Danas su zatražili petodnevno primirje. Jesu dali ovi uopce službeni odgobor,?
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Elhamdulliah hvala Allahu dz.s. na svakom stanju.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
kakav bolan kredibilitet. Kao da su ga ikada imali. Ne vjerujem šta čitam, vi kao da živitie u nekoj bajci.chily-rz je napisao/la: ↑14 nov 2023, 14:09Ma više je to tamo od same agresije Izraela nad Palestinom.
Očigledno je da sve ide u pravcu novog svjetskog poretka, Kina, Rusija, Arapi, Južna Amerika, Afrika prave savez koji će preuzeti primat od Amera i Britanaca, ostaje da vidimo koliko je to realno bez treceg svjetskog rata.
Ono što je realno da su su Ameri i Britanci izgubili svaki kredibilitet i stvorili sebi mnogo neprijatelja u svijetu svojim agresivnom i bahatom politikom.
Ma nazovi to kako želiš, strahopoštovanje je možda prikladniji izraz.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mogu oni da žele šta god hoće a i ja evo želim da BiH osvoji EP u fudbalu naredne godine a realnost je da nećemo ni otići na EP. Još dugo, dugo, dugo će trebati da iko preuzme primat od SAD-a.
To što sad govorimo o lošim stvarima koje radi zapad ne treba značiti da im moramo leđa okrenuti. Mi moramo biti okrenuti prema zapadu, nemamo državu onakvu kakvu mi želimo pa do nas je, nismo se nimalo potrudili da stvorimo ovu državu kako treba, nemamo plan i cilj šta da radimo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jedno je biti okrenut zapadu, razvijati odnose i gledati svoje interese a drugo je služiti zapadu bez pogovora. Kažem ti da Švabe nemaju nikakvu korist od udaranja sankcija Rusiji pa se pitam u čijem interesu je onda da kupuju za daleko vece pare plin od Amerike? Njemačke ili Amerike?
Tvoja procjena je ta da netko nekom služi bez pogovora.chily-rz je napisao/la: ↑14 nov 2023, 16:52Jedno je biti okrenut zapadu, razvijati odnose i gledati svoje interese a drugo je služiti zapadu bez pogovora. Kažem ti da Švabe nemaju nikakvu korist od udaranja sankcija Rusiji pa se pitam u čijem interesu je onda da kupuju za daleko vece pare plin od Amerike? Njemačke ili Amerike?
Kad se uđe dublje u stvari jasno je zašto se neke stvari drže iako naoko nemaju smisla,kod velikih drzava.
Pa u interesu im je da im Rusija bude što dalje od granice, kao i svima namachily-rz je napisao/la: ↑14 nov 2023, 16:52Jedno je biti okrenut zapadu, razvijati odnose i gledati svoje interese a drugo je služiti zapadu bez pogovora. Kažem ti da Švabe nemaju nikakvu korist od udaranja sankcija Rusiji pa se pitam u čijem interesu je onda da kupuju za daleko vece pare plin od Amerike? Njemačke ili Amerike?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pojava Rusa bi bio zadnji ekser u Bošnjački kovčeg.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Biden: "I believe that the hostages in the Gaza Strip will be released, and I do not want to go into details.”
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rusi prvo sto ne vole svoj narod. Da ih vole dali bi im malo da napreduju. Kako tek onda vole druge narode.
- Centre forward
- Kontakt:
Rusi su nesorta k'o i mi, po tom pitanju. Pljačkaj svoj narod, to je najbitnije. Pa 100 Rusa drži kompletnu "privredu" Rusije. Njih 90% živi u Londonu, al' to je druga tema.
Vraćanje Rusije u svjetski geopolitički vrh se neće desit' još dugo, za naših života neće sigurno, i to je dobro. Ne mogu da vjerujem da ih neko priželjkuje. Pa pročitajte malo o Rezoluciji Informbiroa 1948 i sr@nja sa Rusima. Sreća pa smo se tad okrenuli Zapadu. Gdje bi danas bili samo Allah zna, da glupi Srbi ne zeznuše stvar.
Vraćanje Rusije u svjetski geopolitički vrh se neće desit' još dugo, za naših života neće sigurno, i to je dobro. Ne mogu da vjerujem da ih neko priželjkuje. Pa pročitajte malo o Rezoluciji Informbiroa 1948 i sr@nja sa Rusima. Sreća pa smo se tad okrenuli Zapadu. Gdje bi danas bili samo Allah zna, da glupi Srbi ne zeznuše stvar.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- ASD
- Kontakt:
Od svih zemalja BRICS-a, oni možda najviše vole svoj narod.tuzlak1987 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 18:12Rusi prvo sto ne vole svoj narod. Da ih vole dali bi im malo da napreduju. Kako tek onda vole druge narode.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ASD je napisao/la: ↑14 nov 2023, 19:36Od svih zemalja BRICS-a, oni možda najviše vole svoj narod.tuzlak1987 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 18:12Rusi prvo sto ne vole svoj narod. Da ih vole dali bi im malo da napreduju. Kako tek onda vole druge narode.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ok, Rusi su zli ali šta su Britanci i Amerikanci, mirotvorci?
Hamas su podržali i politički izgurali Britanci, Mosad, Amerika i Saudija, sve je to njihovo maslo tamo, mnogi analitičari govore o tome.
Hamas su podržali i politički izgurali Britanci, Mosad, Amerika i Saudija, sve je to njihovo maslo tamo, mnogi analitičari govore o tome.
- Centre forward
- Kontakt:
Bil' volio da ti Rus dodje za Visokog predstavnika,recimo ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Jok, evo okacio Šmitovu sliku u garaži i molim Allaha da mu podari dug život, kako je on došao kao visoki predstavnik mi smo naprosto prodisali, nema mržnje, nema podjele, pohapsio je sve kriminalce i na vlast doveo poštene ljude, volim te Šmite, gazijo naša.Centre forward je napisao/la: ↑14 nov 2023, 19:51Bil' volio da ti Rus dodje za Visokog predstavnika,recimo ?
Tu se slažem, da se Rusi pitaju ne bi bilo mržnje, išlo bi to po kratkom postupku.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
To posljednje je pogotovo tačnochily-rz je napisao/la: ↑14 nov 2023, 20:09Jok, evo okacio Šmitovu sliku u garaži i molim Allaha da mu podari dug život, kako je on došao kao visoki predstavnik mi smo naprosto prodisali, nema mržnje, nema podjele, pohapsio je sve kriminalce i na vlast doveo poštene ljude, volim te Šmite, gazijo naša.Centre forward je napisao/la: ↑14 nov 2023, 19:51Bil' volio da ti Rus dodje za Visokog predstavnika,recimo ?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Centre forward
- Kontakt:
Na vlast dovodimo mi, olovkom i papirom (ko zna rukovat' sa njima doduše) a ne Šmit. Mržnju ne može da "liječi" niko sa strane al' ajde, da ne duljim.chily-rz je napisao/la: ↑14 nov 2023, 20:09Jok, evo okacio Šmitovu sliku u garaži i molim Allaha da mu podari dug život, kako je on došao kao visoki predstavnik mi smo naprosto prodisali, nema mržnje, nema podjele, pohapsio je sve kriminalce i na vlast doveo poštene ljude, volim te Šmite, gazijo naša.Centre forward je napisao/la: ↑14 nov 2023, 19:51Bil' volio da ti Rus dodje za Visokog predstavnika,recimo ?
Možda je loš sarkazam, a možda si i stvarno ozbiljan da bi neko iz Samare il' sa Kamčatke bio bolji.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.