Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To je dupla smrt za jetru, fruktoza i alkohol su jedno te isto za nju.Marsal je napisao/la: ↑27 maj 2022, 23:01Kako iko može pit i mezit slatko?FabioMiretti je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:22na dijeti sam, samo mini varijante u ogranicenim kolicinama![]()
Đumbir sve to ispraviBosniaBoston je napisao/la: ↑28 maj 2022, 19:54To je dupla smrt za jetru, fruktoza i alkohol su jedno te isto za nju.Marsal je napisao/la: ↑27 maj 2022, 23:01Kako iko može pit i mezit slatko?FabioMiretti je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:22na dijeti sam, samo mini varijante u ogranicenim kolicinama![]()
I surutkabombaysaphire je napisao/la: ↑28 maj 2022, 20:11Đumbir sve to ispraviBosniaBoston je napisao/la: ↑28 maj 2022, 19:54To je dupla smrt za jetru, fruktoza i alkohol su jedno te isto za nju.![]()
Gdje ima kupiti ovaj cips ?
Marsal je napisao/la: ↑29 maj 2022, 21:55Znao sam dvije mrtve rokerke koje su imale crush na Muzaferiju, a lik koji je radio sa njim kaže da je najbolji čovjek kojeg je ikad upoznao, sa svojim radnicima pripremi scenu i binu gdje će nastupat, ode se istuširat, otpjeva, s njima opet sve razmontira, plati odmah (često i baci bakšiša), hrana od njega tj sve što jede on jedu i oni itd.
Drago mi nešto bilo čut, dedo mu je bio velikan i ogromna ljudina pa mi kul da i on bude gospodin, šta znam.
Ko mu je dedo?Marsal je napisao/la: ↑29 maj 2022, 21:55Znao sam dvije mrtve rokerke koje su imale crush na Muzaferiju, a lik koji je radio sa njim kaže da je najbolji čovjek kojeg je ikad upoznao, sa svojim radnicima pripremi scenu i binu gdje će nastupat, ode se istuširat, otpjeva, s njima opet sve razmontira, plati odmah (često i baci bakšiša), hrana od njega tj sve što jede on jedu i oni itd.
Drago mi nešto bilo čut, dedo mu je bio velikan i ogromna ljudina pa mi kul da i on bude gospodin, šta znam.
Mislim da je on vlasnik firme koja postavlja bine i koja ima one led panele i slicno.Marsal je napisao/la: ↑29 maj 2022, 21:55Znao sam dvije mrtve rokerke koje su imale crush na Muzaferiju, a lik koji je radio sa njim kaže da je najbolji čovjek kojeg je ikad upoznao, sa svojim radnicima pripremi scenu i binu gdje će nastupat, ode se istuširat, otpjeva, s njima opet sve razmontira, plati odmah (često i baci bakšiša), hrana od njega tj sve što jede on jedu i oni itd.
Što, šta fali pjesmi a i momak je vrh imao sam priliku upoznati ga.