FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

transandino
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la transandino » 06 jun 2019, 19:17

zasto se nije pokusao adukor dovesti ? mislim da bi nam bio pojacanje, a ode haman u semberija siti
AVANTI LIBERTA 1919

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 06 jun 2019, 19:19

transandino je napisao/la:zasto se nije pokusao adukor dovesti ? mislim da bi nam bio pojacanje, a ode haman u semberija siti
Zato sto ce doci bolji stoper od Adukora

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 jun 2019, 19:47

transandino je napisao/la:zasto se nije pokusao adukor dovesti ? mislim da bi nam bio pojacanje, a ode haman u semberija siti
Bio je jedna od opcija, al za bivseg trenera.
Niko, niko, samo Sloboda

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 06 jun 2019, 19:51

katarakta je napisao/la:
Ti znas . Sta ce ti igrac koji ucjenuje klub kao Adukor . Taj Adukor je uzeo pltu 6 mjeseci i odbio igrati i to je zahvalnost klubu koji ga napravio igracem . Sto manje a najbolje da ni jednog nemamo u Slobodi sto stavlja sebe ispred kluba i ucjenjuje

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 06 jun 2019, 20:01

Bio je jedna od opcija, al za bivseg trenera.[/quote]
Ti znas . Sta ce ti igrac koji ucjenuje klub kao Adukor . Taj Adukor je uzeo pltu 6 mjeseci i odbio igrati i to je zahvalnost klubu koji ga napravio igracem . Sto manje a najbolje da ni jednog nemamo u Slobodi sto stavlja sebe ispred kluba i ucjenjuje[/quote]
Ti si najveci troll na forumu[/quote]
uhhhhhh vi iz zenice znate sve 15 000 000 ste duzni

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jun 2019, 20:16

MMA075 je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Igraci koji se spominju nisu losi. Ako nadjes trenera koji ce to ukonponovat. Za uslove Slobode, dovoljno. Nije los ovaj niger
Ali Imamovic ce nam ogadit i grad i klub i zivot u pm.
Bem ti gradsku upravu politiku i sporti sve ovo prelazi sve granice.
Juce je bio sastanak u opstini, navodno je Jasmin bijesan sta su predhodnici uradili.
:urnebes: :rol: Kazu da se napio od tuge i krenuo pjeske za Islamovce, preko Rahica. :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 06 jun 2019, 20:26

Probisvjet je napisao/la:
MMA075 je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Igraci koji se spominju nisu losi. Ako nadjes trenera koji ce to ukonponovat. Za uslove Slobode, dovoljno. Nije los ovaj niger
Ali Imamovic ce nam ogadit i grad i klub i zivot u pm.
Bem ti gradsku upravu politiku i sporti sve ovo prelazi sve granice.
Juce je bio sastanak u opstini, navodno je Jasmin bijesan sta su predhodnici uradili.
:urnebes: :rol: Kazu da se napio od tuge i krenuo pjeske za Islamovce, preko Rahica. :lol: :lol: :lol:
haha ludilo :crazy:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jun 2019, 20:34

Zaustavili ga na Previlama, kazu sav se osuo po trbuhu. Eto sta uradi ljubav prema Slobodi. :lol: :lol: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 06 jun 2019, 21:23

24 === 1987 ?
A - 100% istina
B - nidje veze

Jel moze ova anketa?

mirza i tuzlak

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 06 jun 2019, 21:28

Probisvjet je napisao/la:Zaustavili ga na Previlama, kazu sav se osuo po trbuhu. Eto sta uradi ljubav prema Slobodi. :lol: :lol: :urnebes:
ospetel se i vi skupstinari tako po trbuhu?

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 06 jun 2019, 21:39

Lik je odbio ugovor sa Sarajevom koje mu je sigurno dobre pare davalo, a onda je Sisoja izvalio platu mogu samo mislit koliku, ako ga nijedan drugi klub nije mogao platiti toliko u BiH onda mozes zamisliti, a igrat ce spustenog k cijelo vrijeme kao i velika pojacanja Stojcev, Crnkic i slicni, jer nemaju ni pritiska nit ista, a ubiru pare kao da su u inostranstvu.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 06 jun 2019, 21:42

bhpremierliga12 je napisao/la:
Lik je odbio ugovor sa Sarajevom koje mu je sigurno dobre pare davalo, a onda je Sisoja izvalio platu mogu samo mislit koliku, ako ga nijedan drugi klub nije mogao platiti toliko u BiH onda mozes zamisliti, a igrat ce spustenog k cijelo vrijeme kao i velika pojacanja Stojcev, Crnkic i slicni, jer nemaju ni pritiska nit ista, a ubiru pare kao da su u inostranstvu.
ja cuo za 500km igraju u Slogi.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 06 jun 2019, 22:00

mirza24 je napisao/la:
katarakta je napisao/la:
Ti znas . Sta ce ti igrac koji ucjenuje klub kao Adukor . Taj Adukor je uzeo pltu 6 mjeseci i odbio igrati i to je zahvalnost klubu koji ga napravio igracem . Sto manje a najbolje da ni jednog nemamo u Slobodi sto stavlja sebe ispred kluba i ucjenjuje
Nije on odbio igrati nego su ga oni šutnuli na tribine jer nije htio potpisati ugovor.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 06 jun 2019, 22:02

Bio je jedna od opcija, al za bivseg trenera.[/quote]
Ti znas . Sta ce ti igrac koji ucjenuje klub kao Adukor . Taj Adukor je uzeo pltu 6 mjeseci i odbio igrati i to je zahvalnost klubu koji ga napravio igracem . Sto manje a najbolje da ni jednog nemamo u Slobodi sto stavlja sebe ispred kluba i ucjenjuje[/quote]
Nije on odbio igrati nego su ga oni šutnuli na tribine jer nije htio potpisati ugovor.[/quote]
Znam a to pravilo je Kozlic uveo i u Slobodi ko nece produziti ugovor trcanje sa juniorima

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 06 jun 2019, 22:04

katarakta je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Takmicarski igraci iz Goska, Toska, Zvijezde Gradacac, j3bo ti nas. Cuj imaces 14 igraca, pa imao si ih i sad 18, al kakvih igraca? Eto ovi su daleko bolji od Civica, Prsesa, Livancica... isto njesra ba, kakve okosnice i kite :urnebes:

Ako je istina sve ovo sto se spominje, imena igraca, pojacanja, da ja odmah liferujem Tusanj sa svog spiska bugljenja vremena i zivaca.
Ma samo sto vise igraca iz toska i goska. Rimuje se. Mada je Kulovic solidan, zna s loptom, a Hasanovic zivotinja. Nesto kao Hadzanovic samo fizicki jaci
Hasanovic ide u Velez

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 06 jun 2019, 22:40

Šta je to bilo s malaca? Pročitah negdje na tragičan način ostali bez 1/4 Kupa prijateljstva, ali mi pobježe...

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 06 jun 2019, 22:41

Ne znam zasto samo kukate imacemo toliko gostovanja po kantonu kad ispadnemo iduce sezone. Niko ne provjerava sta unosis od meze i pica. Za cvaju sve obici.
Znaci uvijek ima nesto pozitivno
samo Sloboda

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 06 jun 2019, 22:50

vedoz je napisao/la:Šta je to bilo s malaca? Pročitah negdje na tragičan način ostali bez 1/4 Kupa prijateljstva, ali mi pobježe...
Primili gol u 69. minuti, a igra se dva poluvremena po 35, tako da zadnja minuta ti dodje i ispali. Odgovarao nam remi.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 jun 2019, 23:17

Gdje je zapelo, jel opet ispadamo :).
🔴⚫️

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 07 jun 2019, 00:34

Kakav Smajic i trener,ili Spaha ili neki buum :D
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.