Jer ja znam da nije pokrenuo nista! Izgleda da te previse interesuje taj Milan, pa te zabludio, da ne vjerujes nikome drugome.TMovac je napisao/la:A mene fakat nerviraju ovi vidoviti Milani koji znaju ko je pokrenuo proces dobijanja drzavljanstva,a ko ne.Koji znaju ko vaga,a ko ne.Svaki igrac je individua,i svakog treba tako tretirati.Vranjes i Stevanovic su odbili Srbiju jer su zeljeli da igraju za BiH.Dok je recimo jedan Kuzmanovic odbio Bosnu (iako je Bosanac) da bi igrao za Srbiju.Tako da ne treba nikoga generalizirat.Sve ono sto vrijedi i sto bi nam poboljsalo kvalitet trebamo pokusati dovesti pod nasu zastavu.emir79 je napisao/la:Da zavrsimo sa ovim, Kolasinac nema niti jednog dokumenta BIH, niti je ista pokrenuo. Sa njim su razgovarali apsolutno svi. Od celnika saveza, do selektora Jagodica i Susica. Momak jednostavno vaga , a njegov status u Schalkeu ce i odrediti za koju ce se reprezentaciju odluciti. Bude li nezamjenjiv u Schalkeu igrace za ELF (sad zavisi koliko ce igrati) , dodje li u krizu u Schalkeu, kopace i nogama i rukama da igra za BIH.
A takve ne mogu sa ocima!
.
Ako te interesuje, rekao mi je covjek koji je isao kod njeg, da vidi kako stvari stoje, covjek koji je sredio sastanak familije Hajrovic sa nasim savezom , covjek koji je mnogo toga uradio za nove igrace, kao i dolazak Fejzica. Ako te interesuje ime, recu ti i to. Vidis isto tako i mene nerviraju pametnjakovici.
E sad lijepo procitaj to viz, sta ti tvoj Zeljinovac kaze u intervjuu, kao i najveca trenerska legenda BIH. Samo se pitam, hoces li i njemu prigovoriti da je Milan!