FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A sto su se to meljovci opet nakotili na nasem forumu
znci opet ih grize i razdire ljubomora..ja im preporucujem da prosetaju do koseva u vecernjim satima, da vide kako se gine na terenu, i sta znaci imati najorganizovaniju navijacku grupu u regionu...znaci u svim poljima smo kilometrima ispred ostalih...danas idu domacinske utakmice aBd!

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Nocas sam sanjao stadion Kosevo....
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
Svanula nedjelja svi putevi vode na Kosevo 

Veceras ce biti ludnica! 

Je li bilo raje na njemu?Hairlija je napisao/la:Nocas sam sanjao stadion Kosevo....

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Nisi skontao poentu Ministre,bitno je da su shvatili ono kojima je bilo upuceno.MinistaR je napisao/la:Je li bilo raje na njemu?Hairlija je napisao/la:Nocas sam sanjao stadion Kosevo....![]()
![]()

Nikad se sa tobom nije dalo ući u neku diskusiju. Baš si...
Ok, sorry na pogrešnom sam mjestu. Evo već se selim par tema niže.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
A tebe ministre,nisam ti nista lose rekaoMinistaR je napisao/la:Nikad se sa tobom nije dalo ući u neku diskusiju. Baš si...

Tako da nemas pravo da se ljutis,nisam mislio ozbiljno kada sam rekao da sam ga sanjao,mislio sam na pjesmu.
A ti izvoli,mozemo slobodno diskutovati uvazeni ministre bez portfelje.

Jos pet sati i 30 minuta

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Galatasarayfaba je napisao/la:Ako Bog da, samo da se ostvari.A sa BP i uz Boziju pomoc i hoce.
Po rijecima Hujica i Inter i Galata su nam pri ruci.
Uskoro cemo moci birati.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Hairlija je napisao/la:Jos pet sati i 30 minuta

Sarajevo ljubavi moja!
sporo ovo vrijeme ide to je drama .... 4h i 15 min .... ko nedodje u 6 ........ 

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Raja sta misliti koliko ce raje biti veceras...Jutros me stari zove kaze cekaj me sine idem i ja tekmu...brate svi idu mlado staro sta je ovo

realno ce biti oko 15 000
a na portalima ce skinuti na 10 000
tako to ide 
a na portalima ce skinuti na 10 000

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Mah **** ovaj prenos majke... Ima ovih starijih malo im dnoHla, pa će radije ostat ispred TV-a, ali opet očekujem 10-15 tisuća ljudi ... .. 

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
ma kakav prenos ba ko je lud na tv-u gledati onu milinu_BooS_ je napisao/la:Mah ****će ovaj prenos majke... Ima ovih starijih malo im dnoHla, pa će radije ostat ispred TV-a, ali opet očekujem 10-15 tisuća ljudi ... ..

-
- Kontakt:
Na sjeveru uvijek spicaaa
Ma normala brate tebi i meni špica, omladina, da snijeg pada ja bi išo.
Al nea svako istu želju,volju, zdravlje, ženu
..
..

Al nea svako istu želju,volju, zdravlje, ženu

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
zar moze nekom hladno bit' na Kosevu ?
jos je vrijeme fantasticno
jos je vrijeme fantasticno

Sunce sija ko tepsija
Sve je spremno za spektakl
samo oprezno,puni smo optimizma i previse kolko ja vidim,samo opusteno nek udju u utakmicu,sto ranije zabiti gol pustiti ih onda malo da se otvore slozit im jos kontru uvalit jos jedan i idemo kuci pjevajuci 

Sve je spremno za spektakl

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], Combattente87, MaroonBjelave, misstianopenaldo, napoleon72, OzmoodPinglewood, seha77, tajsamja, TETRAPAK, Vanja8 i 117 gostiju.