geronimo je napisao/la:FC BAYERN je napisao/la:Ako cemo gledati statistiku
Coentrao ukupno 144 utakmnica : 19 golova i 18 assistencije.
Daj mi link gdje si taj podatak pronašao.
http://transfermarkt.de/de/fabio-coentr ... 33648.html
Izaberi, u Leistungsdaten einer anderen Saison wählen: Gesamte Leistungsdaten, isto sto sam ucinio i sa Bainesom

Eto trazio si dobio si, jos nesto cika gero?
Pa otiso da pregledam film(joj predobar film

), a vec ste ispisali jednu stranicu neka neka napredujemo

Gero, rado bih pisao do jutra ali stvarno nemam vremena sjediti za racunarom po cijele dane, uletim ponekad i to je to, preoukupiran sam.Sto se tice cijene od 30 Miliona to je cista gluposti dali bi ga oni za 20 sigurno ipak nije Benfica tako stabilan klub kao sto su klubovi iz lige petice, ipak to je coca cola liga za njih 20 miliona je 80 miliona

Nego znateli onu "Koliko para toliko muzike" Samo je problem sto uprava trazi kvalitet ali za sto manje para, npr dajem vam primjer (lupam) Farfana i Torresa obadva igraca imaju kvalitet, ali se jednostavno nemogu porediti, ovaj je drugi bolji (skoro) u svim segmentima, i naravno skuplji je, eh o tom vam pricam, koliko para toliko muzike to je uvijek bilo i uvijek ce biti.
@Effenbergu, nisam te ranije vidzao na forumu ma da i nisam nesto aktivan zbog "pojedinaca" ali stvarno mi se svidza tvoj nacin razmisljanja

I jesili znao da je Arsene Wenger preko te igrice doveo par talenata? To sam negdje procitao a ne znam koliko je istinito

Nekada sam i ja to igrao prava zaraza

A da je Coentrao los u odbrani to je jos jedan dokaz o ne znanju i ne poznavanju ovog igraca, mislim da vi sto govorite da je los u odbrani da ste ga jako slabo pratili, naravno da je puno jaci u ofanzivi ali reci da je slab u odbrani onda stvarno nemam komentara.Naveo si sve te bekove i jedna stvar je kod njih sviju ista a to je ? Svi su oni vise ofanzivniji i svi su oni jedni od boljih bekova na svijetu uz naseg Philipa.
@Klare treba mu iz Munchena auuuuu pa ovo moramo iskoristiti
To sto ga je Jesus stavio na krilo je iz razloga sto im nema ko drugi igrati, jer su na toj poziciji tanki njegova prava pozicija i pozicija na kojem pruza najbolje partije je bek, to je njegova prirodna pozicija.Po meni je Lahm bio puno bolji dok je igrao na svojoj prirodnoj poziciji i dok ga trener nije premjestio, ali dobro navikava se polako.
uff kako bi ovo bilo dobro
-------------------Gomez(Ola)--------------Muller(Klose)--------------------
Ribery----------------------------------------------Robben(Hamit)---
-------------------------------Svajni(Kroos)----------------------------
------------------------Gustavo(Bommel,Tymo)-----------------------------------
Coentrao(Contetno)----Badstruber---Breno(VanBuyten,Tymo)--Lahm
----------------------------Butt(Kraft)--------------------------------
Nebi mogli primiti golova koliko bi mogli dati, vecina ce reci da je ovo preofanzivno, ali kako igra Arsenal kako igra Barcelona to je najljepsi fudbal, pa jedna Barcelona uvali s lakocom 5 komada Realu a ne prime ni jedan, a igraju sa slicnom formacijom cak jos vise ofanzivnije.