FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adnan_hzsa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adnan_hzsa » 11 sep 2010, 20:50

Snickers5 je napisao/la:Protekle sedmice, tačnije od 06-07.09., u Ženevi je održana Generalna skupština Europskog udruženja klubova (ECA) na kojoj je prisutvovao i član UO FK Sarajevo Amir Hujić kao predstavnik našeg kluba. Hujić nam je donio lijepe vijesti iz Ženeve. FK Sarajevo je najviše zahvaljujući rezultatima u europskim takmičenjima u posljednje 4 godine zaslužilo status redovnog člana ovog Udruženja sa pravom glasa.

Bosna i Hercegovina ima još dva predstavnika u ovom Udruženju i to među 94 pridružena tima a to su Željezničar i Široki brijeg, ali njihovi predstavnici nisu imali pravo glasa.

http://fksinfo.com/np-1193-VIDEO_FK_Sar ... an_ECA.htm

ovo boldirano je bitno moji manijaci.. eto zasto imamo pravo glasa... gdje ste vi bili zadnje 4 godine u evropi...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 11 sep 2010, 21:00

Ja ovog 1921 sto se provali. Isti onaj ECA za koji si ti rekao da prismrdit ne mozemo
http://www.fksinfo.com/np-1193-VIDEO_FK ... an_ECA.htm
evo vidim neko ti je gore postavio link i sve to...
Nemojte lupetati gluposti kad ne znate :(

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 11 sep 2010, 21:07

samosarajvo je napisao/la:Ja ovog 1921 sto se provali. Isti onaj ECA za koji si ti rekao da prismrdit ne mozemo
doduse zeljo je bio jedini nas clan i imao pravo glasa ali vise nema pravo glasa.. al usli smo jos mi i listica i pokvarili im rejting :D..znamo kako su dobre rwzultate imali u evropi u zadnje 4 godine...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 11 sep 2010, 21:39

Sretan 19-ti rodjendan nasem Sejtanu.
Suljicu puno srece u zivotu i abd sutra gol na Hasetu.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

otwstw
Kontakt:

Post Postao/la otwstw » 11 sep 2010, 23:05

U ovom kolu sve gosti uzimaju bodove, da hoce i sutra tako da bude, barem na AFH :D :D :D :D

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 11 sep 2010, 23:47

adnan_hzsa je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Ja ovog 1921 sto se provali. Isti onaj ECA za koji si ti rekao da prismrdit ne mozemo
doduse zeljo je bio jedini nas clan i imao pravo glasa ali vise nema pravo glasa.. al usli smo jos mi i listica i pokvarili im rejting :D..znamo kako su dobre rwzultate imali u evropi u zadnje 4 godine...
Sljedece godine Siroki ce imati pravo glasa, Željezničar je "probio led", pa se sada i drugi klubovi iz Bosne i Hercegovine prodružuju u tu organizaciju.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 11 sep 2010, 23:58

MI GLASALI NA SASTANKU ECA, MI RAVNOPRAVNI ČLANOVI, velika stvar (??) pa dižete galamu. a kolega 1921 je bio u pravu: http://sportsport.ba/ino_fudbalp-35807.htm.
Kome je teško kliknut, da pomognem:
Pored Željezničara koji je punopravni član ECA-e sastanku u Beogradu u svojstvu gostiju prisustvoće i predstavnici drugih naših klubova, Sarajeva, Zrinjskog i Širokog Brijega.

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 12 sep 2010, 00:57

Otidji na ovo eca pa vidi da smo mi SARAJEVO ordinary member kao sto je barcelona itd.
A vi assocated member pout trabzonspora

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 12 sep 2010, 00:58

benajon je napisao/la:Otidji na ovo eca pa vidi da smo mi SARAJEVO ordinary member kao sto je barcelona itd.
A vi assocated member pout trabzonspora
e jeste ograniceni prosle godine smo mi bili ordinary member , ove ste vi , sledece siroki :mrgreen:

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 12 sep 2010, 01:45

1921 je napisao/la:
Zasto onda prosle godine niste govorili kako vi imate pravo glasa, dok je sportsport.ba objavljivao tekstove o Nijazovom glasanju u ECA-i ? :lol:

Vidim ni predsjednika vam nisu stavili na profil. Kontaju ljudi, bolje samo web site nego ime i prezime kriminalca.

I sa onim trubama do godine idete na http://www.saborguca.com/ :mrgreen:
Haveru, vi ste dugo dugo vremena bili jedini bh klub u ovoj asocijaciji.Vi kao jedini( a i to niste dobili zahvaljujuci njihovom pozivu vec moljakanju) ste i imali pravo glasa.Morao je neko iz BiH to biti.
Cim smo mi dobili poziv, nogirali vas i tu nek se zavrsi diskusija, **** s teme.

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 12 sep 2010, 01:58

faba je napisao/la:
1921 je napisao/la:
Zasto onda prosle godine niste govorili kako vi imate pravo glasa, dok je sportsport.ba objavljivao tekstove o Nijazovom glasanju u ECA-i ? :lol:

Vidim ni predsjednika vam nisu stavili na profil. Kontaju ljudi, bolje samo web site nego ime i prezime kriminalca.

I sa onim trubama do godine idete na http://www.saborguca.com/ :mrgreen:
Haveru, vi ste dugo dugo vremena bili jedini bh klub u ovoj asocijaciji.Vi kao jedini( a i to niste dobili zahvaljujuci njihovom pozivu vec moljakanju) ste i imali pravo glasa.Morao je neko iz BiH to biti.
Cim smo mi dobili poziv, nogirali vas i tu nek se zavrsi diskusija, **** s teme.
faba

svake godine odredi se klub koji ce priije svega predstavljati drzavu, pa onda svoj klub. Prošle godine Željo ove godine Sarajevo, sljedece neko drugi vjerovatno Široki.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 12 sep 2010, 02:04

Dobro, nebitno ostaje nam da cekamo narednu sezonu.
Mada ja po planovima koji nasi imaju za cilj sporovesti u djelo uz pomoc ove asocijacije, ne bih reko da je to kratkorocno, to jest samo do naredne sezone, kada bi nas trebala listica smaci.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 12 sep 2010, 02:25

OK,samo sto cemo mi do naredne sezone imati vrlo jakog saveznika i to u jednom od najjacih i najtrofejnijih klubova Evrope.

Samo opsuteno zivi bili pa vidjeli.

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 12 sep 2010, 02:26

Ako Bog da, samo da se ostvari.A sa BP i uz Boziju pomoc i hoce.
Po rijecima Hujica i Inter i Galata su nam pri ruci.
Uskoro cemo moci birati. :P

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 sep 2010, 10:06

Vozdra tarapi.Posto sam vam sve rezultate do sad pogodio ako budete fini mozda vam kazem i za veceras.Pozdrav.
Hobotnica sa alipasina.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 12 sep 2010, 10:07

Alipasino je napisao/la:Vozdra tarapi.Posto sam vam sve rezultate do sad pogodio ako budete fini mozda vam kazem i za veceras.Pozdrav.
Hobotnica sa alipasina.
Netreba,meni Zijad Blekic sapn'o rezultat :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 12 sep 2010, 10:20

U VI kolu domacin nije jos pobijedio. Hoce li ostati tako? ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 12 sep 2010, 10:26

Crni gavran je napisao/la:U VI kolu domacin nije jos pobijedio. Hoce li ostati tako? ;)
abd !

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 12 sep 2010, 10:32

[quote="Crni gavran"]U VI kolu domacin nije jos pobijedio. Hoce li ostati tako? ;)[/quote

Tesko, danas je dan domacina zivi bili pa vidjeli!

xix
Kontakt:

Post Postao/la xix » 12 sep 2010, 10:34

http://img168.imageshack.us/img168/3706/slikehzzamyspsjeverxq6.jpg

pogledajte ovo, znaci nevjerovatno, ja se sjebo !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MSOZ101 i 21 gost.