FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HPCompaq
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HPCompaq » 05 jun 2019, 16:35

Beduin je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Adresa je Rate Dugonjica bb

NAPOMENA: kartu uzimaj u samo jednom smjeru.
Blok D1 :urnebes:

Trebal' koji je sprat, samo pitajte :lol:
:urnebes: :lol:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 jun 2019, 16:41

Nego decki, zanima me koga bi vi voljeli vidjeti u dresu Slobode sto se tice veznog reda, a pod uslovom da nas napusti trenutna okosnica na celu sa velikim Mesom Alispahicem ( :mrgreen: ).
075

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 jun 2019, 16:44

TzBulevar87 je napisao/la:Nego decki, zanima me koga bi vi voljeli vidjeti u dresu Slobode sto se tice veznog reda, a pod uslovom da nas napusti trenutna okosnica na celu sa velikim Mesom Alispahicem ( :mrgreen: ).
Nema tu ako nas napuste. Vec hoce. Moja je zelja Rustemovic. S njim bi mogao mali Hodzic
Niko, niko, samo Sloboda

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 jun 2019, 16:48

Slazem se. Bio bi najbolje moguce rjesenje... Koga jos?
075

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 jun 2019, 16:50

Moze li Arezina? Kakav mu je ugovor, kakav je s glavom, jel se sta uozbiljio?
075

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 jun 2019, 16:52

Ajdin Redzic?
075

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 05 jun 2019, 16:56

Sad problem sto i Civic ide :lol:. Ako ništa najava da će se Velez boriti za opstanak s nama, ako im je ovo igrač za prvih 11. Sasvim ok igrač ali nije za ekipu koja želi borbu za Europu. Druga stvar sto nama možda još gori dodje.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 jun 2019, 16:59

Realno nema nikakvog pritiska tuzlaka, navijaca, simpatizera ni na upravu ni na grad da se napravi nesto vise..
Ja sam bio optimista al sve vise mislim da tesko nesto kvalitetno mozemo sastavit. Potrosicemo i te talente ako budu u ekipi sa nekim istrosenim polovnjacima, utopice se u sivilo i nista dobro ni od njih necemo vidit.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 05 jun 2019, 17:13

katarakta je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Nego decki, zanima me koga bi vi voljeli vidjeti u dresu Slobode sto se tice veznog reda, a pod uslovom da nas napusti trenutna okosnica na celu sa velikim Mesom Alispahicem ( :mrgreen: ).
Nema tu ako nas napuste. Vec hoce. Moja je zelja Rustemovic. S njim bi mogao mali Hodzic
Rustemovic ide u simin han a nama dolazi Dino Kalesic

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 jun 2019, 17:16

klasik je napisao/la:Realno nema nikakvog pritiska tuzlaka, navijaca, simpatizera ni na upravu ni na grad da se napravi nesto vise..
Ja sam bio optimista al sve vise mislim da tesko nesto kvalitetno mozemo sastavit. Potrosicemo i te talente ako budu u ekipi sa nekim istrosenim polovnjacima, utopice se u sivilo i nista dobro ni od njih necemo vidit.
Ma kako ces ti ovdje objasnit da mladi igraci i talenti mogu naucit jedino uz znalce i prave grace
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2019, 17:17

Kljucno je sada pogoditi sa trenerom, a ne razocarati. Da se pitam to bi bio Sablja, on to moze izvuci.

Sto se tice ovih znalaca ako ce igrati kao Said i Alispahic onda :oops: :oops:
Daj znalca koji ce nesto i odigrati. Moze se to fino sklopiti ako se hoce..Normalno da to ne treba biti 10 igraca iz Federalne, treba to biti mix sposobnih igraca iz Federalne, mladih igraca i 6-7 provjerenih igraca.

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 05 jun 2019, 17:20

Sastali se KATARAKTA I TZ1987 hajde sad u odbranu nale , senada i cickovog ulja hajdeeeeee

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2019, 17:23

Branim i Nalu i Senada i Kozlica i Smajlovica itd. Sloboda ispred ljudi.

Uprava ce trenerom i igracima reci svoje. Sto se tice proslosti i trenera, uprava mora se gledati naprijed ali isto tako uprava ne smije razocarati sada.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 05 jun 2019, 17:44

klasik je napisao/la:Realno nema nikakvog pritiska tuzlaka, navijaca, simpatizera ni na upravu ni na grad da se napravi nesto vise..
Stvar je vrlo prosta ako se ostave emocije po strani. Para nemamo. Ovi ljudi u upravi nisu zauzeli mjesto nekome ko je želio doći na čelo Slobode, a da je s parama. Tako isto Senad nije zauzeo nekom s parama mjesto.
Da sponzora dovedeš moraš mu dati nesto. Stadion nula, posjeta nula, navijača skupina blijeda, TV prenosi ograničeni jer je većina na MojaTV platformi, a čak i da to milioni gledaju slika je očajna pa i da imaš ime sponzora na prednjoj strani dresa od kvalitete slike ljudi ne bi ni skontali šta piše. Jedino da dodje neki sponzor sa merhamet namjernom da eto progura Slobodu iz nekog razloga bez da očekuje makar povrat novca zauzvrat.
U ovakvoj situaciji treba sređivati klub u vidu vraćanja prethodnih dugova, fan shopa, omladinskog i uspostavljanja reda u istom, proširivanja stručnog kadra kluba (kondicioni, kvalitetni pomoćni treneri i sl.) itd. I fokusiranje na opstanak u ligi uz prodavanje mladih igrača koje bi vezali kvalitetnim višegodišnjim ugovorima. Naravno ovo za prodavanje mladih igrača je lakše napisati nego uraditi.
I da dodje situacija da za 2-3god ova uprava ode a klub je ostavljen u PL, bez novih dugova prema igračima, trenerima, dobavljačima, poreznoj uz izmirenje nekih starih dugova koji su sve manji i nastavak servisiranja duga poreznoj upravi koji je regulisan potpisom repeograma, e onda je klub opet u boljoj situaciji nego što je bio kada je ova uprava došla na čelo kluba.
A takodjer je klub u boljoj situaciji kada je Senad otišao nego situaciju koju je zatekao kada je došao. I takodjer klub je ostavljen u boljoj situaciji kada je Azmir otišao nego što je bila situacija kada je došao u klub.

Dakle opet bez obzira što nam se čini da smo u totalnom qurcu, opet ide nabolje. Eh sad je na ovoj upravi da urade taj svoj dio posla pa da kažemo da su i oni napravili klub boljim. Jer dok ne dodju neke ozbiljne pare, za nesto bolje od ovih "sitnih" stvari vjerovatno nećemo znati.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 05 jun 2019, 17:48

Bice to sve dobro
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 jun 2019, 18:47

mirza24 je napisao/la:Sastali se KATARAKTA I TZ1987 hajde sad u odbranu nale , senada i cickovog ulja hajdeeeeee
Ja branim Nalu zato sto je to slobodas. Senad i Denis me ne zanimaju. A o ovim novim ce vrijeme sudit. Adu Smajlovica cijenim zbog igrackih dana, nakon karijere u fudbalu ima prazne stranice. I ne prozivaj me više, smaraš s tim. Imam pravo na misljenje i da napadam i da hvalim. Kad treba naravno. Sto se tice trenera i ja sam za Sablju ako cemo imat neku slabiju ekipu. Jer kod njeg dolazi do izrazaja borbenost. I da bilo kojem buducem treneru od dolaska ne rade o glavi. To je jako tesko u Slobodi postic jer uvijek imaju minimalno tri struje.
Niko, niko, samo Sloboda

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 05 jun 2019, 19:14

Vidim neko napisa Arezinu takav majstor nece za sicu da igra ne brini daj boze i da nekog polovnjaka dovedu
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 jun 2019, 19:27

Tuzlanska Sloboda u potrazi je za trenerom, nakon što je Uprava odlučila da neće produžiti ugovor Zlatanu Naliću.

I dok se traga za stručnjakom koji će sjesti na klupu, klub traži i pojačanja za narednu sezonu, jer je većini prvotimaca istekao ugovor i po svemu sudeći neće ostati na Tušnju.

A jedno ime, koje bi moglo stići u Tuzlu, je posebno interesantno. Kako saznaje Faktor dres Slobode mogao bi zadužiti Nico Gaitan! Ne, nije riječ o slavnom argentinskom reprezentativcu, koji je nosio dresove Boca Juniorsa, Atletico Madrida i Benfice.

Gaitan, koji bi treba stići na Tušanj, rođen je 29. marta 1995. godine u Sjedinjenim Američkim Državama (ima i portugalski pasoš). Igra na poziciji zadnjeg veznog, a posljednji klub bio mu je Club Deportivo San Roque de Lepe (Treća španska liga). Visok je 177 cm, težak 70 kg, a osim San Roquea igrao je i za špansku Alcalu, grčku OFI Cretu i Argentinos.
Niko, niko, samo Sloboda

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 05 jun 2019, 19:36

Civic otisao i neki negoduju :urnebes: :urnebes: pa taj covjek se ubio za prve federalne, jedini koji opravdano negoduju su u Madeiri i kod Tome, a i sisa barovi su ozalosceni :thumbup: ako se Velez pojavaca sa Civom i slicnima onda im slijedi grcevita borba za opstanak :kafa: nadam se da ce nam neko pokupiti i Mesu, Saida, Adzema, malog Smaju.......gdje bi nam kraj bio :kafa:
Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 jun 2019, 19:48

fukaratz je napisao/la:Civic otisao i neki negoduju :urnebes: :urnebes: pa taj covjek se ubio za prve federalne, jedini koji opravdano negoduju su u Madeiri i kod Tome, a i sisa barovi su ozalosceni :thumbup: ako se Velez pojavaca sa Civom i slicnima onda im slijedi grcevita borba za opstanak :kafa: nadam se da ce nam neko pokupiti i Mesu, Saida, Adzema, malog Smaju.......gdje bi nam kraj bio :kafa:
Ma Civa je igrac prosjecan za federalke. Trebalo bi im ponuditi Smajica u paketu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.