covjek zna znanjeNEZALAGANJE je napisao/la:Kao sto vec ranije napisah....MRI potvrdio!NEZALAGANJE je napisao/la:Gledao sam tekmu sinoc i vidio povredu Rosea....Poznavajuci prirodu povrede,meni se cini da je ono povreda meniskusa ,a ne ACL-a,jer mi je bilo premalo opterecenja na koljeno da bi otisao ligament.Vise mi se cinilo kao lateralni meniskus...
Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
2 stvari vezane sa meniscus, izvaditi opravljas se brze, kraca karijera, "popraviti" 4-6 mjeseci van parketa.
Mozda se vrati u aprilu, ali ovo je mnogo bolje nego ligamenti.alemsa je napisao/la:2 stvari vezane sa meniscus, izvaditi opravljas se brze, kraca karijera, "popraviti" 4-6 mjeseci van parketa.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
moze se vrati i prije Metta se vratio nakon 12 danaBIHfan je napisao/la:Mozda se vrati u aprilu, ali ovo je mnogo bolje nego ligamenti.alemsa je napisao/la:2 stvari vezane sa meniscus, izvaditi opravljas se brze, kraca karijera, "popraviti" 4-6 mjeseci van parketa.

Blake Griffin je izvadio 2012-e i vratio se nakon 3 mjeseca
Westbrook je popravio i trebalo je 4-6 mjeseci
Mislim da je Rose zavrsio sa kosarkom i posle povratka sa onom povredom ne lici na sebe, steta zaista 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nauci se ponesto!dema je napisao/la:covjek zna znanjeNEZALAGANJE je napisao/la:Kao sto vec ranije napisah....MRI potvrdio!NEZALAGANJE je napisao/la:Gledao sam tekmu sinoc i vidio povredu Rosea....Poznavajuci prirodu povrede,meni se cini da je ono povreda meniskusa ,a ne ACL-a,jer mi je bilo premalo opterecenja na koljeno da bi otisao ligament.Vise mi se cinilo kao lateralni meniskus...

uglavnom ova sezona je gotova,jer i kad se vrati treba iskoristit samo da povrati formu
a do tad mozda se rijesit bar denga i boozera jer im ugovori idu prema kraju
Zavisno od povrede, ali znam da je Wade govorio da i dan danas zali sto je izvadio (vjerovatno je imao opciju da se popravi), on je izvadio jos u collegu i zato ima dosta problema sa koljenom ovih zadnjih par sezona.NEZALAGANJE je napisao/la: Nauci se ponesto!Hvala! Samo jos da dodam da nije lateralni meniskus kao sto sam napisao u prvom postu,vec medijalni,a mnogi misle da je to laksa povreda meniskusa od pomenute...Mada,kako napisa i @alem,sve zavisi da li ce mu moci spasiti meniskus ili ce morati sve vaditi,a to se ne zna dok se koljeno 'ne otvori'....
Metta je izvadio ono preko 30 godina je imao to je razlika, za mlade atlete vrlo cesto znaci kraca karijera ako izvade, Westbrook nije htio vaditi (koliko znam) i propustio je 6 mjeseci okruglo. Jos Westbrook nikad nije bio povrijedjen prije te povrede
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne bih isao tako daleko i rekao da je sezona gotova...Po meni je to oporavak 6-8 sedmica,ali posto je Rose u pitanju,nek bude 10-12.To je opet februar.Dovoljno vremena da se vrati u formu pred PO,da nije umoran i da mu cijelo tijelo nije 'isprebijano',a vi i bez njega mozete lako biti u top 3 na Istoku.Nije ovo toliko strasna povreda za mladog igraca,iako moze imati probleme u 30+,ako mu sve izvade.Ako operacija prodje kako treba,ovo vam cak moze biti i neka vrsta srece u nesreci(koliko god to glupo zvucalo na prvu).dema je napisao/la:uglavnom ova sezona je gotova,jer i kad se vrati treba iskoristit samo da povrati formu
@alem Westbrook je povrijedio lateralni meniskus,zato je oporavak duze trajao,plus je morao ponovo na operaciju!

jos se Westbrook vratio i nesto ranije nego sto su mu predvidjali.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
znas zasto to kazem jer i ovo sto je igrao nije to bio pravi Rose,bilo je tu i straha i prevelike zeljeNEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih isao tako daleko i rekao da je sezona gotova...Po meni je to oporavak 6-8 sedmica,ali posto je Rose u pitanju,nek bude 10-12.To je opet februar.Dovoljno vremena da se vrati u formu pred PO,da nije umoran i da mu cijelo tijelo nije 'isprebijano',a vi i bez njega mozete lako biti u top 3 na Istoku.Nije ovo toliko strasna povreda za mladog igraca,iako moze imati probleme u 30+,ako mu sve izvade.Ako operacija prodje kako treba,ovo vam cak moze biti i neka vrsta srece u nesreci(koliko god to glupo zvucalo na prvu).dema je napisao/la:uglavnom ova sezona je gotova,jer i kad se vrati treba iskoristit samo da povrati formu
@alem Westbrook je povrijedio lateralni meniskus,zato je oporavak duze trajao,plus je morao ponovo na operaciju!
kao da se nije snalazio na terenu,ofanzivno mu igra nije bila raznovrsna kao prije,ili je isao na ulaz ili sutao trice
e sad mislim da ce ga ovo jos usporit i mozda ce se plasit nove povrede
ekipa ionako ne moze do titule .Ni on ne moze koliko god mi zeljeli ,da poslije 18 mjeseci pauze pa sad ovoga,uhvati neku super formu
mozda grijesim
Tank mode? 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Meni,koji gleda sa strane,a gledao sam sve vase tekme, se cinio bas onakvim kakav treba biti nakon sto je propustio cijelu sezonu.Znaci,javljanje malih povredica(loza),nekonstantnost i neodlucnost u pojedinim momentima,ali sa svim pokretima koje je imao i prije,kao i mogucnoscu da rijesi neke tekme uprkos svemu.Sve je islo kako treba i za 2 mjeseca bi bio pravi,bez ikakve dileme,jer je bilo nerealno da bude u top formi nakon 10 tekmi.Znaci,kad se vrati,mjesec i po bi mu bio sasvim dovoljan,ako sve bude islo po planu.Po meni ne bi bilo dobro da propusti i ovu sezonu,jer je 2 godine neigranja ozbiljne kosarke,previse!dema je napisao/la:znas zasto to kazem jer i ovo sto je igrao nije to bio pravi Rose,bilo je tu i straha i prevelike zeljeNEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih isao tako daleko i rekao da je sezona gotova...Po meni je to oporavak 6-8 sedmica,ali posto je Rose u pitanju,nek bude 10-12.To je opet februar.Dovoljno vremena da se vrati u formu pred PO,da nije umoran i da mu cijelo tijelo nije 'isprebijano',a vi i bez njega mozete lako biti u top 3 na Istoku.Nije ovo toliko strasna povreda za mladog igraca,iako moze imati probleme u 30+,ako mu sve izvade.Ako operacija prodje kako treba,ovo vam cak moze biti i neka vrsta srece u nesreci(koliko god to glupo zvucalo na prvu).dema je napisao/la:uglavnom ova sezona je gotova,jer i kad se vrati treba iskoristit samo da povrati formu
kao da se nije snalazio na terenu,ofanzivno mu igra nije bila raznovrsna kao prije,ili je isao na ulaz ili sutao trice
e sad mislim da ce ga ovo jos usporit i mozda ce se plasit nove povrede
ekipa ionako ne moze do titule .Ni on ne moze koliko god mi zeljeli ,da poslije 18 mjeseci pauze pa sad ovoga,uhvati neku super formu
mozda grijesim
EDIT:Mlad je,nestrpljiv na terenu i uopste me ne cudi da se nije snalazio odmah po povratku,posebno,jer je on i vodja tima...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
druze nije gotova ali ja zelim da jest..**** playoff **** sve daj nam igraca daj nam kakav pick dosta je vise ovih supaka ..samo trojicu ostaviti..pitat Denga hoces li sa 6-7m igrat ako neces noga mars u pm i to je toNEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih isao tako daleko i rekao da je sezona gotova...Po meni je to oporavak 6-8 sedmica,ali posto je Rose u pitanju,nek bude 10-12.To je opet februar.Dovoljno vremena da se vrati u formu pred PO,da nije umoran i da mu cijelo tijelo nije 'isprebijano',a vi i bez njega mozete lako biti u top 3 na Istoku.Nije ovo toliko strasna povreda za mladog igraca,iako moze imati probleme u 30+,ako mu sve izvade.Ako operacija prodje kako treba,ovo vam cak moze biti i neka vrsta srece u nesreci(koliko god to glupo zvucalo na prvu).dema je napisao/la:uglavnom ova sezona je gotova,jer i kad se vrati treba iskoristit samo da povrati formu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
E jes mi zao Rose-a u pm
Mi koliko god budemo lose igrali, opet cemo zavrsit u play-offu jer su ostali teska ****

Mi koliko god budemo lose igrali, opet cemo zavrsit u play-offu jer su ostali teska ****
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Al' bas. Trebali bi se bas potruditi da tankiramo.
Zao mi Ruze, al' takva je sudbina. Osim najboljih zelja za sto kvalitetniju operaciju i sto brzi oporavak, nema se sta vise reci.
Prva izvjestaji kazu da mu je receno, da nakon operacije bi trebao biti out 6-8 hefti. Sad koja je to opcija u pitanju u vezi ovog gore sto ste vi pricali, ja veze nemam. Ja sam za to da odradi operaciju kojom ce sebi koljeno spasiti na duze staze, a ne da se operise samo da se sto prije vrati.
Nedaj se Ruza!
Zao mi Ruze, al' takva je sudbina. Osim najboljih zelja za sto kvalitetniju operaciju i sto brzi oporavak, nema se sta vise reci.
Prva izvjestaji kazu da mu je receno, da nakon operacije bi trebao biti out 6-8 hefti. Sad koja je to opcija u pitanju u vezi ovog gore sto ste vi pricali, ja veze nemam. Ja sam za to da odradi operaciju kojom ce sebi koljeno spasiti na duze staze, a ne da se operise samo da se sto prije vrati.
Nedaj se Ruza!
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jarane ja ga nebi nikako vracao evo ponavljm nadam se da nece zaigrat vise u ovoj sezoni i tacka ..ko god misli da nisam upravu fkat nije normalan..onje nas super star nije obicni igrac necemo dati da se on upropasti zbog sezone u kojoj i onako sa ovom ekipom nemamo nikakve sanse
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ako je zaista ovaj draft kao onaj u eri James-a i raje onda treba obavezna tankirati. Treba žrtvovati ovu sezonu za što bolji pick. Nadam se da će tako momci to i uraditi. Na kraju nam ide i Deng na kraju sezone a poslije toga moramo trpiti još samo jednu sezonu masni ugovor Carlos-a.
Žao mi je DR-a, kao da se meni to dogodilo, ne daj Bože nikome. Veliki šok za njega, manje fizički nego psihički. Ode i ova sezona u nepovrat.
Once a Bulls fan, always a Bulls fan.
Žao mi je DR-a, kao da se meni to dogodilo, ne daj Bože nikome. Veliki šok za njega, manje fizički nego psihički. Ode i ova sezona u nepovrat.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mozda nije kao onaj ali je jako dobar ..kazu da ima 13 potencionalnih all star igraca..koji ce biti super star vidjet cemo..mislim isticu se nekoliko njih..treba ovo uraditiNeutral je napisao/la:Ako je zaista ovaj draft kao onaj u eri James-a i raje onda treba obavezna tankirati. Treba žrtvovati ovu sezonu za što bolji pick. Nadam se da će tako momci to i uraditi. Na kraju nam ide i Deng na kraju sezone a poslije toga moramo trpiti još samo jednu sezonu masni ugovor Carlos-a.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.