FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel ima negdje video s pressa?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kakvo je ovo sranje po SSportu.Crnogorac šef strucnog štaba.Jeli moguce.
http://****/odlaze-jedan-po-jeda ... na-tusnju/
Svi odose samo Smajica ne mozemo otjerat...
Svi odose samo Smajica ne mozemo otjerat...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vidim sad Grado sef strucnog staba. Hajde super, Grado je nas. Ali ko je sad trener, ko menadzer, ko sef, a ko sportski direktor?
Koliko sam shvatio, Smajic je sef svim trenerima pa i Gradi. Hoce li Grado ili Smajic voditi prvi tim? Ko je onaj sto ce birati tim, formaciju, odlucivati o taktici, izmjenama, davati izjave za medije? Grado ili Smajic?
Ako krene nizbrdo ili dobro, ko ce od njih dvojice biti odgovoran?
Samo se nadam da Smajic sa ovom nekakvom funkcijom ne pravi sebi alibi baš za eventualno loše rezultate. Najgore bi bilo da ako već on radi i na igracima i na taktici i svemu ostalom u slučaju da krene loše, smjeni Gradu a on ostane i dovede novog Gradu.
Baš bezveze situacija. Ebote prvi put ne znam ko nam je trener. Milion je pitanja na koja nemamo odgovor.
U sustini ovo je meni totalno bezveze. Kakav tim menadzer, pa nisi Ferguson, ako si vec tim menadzer i ako imas licencu, preuzmi odgovornost, budi trener pa da znamo koga prozivati ili hvaliti...Ovo je ocito da je on insistirao na ovoj funkciji i ovakvom raspodjelom rada tj. odgovornosti jer je isto bilo i prošle godine....A ne vjerujem da su mu i Senad i Kozlic bas predlozili tu funkciju tim menadzera.
Koliko sam shvatio, Smajic je sef svim trenerima pa i Gradi. Hoce li Grado ili Smajic voditi prvi tim? Ko je onaj sto ce birati tim, formaciju, odlucivati o taktici, izmjenama, davati izjave za medije? Grado ili Smajic?
Ako krene nizbrdo ili dobro, ko ce od njih dvojice biti odgovoran?
Samo se nadam da Smajic sa ovom nekakvom funkcijom ne pravi sebi alibi baš za eventualno loše rezultate. Najgore bi bilo da ako već on radi i na igracima i na taktici i svemu ostalom u slučaju da krene loše, smjeni Gradu a on ostane i dovede novog Gradu.
Baš bezveze situacija. Ebote prvi put ne znam ko nam je trener. Milion je pitanja na koja nemamo odgovor.
U sustini ovo je meni totalno bezveze. Kakav tim menadzer, pa nisi Ferguson, ako si vec tim menadzer i ako imas licencu, preuzmi odgovornost, budi trener pa da znamo koga prozivati ili hvaliti...Ovo je ocito da je on insistirao na ovoj funkciji i ovakvom raspodjelom rada tj. odgovornosti jer je isto bilo i prošle godine....A ne vjerujem da su mu i Senad i Kozlic bas predlozili tu funkciju tim menadzera.
Ako ništa sa Gradom nam neće bit dosadno
Zelimo top trenera, top igrače, top rezultate? A dodje nas šaka jada na domaće utakmice!? Eh pa neće da moze drugovi i drugarice.
Gore od prošle i minulih sezons ne moze.

Zelimo top trenera, top igrače, top rezultate? A dodje nas šaka jada na domaće utakmice!? Eh pa neće da moze drugovi i drugarice.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Allahimanet, gospodo. Do nekih boljih vremena, barem na forumu 

Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Uvijek moze gore i čini se da će biti gore. Daj bože da se varam.dvokorak je napisao/la:Ako ništa sa Gradom nam neće bit dosadno![]()
A sto se tiče dolazaka na utakmice ja sam na svakoj i znam te ljude sto dolaze svaku i kada smo bili u cvajti.
Mogu ti reći druže obzirom na igru i rezultate da imamo top posjetu. Kada budemo igrali za trofeje biće nas vise a mislim da ako krenemo loše ove sezone i ovo nas saka jada sto dolazi nece dolaziti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Sjebase klub za mjesec dana . Vrati se Senco oprosetno ti je sve 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Gdje ces bolan
Et sta rade lafo navijaci. Kunete se u svetinju a sve zivo rastjeraste.Kake veze nek pise. Isto tako su mnogi sutili na mujkana.isto tako ce mnogi sutit na ove.il podrzavat igrace jer su im jarani.
Nicije maslo nije za ramazana.
Nema dzaba prozivke i iz ljubavi, nit podrske, samo licni interes!
@Skver druze de odluci jel brandalek operisan od fudbala il je fudbalska gromada malo su mi tvoja 2 posta na prethodnoj str. u koliziji??
Grado sss???

Et sta rade lafo navijaci. Kunete se u svetinju a sve zivo rastjeraste.Kake veze nek pise. Isto tako su mnogi sutili na mujkana.isto tako ce mnogi sutit na ove.il podrzavat igrace jer su im jarani.
Nicije maslo nije za ramazana.
Nema dzaba prozivke i iz ljubavi, nit podrske, samo licni interes!
@Skver druze de odluci jel brandalek operisan od fudbala il je fudbalska gromada malo su mi tvoja 2 posta na prethodnoj str. u koliziji??
Grado sss???
U suštini mi je ok ova pozicija tim menadžera, tj. da neki stručnjak, čovjek iz fudbala, nadgleda i nadzire, kako sam shvatio, trenere svih selekcija, pomaže oko ovih sportskih pitanja, vrši selekciju igrača, a da se uprava, koja nije kompetentna za te stvari, bavi stvarima za koje su, nadam se sposobni.
Nije to loš model funkcionisanja kluba. Samo sto nisam siguran ni da je on fudbalski stručnjak, ni da je uprava sposobna za ostale stvari.
Nije to loš model funkcionisanja kluba. Samo sto nisam siguran ni da je on fudbalski stručnjak, ni da je uprava sposobna za ostale stvari.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Operisan u smislu da ga fudbal plaho ne zanima, tu je dosao pomoci kao operativac i covjek od povjerenja predsjednika Kozlica. Budi siguran da u klubu nece vise biti nikakvih mutnih radnji, pa prvi potez im je bio otkaz Viberu bez ikakvog objasnjenja. Nema price niakve, samo su ga obavijestili da nije vise na toj funkciji. Druga stvar sto je doticni pobjegao u omladinski pogon, misleci da mu tu ne mogu nista. Vidjet ce mo uskoro.Sariel1987 je napisao/la:
Grado sss???
🔴⚫️
Veliki cirkus ce nastati zbog tog OP-a, ovi su korjenje pustili a i prije se to pokusavalo srediti.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Hajmo biti pozitivni.sviunapad1010 je napisao/la:Sta s njim @solinas?Brcanskamalta je napisao/la:Muhamed(hajmo bit pozitivni)Konjic
Grado trener

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Grado bas po mjeri Federalne. Ne da je los, vec nije za tog posla. Za trenersko mjesto treba imati mozak i ne biti mentalno za Federalne, a Crnogorac to nije.
Znaci ni Spahica nisu mogli navuci da nas vodi.
Znaci ni Spahica nisu mogli navuci da nas vodi.
MakabiTuzla je napisao/la:Da skratimo, propali smo kao gurbeti strumfovi

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Đe ćeš ba, neka te, de barem dok ne skontamo ko je trener, ko igrač, da se ne zbunimo.katarakta je napisao/la:Allahimanet, gospodo. Do nekih boljih vremena, barem na forumu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
U skladu s ambicijama za 100 godina klubaBrcanskamalta je napisao/la:Hajmo biti pozitivni.sviunapad1010 je napisao/la:Sta s njim @solinas?Brcanskamalta je napisao/la:Muhamed(hajmo bit pozitivni)Konjic
Grado trener

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Valja ići gledati pripreme u Bukinju da to sve pohvatamowobly92 je napisao/la:Đe ćeš ba, neka te, de barem dok ne skontamo ko je trener, ko igrač, da se ne zbunimo.katarakta je napisao/la:Allahimanet, gospodo. Do nekih boljih vremena, barem na forumu

Gdje piše da je zvanično da je grado trener?to su samo lupili i ništa vise mada i to je ne moguće kažem vam neće Spahija da diraju hoće da ostane sa juniorima jer radi dobar posao.
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!