u Inzbruk. Moram naglasiti da su svi bili prijatno iznenađeni našim interesom i činjenicom da N/FS BiH vodi računa o igračima koji vuku korijene iz BiH", rekao je Murat Jaha, koordinator reprezentativnih selekcija BiH.
Sličnu akciju bh. kuća fudbala organizovala je i u februaru 2013, kada su na prijateljski meč sa Slovenijom u Ljubljanu pozvani, između ostalih, Sead i Izet Hajrović, Haris Seferović, Sead Kolašinac i Alen Halilović.
"Plod ovakvih aktivnosti je da smo u proteklih godinu dana dobili šest novih igrača, a upravo su Izet Harović i Ermin Bičakčić bili strijelci dva gola u kvalifikacijama", rekao je Jasmin Baković, generalni sekretar N/FS BiH.
Biće veselo u Innsbrucku, selektor piše nove stranice bh fudbala. Samo naprijed Zmajevi!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Iako sumnjam u dolazak od Gudelja, Arslanagica i Tankovica, nadam se da ce ipak doci. Sa kojeg je portala ova info @virtu4l?
Ovo je sa nezavisnih, ali Juka je to ranije napisao na fb, uz jasnu poruku da je Pape aktivno učestvovao u ovoj akciji. Čovjek sve stiže, gledati PSG, obići Poljud, provjeriti potencijalne reprezentativce, radi ono što je radio kao igrač.Goalgetter je napisao/la:Iako sumnjam u dolazak od Gudelja, Arslanagica i Tankovica, nadam se da ce ipak doci. Sa kojeg je portala ova info @virtu4l?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima tu Juka debelih zasluga, ali znace se to jos u detalju.
Evo citam na FBstranici jednoj, da je zastupnik Branimira Hrgote izjavio da Branimir zeli igrati za nasu reprezentaciju, i da zele stupiti u kontakt sa nasim savezom. Ukoliko dobijem neki vjerodostojan link, postavicu ga ovdje.
Evo citam na FBstranici jednoj, da je zastupnik Branimira Hrgote izjavio da Branimir zeli igrati za nasu reprezentaciju, i da zele stupiti u kontakt sa nasim savezom. Ukoliko dobijem neki vjerodostojan link, postavicu ga ovdje.
Naravno, dok ne potvrde izvori kojima vjerujemo ne treba se glupirati. Ovo su stvarno sjajne vijesti i svaka čast svim ljudima koji su učestvovali u ovoj akciji.
Ovaj klinac iz akademije Atletico Madrida je izgleda ogroman potencijal i jorgandžije su se namučile da ga vrbuju.
Ovaj klinac iz akademije Atletico Madrida je izgleda ogroman potencijal i jorgandžije su se namučile da ga vrbuju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
auh, kad bi pristali Gudelj, Tanković i Hrgota
za tog malog iz Atl.Madrid ne bismo ni čuli da nije bilo Juke
Bože sačuvaj, što reče jedan forumaš, prepoznat' će se

Odakle ovog Denisa sa dva n iskopase? Za koji ovo klub igra? Vidim da igra za Lihtenstajn inace.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bio je čini mi se u Vaduzu, pa ga je uzeo Atletico Madrid, sad je u njihovoj akademiji. Vjerovatno su ga iskopali na onoj velikoj akciji kad su 'testirali' talente.Cartman je napisao/la:Odakle ovog Denisa sa dva n iskopase? Za koji ovo klub igra? Vidim da igra za Lihtenstajn inace.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Necu sada ovdje bacati ''bombe'' ,imam neke informacije, medjutim nisu povjerljive, ne znam za njihovu tacnost. Ko zeli na PP, mogu mu poslati sto se tice Hrgote.