Beduin je napisao/la:Blok D1TzBulevar87 je napisao/la:Adresa je Rate Dugonjica bb
NAPOMENA: kartu uzimaj u samo jednom smjeru.
Trebal' koji je sprat, samo pitajte

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Beduin je napisao/la:Blok D1TzBulevar87 je napisao/la:Adresa je Rate Dugonjica bb
NAPOMENA: kartu uzimaj u samo jednom smjeru.
Trebal' koji je sprat, samo pitajte
Nema tu ako nas napuste. Vec hoce. Moja je zelja Rustemovic. S njim bi mogao mali HodzicTzBulevar87 je napisao/la:Nego decki, zanima me koga bi vi voljeli vidjeti u dresu Slobode sto se tice veznog reda, a pod uslovom da nas napusti trenutna okosnica na celu sa velikim Mesom Alispahicem ().
Rustemovic ide u simin han a nama dolazi Dino Kalesickatarakta je napisao/la:Nema tu ako nas napuste. Vec hoce. Moja je zelja Rustemovic. S njim bi mogao mali HodzicTzBulevar87 je napisao/la:Nego decki, zanima me koga bi vi voljeli vidjeti u dresu Slobode sto se tice veznog reda, a pod uslovom da nas napusti trenutna okosnica na celu sa velikim Mesom Alispahicem ().
Ma kako ces ti ovdje objasnit da mladi igraci i talenti mogu naucit jedino uz znalce i prave graceklasik je napisao/la:Realno nema nikakvog pritiska tuzlaka, navijaca, simpatizera ni na upravu ni na grad da se napravi nesto vise..
Ja sam bio optimista al sve vise mislim da tesko nesto kvalitetno mozemo sastavit. Potrosicemo i te talente ako budu u ekipi sa nekim istrosenim polovnjacima, utopice se u sivilo i nista dobro ni od njih necemo vidit.
Stvar je vrlo prosta ako se ostave emocije po strani. Para nemamo. Ovi ljudi u upravi nisu zauzeli mjesto nekome ko je želio doći na čelo Slobode, a da je s parama. Tako isto Senad nije zauzeo nekom s parama mjesto.klasik je napisao/la:Realno nema nikakvog pritiska tuzlaka, navijaca, simpatizera ni na upravu ni na grad da se napravi nesto vise..
Ja sam bio optimista al sve vise mislim da tesko nesto kvalitetno mozemo sastavit. Potrosicemo i te talente ako budu u ekipi sa nekim istrosenim polovnjacima, utopice se u sivilo i nista dobro ni od njih necemo vidit.
Ja branim Nalu zato sto je to slobodas. Senad i Denis me ne zanimaju. A o ovim novim ce vrijeme sudit. Adu Smajlovica cijenim zbog igrackih dana, nakon karijere u fudbalu ima prazne stranice. I ne prozivaj me više, smaraš s tim. Imam pravo na misljenje i da napadam i da hvalim. Kad treba naravno. Sto se tice trenera i ja sam za Sablju ako cemo imat neku slabiju ekipu. Jer kod njeg dolazi do izrazaja borbenost. I da bilo kojem buducem treneru od dolaska ne rade o glavi. To je jako tesko u Slobodi postic jer uvijek imaju minimalno tri struje.mirza24 je napisao/la:Sastali se KATARAKTA I TZ1987 hajde sad u odbranu nale , senada i cickovog ulja hajdeeeeee
Ma Civa je igrac prosjecan za federalke. Trebalo bi im ponuditi Smajica u paketu.fukaratz je napisao/la:Civic otisao i neki negoduju![]()
pa taj covjek se ubio za prve federalne, jedini koji opravdano negoduju su u Madeiri i kod Tome, a i sisa barovi su ozalosceni
ako se Velez pojavaca sa Civom i slicnima onda im slijedi grcevita borba za opstanak
nadam se da ce nam neko pokupiti i Mesu, Saida, Adzema, malog Smaju.......gdje bi nam kraj bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.