FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 19 mar 2010, 11:37

Jedno je sigurno, svaki protivnik će morati dobro zapeti da nam zabije gol. U takvim situacijama se uvijek imamo čemu nadati. Bod k'o kuća, a ni čitav plijen me nebi iznenadio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 19 mar 2010, 11:52

Evo nesto kontam i uspoređujem proslu i ovu sezonu kada se sjetim prosle sezone covjece mislim da niti jedno kolo nismo bili kompletni ili radi povreda ili radi kartona ocito je Amar uveo disciplinu pa nesmiju tek tako da dobijaju žute kartone(Ćulum izuzetak,viši je od Amara pa možda zato i smije dobivati jedini toliko žutih kartona mada je rekao da je naucio igrati u PL BiH i da se oni kartoni nece vise ponoviti :))i što se tiće povreda ocito ih je Amar dobro fizički pripremio pa se ne povrijeđuju kao prije sem Višće ali on je mlad još on drobe treba jesti biće i on na mjestu...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 19 mar 2010, 12:07

Posmatrajuci ekipe Zelje i Zrinjskog i uporedjujuci igracki kadar i ovaj broj utakmica u kratkom vremenskom periodu,jedina stvar koja bi zaista mogla biti od velike vaznosti po nas je da imamo siri izbor i odmornije igrace...primjer za to je sto nije kod nas igralo 5-6 igraca koji su sada u kombinaciji,i odmorniji su u svakom slucaju...mislim da smo tu u prednosti u odnosu na zrinjski,pa nekako tu vidim sansu za bolje zalaganje na terenu i mogucnost da ih jos vise izmorimo i pred kup...u kupu cemo sigurno imati odmorniji tim,jer kod nas ima 20-tak igraca koji u svakom momentu mogu igrati,znaci neki se mogu odmoriti...
S druge strane,Zrinjski je vec prosuo bodove kuci,i bez obzira sto su to nadoknadili u proslom kolu,oni ne smiju sebi dopustiti da vise gube bodove kao domacin ako zele nesto vise u prvenstvu...bice zestoka utakmica,a ja cisto sumnjam u Amarove izjave da idemo rastereceni da se nadigravamo jer smo vec zacrtali cak i prebacili svoj cilj...mozda je to izjava za javnost kao neki alibi u slucaju poraza...bilo kako bilo,ovo je pretesko gostovanje i daj Boze da izvucemo nesto otamo,ali sam sasvim siguran da ce nasi dobro namuciti domacine i da su itekako optereceni od strane Amara i strucnog staba...sasvim sam siguran da ce Amar tamo ici na pobjedu,u dobrom smo naletu,puni samopouzdanja i to treba maksimalno probati iskoristiti...samo neka stave svoje srce na terenu pa sta bude !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 19 mar 2010, 12:14

Virtu4l je napisao/la:Jedno je sigurno, svaki protivnik će morati dobro zapeti da nam zabije gol. U takvim situacijama se uvijek imamo čemu nadati. Bod k'o kuća, a ni čitav plijen me nebi iznenadio.
Upravu si :!:
Samo mislim da nas više ni jedan klub u BiH ne smije napasti svim snagam, jer znaju da imamo paklenu kontru i to im se može o glavu obiti, kao Širokom.
Sve mi je nekako slično kao pred tekmu sa Širokim. Prvo pred punom Grbavicom mlatnemo Čelik, sad Zvijezdu, pa u extra atmosferi putujemo na mini preipreme u Međugorje sa punim sastavom. Svi sretni i zadovoljni. Nadam se da ćemo imati razlog da se okupimo u nedjeljo oko 23.00h pred dolinom.
Strauss Junior

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 19 mar 2010, 12:37

ne kontam ovo nikako,jeli cca 200 manijaka konacna brojka koja moze biti u mostaru,ovi stadioni su postali premali za nas,doci ce nas sigurno 500 ako ne i vise kome oni mogu zabraniti dolazi i gostiju na grbavicu kolko hoce niko im nista ne zabranjuje...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 mar 2010, 12:40

vjeran1987 je napisao/la:ne kontam ovo nikako,jeli cca 200 manijaka konacna brojka koja moze biti u mostaru,ovi stadioni su postali premali za nas,doci ce nas sigurno 500 ako ne i vise kome oni mogu zabraniti dolazi i gostiju na grbavicu kolko hoce niko im nista ne zabranjuje...
To je pitanje za MUP ali ne i za ovaj forum!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 19 mar 2010, 12:50

bistrikboy je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:ne kontam ovo nikako,jeli cca 200 manijaka konacna brojka koja moze biti u mostaru,ovi stadioni su postali premali za nas,doci ce nas sigurno 500 ako ne i vise kome oni mogu zabraniti dolazi i gostiju na grbavicu kolko hoce niko im nista ne zabranjuje...
pa kume nisam pitao...sasvim normalno pitanje i za forum :(

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 mar 2010, 12:53

vjeran1987 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
pa kume nisam pitao...sasvim normalno pitanje i za forum :(
admin je napisao/la: Ponukani posljednjim dešavanjima i stavom koji zastaupa veliki broj čitalaca portala i korisnika našeg foruma, da forumi doprinosre rasplamsavanju huliganizma i sukoba, odlučili smo reagovati (kad već niko drugi neće) i sa foruma SportSport.ba izbaciti huligane.

to znači, da će se forum fokusirati na svoju prvobitnu namjenu, a to su diskusije o sportkim dešavanjima, igri, sportistima, trenerima, rezultatima... ne i navijačima.

tako ćemo od danas diskusije nakon utakmica uspjeravatiu pravcu analize prikazanog na terenu, a ne ne tribini, što je na žalost do sada bio slučaj. rasprave o dešavanjima na tribini će se brisati, a forumaši koji samo o tome žele diskutovati će biti banovani.

svjesni smo da će ovo umanjiti posjetu i drastično uticati na broj aktivnih forumaša, ali negdje stvari moraju krenuti, pa zašto ne i od našeg foruma.
Mislim da se administracija jasno odredila po tom pitanju!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 mar 2010, 13:08

Navijači Zvijezde su napustili Grbavicu u 85. minuti, dobili su 10. minuta gratis. :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 19 mar 2010, 13:11

Virtu4l je napisao/la:Navijači Zvijezde su napustili Grbavicu u 85. minuti, dobili su 10. minuta gratis. :P
Ja nisam ni skontao kad su izasli :P :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 19 mar 2010, 13:14

zar su bili??? haha al dosta o navijanju jos ce nas banovat :)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 19 mar 2010, 13:23

Mislim da je Lakrdija, to što se navijači istjeruju sa stadiona 10 minuta prije kraja utakmice...

A također mislim da je lakrdija, što neki klubovi namjeno ograničavaju broj gostujućih navijača na 200, 300, jer kao prvo sami sebi izbijaju lovu iz džepa, a kao drugo pokazuju da nisu fer prema protivnicima i njihovoj podršci.

Sve to MUP može obezbijediti na jednostavan način.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 19 mar 2010, 13:54

Nevezano za utakmicu koju slijedi,pitanje,da li neko zna kako stojimo sa ugovorima s igracima,da li nekome i kome istice ugovor na kraju sezone,nesto me bas zanima

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 mar 2010, 14:06

boccaccio je napisao/la:Nevezano za utakmicu koju slijedi,pitanje,da li neko zna kako stojimo sa ugovorima s igracima,da li nekome i kome istice ugovor na kraju sezone,nesto me bas zanima
Po transfermarkt.de koji je poprilično tačan, na kraju sezone ističu ugovori Popoviću, Selimoviću, Svraki, M. Bešliji i Bajiću. Do kraja sezone traje i posudba Radoševića, a i ugovor Peraka, sa mogućnošću produženja ako zadovolji.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 19 mar 2010, 14:16

Željovac je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Nevezano za utakmicu koju slijedi,pitanje,da li neko zna kako stojimo sa ugovorima s igracima,da li nekome i kome istice ugovor na kraju sezone,nesto me bas zanima
Po transfermarkt.de koji je poprilično tačan, na kraju sezone ističu ugovori Popoviću, Selimoviću, Svraki, M. Bešliji i Bajiću. Do kraja sezone traje i posudba Radoševića, a i ugovor Peraka, sa mogućnošću produženja ako zadovolji.
E hvala ti puno

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 19 mar 2010, 14:49

Prvo, u Amara nema rastarećeno ni protiv Moščanice. To se samo zez'o.
Drugo, s kakvim se sad loptama igra. Treba li opet od pita šta posuđivati, njima svakako ne trebaju. Oni igraju sa raznoraznim komisijama.
Treće, ovi divlji klubovi bi bili najsretniji da gostujući navijači ne dolaze nikako. Samo Željo i pite imaju navijače za gostovanja u velikom broju i još ponekad Velež i Čelik. Sve ostalo je smješno i njima je ograničenje od 200-300 ljudi magična granica.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 19 mar 2010, 14:50

jeli znate kad ce nova epizoda ZELJO TV-a i kad ce se i hoce li opste postavljati klipovi navijanja sa ove zadnje utakmice protiv zvijezde?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 mar 2010, 14:55

Ovo sto neki zele da ogranice je po uefinom pravilu, 10% od ukupnog kapaciteta moraju dati...sve ostalo je "dobra" volja domacina...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 mar 2010, 14:58

Seyo_TM je napisao/la:Ovo sto neki zele da ogranice je po uefinom pravilu, 10% od ukupnog kapaciteta moraju dati...sve ostalo je "dobra" volja domacina...
5% je po pravilniku. ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 19 mar 2010, 14:59

čamac je napisao/la:Prvo, u Amara nema rastarećeno ni protiv Moščanice. To se samo zez'o.
Drugo, s kakvim se sad loptama igra. Treba li opet od pita šta posuđivati, njima svakako ne trebaju. Oni igraju sa raznoraznim komisijama.
Treće, ovi divlji klubovi bi bili najsretniji da gostujući navijači ne dolaze nikako. Samo Željo i pite imaju navijače za gostovanja u velikom broju i još ponekad Velež i Čelik. Sve ostalo je smješno i njima je ograničenje od 200-300 ljudi magična granica.
"Divlji klub" je trenutni prvak nase države, isti taj klub nam je uzeo bod na Grbavici jesenas, isti taj klub je medju organizovanijim u ligi i jedan od najtezih protivnika bez obzira igra li se kuci ili na strani. Plavi, srce na teren, ocemo bod(ove) iz Mostara :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bablaz1 i 50 gostiju.