Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 nov 2011, 20:53

Baš tako Sissoko :D

Odbrana je ta koja donosi trofeje i titule, barem u Italiji, zato nam i treba taj bek ili štoper, napad nam nije problem, tu imamo dobrih rješenja, stvaravamo sasvim pristojan šansi po utakmici, malo treba poraditi na realizaciji, ali i to će se popraviti kako sezona bude odmicala, nećemo svaku utakmicu fulati po 4-5 zicera.

Napisah ovom jednom liku najdraže brojeve na temi Chat, a to su 4,6 i 11, interesantno kako sam baš njih izabrao..

4 po onom beku Cabrineu, ljevak sam pa volim ljevonoge igrače, 6 po Scirei našem kapitenu i 11 po Pavelu Nedvedu :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

radoja
Kontakt:

Post Postao/la radoja » 09 nov 2011, 20:55

JuveSissoko je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Pa to su extra vijesti :mrgreen:

Koga bi vise voljeli u januaru, kao interesujemo se za Balea, Hazarda i Goetzea. Ja bi najvise volio Hazarda.
nijednog, nama treba lijevi bek i stoper.Sa takvim dobrim dodacima mozemo i do skudeta a ako ne uspijemo sto posto idemo u LP.Eh tad kad odemo onda idemo na zvijezde i zvijezdice.Nerazumno je ganjat velike zvijezde u januaru kad svi traze velike pare za iole dobrog igraca.Rijetko se ko odluci za normlanu cijenu pustit svog dobrog igraca.Mi moramo vidjet neke likove koje ce nam dostojno krpit stopera i beka, a ima ih.Uostalom nekad pomislim da i kad solidan lijevi bek dodje u Juve da cemo da procvjetamo.
Odličan post (ovim ne namjeravam lizat zicugu) ;).

Smatram da je nama najpotrebniji dobar kvalitetan štoper (ako je moguće ne talijan). Iako sam poštovalac Montoliva i iako bi do prije pola godine ga volio vidjet u dresu Juvea,smatram da imamo sasvim zdravu i kvalitetnu sredinu terena i dosta igrača,tako da ne treba bzvz tu dovodit i trošit. Treba dovest štopera,da budem iskren žao mi što ne dovedosmo onog Zapatu,jbt Villareal ga kupi za 8 milki,po meni jedan od tri najbolja koja su igrala u Italiji prošle godine. Treba bit pažljiv i dovest jednog kvalitetnog,nekako trenutno u opticaju ih nema mnogo,a nešto sumnjam da bi mi mogli dat 25 milki za Humellsa što vi mislite? Ili smatrate da ima bolje rješenje?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 nov 2011, 21:01

Na sredini nam treba igrač koji je spreman da bude na klupi, jer ova trojica su fakat prejaka na sredini, možda i najjači vezni red u Serie A imamo, a Montolivo definitivno ne bi sjedio na klupi.

Treba nam neko poput Pazienze, zahvalan i solidan igrač, tamam igrač koji je spreman za zakrpi poziciju kad najviše treba...

Mislim da ima dosta takvih u Serie A, recimo onaj Naingolan iz Cagliarija, on se baš spominjao prošle sedmice kao mouća prinova...
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 09 nov 2011, 21:02

Sta ovo citam da se Vidal vratio nazad u italiju jer je kasnio na susret s ciletom?? nekos to zna vise?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

radoja
Kontakt:

Post Postao/la radoja » 09 nov 2011, 21:05

SoloJuve26 je napisao/la:Sta ovo citam da se Vidal vratio nazad u italiju jer je kasnio na susret s ciletom?? nekos to zna vise?
Arturo Vidal je, zajedno sa još četvoricom reprezentativaca, vraćen kući jer je zakasnio na trening čileanskog nacionalnog tima.
Arturo Vidal, Žan Bosežur, Horhe Valdivija, Gonsalo Hara i Karmona napustili su kamp reprezentacije Čilea kako bi prisustvovali ceremoniji krštenja dece Horhea Valdivije.

Međutim, morali su da se vrate do 10 sati po lokalnom vremenu, a oni su se vratili u 10:45.

Kao kaznu u znak nepoštovanja nacionalne selekcije Klaudijo Borgi je svu petoricu odstranio iz reprezentacije, a umesto njih je pozvao pet igrača iz čilenaskog šampionata.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 09 nov 2011, 21:07

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /4599.html

On jest sada malo psihicki slab, ali ako bi se doveo u red to bi bilo najbolje pojacanje zadnjih 10 godina .
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 09 nov 2011, 21:08

radoja je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Sta ovo citam da se Vidal vratio nazad u italiju jer je kasnio na susret s ciletom?? nekos to zna vise?
Arturo Vidal je, zajedno sa još četvoricom reprezentativaca, vraćen kući jer je zakasnio na trening čileanskog nacionalnog tima.
Arturo Vidal, Žan Bosežur, Horhe Valdivija, Gonsalo Hara i Karmona napustili su kamp reprezentacije Čilea kako bi prisustvovali ceremoniji krštenja dece Horhea Valdivije.

Međutim, morali su da se vrate do 10 sati po lokalnom vremenu, a oni su se vratili u 10:45.

Kao kaznu u znak nepoštovanja nacionalne selekcije Klaudijo Borgi je svu petoricu odstranio iz reprezentacije, a umesto njih je pozvao pet igrača iz čilenaskog šampionata.
aha okej, hvala na info. Ma neka barem se nece povrijediti i bit ce jos vise spreman za Palermo :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 nov 2011, 21:10

Ne treba nam Tevez, ja sam apsolutno protiv njegovog dovođenja, hajd prvo što bi morali iskeširati pola budžeta za njega, nego bi imao i enormna primanja što bi možda izazvalo i negodovanja pojedinih igrača, tipa "kako on ima, a mi nemamo" :mrgreen:

A Vidal je posebna priča, pitali odakle ta sva ratobornost tokom utakmice, kaže ma kao malac sam se stalno mlatio po ulicama pa sam to prenio na teren :lol:
Ž '21!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 09 nov 2011, 21:14

radoja je napisao/la:

Ne samo da su zakasnili, nego su dosli pjani

radoja
Kontakt:

Post Postao/la radoja » 09 nov 2011, 21:17

A Vidal je posebna priča, pitali odakle ta sva ratobornost tokom utakmice, kaže ma kao malac sam se stalno mlatio po ulicama pa sam to prenio na teren
Živio je u kvartu kao i velika većina čileanaca gdje je svaki dan maltene borba za preživljavanje,ne treba pričat da u njih te ulične bande rodjenu braću ne poznaju i ne povlašćuju. Inače dakako cijenim Čileance jer spadaju u grupu dosta emocionalno jakih igrača,osjećaju grb i znaju cijenit vrijednosti. Što se Vidala tiče ja tek očekujem kao i od Elie ono pravo, dobar je igrač i nadam se da je to i Conteu jasno.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 09 nov 2011, 21:23

radoja je napisao/la:
A Vidal je posebna priča, pitali odakle ta sva ratobornost tokom utakmice, kaže ma kao malac sam se stalno mlatio po ulicama pa sam to prenio na teren
Živio je u kvartu kao i velika većina čileanaca gdje je svaki dan maltene borba za preživljavanje,ne treba pričat da u njih te ulične bande rodjenu braću ne poznaju i ne povlašćuju. Inače dakako cijenim Čileance jer spadaju u grupu dosta emocionalno jakih igrača,osjećaju grb i znaju cijenit vrijednosti. Što se Vidala tiče ja tek očekujem kao i od Elie ono pravo, dobar je igrač i nadam se da je to i Conteu jasno.

e nemoj zaboraviti staviti dole naslov ko svi mi sto imamo ;)

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 09 nov 2011, 21:26

Bianconeri1988 je napisao/la:Ne treba nam Tevez, ja sam apsolutno protiv njegovog dovođenja, hajd prvo što bi morali iskeširati pola budžeta za njega, nego bi imao i enormna primanja što bi možda izazvalo i negodovanja pojedinih igrača, tipa "kako on ima, a mi nemamo" :mrgreen:

A Vidal je posebna priča, pitali odakle ta sva ratobornost tokom utakmice, kaže ma kao malac sam se stalno mlatio po ulicama pa sam to prenio na teren :lol:
Ja sam tu podvojenog misljenja, sigurno bi nam dosta znacio ali onda ovo sto si ti napisao isto vrijedi. Na kraju napadac na trenutno ni ne treba imamo vecih prioriteta.

Pozdrav novom clanu :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 nov 2011, 21:28

Tema dominira isto kao naš Juve ove sezone! :mrgreen:

Ja otkako pišem nikad nas nije bilo više, valjda ćemo doći uskoro do brojke 1000 stranica da se i mi pridružimo tom klubu 1000+ na ovom forumu.

LA JUVE SIAMO NOI!

Nešto iz bogatog repertoara dominacije nad merdistima :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 09 nov 2011, 21:31

Bianconeri1988 je napisao/la:Tema dominira isto kao naš Juve ove sezone! :mrgreen:

Ja otkako pišem nikad nas nije bilo više, valjda ćemo doći uskoro do brojke 1000 stranica da se i mi pridružimo tom klubu 1000+ na ovom forumu.

LA JUVE SIAMO NOI!

Nešto iz bogatog repertoara dominacije nad merdistima :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Ma polako se dizemo na sve strane :mrgreen: ..

a sto nam fali sada takav jedan igrac poput Nedveda, mislim da bi on i dan danas bolje odradio nego Krasic...

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 09 nov 2011, 21:32

Ja mislim da nam je trenutno najpotrebniji stoper, l. bek i poluspic, jer Barzagli nece jos dugo imati ovu formu ;)

Ja bi za stopera doveo onog Rhodolfa, l.bek bi mi bio Kolarov i poluspic Tevez i eto Scudetta ;)

Isto tako nam je potrebno extra krilo, a tu bi doveo Hazarda al nemamo trenutno tolike pare i za Kolarova i Rhodolfa i Teveza...

Tevez 30 M
Kolarov 15 M
Rhodolfo 10 M

Valjda imamo 45 M, iako mislim da bi Tevez mogao i za 25 M jer je nepozeljan u Man C.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 09 nov 2011, 21:35

Ja nikad cuo za ovog Rhodolfa i vec mu je 27 ako se ne varam?? Ne ocekivam puno od tog igraca, bolje bib ilo da smo jos malo dodali para i doveli nego provjerenog a ovako bacamo pare na rizik jbg,,,

radoja
Kontakt:

Post Postao/la radoja » 09 nov 2011, 21:37

Juventus je vjera.

Hvala na gostoprimstvu svima vama navijačima Juvea.

Što se tiče ove digresije u vezi Nedveda,šta znam Miloš je prošle sezone treba i to reći bio naš glavni igrač,dakle kad nije išlo naš Juve,treba istrpiti ove njegove loše partije,nemoguće da je sav onaj ofanzivni potencijal nestao. Sjetimo se da je odbio dakako veću platu koju mu je nudio City,zato što je bio svjestan veličine torinskog giganta. ;)

Mi kao navijači našeg Juvea moramo znati cijeniti igrače koji su bili dobri i onda kad nije ništa išlo kako treba.
Naravno da je Pavel dao mnogo našem Juveu,ali istovremeno ne trebamo podcjenjivati Milosa,nadam se da će i on od decembra već biti za 20% konkretniji i abd uskoro davati golove za pobjede.

Meni sve ovo se super čini do sad,kažem mogli smo više bodova u malim mečevima uzet,al šta je tu je. Štoper mora biti pojačanje pravo koje će odma izborit startno mjesto i mislim da smo rješili gorući problem.
Rhodolfa
Mislim da se radi o igraču koji je igrao i za kijevski Dinamo koju sezonu,a došao iz brazilske lige za finu svotu novca,ako se ja pitam ne bi ga doveo ni u naše rezerve,al dobro vidjećemo.
FORZA JUVE!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 09 nov 2011, 21:44

Nije problem kupiti Teveza nego mu je problem davati platu :D
Nase najvece pojacanje ove godine je Conte i njegova vizija novog Juventusa,treba ga podrzati i dovesti mu igrace koje hoce i koji se uklapaju u njegov sistem a on ce to najbolje znati ;)

PS.trebate promjeniti anketu:koji je slijedeci cin optuzivanja Juventusa od merdista,doping i Moggi su proslost sta je ostalo???
Cipovi u loptama i kopackama :lol:...
Conte u zatvor jer ona sveta vodica je u stvari navodjeni sistem za loptu koja je uvijek bez razloga u Juventusovom posjedu.. :lol:
Vjestica preCjednik vec skuplja dokaze za necasnu rabotu..tako da se vec slijedece godine iz serie B okiti Juventusovom titulom..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 09 nov 2011, 21:45

SoloJuve26 je napisao/la:Ja nikad cuo za ovog Rhodolfa i vec mu je 27 ako se ne varam?? Ne ocekivam puno od tog igraca, bolje bib ilo da smo jos malo dodali para i doveli nego provjerenog a ovako bacamo pare na rizik jbg,,,
1986 je godiste i 10M za rizik je meni puno dati i izgleda da ovim transferom radimo isto sto smo radili ovih proteklih sezona ali vidjet cemo slazem se da je bolje dodati pa provjerenog dovesti. Pametni uce na tudim greskama a mi budale ne mozemo ni na svojim :lol:
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 nov 2011, 21:48

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... -defensive

Evo zanimljivi članak o tom Rhodolfu iz Sao Paola.

Ovaj ga urednik ne smatra da će napraviti neku renesansu u našoj odbrani.
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.