Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- chelsea358
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Stanimal,kakav bekend
covjece Stan je zivotinja 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kraj, kakva dominacija bože dragi..
Kapa do poda i Magnusu Normanu, žao mi je nekako Novaka, naletio je na nezaustavljivog Stana.
Kapa do poda i Magnusu Normanu, žao mi je nekako Novaka, naletio je na nezaustavljivog Stana.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Lagano i ova trojica prepuštaju GS-ove drugima.
Stanimal
Stanimal

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ahahhahzwzwzwzwzzwzzwzwzqgqgqgagaggagahaahahhahahahahahhahahahah
kakav tenis stanimala, uz pehar treba mu poslati i tuzbu za silovanje novaka ahahahhahahah jao karanjaaaa
kakav tenis stanimala, uz pehar treba mu poslati i tuzbu za silovanje novaka ahahahhahahah jao karanjaaaa
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Trebao mu je ovaj trunir da bude medju najvecim u historiji jbg.Dobra igra STana I losa NOvaka dobije se ovaj rezultat.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa WAW kralju Novak zauvijek bez RG
Ne. Volio bih da je Novak pobijedio.legenda reala je napisao/la:jel to negdje u Srbiji gledaš meč pa moraš za Noleta
Svaki komentar na ovakvu igru Wawrinke je suvišan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo majstore , apsolutno zasluženo. Ovakve razorne udarce odavno nismo vidjeli. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Kontakt:
Stan zasluženo do titule, nema govora .
Jesam u cetvrtfinalu protiv stanimalaBosnaSTL je napisao/la:Jesi ti ikad gledao FEDERERA?alex1991 je napisao/la:Pa jel moguce da covjek igra ovako dobro,ovo je najbolji tenis i najelegantniji koji sam ikad vidio

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Stan zasluzeno, bio je dosta bolji.
Novak odigrao ispod svakog nivoa.. nigdje winnera, masa neiznudjenih. Nije zasluzio ni taj set sto je uzeo, s obzirom kako je igrao. Mec je izgubio kada je prokockao 3 brejk lopte u cetvrtom setu..
Kad Nole nije uzeo sad RG, kada je razbio Nadala i dobio Andya prije finala.. ne vidim kada ce.
Novak odigrao ispod svakog nivoa.. nigdje winnera, masa neiznudjenih. Nije zasluzio ni taj set sto je uzeo, s obzirom kako je igrao. Mec je izgubio kada je prokockao 3 brejk lopte u cetvrtom setu..
Kad Nole nije uzeo sad RG, kada je razbio Nadala i dobio Andya prije finala.. ne vidim kada ce.
"Dobija Wawrinka pohvale od najboljeg tenisera sveta"miki_92 je napisao/la:Smiljan Banjac na aparatima

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- BeyKopites
- Kontakt:
Bravo majstore, ubo si k'o prstom u ****let3 je napisao/la:sad ce se švicarac raspasti, samo tipramessilla je napisao/la:let3 je napisao/la:švicarac odmah u startu poklonio 4 set, kao zadnji amter![]()
![]()
sad ce ga srbin pokarati![]()
....džabe je, nema on mentalitet da se vrati

Sjajno finale, veoma zanimljivo i puno lijepih poena. Stan na kraju zasluženo uzeo mada mi ne bi bilo žao i da je Đoka uzeo, ipak je izbacio kralja šljake i zafrkanog Murraya i bio apsolutni favorit, šteta stvarno, čekaće barem još jednu godinu da kompletira Slam.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Pa brateeeeelet3 je napisao/la:sad ce se švicarac raspasti, samo tipra....džabe je, nema on mentalitet da se vrati

Stanimal!

Ali kakvo plakanje Banjca tokom citavog meca, gustamo ko prasci.

Pozdrav za Magicu. Juce mu Juve ispusi, sad Choker.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Wawrinka zasluzheno. Duplo vishe winnera, duplo vishe breakova, puno bolja igra u bitnim momentima.
Djokovic se malo toga pitao u ovom mechu. Nishta, sledece godine opet probati...i da ga ne osvoji - nece biti prvi kome je 1 zafalio za karijerni Grand Slam.

Djokovic se malo toga pitao u ovom mechu. Nishta, sledece godine opet probati...i da ga ne osvoji - nece biti prvi kome je 1 zafalio za karijerni Grand Slam.
- legenda reala
- Kontakt:
Ovakav Stan bi razbio i najboljeg Rafu u Parizu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nema šta,bio je dosta bolji
Broj vinera govori sve
Šteta,jbga
Idemo dalje,biće još šansi
Broj vinera govori sve
Šteta,jbga
Idemo dalje,biće još šansi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.