HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Ima li slika? Nitko ništa, interes za uređenje stadiona kao i za većinu utakmica, slab. 

Hayley <3
-
- Kontakt:
MA nemaš šta sad vidit frajeri ruše,čiste to i pomalo kopaju sačekaj koji dan da to počme ličit na nešto bit će slika vjerovatno,ako sam dobro skonto šta hoće ,onaj dio stare centralne lože su srušili zajedno sa krovom i unutra buše u brdo,da bi loža bila veća u jednom djelu će bit restoran a ispod ta sjedeća mjesta.badblueboylivno je napisao/la:Ima li slika? Nitko ništa, interes za uređenje stadiona kao i za većinu utakmica, slab.
Eo večeras je izbačena informacija da se može kupit ta godišnja karta za tu ložu i da će iznosit 2000 km,nije baš jeftino nije za "normalne " ljude očito će bit gotiva i ličit na nešto .
Pozz svima. Radovi na stadionu su u tijeku, radi se svečana loža, klupe za igrače, ozvučenje, te stavlja se trava na dio terena iza gola gdje je do sada bio asfalt.
Krenule su u prodaju ulaznice za VIP ložu koje koštaju 2000 KM, do sada ih je prodano 20!
Što se tiče igračkog kadra radi se punom parom dolaze samo ciljanja pojačanja i provjereni igrači
Liga prvaka u sred moga grada

Krenule su u prodaju ulaznice za VIP ložu koje koštaju 2000 KM, do sada ih je prodano 20!
Što se tiče igračkog kadra radi se punom parom dolaze samo ciljanja pojačanja i provjereni igrači

Liga prvaka u sred moga grada

Prije svega da vam cestitam na tituli...
Drugo... hoce li se ikad srediti ova gornja tribina... ako ima odvratnije tribine na svijetu ubij me... kad si gore na vrhu isto ko da si u drugom gradu... igraci negdje dole u pizdi materinoj, ti gore kurcu navijas jer te niko ne cuje... i jos ako vjetar puse, a uvijek puse, dzaba krecis
Drugo... hoce li se ikad srediti ova gornja tribina... ako ima odvratnije tribine na svijetu ubij me... kad si gore na vrhu isto ko da si u drugom gradu... igraci negdje dole u pizdi materinoj, ti gore kurcu navijas jer te niko ne cuje... i jos ako vjetar puse, a uvijek puse, dzaba krecis

Teško ove godine, eventualno u budućnosti kada budu rješavali pitanje ukupne gradske imovine što se tiče sporta. A i kada para bude više, jer kako znamo ovo sve Zrinjski radi od svojih para, nismo marke vidjeli od grada i županije godinama. Sve u svemu mi smo heroji i veliki borci, kada u ovakvim uvjetima osiguravamo 3. naslov prvakaSTARBUZZ je napisao/la:Prije svega da vam cestitam na tituli...

Koja je Pirgina funkcija u klubu?

btw.
Pavle Sušić opet u dresu našeg kluba
HŠK Zrinjski potvrđuje da će u sljedećoj sezoni dres prve momčadi opet nositi 26-godišnji Pavle Sušić, koji je član našeg kluba već bio od lipnja 2009. do siječnja 2012. godine.
Sušić je Zrinjskom 2009. pristupio iz prvoligaša Radnika, službeni debi je upisao protiv Slovana u kvalifikacijama za Ligu prvaka (1:0), dok je nakon odlaska iz Mostara nastupao za Leotar i Zvijezdu.
U dresu s lentom skupio je 61 nastup i postigao tri pogotka.
Meni osobno jedan od najdražih igrača, šteta što su ga povrede prije 3 godine usporile...
Dobrodošao nazad Pavle!
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 03 jun 2014, 18:22, ukupno mijenjano 4 puta.
#SuningOUT
Pa nije bas da dzaba krecisSTARBUZZ je napisao/la: kad si gore na vrhu isto ko da si u drugom gradu... igraci negdje dole u pizdi materinoj, ti gore kurcu navijas jer te niko ne cuje... i jos ako vjetar puse, a uvijek puse, dzaba krecis

" onclick="window.open(this.href);return false;

LP
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dženan Durak potpisao na 3 godine. Karijeru je započeo u Željezničaru, a igrao je za njemački Freiburg. Dženan je nastupao i za mladu reprezentaciju BiH, a zadnji klub za koga je nastupao je Olimpic. 

Dvije.Banana je napisao/la:Dženan Durak potpisao na 3 godine.
**** kaže tri.Steph je napisao/la:Dvije.Banana je napisao/la:Dženan Durak potpisao na 3 godine.

Iz njegovih usta je moja info, pozdrav. 

Super zasada. Durak odlicno pojacanje nadam se. Susic bi mogao ispast dobar.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- primasquadra
- Kontakt:
Kakav Sušić o čemu ti pričaš ?Lillard je napisao/la:Super zasada. Durak odlicno pojacanje nadam se. Susic bi mogao ispast dobar.

Pavle Sušić. 

- primasquadra
- Kontakt:
dali nam i on dolazi ?Banana je napisao/la:Pavle Sušić.
Izgleda da je došao većprimasquadra je napisao/la:dali nam i on dolazi ?Banana je napisao/la:Pavle Sušić.

- primasquadra
- Kontakt:
baš maloprije komentiram došao durak sad bi nam valjalo jedno krilo da zamijeni crnova a da nije stojacelopek je napisao/la:Izgleda da je došao većprimasquadra je napisao/la:dali nam i on dolazi ?Banana je napisao/la:Pavle Sušić.

BTW zašto mi je pobrisana današnja slika, upućena ovome paćeniku pastmrki? On se ko može godinama odmarati na našim temama i našoj raji, a sad malo čim smo njega bocnuli briše se?celopek je napisao/la:Izgleda da je došao većprimasquadra je napisao/la:dali nam i on dolazi ?Banana je napisao/la:Pavle Sušić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.