Kako na sitnicama gubimo obraz...Pa jbte fin međunarodni turnir. Dobre ekipe. Napokon nešto izvan uobičajene BIH cirkusa i ti izađeš sa ekipom koja nosi različite dresove...Ma daj jbte. Stvarno bi trebao biti debeo razlog za tako nešto...bhpremierliga12 je napisao/la:...
Hahahahahah bas, 27 Maksimovic
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
& $ ?
Svake godine djeca tj roditelji plate 250 maraka za opremu pa gdje onda ta silna opremaklma1 je napisao/la:Kako na sitnicama gubimo obraz...Pa jbte fin međunarodni turnir. Dobre ekipe. Napokon nešto izvan uobičajene BIH cirkusa i ti izađeš sa ekipom koja nosi različite dresove...Ma daj jbte. Stvarno bi trebao biti debeo razlog za tako nešto...bhpremierliga12 je napisao/la:...
- transandino
- Kontakt:
Šta se ovo opet onaj Admir Smajić spominje
Fakat sam i zaboravio za lika i onu njegovu epizodu, bio 2 i po sata u klubu haman na čelu ekipe kad su onako hinjski otjerali Petrovića koji i nije bio u državi. A čekaj, i Nali su otkaz uručili kad nije bio u državi, jel slučajnost to 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Ko je onaj napadac sa brojem 9? Ima visinu, ali se odlicno krece i trci, izgleda je fizicki spreman ili mi se ucinilo.klma1 je napisao/la:Kako na sitnicama gubimo obraz...Pa jbte fin međunarodni turnir. Dobre ekipe. Napokon nešto izvan uobičajene BIH cirkusa i ti izađeš sa ekipom koja nosi različite dresove...Ma daj jbte. Stvarno bi trebao biti debeo razlog za tako nešto...bhpremierliga12 je napisao/la:...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- TzBulevar87
- Kontakt:
Adi mali. Ima kuveta u njemu itekako.Beduin je napisao/la:Ko je onaj napadac sa brojem 9? Ima visinu, ali se odlicno krece i trci, izgleda je fizicki spreman ili mi se ucinilo.klma1 je napisao/la:Kako na sitnicama gubimo obraz...Pa jbte fin međunarodni turnir. Dobre ekipe. Napokon nešto izvan uobičajene BIH cirkusa i ti izađeš sa ekipom koja nosi različite dresove...Ma daj jbte. Stvarno bi trebao biti debeo razlog za tako nešto...bhpremierliga12 je napisao/la:...
075
Prosla ledja hamankatarakta je napisao/la:Smajic je haman ponovo trener
samo Sloboda
- transandino
- Kontakt:
**** te bog ovaj lesinar trener.. radit ce ortopedija i fiziotarapeuti da valja
AVANTI LIBERTA 1919
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ne, ne, Slavko je bio u Njemackoj i Senad ga je zvao da dodje. Slavko dosao, sjecam se prolazio sam pored Tusnja i njegov Mercedes dzip parkiran i ja sav sretan sto ce produziti ugovor, kad nakon 2 sata citam da mu je Senad rekao da dodje i onda mu dao otkazwobly92 je napisao/la:Šta se ovo opet onaj Admir Smajić spominjeFakat sam i zaboravio za lika i onu njegovu epizodu, bio 2 i po sata u klubu haman na čelu ekipe kad su onako hinjski otjerali Petrovića koji i nije bio u državi. A čekaj, i Nali su otkaz uručili kad nije bio u državi, jel slučajnost to

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro ovaj ako dodje bar znamo gdje idemo, nece biti potrebe da se nerviramo. Proslo ljeto je birao igrace i bas je dobro izabrao, hajd sto je lose izabrao nego ih nije skupio ni 15. Igrali smo citavu sezonu sa 13 igraca. Sada se svi uhljebe i onda kontaju da cemo imati dovoljno bodova da se cupamo u januaru.
Haha, sad mi i žao Slavkeca.bhpremierliga12 je napisao/la:Ne, ne, Slavko je bio u Njemackoj i Senad ga je zvao da dodje. Slavko dosao, sjecam se prolazio sam pored Tusnja i njegov Mercedes dzip parkiran i ja sav sretan sto ce produziti ugovor, kad nakon 2 sata citam da mu je Senad rekao da dodje i onda mu dao otkazwobly92 je napisao/la:Šta se ovo opet onaj Admir Smajić spominjeFakat sam i zaboravio za lika i onu njegovu epizodu, bio 2 i po sata u klubu haman na čelu ekipe kad su onako hinjski otjerali Petrovića koji i nije bio u državi. A čekaj, i Nali su otkaz uručili kad nije bio u državi, jel slučajnost to
Haj Nalu barem nisu ni zvali da dođe, da ne bihuzure čovjeka. Eto, vidi se da ima napretka

Hoće li Smajić ovaj put barem 3 dana izdržati, ili će opet misteriozno dobit neku bolest
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
neozbiljno je da dovodimo pojacanja i razmisljamo o pojacanjima u situaciji kad smo bivsem treneru duzni 60 hiljada plus plate
a ako nam dva stopera budu husarini igraci radit ce kladionica hahaha jos Drina ce protec Tusnjem.
majku mu koji je to peh, njegovi igraci se okliznu uvijek kad protivniku (po mogucnosti iz Hercegovine) najvise treba
a ako nam dva stopera budu husarini igraci radit ce kladionica hahaha jos Drina ce protec Tusnjem.
majku mu koji je to peh, njegovi igraci se okliznu uvijek kad protivniku (po mogucnosti iz Hercegovine) najvise treba
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 06 jun 2019, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dudicu nudili da bude trener sa Smajicem, covjek odbio. Realno nije glup, ovaj ce mu dovesti neke levate i otici kada predje prelazni rok. 
Ozbiljno sad koja je sema sa ovim Smajicem? Jel mozda covjek ima video traku seksa Kozlica i Mujkanovica?

Ozbiljno sad koja je sema sa ovim Smajicem? Jel mozda covjek ima video traku seksa Kozlica i Mujkanovica?
Dzasko se opet igra menadzera. Sad ce oni tu dovest i nekog NN da ga instaliraju jer ko ce ozbiljan prihvatit da radi u tandemu 

Niko, niko, samo Sloboda
A zašto bi morali u tandemu, što ovaj ne može sam?
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Auuuuuuf kakav bi tandem bio Smajic - Vojvodic hahhahaahhahahahahahaha, pa izbacite nas odmah prije pocetka da ne smetamo 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Zašto dvojica?
Zašto ne trojica?
Zašto ne trojica?
Smajic ce da nas pripremi i prije nego sto pocne prvenstvo on ode. Eh to je vazan detalj kod ovog pitanja sto bi morali u tandemuwobly92 je napisao/la:A zašto bi morali u tandemu, što ovaj ne može sam?

Niko, niko, samo Sloboda
Po komentarima na fejsbuku o odlasku Civica, neko bi rekao otisao igrac koji je sam dao 20 golova u sezoni, a nije toliko punih utakmica ni odigrao. 

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 1 gost.