Mozes samo da sanjas. To je ipak karakter momak, jer Paxon I co I na to gledaju prilikom odabira igraca na tvoje opste iznenadjenjeLenBias je napisao/la:salt kako pise najbolje da se rose ne vraca dok ne budete imali jos nekoliko superstarova u ekipi, neka sjedi 5 sezona u smokingu, nema vezezelim mu brz oporavak i da se vrati bar na 50% onoga sto je bio, ne bi ni to bilo lose, udarac je ovo za kosarku, ako se ne vrati toliko dobar heat je uvijek spreman da ga potpise kada mu istekne ugovor i da momak osvoji prsten u karijeri
Ne znam kojeg vraga si dosao ovdje provocirat, idi prati Heat i kani nas se.LenBias je napisao/la:polako, viditi cemo sta ces pisati kada rose u heatu bude zamjena chalmersu za koju godinu
Pa ako bi ganjao prsten prije bi otisao kod Duranta i Westbrooka, ali cinjenica je da on nece napustiti Bullse nikad, a ni Bullsi njega.Neutral je napisao/la:O tome možeš samo da sanjaš. Zar zaista misliš da bi to Rose uradio radi prstena?![]()
Nije on gloryhunter.
druge su okolnosti, svako ima zelju uzeti prstenNeutral je napisao/la:O tome možeš samo da sanjaš. Zar zaista misliš da bi to Rose uradio radi prstena?![]()
Nije on gloryhunter.
Rose ima zelju iskljucivo osvojiti prsten sa Bullsima i to je nekolko puta vec izjavio. Uostalom Miami ove sezone ne igra sampionski, Spursi mnogo bolje izgledaju a jos igraju pod rucnom, starteri po 20 minuta svaku utakmicu im igraju.LenBias je napisao/la:druge su okolnosti, svako ima zelju uzeti prstenNeutral je napisao/la:O tome možeš samo da sanjaš. Zar zaista misliš da bi to Rose uradio radi prstena?![]()
Nije on gloryhunter.
slusaj meni je dopizdiloo gledat ovo sto trenutno imamo i s=zato razmisljam tako..mi zelimo titulu i necemo se zadovoljavat sa ovim sto sad pravimo..dok drugi dovode igrace, dok drugi stvaraju ekipe mi se zadovoljavamo da dobijemo jednu utakmicu Miamia i to je to...neka se on vrati ali po meni treba uzeti jedan od prvih 10 pickova slijedece godine to je definitivnoLenBias je napisao/la:salt kako pise najbolje da se rose ne vraca dok ne budete imali jos nekoliko superstarova u ekipi, neka sjedi 5 sezona u smokingu, nema vezezelim mu brz oporavak i da se vrati bar na 50% onoga sto je bio, ne bi ni to bilo lose, udarac je ovo za kosarku, ako se ne vrati toliko dobar heat je uvijek spreman da ga potpise kada mu istekne ugovor i da momak osvoji prsten u karijeri
Ma @Salt druze ne mozete tankirati,a davati 80mil na plate...Pa nije niko lud da baci tek tako te pare,a sumnjam da bi Thibs sad dao da mu se usred sezone trejduje pola ekipe kako bi se smanjio salary cap u korist tankiranja....SaltCityAttack je napisao/la:slusaj meni je dopizdiloo gledat ovo sto trenutno imamo i s=zato razmisljam tako..mi zelimo titulu i necemo se zadovoljavat sa ovim sto sad pravimo..dok drugi dovode igrace, dok drugi stvaraju ekipe mi se zadovoljavamo da dobijemo jednu utakmicu Miamia i to je to...neka se on vrati ali po meni treba uzeti jedan od prvih 10 pickova slijedece godine to je definitivnoLenBias je napisao/la:salt kako pise najbolje da se rose ne vraca dok ne budete imali jos nekoliko superstarova u ekipi, neka sjedi 5 sezona u smokingu, nema vezezelim mu brz oporavak i da se vrati bar na 50% onoga sto je bio, ne bi ni to bilo lose, udarac je ovo za kosarku, ako se ne vrati toliko dobar heat je uvijek spreman da ga potpise kada mu istekne ugovor i da momak osvoji prsten u karijeri
novi dirk ,inace veliko pojacanje na godinuRaul_64 je napisao/la:Zbog ovakve situacije i ovakvog drafta , vrijedilo bi sve bacit niz vjetar ..
nego , mnogi haman nisu ni svjesni kakvog vi igracinu imate
ove godine maximizirao svoj potencijal kao najboljeg igraca evrope , danas opet fantastican sa 16 poena , 13 skokova
evo dobrog clanka i adekvatnog naslova
Nikola Mirotic , future Bull making the euroleague his bitch
http://www.chicagonow.com/bullsville/20 ... his-bitch/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo je Mirotic mnogo bolji u defanzivi od Dirka.dema je napisao/la:novi dirk ,inace veliko pojacanje na godinuRaul_64 je napisao/la:Zbog ovakve situacije i ovakvog drafta , vrijedilo bi sve bacit niz vjetar ..
nego , mnogi haman nisu ni svjesni kakvog vi igracinu imate
ove godine maximizirao svoj potencijal kao najboljeg igraca evrope , danas opet fantastican sa 16 poena , 13 skokova
evo dobrog clanka i adekvatnog naslova
Nikola Mirotic , future Bull making the euroleague his bitch
http://www.chicagonow.com/bullsville/20 ... his-bitch/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.