Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ovo je bas mucno gledat sta Izraelci rade
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
O rusima i tom bekakvom okretanju orema njima dovoljno je pogledati iskustva istočne njemačke i zemalja istočnog bloka
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vjerovatno ima Hamasov tunel ispod njih. Opravdano.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ekonomski Rusija, Iran, Kina su jake zemlje.
Pa pogledaj Rusiju koja je pod sankcijama + Iran koji je pod sankcijama zadnjih 40 godina.
Sve tri države su razvijene kad se pogleda kakav tretman od strane zapada I Amerike imaju.
Naravno ne mislim da se treba okretat istoku, a bgm nit zapadu već balansirati pa od svakog po malo uzet.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Nek bude da je loš sarkazam ali ti mi ne odgovori šta su za tebe Britanci i Amerikanci? Mirotvorci ?Centre forward je napisao/la: ↑14 nov 2023, 20:25
Na vlast dovodimo mi, olovkom i papirom (ko zna rukovat' sa njima doduše) a ne Šmit. Mržnju ne može da "liječi" niko sa strane al' ajde, da ne duljim.
Možda je loš sarkazam, a možda si i stvarno ozbiljan da bi neko iz Samare il' sa Kamčatke bio bolji.
- ASD
- Kontakt:
Da li je BiH ekonomski jaki?Dovoljan je napisao/la: ↑14 nov 2023, 20:51
Ekonomski Rusija, Iran, Kina su jake zemlje.
Pa pogledaj Rusiju koja je pod sankcijama + Iran koji je pod sankcijama zadnjih 40 godina.
Sve tri države su razvijene kad se pogleda kakav tretman od strane zapada I Amerike imaju.
Naravno ne mislim da se treba okretat istoku, a bgm nit zapadu već balansirati pa od svakog po malo uzet.
Odnos naših domaćih pudlica prema Amerima je jednak odnosu Srba prema Rusima.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Suština svih problema na ebenom balkanu, dajem glavu da su spletkaroši iz Britanije i Amerike sudjelovali u razbijanju Jugoslavije. Britanci su poznati po strategiji zavadi pa vladaj, pa u Izraelu, odnosno Palestini oni su glavni uzrok svih sukoba i stradanja jer su i jednima i drugima obecali državu tamo.
Malo realnosti na ovoj temi nije na odmet.
Jeste li vi svjesni koliko para zapad baca u BiH pomagajuci nam jadnicima?
Prisaberite se malo, ili se obrazujte malo vise.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nikad vece zivotinje nisu boravile na planeti zemlji od chifuta
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- tuzlak1987
- Kontakt:
To nije uporedivo, nit procentualno jer je broj Srba koji onanisu na Ruse daleko veci, a nit je kontekstualno uporedivo jer su Bosnjaci uz Amere pretezno iz interesa dok je kod Srba to stvar kobiva neke romantike, vjere i historije. Mozes porediti sa Turcima ali ni to procentualno nije ni ublizu.
Na braniku ove drzave stoji americka vojna cizma i opcenito zapadna moc i sposobnost da neku sitnu buraniju politicki i ekonomski izolira. Ne smatram da treba ici ko stene uz nogu, ali iznosim notornu cinjenicu shodno kojoj treba i vuci poteze.
U kontekstu navedenog, svaka prica o dobrima i losima je nebitna.
Na braniku ove drzave stoji americka vojna cizma i opcenito zapadna moc i sposobnost da neku sitnu buraniju politicki i ekonomski izolira. Ne smatram da treba ici ko stene uz nogu, ali iznosim notornu cinjenicu shodno kojoj treba i vuci poteze.
U kontekstu navedenog, svaka prica o dobrima i losima je nebitna.
Na kraju krajeva ne baca ti zapad jer te voli već čisto da ima utjecaj nad tobom jer ako oni neće, onda bi Rusija i Iran bacali pare i tražili svoj interes tu.
Sad sto oni bacaju pare naši se ko qckice trebaju postavit i svaki zahtjev zapada udovoljiti?
Tako te nikad niko neće poštovati.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
antisemitizam

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nas je problem sto ne znamo iskoristiti uticaj i pomoc zapada. Eto Rumunija je bila katastrofa zemlja u odnosu na Jugoslaviju (koja je po mom misljenju bila takodje losa drzava) pa su sada obrnuli situaciju i jaci su od svih 6 Jugoslavenskih republika ako ne i duplo.
A neko ko ne zna kao Bugari nece nikada ni znati ni sa EU.
Krivi smo bas zato sto nismo relaksirani i dozvoljavamo sebi da slusamo barbare kakvi su Rusi i Turci. Iran, kakva je to republika koja je dopustila sebi da u odnosu na 1970 nazaduje 50 godina.
A neko ko ne zna kao Bugari nece nikada ni znati ni sa EU.
Krivi smo bas zato sto nismo relaksirani i dozvoljavamo sebi da slusamo barbare kakvi su Rusi i Turci. Iran, kakva je to republika koja je dopustila sebi da u odnosu na 1970 nazaduje 50 godina.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ubiše se Rusi i Perzijci od bacanja para, nemaju para ni za sebe
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Eto ovi napredni a podržavaju genocid pred očima cijelog svijeta.
Sačuvaj me Bože takve naprednosti.
Sačuvaj me Bože takve naprednosti.
E cuj uralska i ajatolahona satrapija ekonomski jake zemlje 

Kakav ba uticaj, tri predsjednika. Jedan ne priznaje državu u kojoj živi, 80% populacije Republike Srpske prezire ostatak Bosne i Hercegovine i rado bi se odvojili, Hrvati sa svojim mizernim procentom forsiraju novi entitet i kaže mi nešto ne znamo iskoristiti.
Mi smo "status quo" država i tako će i biti dok nas na silu ne uguraju u EU.
Mi smo "status quo" država i tako će i biti dok nas na silu ne uguraju u EU.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 26 gostiju.