Chicago Bulls

LenBias
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la LenBias » 24 nov 2013, 09:29

salt kako pise najbolje da se rose ne vraca dok ne budete imali jos nekoliko superstarova u ekipi, neka sjedi 5 sezona u smokingu, nema veze :roll: zelim mu brz oporavak i da se vrati bar na 50% onoga sto je bio, ne bi ni to bilo lose, udarac je ovo za kosarku, ako se ne vrati toliko dobar heat je uvijek spreman da ga potpise kada mu istekne ugovor i da momak osvoji prsten u karijeri :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 nov 2013, 09:41

Jabari Parker i Wiggins su po meni sigurni superstar igraci ako povreda ne bude. Ali ljudi moji kolko god mi htjeli tankirati nema od toga nista. Sezona nije gotova i ja sad citam da je medijalni mnogo lakse oporaviti znaci on bi mogao biti spreman u februaru. Ne znam zbog cega tolika panika. A meniskus mu sigurno nije skroz nastradao jer se iz situacije moze vidjeti da je opet mogao napravit par koraka, tako da ce to doktori uvjeren sam popravit.

Samo koja tragedija cekas ga 18 mjeseci i nakon 10 utakmica opet se povrijedi. Ozbiljno mislim da su za ovo krivi nasi doktori i nakon upale misica je brzo se vratio a znam dobro kakva je to povreda i treba jedno 4-5 dana za oporavak ako ne i vise ali on se vratio nakon 2 ili 3 dana znaci brze nego sto treba. Mora Ruza jos na svom balansu raditi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 24 nov 2013, 14:37

E stvarno mi je zao Rosea.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 nov 2013, 14:46

GM mode on

A ono
trejdati sve sem Ruže,Francuza i Butlera
za pikove za sta vec + tank mode do kraja godine za lotteri pik Bullsa takodje

i pustit ružu da se rehabilitira do kraja
uz da odigra par utakmica do kraja i da suta po 30 ako treba da skida rust na kraju sezone , a ne na pocetku sljedece kao ove

ljeto , Ruža + Noah + Butler
+ Mirotic , + drugi pikovi
+ free agenti

GM mode of
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 nov 2013, 15:23

Vjeruj mi da sam isto razmišljao s tim da je kod mene i Noah vani :mrgreen: Valjda sam bio toliko razočaran ali eto, Jimmy je odličan igrač i svake sezone je bolji i bolji.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 nov 2013, 16:00

LenBias je napisao/la:salt kako pise najbolje da se rose ne vraca dok ne budete imali jos nekoliko superstarova u ekipi, neka sjedi 5 sezona u smokingu, nema veze :roll: zelim mu brz oporavak i da se vrati bar na 50% onoga sto je bio, ne bi ni to bilo lose, udarac je ovo za kosarku, ako se ne vrati toliko dobar heat je uvijek spreman da ga potpise kada mu istekne ugovor i da momak osvoji prsten u karijeri :mrgreen:
Mozes samo da sanjas. To je ipak karakter momak, jer Paxon I co I na to gledaju prilikom odabira igraca na tvoje opste iznenadjenje
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 nov 2013, 16:06

polako, viditi cemo sta ces pisati kada rose u heatu bude zamjena chalmersu za koju godinu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 nov 2013, 16:19

LenBias je napisao/la:polako, viditi cemo sta ces pisati kada rose u heatu bude zamjena chalmersu za koju godinu
Ne znam kojeg vraga si dosao ovdje provocirat, idi prati Heat i kani nas se.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 nov 2013, 16:22

O tome možeš samo da sanjaš. Zar zaista misliš da bi to Rose uradio radi prstena? :lol:

Nije on gloryhunter.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 nov 2013, 16:26

Neutral je napisao/la:O tome možeš samo da sanjaš. Zar zaista misliš da bi to Rose uradio radi prstena? :lol:

Nije on gloryhunter.
Pa ako bi ganjao prsten prije bi otisao kod Duranta i Westbrooka, ali cinjenica je da on nece napustiti Bullse nikad, a ni Bullsi njega.
FK DELFIN NEUM

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 nov 2013, 16:40

Neutral je napisao/la:O tome možeš samo da sanjaš. Zar zaista misliš da bi to Rose uradio radi prstena? :lol:

Nije on gloryhunter.
druge su okolnosti, svako ima zelju uzeti prsten :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 nov 2013, 17:32

LenBias je napisao/la:

Nije on gloryhunter.
druge su okolnosti, svako ima zelju uzeti prsten :D
Rose ima zelju iskljucivo osvojiti prsten sa Bullsima i to je nekolko puta vec izjavio. Uostalom Miami ove sezone ne igra sampionski, Spursi mnogo bolje izgledaju a jos igraju pod rucnom, starteri po 20 minuta svaku utakmicu im igraju.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 nov 2013, 17:35

Neg nasao sam vamo jednu stranicu gdje ima hrpa NBA utakmica sto od ove sezone, sto iz prijasnjih sezona pa malo gledam onu prvu utakmicu PO 2009te protiv Bostona kad je Rose silovao sve redom. Lijepe uspomene, stvarno momak nema srece, nadam se da ce vratiti sto brze i siguran sam da nece ko sa ACL-om odugovlaciti i uzimati dugo vremena jer se dobro zna zasto prosle sezone Derrick nije igrao.
FK DELFIN NEUM

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 nov 2013, 18:05

zdrav rose je imao zelju da donese titulu bullsima, zato i govorim o okolnostima, ovakav ranjen na sve moguc i nemoguce nacine ce opasno promjeniti svoj nacin igre pa samim tim i shvatanja svoja, zelje, ocekivanja, naravno to je sasvim normalan potez, glup bi bio kada tako nesto ne bi uradio jer na kraju krajeva i on je samo covjek ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 nov 2013, 19:16

LenBias je napisao/la:salt kako pise najbolje da se rose ne vraca dok ne budete imali jos nekoliko superstarova u ekipi, neka sjedi 5 sezona u smokingu, nema veze :roll: zelim mu brz oporavak i da se vrati bar na 50% onoga sto je bio, ne bi ni to bilo lose, udarac je ovo za kosarku, ako se ne vrati toliko dobar heat je uvijek spreman da ga potpise kada mu istekne ugovor i da momak osvoji prsten u karijeri :mrgreen:
slusaj meni je dopizdiloo gledat ovo sto trenutno imamo i s=zato razmisljam tako..mi zelimo titulu i necemo se zadovoljavat sa ovim sto sad pravimo..dok drugi dovode igrace, dok drugi stvaraju ekipe mi se zadovoljavamo da dobijemo jednu utakmicu Miamia i to je to...neka se on vrati ali po meni treba uzeti jedan od prvih 10 pickova slijedece godine to je definitivno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 nov 2013, 19:24

SaltCityAttack je napisao/la:
slusaj meni je dopizdiloo gledat ovo sto trenutno imamo i s=zato razmisljam tako..mi zelimo titulu i necemo se zadovoljavat sa ovim sto sad pravimo..dok drugi dovode igrace, dok drugi stvaraju ekipe mi se zadovoljavamo da dobijemo jednu utakmicu Miamia i to je to...neka se on vrati ali po meni treba uzeti jedan od prvih 10 pickova slijedece godine to je definitivno
Ma @Salt druze ne mozete tankirati,a davati 80mil na plate...Pa nije niko lud da baci tek tako te pare,a sumnjam da bi Thibs sad dao da mu se usred sezone trejduje pola ekipe kako bi se smanjio salary cap u korist tankiranja....

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 nov 2013, 20:51

Zbog ovakve situacije i ovakvog drafta , vrijedilo bi sve bacit niz vjetar ..

nego , mnogi haman nisu ni svjesni kakvog vi igracinu imate
ove godine maximizirao svoj potencijal kao najboljeg igraca evrope , danas opet fantastican sa 16 poena , 13 skokova

evo dobrog clanka i adekvatnog naslova
Nikola Mirotic , future Bull making the euroleague his bitch
http://www.chicagonow.com/bullsville/20 ... his-bitch/" onclick="window.open(this.href);return false;
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 nov 2013, 20:54

kada kazes vrijedilo bi sve baciti niz vjetar to je kao da bi se rastimala neka sampionska ekipa dok je stvarnost skroz druga, samo bi se raspustila ekipa koja je uz ova prilicno velika placanja napravila apsolutno nista

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 nov 2013, 20:58

Raul_64 je napisao/la:Zbog ovakve situacije i ovakvog drafta , vrijedilo bi sve bacit niz vjetar ..

ove godine maximizirao svoj potencijal kao najboljeg igraca evrope , danas opet fantastican sa 16 poena , 13 skokova

http://www.chicagonow.com/bullsville/20 ... his-bitch/" onclick="window.open(this.href);return false;
novi dirk ,inace veliko pojacanje na godinu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 nov 2013, 21:05

dema je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Zbog ovakve situacije i ovakvog drafta , vrijedilo bi sve bacit niz vjetar ..

novi dirk ,inace veliko pojacanje na godinu
Samo je Mirotic mnogo bolji u defanzivi od Dirka.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.