FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

desperados
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la desperados » 06 jun 2019, 01:09

Oj jebote. Jesu li ovi normalni, kakav smajic i pm. Ne mogu da vjerujem, ako je istina naravno, sta rade ljude. :clap:

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 06 jun 2019, 01:10

katarakta je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:A zašto bi morali u tandemu, što ovaj ne može sam?
Smajic ce da nas pripremi i prije nego sto pocne prvenstvo on ode. Eh to je vazan detalj kod ovog pitanja sto bi morali u tandemu :D
Jel 100% istina il opet serete zarad nekoliko klikova?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 jun 2019, 01:14

vrlo koristan igrac, malo para, vise pozicija pokriva

Nije toliko stvar u Civicu, vec hajd mu nadji zamjenu za ono sto je radio, za te pare.

nije ovo ona liga od prije 4-5 godina kad si iz Viteza, Travnika, Metalega i ko vec ispada mogao sastavit 11 dobrih igraca. Sad u citavoj ligi, mimo Sarajeva i Zrinjskog, nema 11 dobrih igraca a hoce ozbiljne pare, misle da su zvijezde.

onda taj isti Civic je makar ginuo za Slobodu svaku utakmicu, ima svoji ogranicenja ali nije zakazao ni u jednom derbiju- naprotiv
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 06 jun 2019, 01:16

Ma ne znamo ništa o Smajicu osim da ima problema s leđima. Realno je mačak u vreći ali kakve smo sreće vjerovatno ćemo qurcinu iz te vreće izvuci. A ne bi da nam neki takav trener sastavlja tim u sezoni gdje će nam vjerovatno goriti pod nogama.
Kako se sjećam pisalo se da ima neka poznanstva u svijetu fudbala, a to prodaje igrača i više nego što smo svjesni. Pa eto ako ništa, kad bi se neki mladi pokazao a da je vezan ugovorom, bila bi nesto veca šansa da će se ostvariti transfer. Opet džaba i da Raiolu zna ako ćemo ispasti.

Tako da eto ne mislim da je sve nužno toliko crno ukoliko bi nas on preuzeo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 06 jun 2019, 01:32

Jao Smajic. Pa sta rade u klubu ljudi, da li iko ima gram mozga. Husaric im kolo vodi, pa Sloboda je veca od svih ali opet ce Sutra pricati kriv savez, zeljo Sarajevo, celik... ne krivi su ljudi tu grad navijaci da dozvole hostaplerima da kolo vode! Ne znaju mozda hoce ali ne znaju. Ako vec hoce sta sto a moraju brzo npr. Dudica i puna podrska od svih. Mlad, zeljan uspjeha sigurno ali i dobra pojacanja, to je broj 1.

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 06 jun 2019, 05:32

Novi trener se bira izmedju Borisa Pavica i Romea Sapine

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 jun 2019, 06:55

MMA075 je napisao/la:Po komentarima na fejsbuku o odlasku Civica, neko bi rekao otisao igrac koji je sam dao 20 golova u sezoni, a nije toliko punih utakmica ni odigrao. :D
Zato sto momka zna dosta raje iz grada, druzi se sa njima, dobar sa dosta Fukara, pa odatle i zalopojke za njim. Mada, trebao ga se ostaviti. Vise koristi, nego stete od njega je bilo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 06 jun 2019, 11:01

Beduin je napisao/la:
MMA075 je napisao/la:Po komentarima na fejsbuku o odlasku Civica, neko bi rekao otisao igrac koji je sam dao 20 golova u sezoni, a nije toliko punih utakmica ni odigrao. :D
Zato sto momka zna dosta raje iz grada, druzi se sa njima, dobar sa dosta Fukara, pa odatle i zalopojke za njim. Mada, trebao ga se ostaviti. Vise koristi, nego stete od njega je bilo.
Svi konobari u gradu me znaju. Najbolja mi mesta uvek ostavjaju.

- Gotivim i ja Civica ali sad da je tolika steta sto je otisao kako se predstavlja i nije.

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 06 jun 2019, 11:09

Iskreno se nadam da Smajić neće biti trener, jer je već imao svoju šansu i otišao je, pravo glupo bi bilo ponovo ga zvati i tražiti mu pomoćnika, jer navodno nema licencu. Koliko god neko ovdje omalozavao Mulalića zbog tog animoziteta TZ-SA, treba biti iskren pa reći da je to jedan od najkorektnijih trenera koji je gostovao na Tušnju. Prvo nas je dobio sa Zeljom i udaljio nas od titule, a poslije i kad je gubio i na Tušnju i na Grbavici, o Slobodi kao timu je govorio sa velikim respektom i poštovanjem. Osim toga, prošle godine kad su nam Mušija i Čelik pokušali skrojiti ispadanje iz lige, kao trener Mladosti je javno izašao i rekao kako se neće nikome sklanjati, a onda je on sklonjen...

Tako da praviti neki bezvezni animozitet je glupost. Druga strana medalje je ona trenerska i ne može mu se osporiti da ima neke rezultate iza sebe, vrlo srčan i veliki motivator. Onakav profil ličnosti se savršeno uklapa u naš mentalitet...Treba reći da mi takve jednostavno volimo, mentaliet nam je strašno pogan ali ebiga, to smo mi šta sad...Voljeli smo Ibraka jer je medio i znao se ko fol svadjati zbog Slobode na konferencijama s drugim trenerima, ispali iz lige a napravili mu doček. Voljeli smo kad Azmir psuje Dini Selimoviću i za nas je to bilo vrh, a Azmir bio kralj, nije nam mrzak bio ni Jagodić kad je pričao da smo najbolji....Isto tako sa druge strane većina nikad nije mogla smislit Husrefa jer je bio na zemlji, iako je rezultatski najuspješniji trener Slobode u historiji.

Sablja, Dudic ili Pavic, nadam se da je jedan od njih naš novi trener. I smanjite malo pljuvanje na novu upravu, jer ljudi nisu ni preuzeli klub kako treba, polako, dajmo im šansu da vidimo šta znaju...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jun 2019, 11:11

Ne sikirajte se. Bice to predobro. Hipnoza pocinje da djeluje. :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 jun 2019, 11:32

Karambeu je napisao/la:Iskreno se nadam da Smajić neće biti trener, jer je već imao svoju šansu i otišao je, pravo glupo bi bilo ponovo ga zvati i tražiti mu pomoćnika, jer navodno nema licencu. Koliko god neko ovdje omalozavao Mulalića zbog tog animoziteta TZ-SA, treba biti iskren pa reći da je to jedan od najkorektnijih trenera koji je gostovao na Tušnju. Prvo nas je dobio sa Zeljom i udaljio nas od titule, a poslije i kad je gubio i na Tušnju i na Grbavici, o Slobodi kao timu je govorio sa velikim respektom i poštovanjem. Osim toga, prošle godine kad su nam Mušija i Čelik pokušali skrojiti ispadanje iz lige, kao trener Mladosti je javno izašao i rekao kako se neće nikome sklanjati, a onda je on sklonjen...

Tako da praviti neki bezvezni animozitet je glupost. Druga strana medalje je ona trenerska i ne može mu se osporiti da ima neke rezultate iza sebe, vrlo srčan i veliki motivator. Onakav profil ličnosti se savršeno uklapa u naš mentalitet...Treba reći da mi takve jednostavno volimo, mentaliet nam je strašno pogan ali ebiga, to smo mi šta sad...Voljeli smo Ibraka jer je medio i znao se ko fol svadjati zbog Slobode na konferencijama s drugim trenerima, ispali iz lige a napravili mu doček. Voljeli smo kad Azmir psuje Dini Selimoviću i za nas je to bilo vrh, a Azmir bio kralj, nije nam mrzak bio ni Jagodić kad je pričao da smo najbolji....Isto tako sa druge strane većina nikad nije mogla smislit Husrefa jer je bio na zemlji, iako je rezultatski najuspješniji trener Slobode u historiji.

Sablja, Dudic ili Pavic, nadam se da je jedan od njih naš novi trener. I smanjite malo pljuvanje na novu upravu, jer ljudi nisu ni preuzeli klub kako treba, polako, dajmo im šansu da vidimo šta znaju...
Ja, iskreno, nisam vidio da neko Sablju osporava radi relacije TZ-SA. Mozda mi je promaklo to. Srcan je, onako covjek iz naroda mi djeluje, da covjek popije s njim kahvu i istraca se, baca na dobricu. :mrgreen:

Prednost nasa je sto imamo jaku krovnu konstrukciju na Sjeveru pa bi se imao gdje vjesati. :urnebes:

075 ❤

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 06 jun 2019, 11:43

Sanjao sam divan san, Sloboda Realu na megdan :njanjanja:
Ozbiljno Beduin usnih i tebe u nekom vozu ko ti kroz prozor do pola izasao mases majicom a iz voza grmi Volim te Slobodooo :mrgreen: :urnebes:
Galamis meni kaze snimas li pi cko :urnebes:
E boze na hajr
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 06 jun 2019, 12:25

Ja sam cuo da bi mogli napraviti dream team i da se polako cisti teren. Trenera dobivamo u naredna 2-3 dana :thumbup:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 06 jun 2019, 12:27

Slobodas je napisao/la:Ja sam cuo da bi mogli napraviti dream team i da se polako cisti teren. Trenera dobivamo u naredna 2-3 dana :thumbup:
Jel i ovo san il si zbilja cuo :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 jun 2019, 12:37

Sta ja sve cujem, bude me stid.

Solinas - bice i vozova, znas gdje se sve putuje u Federalnoj hahaha

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 jun 2019, 13:46

Vagas izmedju 2 trenera koja su odvela klubove u Federalnu, i onda skeniras njihove igrace, kao i igrace treceplasiranog kluba iz Federalne, a kao slag kojekakve nigerijce i latinoamerikance, onda shvatis u kakvom belaju ti je klub i sta ocekivati u narednoj sezoni.

Sreca pa su sve ovo medijska naprdavanja i neistine, nadam se.

075 ❤

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 06 jun 2019, 13:52

Citam da se s nama povezuju Kulović i Hasanović iz GOŠK-a, sasvim solidni igrači...Osim njih, vjerovatno novi igrači su Rastoka i Kalesić iz TOŠK-a. Rastoka ima odličnu statistiku, dok je Kalesić među najboljim mladim igračima prve lige. Tu je vjerovatno i Husić iz Zvijezde 09. Od slobodnih igrača zanimljivi su još i Jusić iz Olimpika, Šarić iz Zvijezde Gradačac...

Činjenica je da za neke ovi igrači nisu pojačanja, ali ne treba zaboraviti da je recimo Zrinjski godinama na ovaj način gradio ekipu, uzimali najbolje igrače od ekipa koje ispadnu i uvijek slože dobar tim..Slična stvar i sa Radnikom koji nam je igrače kupio ispred nosa, a skoro svaku sezonu su ispred nas i već drugi put u četiri godine izborena Evropa. Sve je to stvar sistema i organizacije...

Bolje je imati 14-15 igrača solidnog kvaliteta sa nekim prosječnim i redovnim primanjima + premije, nego 4-5 masno plaćenih igrača pa kad ti kasni plata dva mjeseca, imas losu atmosferu, negativu, odrazi se i na rezultate i donji si...Ovako 14.15 igraca uz redovna prosjecna primanja ce kidati. Samo dobro poslozen sistem, organizacija bez improvizacija i sve ce to doci na svoje, a ni rezultat nece izostati.

P.S. Hadzanovic 99% prelazi u Tuzla City, vrlo vjerovatno i Said.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 06 jun 2019, 13:54

Tuzlanska Sloboda još traga za novim trenerom. Prema posljednjim informacijama najbliži da preuzme kormilo Tuzlaka je bivši reprezentativac Jugoslavije Admir Smajić. On će, prema svemu sudeći, sutra obaviti razgovor sa predsjednikom Slobode Seadom Kozlićem.
Podsjetimo da je Smajić i prošle sezone kratko boravio u Slobodi, tada u tandemu sa Milenkom Bošnjakovićem, ali je zbog problema sa leđima neposredno pred start sezone napustio klub.
Saznajemo da Smajić ima velike šanse da se vrati u Rudarsku 2, a informacije iz Tuzle govore i da je on veliki favorit gradske uprave, koja je i najveći finansijer Slobode. Da li će novi "coach" Tuzlaka biti izabran u ulici ZAVNOBiH-a 11, gdje je smještena gradska uprava, saznat ćemo ubrzo.
Dok Sloboda traži novog trenera, ubrzano se radi i na sklapanju igračkog kadra.
Faktor saznaje da će na Tušanj stići 22-godišnji nigerijski napadač Eziamaka Collins Ikenna. Posljednji angažman imao je u albanskoj Vllazniji iz Skadra.
Također, Crveno-crni su zainteresovani za dovođenje Dine Hasanovića i Vedina Kulovića iz GOŠK-a.
U srijedu smo pisali o mogućem angažmanu Nice Gaitana, veznjaka iz treće španske lige.
Marinko Rastoka, igrač sredine terena već je dogovorio uvjete saradnje, samo se čeka njegovo zvanično predstavljanje. Na Tušanj stiže iz TOŠK-a.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 06 jun 2019, 14:02

Cuj favorit gradske upravu. Pu **** ti vise politiku u klubu
Jedan grad, jedna ljubav!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 06 jun 2019, 14:03

Takoe Smajiću dođi dovedi nam Vukliša, Čokorilo i sličnih ojebina.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.