Bolan ustani pa spomeni KAPITENACartman je napisao/la:Dzeko nas je sa svojim promasajima ukopao protiv Nigerije, Kipra i Velsa.

p.s. Ko je pucao penal u 90-oj protiv Kipra?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bolan ustani pa spomeni KAPITENACartman je napisao/la:Dzeko nas je sa svojim promasajima ukopao protiv Nigerije, Kipra i Velsa.
Pusti. Ne vrijedi.Cartman je napisao/la:Dzeko nas je sa svojim promasajima ukopao protiv Nigerije, Kipra i Velsa.
Ja ne ustajem kad spominjem kapitena, nego kleknem. Naravno taj kapiten je Emir Spahic.bulbasor je napisao/la:Bolan ustani pa spomeni KAPITENACartman je napisao/la:Dzeko nas je sa svojim promasajima ukopao protiv Nigerije, Kipra i Velsa.![]()
![]()
![]()
hahhahahahahahCartman je napisao/la:Ja ne ustajem kad spominjem kapitena, nego kleknem. Naravno taj kapiten je Emir Spahic.bulbasor je napisao/la:Bolan ustani pa spomeni KAPITENACartman je napisao/la:Dzeko nas je sa svojim promasajima ukopao protiv Nigerije, Kipra i Velsa.![]()
![]()
![]()
.
Pa postavio si mi zicer momcino.bulbasor je napisao/la:hahhahahahahahCartman je napisao/la:Ja ne ustajem kad spominjem kapitena, nego kleknem. Naravno taj kapiten je Emir Spahic.bulbasor je napisao/la: Bolan ustani pa spomeni KAPITENA![]()
![]()
![]()
.
Kako sam znao da ces ovo napisati...![]()
![]()
Mirko Valdifiori: Has made more key passes (79) than any other player in Serie A this season; Pjanic second (65)
U igri jeaqarius je napisao/la:Čekajte ljudi...ja počeo pratiti drugo poluvrijeme..evo sada je 60 minut..igra li Pjana,je li zamijenjen ili povreda(ozbiljno pitam) pratim preko streama ..pa nezgodno upratiti ,uglavnom komentator ga još nijednom nije spomenuo