NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nebeskasila » 01 mar 2025, 16:59

Pobjeda 3:1
Preokrenuli su, cini mi se da je Matej Bozic svaku utakmicu zabio gol.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 01 mar 2025, 18:56

Koga mi u ovome trenutku imamo od igrača koji su i ove godine U21?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 mar 2025, 02:12

NeRi_K je napisao/la:
01 mar 2025, 18:56
Koga mi u ovome trenutku imamo od igrača koji su i ove godine U21?
Za ovu sezonu U21 igraci su rodjeni 01.01.2003 i mladji.

To su nama: Dino Mizic, Irman Dizdaric, Amar Smailovic, Elmir Sehic, Benjamin Kuric i Kenan Salkanovic + juniori.

2 sto ce sigurno pocinjati su Smailovic i Salkanovic, treci Kuric ili Mizic. Vjerovatno Kuric pa na poluvremenu ulazi Mateja Bozic, on je meni najvise pokazao na pripremnim utakmicama od ovih sto su dosli.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 03 mar 2025, 20:09

Mislio sam čak da smo tanji po tom pitanju, ali nije ni loše toliko što se tiče U21 igrača. Vjerujem da će Smailović ove polusezone biti fizički spremniji, a to znači i bolji u odnosu na prvi dio sezone. Od Salkanovića se svakako očekuje da nas svojim golovima ostavi u Prvoj ligi FBiH.

Igramo 8.3. od 15:00 sati u Srebreniku. Ja se iskreno nadam da možemo iznenaditi Gradinu koja je u svakom u svakom slučaju slabija nego u prvom dijelu sezone.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 04 mar 2025, 13:59

▶️ Igrački kadar: NK Jedinstvo Bihać

Golmani: Imran Bilić, Mladen Milošević.

Odbrana: Amir Hadrović, Mladen Zgonjanin, Franklin Ogboke, Dino Mizić, Ognjen Obradov, Carlos Farias, Adin Paro, Irman Dizdarić, Elvin Rizvanović.

Vezni red: Dejan Zarić, Juan Jose Fontemachi, Amar Smailović, Benjamin Kurić, Mateo Božić, Mateja Božić, Amar Tahrić, Elmir Šehić, Petar Stipić.

Napadači: Kenan Salkanović, Edis Husović, Steven Marriaga.

Došli: Kenan Salkanović, Dejan Zarić, Jose Fontemachi, Mladen Zgonjanin, Dino Mizić, Ognjen Obradov, Carlos Farias, Imran Bilić, Mladen Milošević, Mateo Božić, Mateja Božić, Amar Tahrić.

Otišli: Elmaddin Mammadov, Edis Nanić, Victo Santos, Zdravko Šeparović, Dželal Skenderović, Dušan Ristić, Sanjin Lelić, Nurulah Harbaš, Alen Nuhanović, Dario Ivoš, Elmin Hadžikadunić, Harun Husić, Sedin Ljuca.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 mar 2025, 14:30

NeRi_K je napisao/la:
04 mar 2025, 13:59
▶️ Igrački kadar: NK Jedinstvo Bihać

Golmani: Imran Bilić, Mladen Milošević.

Odbrana: Amir Hadrović, Mladen Zgonjanin, Franklin Ogboke, Dino Mizić, Ognjen Obradov, Carlos Farias, Adin Paro, Irman Dizdarić, Elvin Rizvanović.

Vezni red: Dejan Zarić, Juan Jose Fontemachi, Amar Smailović, Benjamin Kurić, Mateo Božić, Mateja Božić, Amar Tahrić, Elmir Šehić, Petar Stipić.

Napadači: Kenan Salkanović, Edis Husović, Steven Marriaga.

Došli: Kenan Salkanović, Dejan Zarić, Jose Fontemachi, Mladen Zgonjanin, Dino Mizić, Ognjen Obradov, Carlos Farias, Imran Bilić, Mladen Milošević, Mateo Božić, Mateja Božić, Amar Tahrić.

Otišli: Elmaddin Mammadov, Edis Nanić, Victo Santos, Zdravko Šeparović, Dželal Skenderović, Dušan Ristić, Sanjin Lelić, Nurulah Harbaš, Alen Nuhanović, Dario Ivoš, Elmin Hadžikadunić, Harun Husić, Sedin Ljuca.
Rizvanovic je isto zasticeno godiste.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 05 mar 2025, 21:51

Asmir Budimlić u izvršnom odboru Nogometnog saveza FBiH...

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 06 mar 2025, 14:43

I kakva su vam očekivanja, donosimo li barem bod iz Srebrenika?

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 06 mar 2025, 17:21

NeRi_K je napisao/la:
06 mar 2025, 14:43
U prva 4 kola igramo 3 vani, tako da su bodovi imperativ, sad ako nam se konkurencija odlijepi, to je to ispadamo...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 mar 2025, 20:31

✅ S dolaskom ljepšeg vremena, intenzivirani su građevinski radovi na izgradnji pomoćnog terena s umjetnom podlogom u okviru stadionskog kompleksa pod Borićima. Trenutno se radi na izgradnji zaštitne ograde oko terena, a potom će uslijediti postavljanje umjetne travnate podloge i dodatne infrastrukture.

✅Za ovu fazu radova već je provedena procedura javnih nabavki i potpisan ugovor s izvođačem radova. Cjelokupna projektna dokumentacija urađena je u skladu sa standardima UEFA-e, što podrazumijeva visok nivo kvaliteta izgradnje ovog sportskog terena.

✅Na glavnom stadionu je planirana izgradnja savremene atletske staze, za čiju je prvu fazu je također provedena procedura javnih nabavki i potpisan ugovor s izvođačem. I u tom dijelu se uskoro očekuje početak radova.

Napokon se i ovo privodi kraju.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 07 mar 2025, 11:09

Iceplayer je napisao/la:
06 mar 2025, 17:21
NeRi_K je napisao/la:
06 mar 2025, 14:43
U prva 4 kola igramo 3 vani, tako da su bodovi imperativ, sad ako nam se konkurencija odlijepi, to je to ispadamo...
Slažem se u potpunosti, ako nakon ove četiri utakmice ne budemo na kontu imali dodatnih 7 bodova teško da se možemo spasiti od ispadanja.

Ja vjerujem da smo mi ako ništa fizički spremnija ekipa u odnosu na prvi dio sezone, a svakako i Adžem poznaje bolje ekipu, tako da se ja iskreno nadam da možemo biti pozitivno iznenađenje ovoga proljeća.

Istina da je ovo možda i najteži put ka opstanku do sada, jer svi od 5 do 14 mjesta tako reći sigurni.

Simm Bau je već ispao, Radnički Lukavac je već prežaljen, ali sigurno da će nekima poremetiti račune.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 07 mar 2025, 16:23

Ma ostaje mangup u ligi, nije to upitno.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 07 mar 2025, 19:04

nebeskasila je napisao/la:
06 mar 2025, 20:31
✅ S dolaskom ljepšeg vremena, intenzivirani su građevinski radovi na izgradnji pomoćnog terena s umjetnom podlogom u okviru stadionskog kompleksa pod Borićima. Trenutno se radi na izgradnji zaštitne ograde oko terena, a potom će uslijediti postavljanje umjetne travnate podloge i dodatne infrastrukture.

✅Za ovu fazu radova već je provedena procedura javnih nabavki i potpisan ugovor s izvođačem radova. Cjelokupna projektna dokumentacija urađena je u skladu sa standardima UEFA-e, što podrazumijeva visok nivo kvaliteta izgradnje ovog sportskog terena.

✅Na glavnom stadionu je planirana izgradnja savremene atletske staze, za čiju je prvu fazu je također provedena procedura javnih nabavki i potpisan ugovor s izvođačem. I u tom dijelu se uskoro očekuje početak radova.

:clap: :clap: :clap:
Nadam se da ce ovi radovi biti dobar primjer da se moze dobar posao napraviti u Bihacu s nadom da u iduci par godina dobijemo sredstva za rekonstrukciju/izgradnju tribina. Dobri rezultati bi isto pomogli. Nadam se da ovaj napredak nece ovdje stati...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 08 mar 2025, 00:29

denza je napisao/la:
07 mar 2025, 19:04
nebeskasila je napisao/la:
06 mar 2025, 20:31

:clap: :clap: :clap:
Nadam se da ce ovi radovi biti dobar primjer da se moze dobar posao napraviti u Bihacu s nadom da u iduci par godina dobijemo sredstva za rekonstrukciju/izgradnju tribina. Dobri rezultati bi isto pomogli. Nadam se da ovaj napredak nece ovdje stati...
Pare za rekonstrukciju velike tribine (zapad) su vec spremne, nadam se ove godine i pocetku radova.

Semafor je tu, pomocni teren se privodi kraju, glavni teren i atletska staza bi trebalo ove godine da se zavrse, uz rekonstrukciju zapadne tribine to bi bio ogroman napredak u infrastrukturalnim projektima u klubu.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 mar 2025, 02:33

LloriS je napisao/la:
08 mar 2025, 00:29
Pare za rekonstrukciju velike tribine (zapad) su vec spremne, nadam se ove godine i pocetku radova.

Semafor je tu, pomocni teren se privodi kraju, glavni teren i atletska staza bi trebalo ove godine da se zavrse, uz rekonstrukciju zapadne tribine to bi bio ogroman napredak u infrastrukturalnim projektima u klubu.
Odakle vam to da su pare za tribinu spremne? Odakle te pare?

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 08 mar 2025, 03:20

harden je napisao/la:
08 mar 2025, 02:33
LloriS je napisao/la:
08 mar 2025, 00:29

Odakle vam to da su pare za tribinu spremne? Odakle te pare?
Iz budzeta Vlade FBiH pisao sam o tome ima mjesec dana, Tigar predlozio amandman, isti usvojen
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 mar 2025, 08:44

Pripadnicima SN želim sretan put za Srebrenik i dobrodošlicu. Za sva moguća pitanja i potrebe stojim na raspolaganju!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 08 mar 2025, 08:55

Sretno našim igračima, da nam se vrate bez povreda i sa bodom/bodovima :) :)

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 mar 2025, 11:05

Benjo_AFC86 je napisao/la:
08 mar 2025, 08:44
Pripadnicima SN želim sretan put za Srebrenik i dobrodošlicu. Za sva moguća pitanja i potrebe stojim na raspolaganju!
Pozdrav druze i hvala :salut:

Da ne radi ko slucajno prenos?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 mar 2025, 14:35

Milošević, Salkanović, Smailović, Mizić, Zgonjanin, Marriaga, Obradov, Zarić, Fontemachi, Božić, Hadrović.

Mizic upao umjesto Ogbokea kao treci U21.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.