Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 avg 2010, 23:18

Dobar je Roy, meni izuzetno drag i simpatičan, ali Rafa je veličina za njega. No nevažno to, šta je tu je, nemojte da nam ova utakmica bude mjerilo, vidjeli ste kakve individualce ima City, strašna krila koja je jako teško zaustaviti. Mnogi velikani će se namučiti sa njima. Idemo dalje, YNWA će i dalje da ori Anfieldom, sezona je tek počela!!

@Torres Da Killa.!. - Naravno da DA :P

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 avg 2010, 23:20

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Nije sad nest katastrofalno, prezivjet cemo mi ovo..City kad se uigra jos malo bit ce sila prava i tesko ce ko moci izaci na kraj sa njima.. Na svakoj poziciji imaju klasne igrace.. Samo mislim da je glupost ovo sto je Aquilani otisao na posudbu, nikako da dodjem sebi..KONACNO docekali da je zdrav, nadali se godinu dana.. Pa ajd recite realno ljudi, jel taj covjek izmislio fudbal za lucasa,pozulsena,maxija,kuyta,jovanovica,ngoga???
Nemogu da shvatim Roya, istina je sve što si napisao. Čak i vezano za utakmicu, trebao je izbaciti Jovanovića i Ngoga na poluvremenu. Vidio sam i ja da su prelosi bili, a ne on.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 avg 2010, 23:25

kurdt je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Thunder93 je napisao/la:E sda kad dobijemo WBA aBd 3:0 il 4:0, opet ce svi pisat kako cemo osvojit titulu
A vjeruj, ima istine XD

Nego da se vratimo na temu...
Jovanovic na klupu, pet puta je bio u duelu s Richardsom, nikako da nije prosao.
Babel odličan, imao je jednu šansu, zadovoljan sam s njim. Trebao bih on u prvu postavu.
Pacheco solidan, treba više šansi dobivati.
Torres nije nešto, mada doći će i njegovo vrijeme za par kola...
...

Ni Torres, ni Ngog nisu krivi. Nije im imao ko dobaciti loptu, Cole fali malo je reć' koliko...
Protiv jakih ekipa se ne igra 4-4-2 nego 4-5-1 sa torresom u spici napada a ne onakav igrac stalno na 40 metara od gola. Moramo se vratit na 4-5-1 protiv manjih treba igrat 4-4-2. Ako se ne popravimo man utd ce nas rastavit na proste faktore
slazem se 100%, i cim sam vidio u kojoj formaciji igramo, znao sam da smo donji, i za poraz nisu krivi ni lukas ni ngog, ni jovanovic, ni reina, nego Roy, i njegova **** formacija, pa za ramazan moram psovati :evil:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 avg 2010, 23:30

Prerano donosimo zaključke.

I ne razumijem vas, pola vas hoće formaciju 4-4-2, odigramo tako, izgubimo i onda se žalite a i samo ste jedva čekali da tako zaigramo

Formacija protiv Arsenala je bila odlična, tako treba nastaviti. Napasti City koji ima opasna krila i uvijek može zaprijetiti kontra napadom nije pametno ali neka nam ovo bude lekcija za ubuduće.

;)

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 23 avg 2010, 23:30

Pisete gluposti...loshe smo odigrali, ali ne katastrofalno...nemamo srece to je vec evidentno (sve igrace na islam okrenut sala :mrgreen: ) Vidi da se Carra kritikuje, mislim da nije loshe odigro, po meni je Glen katastrofalno odigrao. Lucas nemam rijeci ( nemojte me kritikovat, al' njegovo shvacanje fudbala meni nije jasno ) Richards nas je sam mogao pobjedit ( pa nek' ide u boksere, medjed :twisted: ) N'gog dobra partija veceras...Polusen je morao igrat od pocetka, fakticki smo bez klasicno zadnjeg veznog igrali, ako onog bezhljebovica ( Lucas ) smatrate zadnjim veznim :roll:
Ne znam stvarno sta treba uradit da se dobije utakmica na fizickom i taktickom planu...
Nadati se samo da necemo kiksati protiv WBA, jer to je vec onda izgubljena sezona...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 avg 2010, 23:31

Nemoj psovat ba XD Neka, ramazan je :D

Nego, ima li bar traga ovim Arapima? XD

Edit: http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... alcido-if-

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 23 avg 2010, 23:37

Ne možemo ni očekivati ništa više, kada nam u ekipi imamo igrače poput Lucasa, Poulsena, Jovanovića, Maxija, Ngoga...jednostavno, oni nemaju kvalitet za Liverpool. I pored toga, Roy pošalje Aquilanija, jednog od boljih igrača na posudbu :roll: Naravno, logično, :lol: kako će on igrati kad mi tu imamo Lucasa i Poulsena :evil: I ne vjerujem da će se nešto promijeniti, neće biti nekih većih pojačanja, možda još i odu i Kuyt i Mascherano,koji i znaju odigrati dobro...i onda se nemamo čemu nadati. Ne želim gledati ovakav Liverpool cijelu sezonu :evil:

I Roy me počinje jako nervirati sa nekim glupim odlukama.

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 23 avg 2010, 23:40

Ma navikli smo na lose otvaranje sezone, ne treba nam nist biti cudno. City nas nabio, imao je samo za ovaj prelazni rok kao mi za prosle 2-3 godine para iz vlasnikovog dzepa.. Dobro se drzimo 17ti smo :D
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 avg 2010, 23:41

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ma navikli smo na lose otvaranje sezone, ne treba nam nist biti cudno. City nas nabio, imao je samo za ovaj prelazni rok kao mi za prosle 2-3 godine para iz vlasnikovog dzepa.. Dobro se drzimo 17ti smo :D
Dobro je, nismo u opasnoj zoni xD

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 23 avg 2010, 23:42

Sta ste odma' po Royu,pa covjek je tek dos'o,prvo da se tim navikne na njega i obratno,pa tek onda (ako bude potrebno) napadajte.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 23 avg 2010, 23:43

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ma navikli smo na lose otvaranje sezone, ne treba nam nist biti cudno. City nas nabio, imao je samo za ovaj prelazni rok kao mi za prosle 2-3 godine para iz vlasnikovog dzepa.. Dobro se drzimo 17ti smo :D
Da, nećemo ispasti, :lol: to nam je izgleda cilj ove sezone, jer sa ovakvom ekipom ne možemo ni do 4. mjesta.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 23:44

barcelona | culebrón mascherano
Mascherano aprieta antes de partido y se negó a jugar

Hodgson: "No sé dónde está, pero en el estadio seguro que no"
http://www.as.com

prevod:
Mascherano zaprijetio prije tekme i nezeli da igra

Hodgson: "Neznam gdje je a na stadionu sigurno nije" ode LFC .... :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 23 avg 2010, 23:45

Ja mu sad ne bi dao ni da igra za pool nit' bi ga prodav'o.Da vidim ko bi ga onda kupio.Nema se sta on bunit' ugovor traje do datuma tog i tog,poslije neg ide gdje mu je vec pi.cka zinula.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 23 avg 2010, 23:47

Los*Blancos je napisao/la:barcelona | culebrón mascherano
Mascherano aprieta antes de partido y se negó a jugar

Hodgson: "No sé dónde está, pero en el estadio seguro que no"
http://www.as.com

prevod:
Mascherano zaprijetio prije tekme i nezeli da igra

Hodgson: "Neznam gdje je a na stadionu sigurno nije" ode LFC .... :mrgreen: :mrgreen:
Ma neka ide i on više jednom, možemo mi bez njega, imamo Lucasa :twisted:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 avg 2010, 23:47

Ma ja, sad nam ništa nevalja

Reina je preloš golman. JONES TREBA IGRATI SVAKU OD POČETKA.
Glen Jonhson je običan desni bek koji sam igra po desnoj strani i mislim kako je najbolje da Carragher pređe na tu poziciju jer je dosta ofanzivniji i ima bolji centaršut.
Kuyt MORA ostati u prvih 11 jer gdje ćete izbaciti momka koji trči kao muha bez glave, nema veze to što ne može proći i centrirati loptu. Važno je da gine na terenu.
Nećemo izbacivati ni Ngoga koji je postigao Eurogol protiv Arsenala, a još nismo zaboravili onaj njegov dribling kroz noge od prije godinu dana.
Torres ne treba igrati, šta će nam on, nije uigran, neka se uigrava na treninzima iako bi u ovakvim utakmicama trebao da bljesne.

itd itd.

Sezona je tek počela a toliko očaja da je to nevjerovatno. Sačekajte ljudi malo, treba se navići na novine poslije 5 godina pod palicom Beniteza.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 23:48

the scouser je napisao/la:Ja mu sad ne bi dao ni da igra za pool nit' bi ga prodav'o.Da vidim ko bi ga onda kupio.Nema se sta on bunit' ugovor traje do datuma tog i tog,poslije neg ide gdje mu je vec pi.cka zinula.
Njemu plata godisnja ide :lol: :lol: LFC je u minusu samo, ne on 8-) a onako se Masca FIFI moze da tuzi da ga puste ako ga nebi koristili, sto je smijesno da nebi :D

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 23 avg 2010, 23:50

Los*Blancos je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Ja mu sad ne bi dao ni da igra za pool nit' bi ga prodav'o.Da vidim ko bi ga onda kupio.Nema se sta on bunit' ugovor traje do datuma tog i tog,poslije neg ide gdje mu je vec pi.cka zinula.
Njemu plata godisnja ide :lol: :lol: LFC je u minusu samo, ne on 8-) a onako se Masca FIFI moze da tuzi da ga puste ako ga nebi koristili, sto je smijesno da nebi :D
Zato kad ugovor istekne moze igrat u rumunskoj ligi za pola kile mesa sedmicno.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 avg 2010, 23:53

Mascherano je izašao povrijeđen protiv Arsenala, mislim da je to glavni razlog zašto ne igra. Mediji svašta pišu mada ja opet mislim da je ovo navedeno pravi razlog..

Inače, ne vidim svrhu igranja ni protiv Arsenala, bojkotovao bi on to i prije prošlosedmičnog meča :roll:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 23:54

the scouser je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:
Zato kad ugovor istekne moze igrat u rumunskoj ligi za pola kile mesa sedmicno.
:lol: :lol: ma nemora, skupit ce lovu i moze da se izvali na Havajima :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 avg 2010, 23:54

I ovaj debilski Mascherano. Šta se ovo dešava sa igračima? Malo po malo, i svako diže glas i hoće da pređe u drugi klub te bojkotuje utakmice svog sadašnjeg kluba ne bi li konačno zaigrao u "klubu iz snova". Jbt, doveden si iz bijednog West Hama, imaš sasvim solidan ugovor, ljudi te vole, poštuju, a ti im tako vraćaš. Dabogda otišao u Barcelonu i nikada ne zaigrao(a vrlo je vjerovatno da će tako i biti).

Što se tiče utakmice, slaba predstava Liverpoola. Moram priznati da sam očekivao više, ako ništa barem da pošteno zaprijete Hartu(istina, imali su jednu priliku nakon šuta Gerrarda). City nije ništa više pokazao, jednostavno iskoristili su greške Liverpoola i to je to. Ni jedni ni drugi nisu uigrani, ali to ćemo pripisati početku sezone i neuigranosti timova.

Treba se i na ovaj poraz gledati kao na nešto pozitivno. Igrali ste sa 2 klasična napadača i još 2 izrazito ofanzivna igrača, tako da...Mora se priznati da je Roy bio hrabar, ali mu ni to nije pomoglo da uzme barem bod sa gostovanja.

Ono što je loše je što ćete ovako poljuljani na megdan Trabzonu koji je dobio Fenera večeras. Dakle, nimalo naivna ekipa, uvijek naoštrena na velikane koji dolaze. Nadam se da ćete tu utakmicu dobiti i barem malo odahnuti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.