Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

miky_hz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2010, 23:56

OTNYS_YNWA je napisao/la:Mascherano je izašao povrijeđen protiv Arsenala, mislim da je to glavni razlog zašto ne igra. Mediji svašta pišu mada ja opet mislim da je ovo navedeno pravi razlog..

Inače, ne vidim svrhu igranja ni protiv Arsenala, bojkotovao bi on to i prije prošlosedmičnog meča :roll:
Zato sto je Barca tek jucer kolko znam poslala ponudu za njega,odma je to procurilo u javnost,mislim mediji u Kataloniji su sinoc to odma javili,sam znas da je prije utakmice sa Arsenalom i Roy rekao da nije bilo nikakvih ponuda za Mascherana...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 23:57

OTNYS_YNWA je napisao/la:Mascherano je izašao povrijeđen protiv Arsenala, mislim da je to glavni razlog zašto ne igra. Mediji svašta pišu mada ja opet mislim da je ovo navedeno pravi razlog..

Inače, ne vidim svrhu igranja ni protiv Arsenala, bojkotovao bi on to i prije prošlosedmičnog meča :roll:
Pa bojkatuje zbog toga sto je LFC odbio ponudu od 20 mill eura od Barce danas, LFC zeli 26 mill :) a on misli da su pretijerali sa tim :mrgreen:
Sam trener LFC je rekao za eng. medije da nezna gdje je citav dan nikome se nejavlja na telefon :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 avg 2010, 23:58

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ma navikli smo na lose otvaranje sezone, ne treba nam nist biti cudno. City nas nabio, imao je samo za ovaj prelazni rok kao mi za prosle 2-3 godine para iz vlasnikovog dzepa.. Dobro se drzimo 17ti smo :D
tacnije u zadnjih 10 godina

jeste vise dosadni sa napadanjem leive, pa nije on kriv sto Liverpoolu ne ide, city je imao igraca vise u sredi, Roy je pogrijesio sa formacijom, Ngog i Torres ne mogu zajedno igrati u napadu ni protiv slabijih ekipa od citya, jer gubi se covjek u sredi i osuđen si na poraz, to je moderni fudbal, nema vise 442 foramcije, to niko vise ne igra, samo bi neki forumasi igrali, jer naucili su tako na FM :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 24 avg 2010, 00:06

ljudi mante se toga kritikovanja :D bice bolje dok se uigramo,jbt pa novi trener je doso,nije to tek tako lako,nije woy murinho pa da cini cuda,nadoce sve to :D al et sad smo svi videli kakvu ekipu imamo :cry: jedino sto se tice klasnih igraca tu je gerrard,torres,i ona zdapi maskerano,a ostalo sve ima neku manu :D hvalili ste lukasa,iskreno ja ga nikad nisam smatro igracem,njegova igra je ko kad malo dijete pustis na teren,nezz ni sam sta radi,ni kojeg bi igraca napao.jos jedna stvar,odkako je caragher uso u ozbiljnije godine mi odbrane nemamo,to treba shvatit.primamo bezze neke golove.onda sta jos,da,mi nemamo pravog krilnog igraca,kuyt,jovanvic,sve je to dalo Bogu vitre :D onda prodajemo igrace prek koima je buducnost,i mogli bi nesh napravit u klubu(prvenstveno msm na aqulanija),a dovodimmo neke penzionere :D forsira se ngog,koji nije budimo realni ni za burnleya :D et iako sam nabrojo se nase mane,opet sam optimista,msm da mozemo do mjesta koje vodi u ligu prvaka ove godine,al ostaje da se vidi :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

VolimLiverpool
Kontakt:

verzija

Post Postao/la VolimLiverpool » 24 avg 2010, 00:12

svi navijaci Liverpoola veliki pozdrav za vas.Prijavio sam se samo da bi mogao komentarisati na ovom forumu.ewo vam moja verzija svega ovoga:ispocetka sam mislio da bivsi trener Rafa grijesi sto stavlja samo jednog napadaca.krivio sam ga i nadao se da ce napokon staviti dvojicu ovaj Hodgson.stavio je i to je izgledalo nevjerovatno losee.......bolja je 4-5-1 dosta bolja......moj krivac za ovaj los start je Roy Hodgson.ljudi moji on uopste nije za trenera Liverpoola i molim Boga da podnese ostavku nek nas bar vodi Sami Lee.nije za trenera prvo zato sto je nekim izjavama prije pocetka sezone obeshabrio sve nas govoreci da nismo u rangu Chelsea i Man.Utd.....to je za neke od vas sigurno tacno no za mene nije....Covjek izjavljuje Zelim da vratim tim uLP a mi sanjamo o nekoj tamo tituli!!!!nakon utakmice Liverpool-Trabzonspor inace utakmice koju nas tim takodjer nije dobro odigrao(ajmo u realnost Trabzon je ipak najbolji tim u Turskoj....ccc)...............covjek nakon te utakmice izjavljuje dobro smo igrali imamo dobar rezultat.no da li ce on biti dovoljan za prolaz vidjecemo.ja gledam da mi se internet nije sjebo o cemu covjek goovvoori.....pa on kad bi ispao od jednog Trabzona ja ne bi gledao nijednu utakmicu mog najdrazeg kluba sve dok ga Roy Hodgson vodi......KAZEM VAM HODGSON NIJE ZA LIVERPOOL I MOLIM BOGA DA DA OSTAVKU.SRECOM TEK JE POCETAK VRHUNAC CE BITI KAD NAM WBA OTKINE BODOVE.......:(((
You'll never walk alone.

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 24 avg 2010, 00:14

Ma dosta mi je više te borbe za LP i 4. mjesto iz godine u godinu. Liverpool se treba boriti za naslov, za trofeje, ali eto, mi se po običaju već na samom startu oprostimo od borbe za titulu :oops:

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 24 avg 2010, 00:16

pride_of_merseyside je napisao/la:Ma dosta mi je više te borbe za LP i 4. mjesto iz godine u godinu. Liverpool se treba boriti za naslov, za trofeje, ali eto, mi se po običaju već na samom startu oprostimo od borbe za titulu :oops:
Istina,a izgleda da ono najgore tek dolazi,nema nista ba dok se *ovana kaubija ne kutarisemo....
ps:@volimliverpool dobrodosao na forum...potrefio si trenutak :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 24 avg 2010, 00:19

hvala brate
You'll never walk alone.

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 24 avg 2010, 00:22

Momci treba biti realan, da smo igralo protiv neke slabije ekipe sa ovom večerašnjom formacijom i ovakav stil, pobijedili bi 100%. Nismo imali dovoljno sreće, ništa drugo. Neka, možda je bolje ovako. Sad će nas mnogi podcjeniti i pričati da smo ispali iz utrke za prvaka, a bićemo tu u perikrajku. Imali smo težak raspored u prva dva kola, još ništa nije jasno. Meni je drago da smo imali igru drugačiju od one Rafine i da će se to posložiti. U večerašnjoj formaciji, ja bih samo dao priliku Babelu umjesto Ngoga. Ostalo je sve ok, svaki go je naša krivica, tako da Roj nema tu veze.
Napravićemo napredak 100% ove sezone, pa makar na 6 mjesto a Aston Villa će biti sedma.
Ali ja i večeras volim Liverpool i Roja i Gerarda i Lucasa... ti su ljudi igrali večeras za Liverpool a mi smo ležali kući, pili sok i pušili cigare :cry:
Zato ohladite.
You will never walk alone ;)

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 00:22

slika

Hodgson: uhh ebem li ti mamicu, u sebi misli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 24 avg 2010, 00:32

YOU'LL NEVER WALK ALONE !
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 avg 2010, 00:35

Vrlo losa partija L'poola, tacnije nikakav otpor nije pruzen Cityu koji je cijelo vrijeme igru vukao na svoj mlin, a golovi su morali kad tad doci.

Dosta tesko ide bez probojnih krila. Cole bi donio ogromnu prevagu da je imao pravo nastupa, a za Mascherana koji je umislio da je neka ogromna zvijezda nemam rijeci. Vjerujem da ce navijaci biti bijesni i da ce ostati u njihovoj nemilosti.

Inace najlosiji su bili Johnson i Jovanovic. Srbin je odigrao vrlo losu partiju a i prvi gol je pao po njegovoj strani kada je lopta provucenanjemu kroz noge, a kasnije je sve bilo stvar rutine. Johnson takodjer vrlo lose po strani. Ocekivalo se dosta prodora i ubacaja prema napadacima, ali kosonja je vise lopti izgubio nego sto je uspio ubaciti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 24 avg 2010, 00:39

slazem se bavarac.....Johnson i Jovanovic su bas bili najgori a ne Lucas kao sto mnogi govore jest da je i on odigrao losee.....HODGSONU NAPOLJE!!
You'll never walk alone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 avg 2010, 00:39

@Omerbavarac - Možda je i do kose :mrgreen: Prošle sezone je bolji bio :oops:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 24 avg 2010, 00:41

Rizah Fejzić je napisao/la:Momci treba biti realan, da smo igralo protiv neke slabije ekipe sa ovom večerašnjom formacijom i ovakav stil, pobijedili bi 100%. Nismo imali dovoljno sreće, ništa drugo. Neka, možda je bolje ovako. Sad će nas mnogi podcjeniti i pričati da smo ispali iz utrke za prvaka, a bićemo tu u perikrajku. Imali smo težak raspored u prva dva kola, još ništa nije jasno. Meni je drago da smo imali igru drugačiju od one Rafine i da će se to posložiti. U večerašnjoj formaciji, ja bih samo dao priliku Babelu umjesto Ngoga. Ostalo je sve ok, svaki go je naša krivica, tako da Roj nema tu veze.
Napravićemo napredak 100% ove sezone, pa makar na 6 mjesto a Aston Villa će biti sedma.
Ali ja i večeras volim Liverpool i Roja i Gerarda i Lucasa... ti su ljudi igrali večeras za Liverpool a mi smo ležali kući, pili sok i pušili cigare :cry:
Zato ohladite.
You will never walk alone ;)
ti ljudi zarade sedmicno sto neki od nas nece za cijeli zivot :roll:
i sta bi postigao tom zamjenom :?:
volimliverpool je napisao/la:svi navijaci Liverpoola veliki pozdrav za vas.Prijavio sam se samo da bi mogao komentarisati na ovom forumu.ewo vam moja verzija svega ovoga:ispocetka sam mislio da bivsi trener Rafa grijesi sto stavlja samo jednog napadaca.krivio sam ga i nadao se da ce napokon staviti dvojicu ovaj Hodgson.stavio je i to je izgledalo nevjerovatno losee.......bolja je 4-5-1 dosta bolja......moj krivac za ovaj los start je Roy Hodgson.ljudi moji on uopste nije za trenera Liverpoola i molim Boga da podnese ostavku nek nas bar vodi Sami Lee.nije za trenera prvo zato sto je nekim izjavama prije pocetka sezone obeshabrio sve nas govoreci da nismo u rangu Chelsea i Man.Utd.....to je za neke od vas sigurno tacno no za mene nije....Covjek izjavljuje Zelim da vratim tim uLP a mi sanjamo o nekoj tamo tituli!!!!nakon utakmice Liverpool-Trabzonspor inace utakmice koju nas tim takodjer nije dobro odigrao(ajmo u realnost Trabzon je ipak najbolji tim u Turskoj....ccc)...............covjek nakon te utakmice izjavljuje dobro smo igrali imamo dobar rezultat.no da li ce on biti dovoljan za prolaz vidjecemo.ja gledam da mi se internet nije sjebo o cemu covjek goovvoori.....pa on kad bi ispao od jednog Trabzona ja ne bi gledao nijednu utakmicu mog najdrazeg kluba sve dok ga Roy Hodgson vodi......KAZEM VAM HODGSON NIJE ZA LIVERPOOL I MOLIM BOGA DA DA OSTAVKU.SRECOM TEK JE POCETAK VRHUNAC CE BITI KAD NAM WBA OTKINE BODOVE.......:(((
dobrodosao

mozemo mi svi uciti dove i dan i noc ali Roy nece dati ostavku, nije budala, a i nista se nece rijesiti time ako on ode, kao sto se nista nije rijesilo odlaskom rafe, nego smo sad u goroj situaciji, ali nema veze nek mi igramo sa dva napadaca, pa nek primamo i po tri komada u utakmici, nikad problem nije bio menager, ali džaba je to nekima govoriti, kad stoka ode iz kluba tek tada mozemo ocekivati neke rezultate
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 avg 2010, 00:47

volimliverpool je napisao/la:HODGSONU NAPOLJE!!
Polako momci. Da samo znate kakve su muke mene snalazile dok Bayern nije proigrao sa novim trenerom, ali opet sam ostajao pri tome da LvG ostane trener. Tesko je shvatiti filozofiju koju trener zahtijeva odmah na startu prvenstva. Potreban je odredjeni period da se sloze kockice pa da tim tek onda proigra...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 avg 2010, 00:48

Omerbavarac je napisao/la:
volimliverpool je napisao/la:HODGSONU NAPOLJE!!
Polako momci. Da samo znate kakve su muke mene snalazile dok Bayern nije proigrao sa novim trenerom, ali opet sam ostajao pri tome da LvG ostane trener. Tesko je shvatiti filozofiju koju trener zahtijeva odmah na startu prvenstva. Potreban je odredjeni period da se sloze kockice pa da tim tek onda proigra...
Tako je. ;)

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 24 avg 2010, 00:50

Onaj njihov Šeik pojma nije imao koja je njegova ekipa, negdje oko polovine prvog poluvremena su mu objasnili koji su njegovi :D :D :D
Mogu zamisliti koliko se Rafa večeras smije :evil: :evil: :evil:

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 24 avg 2010, 00:55

gledate ljudi previse sve crno a nije...nije nas City nadigrao danas je presudila individualna snaga igraca Citya i nasih pulena...Agger nije mogao meda Lucas pojeden od De Jonga Jovanovic je slabiji od Richardsa (mislim 1na1) N'Gog...suvisno je bilo sta rec njega bi i slabiji odbrambeni od Tourea i Lescotta otpuhali..bice bolje ljudi al ipak samo uz jos jednog dobrog igraca i zamjene za onoga gubara Mascha bolje ga prodat dok se more dobit pare jer mu Kop nece oprostit ako je izjavio ono i bice kita citave godine...pozdrav ljudi YNWA
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 24 avg 2010, 00:56

Odmah se vidjelo da Gerarrd i Torres nisu raspolozeni i da Liverpool nema sta traziti. Jedino su se mogli braniti citavu utakmicu i tako da pokusaju odnijeti bod ali sa ovakvim igrackim kadrom nije se bas lako braniti. Tako da mislim da nemate sta zamjeriti Hodgsonu jer je igracki kadar jako tanak pogotovo bez Mascherana htjeli vi to priznati ili ne. Ako se proda Masch onda se treba naci sjajna zamjena za te pare a ne kao prosle godine kada su pare od Alonsa pale u vodu

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.