Ti recimo imas zelju biti u centru paznje svojim teen upisima. Nije svaki igrac na planeti gloryhunter, pogotovo ne hometown kid, prema tome, svoje provokatorske (ne) sposobnosti prenesi na temu pravih navijava , odnosno miami heataLenBias je napisao/la:druge su okolnosti, svako ima zelju uzeti prstenNeutral je napisao/la:O tome možeš samo da sanjaš. Zar zaista misliš da bi to Rose uradio radi prstena?![]()
Nije on gloryhunter.
Chicago Bulls
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ma sta mu objasnjavate,provocira a vi odgovarate
samo na ignore a i pola ovog se sali,ne misli on to ozbiljno
kao sto on ne bi volio da mu James ne igra godinu i vise
samo na ignore a i pola ovog se sali,ne misli on to ozbiljno
kao sto on ne bi volio da mu James ne igra godinu i vise
ja pricam sasvim objektivno bez ikakvog ciljanog provociranja, ako vas istina boli to je onda druga stvar ali vi na sve to samo odgovarate nekim stvarima vezanim za mene licno, odrastite konacno, vrijeme vam je
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Titova-Juga
- Kontakt:
A sta je to istina, da ce rose u heat za karijere. E moj sine zgubljeniLenBias je napisao/la:ja pricam sasvim objektivno bez ikakvog ciljanog provociranja, ako vas istina boli to je onda druga stvar ali vi na sve to samo odgovarate nekim stvarima vezanim za mene licno, odrastite konacno, vrijeme vam je
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
da bi trebao ako hoce prsten jer ga u bullsima ovim tempom sigurno nece uzeti, jos pogotovo kada se vrsti ovako na staklenim nogama, ukoliko bullsi nesto drasticno ne promjene (a to se ne ocekuje to ste i sami priznali, skrtice, neznalice bla bla) nema njemu srece tamo po pitanju naslova ili bar priblizavanju istim
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ruža je dijete iz Chikaga , familija i svi bitni ljudi su mu tu
novca nigdje vise nece dobiti nego od Chikaga(bird rights) etc.
nije sve ni u prstenu
jel nit je garancija da Chikaga vec pocevsi sa Miroticom nece slagati zdraviju ekipu , nit je garancija da bi u nekoj na oko boljoj bio veci contender
PG - Ruža
SG - Butler
SF
PF - Mirotic
C - Noah
to je mlada,potentna ekipa
osovina sama po sebi dovoljna da bude top 3 istoku dok je ruze zdravog
gdje bez ikakvog dodavanja ova ekipa moze biti za 2 godine ispred Miamia i svih(jer njihov prozor sa Wadeom i novim ugovorima na ljeto nije sirok)
a + kad bi iskoristili ove chipove (Deng,Buzer i pokusali dobiti jos nesto na ovu osovinu)
uz PRAVOG Ružu
bit ce na godinu legit contenderi.
novca nigdje vise nece dobiti nego od Chikaga(bird rights) etc.
nije sve ni u prstenu
jel nit je garancija da Chikaga vec pocevsi sa Miroticom nece slagati zdraviju ekipu , nit je garancija da bi u nekoj na oko boljoj bio veci contender
PG - Ruža
SG - Butler
SF
PF - Mirotic
C - Noah
to je mlada,potentna ekipa
osovina sama po sebi dovoljna da bude top 3 istoku dok je ruze zdravog
gdje bez ikakvog dodavanja ova ekipa moze biti za 2 godine ispred Miamia i svih(jer njihov prozor sa Wadeom i novim ugovorima na ljeto nije sirok)
a + kad bi iskoristili ove chipove (Deng,Buzer i pokusali dobiti jos nesto na ovu osovinu)
uz PRAVOG Ružu
bit ce na godinu legit contenderi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Počelo je tankiranje :ugeek:
Deng će navaliti na poene da ima što bolje brojke radi sljedeće sezone i novog ugovor sa nekom drugom ekipom.
Deng će navaliti na poene da ima što bolje brojke radi sljedeće sezone i novog ugovor sa nekom drugom ekipom.
“The future of the Bulls is with Derrick Rose, and there’s a strong chance it will remain bright,” writes Smith. “You don’t find people and players like this very often.”
:ugeek:
:ugeek:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
izgleda da je Rose gotov za sezonu..barem se tako prica vamo..sad iz kojeg razloga ne znam..bojim se samo da nas ne lazu da nije ipak ACL ..ali vjerovatno smo odlucili krenut putem kojeg mi navijaci ocekujemo a to je goal sto bolji pick na draftu i pick bobcatsa, Mirotica i krenut iznova ..ostavit Taja da bude starter ako nista drugo uz Noaha i sve ovo ostalo rastjerat ..ako se moze kome trade i Noah i Taj za pickove i to bi uradio
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Čitam da im je izgovor za poraz povreda Rose-a, kao pogodila ih je. Pojedinci se ponašaju u timu kao neka djeca sa besmislenim izjavama 

Pa vjeruj da ih jeste pogodila, pogodila je cijeli nba svijet. **** ga znaju ako bude duze odsutan da je sezona gotova odnosno da je prva-druga runda plafon I to ako, I to se bas ovako desi, nakon dugog cekanja da se vrati, desi se ovo I to na samom pocetku sezone, sigurno da ih je pogodilo. Ovo me podsjeca na Yao-TMac eru sto se tice vecih ambicija, kad krene nikad stati
Da, ali opet su profesionalci u pitanju koji primaju masne pare. Šta su trebali Lakersi nakon povrede Kobe-a, kolektivni suicid?
Naravno da mi je žao DR-a, ali vratiti će se on ako Bog da prije ili kasnije, tako da bi naši trebali prestati sa izigravanjem emo dječaka i neka rade ono za što su plaćeni. Također tankiranje je a must, a Rose neka se ispucava nakon povratka iako je on igrač koji će ginuti za svaku loptu kada se vrati, baš kao što je to uvijek i činio.

Naravno da mi je žao DR-a, ali vratiti će se on ako Bog da prije ili kasnije, tako da bi naši trebali prestati sa izigravanjem emo dječaka i neka rade ono za što su plaćeni. Također tankiranje je a must, a Rose neka se ispucava nakon povratka iako je on igrač koji će ginuti za svaku loptu kada se vrati, baš kao što je to uvijek i činio.
Vratit ce se, ali za dva tri mjeseca. Povreda nije toliko strasna, samo je fasovao pogresni igrac...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Meni je vise zao sto nismo dozivjeli puni potencijal T-Maca i Grant Hilla.alemsa je napisao/la:Pa vjeruj da ih jeste pogodila, pogodila je cijeli nba svijet. **** ga znaju ako bude duze odsutan da je sezona gotova odnosno da je prva-druga runda plafon I to ako, I to se bas ovako desi, nakon dugog cekanja da se vrati, desi se ovo I to na samom pocetku sezone, sigurno da ih je pogodilo. Ovo me podsjeca na Yao-TMac eru sto se tice vecih ambicija, kad krene nikad stati
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema tu lazi za povredu,vec se moze ocekivati da odsustvuje toliko dugo,jer bi mu se "spasavao" meniskus,sto je bolja opcija dugorocno....SaltCityAttack je napisao/la:izgleda da je Rose gotov za sezonu..barem se tako prica vamo..sad iz kojeg razloga ne znam..bojim se samo da nas ne lazu da nije ipak ACL ..ali vjerovatno smo odlucili krenut putem kojeg mi navijaci ocekujemo a to je goal sto bolji pick na draftu i pick bobcatsa, Mirotica i krenut iznova ..ostavit Taja da bude starter ako nista drugo uz Noaha i sve ovo ostalo rastjerat ..ako se moze kome trade i Noah i Taj za pickove i to bi uradio

- SaltCityAttack
- Kontakt:
jarane pa slusaj druze onaj dan kad se Rose povrijedio protiv Phile bio sam na utakmici..znam kako sam se osjecaoo kao navijac ..druze ba sjedam u auto sa drugom pogubljen iscekujem rezultate povrerde vozim2 milje suprotnom smijeru svi sviraju..ja jos nisam ni primjetio trazim radio stanice da cujem hoce li neko nesto javit ..znaci meni tesko pada ne znam sta da radim, a da ne pricam za njegove drugove skim provodi vrijemeNeutral je napisao/la:Čitam da im je izgovor za poraz povreda Rose-a, kao pogodila ih je. Pojedinci se ponašaju u timu kao neka djeca sa besmislenim izjavama
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Samo da javim da je zvanicno gotov za sezonu ..valja se njemu sad prvo mentalno spremit nije njemu vise lahko nikako....povreda kao sto kazu nije teska dugorocno ide da spasi meniskus, ali kako njemu sad glavu razbistrit nakon ovoga?
ABC 7 Chicago
BREAKING: The Bulls says that Derrick Rose will miss the remainder of the season due to his recent knee injury. He is having surgery today in Chicago.
ABC 7 Chicago
BREAKING: The Bulls says that Derrick Rose will miss the remainder of the season due to his recent knee injury. He is having surgery today in Chicago.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
nista sve rasprodat,i tankirat,inace sve drugo je bezvezeSaltCityAttack je napisao/la:Samo da javim da je zvanicno gotov za sezonu ..valja se njemu sad prvo mentalno spremit nije njemu vise lahko nikako....povreda kao sto kazu nije teska dugorocno ide da spasi meniskus, ali kako njemu sad glavu razbistrit nakon ovoga?
ABC 7 Chicago
Amnestirat Boozera, trejdat Denga Charlottu/Bucksima i to je to...
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.