FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bolje se i ugasiti nego biti kur va politike (i to vjecno opozicione) . FUJ nije ni cudo sto ljudi idu iz ove septicke jame od zemlje i grada 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Eziamaka Colodinho 

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Igraci koji se spominju nisu losi. Ako nadjes trenera koji ce to ukonponovat. Za uslove Slobode, dovoljno. Nije los ovaj niger
Ali Imamovic ce nam ogadit i grad i klub i zivot u pm.
Bem ti gradsku upravu politiku i sporti sve ovo prelazi sve granice.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Juce je bio sastanak u opstini, navodno je Jasmin bijesan sta su predhodnici uradili.Brcanskamalta je napisao/la:Igraci koji se spominju nisu losi. Ako nadjes trenera koji ce to ukonponovat. Za uslove Slobode, dovoljno. Nije los ovaj niger
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ja huda majko svoja...Nije imao pojma eno ibreti se.MMA075 je napisao/la:Juce je bio sastanak u opstini, navodno je Jasmin bijesan sta su predhodnici uradili.Brcanskamalta je napisao/la:Igraci koji se spominju nisu losi. Ako nadjes trenera koji ce to ukonponovat. Za uslove Slobode, dovoljno. Nije los ovaj niger
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Tacno tako. Slazem se. Realno uz okosnicu: Muminović, Ignjatović, Adzem, Beganović, Ivetić, Alispahić, Pršeš, Baraban..kad dodaš kao potencijalne: Kalesića, Rastoku, Hasanovića, Kulovića, Jusića, Husića, Šarića, Delića uz ove mladje: Smajic, D. Hodzic, A. Hodzic, Maksimović, Omerović, dobijes jedan sasvim pristojan tim.Brcanskamalta je napisao/la:Igraci koji se spominju nisu losi. Ako nadjes trenera koji ce to ukonponovat. Za uslove Slobode, dovoljno. Nije los ovaj niger
U ovoj sezoni smo imali 11 igraca i skoro nista vise, pa kad ti dodju kartoni, povrede, pad formi, onda se zaredaju porazi...Bitno je imati 14-15 kao što bi reko bivši trener "takmičarskih igrača".
Ja se nadam barem jednom za koplje boljem pojačanju od ostalih, tipa Dilaver, Hadzic, Arezina.
Brcanskamalta je napisao/la:Ja huda majko svoja...Nije imao pojma eno ibreti se.MMA075 je napisao/la:Juce je bio sastanak u opstini, navodno je Jasmin bijesan sta su predhodnici uradili.Brcanskamalta je napisao/la:Igraci koji se spominju nisu losi. Ako nadjes trenera koji ce to ukonponovat. Za uslove Slobode, dovoljno. Nije los ovaj niger

Nek' je nama bog na pomoći.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Karambeu je napisao/la:Tacno tako. Slazem se. Realno uz okosnicu: Muminović, Ignjatović, Adzem, Beganović, Ivetić, Alispahić, Pršeš, Baraban..kad dodaš kao potencijalne: Kalesića, Rastoku, Hasanovića, Kulovića, Jusića, Husića, Šarića, Delića uz ove mladje: Smajic, D. Hodzic, A. Hodzic, Maksimović, Omerović, dobijes jedan sasvim pristojan tim.Brcanskamalta je napisao/la:Igraci koji se spominju nisu losi. Ako nadjes trenera koji ce to ukonponovat. Za uslove Slobode, dovoljno. Nije los ovaj niger
U ovoj sezoni smo imali 11 igraca i skoro nista vise, pa kad ti dodju kartoni, povrede, pad formi, onda se zaredaju porazi...Bitno je imati 14-15 kao što bi reko bivši trener "takmičarskih igrača".
Ja se nadam barem jednom za koplje boljem pojačanju od ostalih, tipa Dilaver, Hadzic, Arezina.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Samo sto skoro svima istekli ugovori...A neki vec nasli i klubove.Karambeu je napisao/la:Tacno tako. Slazem se. Realno uz okosnicu: Muminović, Ignjatović, Adzem, Beganović, Ivetić, Alispahić, Pršeš, Baraban..kad dodaš kao potencijalne: Kalesića, Rastoku, Hasanovića, Kulovića, Jusića, Husića, Šarića, Delića uz ove mladje: Smajic, D. Hodzic, A. Hodzic, Maksimović, Omerović, dobijes jedan sasvim pristojan tim.Brcanskamalta je napisao/la:Igraci koji se spominju nisu losi. Ako nadjes trenera koji ce to ukonponovat. Za uslove Slobode, dovoljno. Nije los ovaj niger
Okosnica se pravi najkasnije na zimu produzis ugovore mislis barem godinu unaprijed a ne ko Senad...jedino Smajicu dao ugovor zivota.
Mi zivimo od polusezone do polusezone i to je surova realnost...Svako ljeto 20 igraca istekne ugovor svako ljeto haj ponovo sve
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Onda još i svaki da ima po dva pomoćna. I sve to na budzet staviti. Moglo bi se tako i još nešto duga zaklopitiwobly92 je napisao/la:Zašto dvojica?
Zašto ne trojica?

& $ ?
- Beduin
- Kontakt:
Takmicarski igraci iz Goska, Toska, Zvijezde Gradacac, j3bo ti nas. Cuj imaces 14 igraca, pa imao si ih i sad 18, al kakvih igraca? Eto ovi su daleko bolji od Civica, Prsesa, Livancica... isto njesra ba, kakve okosnice i kite
Ako je istina sve ovo sto se spominje, imena igraca, pojacanja, da ja odmah liferujem Tusanj sa svog spiska bugljenja vremena i zivaca.

Ako je istina sve ovo sto se spominje, imena igraca, pojacanja, da ja odmah liferujem Tusanj sa svog spiska bugljenja vremena i zivaca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma samo sto vise igraca iz toska i goska. Rimuje se. Mada je Kulovic solidan, zna s loptom, a Hasanovic zivotinja. Nesto kao Hadzanovic samo fizicki jaciBeduin je napisao/la:Takmicarski igraci iz Goska, Toska, Zvijezde Gradacac, j3bo ti nas. Cuj imaces 14 igraca, pa imao si ih i sad 18, al kakvih igraca? Eto ovi su daleko bolji od Civica, Prsesa, Livancica... isto njesra ba, kakve okosnice i kite![]()
Niko, niko, samo Sloboda
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pricate nesto, a ovaj Kulovic ucestovao u 11 golova ove sezone, sto je pola od naseg cijelog tima prosle sezone
Hasanovic isto dobar igrac, međutim pored ovih igraca nam treba provjeren vezni igrac, ali ne tipa mrtvac Alispahic i ubojit napadac, a za odbranu nista ne pisem pod pretpostavkom da ce ostati. Ako Beganovic ode, Raguž bi mogao posluziti kao zamjena, ali treba vidjeti i bolje opcije.

Hasanovic isto dobar igrac, međutim pored ovih igraca nam treba provjeren vezni igrac, ali ne tipa mrtvac Alispahic i ubojit napadac, a za odbranu nista ne pisem pod pretpostavkom da ce ostati. Ako Beganovic ode, Raguž bi mogao posluziti kao zamjena, ali treba vidjeti i bolje opcije.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales, poznatiji samo kao Chico je sljedeci prema sportskim, Zagor nažalost ozlijeđen.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Sportske danas: Predsjednik UO Sead Kozlić kaže u razgovoru za Fenu da ponuđenih kandidata ima i previše, a sudeći prema “ekskluzivama” pojedinih medija, to pitanje je već odavno riješeno.
Sportske jucer: “Sportske” saznaju: Ovo je novi trener Slobode

Jedan grad, jedna ljubav!
Smeće od portala, urednik im Slinan Slinanović, nuff said.Gifron je napisao/la:Sportske danas: Predsjednik UO Sead Kozlić kaže u razgovoru za Fenu da ponuđenih kandidata ima i previše, a sudeći prema “ekskluzivama” pojedinih medija, to pitanje je već odavno riješeno.
![]()
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Odlučite se vise jučer svi govorite na***ali smo
danas moglo bi ovo ispast na dobro ljudi moji pogledajte kakve motike mi dovodimo neke tamo strance pa lijepse mi je bilo čuti kad su doveli Rastoka i Kalesica nego ove,ovi momci iz goska nisu loši,i tako će sve i dovest 2 3 stranca možda 2 naša igrača iz prošle sezone i sve ostalo iz federalne gdje ćeš to care daj boze da ovo sve ispadne dobro neka nam je Bog na pomoći
danas moglo bi ovo ispast na dobro ljudi moji pogledajte kakve motike mi dovodimo neke tamo strance pa lijepse mi je bilo čuti kad su doveli Rastoka i Kalesica nego ove,ovi momci iz goska nisu loši,i tako će sve i dovest 2 3 stranca možda 2 naša igrača iz prošle sezone i sve ostalo iz federalne gdje ćeš to care daj boze da ovo sve ispadne dobro neka nam je Bog na pomoći
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kulovic je protiv nas bar bio dosta dobar, mislim da nas je 2 puta rjesio. Onako solidan igrac, nije istrosen. Hasanovic isto solidan igrac. U najboljim godinama su.. Ali je problem ako ne bude Mulalic npr.
Ovi stranci ba to se bezveze prica i dovodi, ne zna to igrati fudbala. 6 iz Federalne, 6 provjerenih i 6 koji su vec tu i eto ekipa.
Ovi stranci ba to se bezveze prica i dovodi, ne zna to igrati fudbala. 6 iz Federalne, 6 provjerenih i 6 koji su vec tu i eto ekipa.
Radi se ljudi novi rade 24 sata samo polahko valja klub vratiti na pravi kolosjek . Nasa Sloboda ce imati tim za prvih 6
Daj boze da bude tako dobro ko sto vi govorite Mada iz dana u dan kako ide sve manje su šanse
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.