Za dusmane sto rece Nikola

Moderator/ica: Pasha
Tako nekako, svaka cast na pobjedi!MElloo je napisao/la:Ovi jos gori eto kakoMortemHz je napisao/la:KAKO VODIMO![]()
**** ga stativa i precka
početak prvog je 20 i kusur minuta ?Harika je napisao/la:Ko imalo prati rukomet i našu repku zna da je Tarabokia bio povrijeđen 2 mjeseca, i zna da mali Perić ne može sam iznijet utakmicu. Uključite mozak i shvatit ćete da je Terza igrao na početku prvog, i na početku drugog u napadu, kako bi ova dvojica imala snage iznijeti ostatak. Najlakše je pljuvati bez razmišljanja. Bilale, kapa dole
Komentar utakmice.miky_hz je napisao/la:Za dusmane sto rece Nikola
Gdje je bolan toliko bilo, šta pričaš? To tebi igranje napada trčanje brzog centra? Dajte ba ljudi, uživajte, Bilal Šumanmirzatele je napisao/la:početak prvog je 20 i kusur minuta ?Harika je napisao/la:Ko imalo prati rukomet i našu repku zna da je Tarabokia bio povrijeđen 2 mjeseca, i zna da mali Perić ne može sam iznijet utakmicu. Uključite mozak i shvatit ćete da je Terza igrao na početku prvog, i na početku drugog u napadu, kako bi ova dvojica imala snage iznijeti ostatak. Najlakše je pljuvati bez razmišljanja. Bilale, kapa dole
bravo momci
Al ima mali prvi korak strasan, steta sto nije malo jaciRaonffa je napisao/la:Bravo, al' džaba sve ovo ako Šuman ne nauči lekciju ko mu treba igrati a ko ne. Mislim da i budala vidi koliko je naša igra pokretljivija i bolja (govorim o napadu) kada igraju Vegar, Perić ili Tarabokija za razliku od trenutaka kada tu igraju Prce i Karačić. Daleko je ovo od odličnog al' je za naše uslove veoma dobro (ofanzivno).
Uz to bih još dodao odlične finte i osjećaj za asistenciju. Vjerujem da bi bio još bolji kad bi uhvatio neki kontinuitet u reprezentaciju, yebiga ne može on sa nekih 10ak minuta po meču (u prosjeku) pokazati sav svoj talenat.legenda reala je napisao/la:Al ima mali prvi korak strasan, steta sto nije malo jaciRaonffa je napisao/la:Bravo, al' džaba sve ovo ako Šuman ne nauči lekciju ko mu treba igrati a ko ne. Mislim da i budala vidi koliko je naša igra pokretljivija i bolja (govorim o napadu) kada igraju Vegar, Perić ili Tarabokija za razliku od trenutaka kada tu igraju Prce i Karačić. Daleko je ovo od odličnog al' je za naše uslove veoma dobro (ofanzivno).
Igrao mu je Terzić skoro 10 minuta i u drugom poluvremenu u fazi napada, i u tom periodu su nam Švicarci napravili +2, onda je ušao Tarabokija, pa kasnije i Perić i prodisali smo u napadu. Sa druge strane, Terzić je odigrao brutalnu odbranu kad se lomilo i to je ono što mi svi očekujemo od njega i gdje on treba biti.Harika je napisao/la:Gdje je bolan toliko bilo, šta pričaš? To tebi igranje napada trčanje brzog centra? Dajte ba ljudi, uživajte, Bilal Šumanmirzatele je napisao/la:početak prvog je 20 i kusur minuta ?Harika je napisao/la:Ko imalo prati rukomet i našu repku zna da je Tarabokia bio povrijeđen 2 mjeseca, i zna da mali Perić ne može sam iznijet utakmicu. Uključite mozak i shvatit ćete da je Terza igrao na početku prvog, i na početku drugog u napadu, kako bi ova dvojica imala snage iznijeti ostatak. Najlakše je pljuvati bez razmišljanja. Bilale, kapa dole
bravo momci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.