Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Naravno da traćimo vrijeme sa Artetom jer ne forsira Baloguna i Martinelija.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Al Odegaardov trzaj nogom koji protivnika izbacuje iz ravnoteze i onda pas desnom beku koji ima sav prostor svijeta 
Radio je to 3 4 put danas sto su Pepe i Chambers odlicno koristili, a tako smo i dali sve golove
Radio je to 3 4 put danas sto su Pepe i Chambers odlicno koristili, a tako smo i dali sve golove
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A sad zamisli našeg Hesi Bija u onim pozicijama za centaršut i kakve bi to potrošene prilike bile.
Hesi B ni na klupi danas.
- Ozymandias
- Kontakt:
Makar su muda pokazali pa se vratili u meč. Jedino me izmjene frustriraju odnosno cekanje s istim. Ljudi odigraju onakvo poluvrijeme, na nivou Mladosti Malešići i nije promijenio nista. Auba je bio ko ofanzivna verzija Mustafija citavu utakmicu, ja mislim da je svaki kontakt s loptom sjebao. Grijeh je forsirat ga, pogotovo na krilu gdje ima ljudi sto mogu daleko vise pruzit. Takodjer, kijamet utakmica smo sjebali katastrofalnim startom, komentator je jednom iznio podatak o primljenim golovima u prvih ne znam koliko minuta, znam da smo bili u vrhu PL-a po tom parametru. 
Smijesno zvuci, al ovo je bila jedna od boljih utakmica pod Pepovim ucenikom. Lijepo je bilo vidjeti ekipu kako se bori i malo je falilo za totalni preokret.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Zato forsira Aubu na desnom krilu, klupira svakog ko odradi dobar niz utakmica, vadi stopere kako mu je qrcu ćejf i kad dobije po turu vadi se na.. igrače?
Saka se oporavio od povrede, odmah uletio u tekmu, zašto da ga riskiraš, a pri tome stavio ga lijevo, a Aubu desno, umjesto da se kao što smo već vidjeli dosad u sezoni te pozicije zamijene.
Auba je duh 80 minuta, izvađen je nakon tih 80., zašto tako kasno? Da Lacazette nije rovio i kopao teren za njega i za sebe ne bi vidjeli povratak nazad.
West Ham nema kvalitetnije igrače od nas, to se vidjelo u drugom poluvremenu, ali nema trenera amatera koji se prosipa iz tekme u tekmu, sa svojim taktičkim zamislima gdje ako ne ide - do igrača je, nije do mene
Uostalom ima razlog što smo zacementirani na desetoj poziciji ove sezone
Luiz kod prvog gola izlazi na Antonia skoro kod aut linije i onda se povlači u šesnaesterac dok ovaj neometano ima vremena da razmisli kome da doda, ne pokušava da izvrši pritisak na igrača i uzme loptu. Treći gol opet gubi skok sa Antoniom i ovaj namješta zicer. Naravno, iduću opet u prvih 11, nedodirljiv. Xhaka u prvih pola sata imao više netacnih dodavanja nego tačnih, užasno spor na lopti i vazda gleda kako da uvali guzicu nekom i iznudi faul.
Previše si igrao fudbal menadžera, nije ti ovo kupi Fredi Adua, load save i osvoji prvenstvo.AA23 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:51Zato forsira Aubu na desnom krilu, klupira svakog ko odradi dobar niz utakmica, vadi stopere kako mu je qrcu ćejf i kad dobije po turu vadi se na.. igrače?
Saka se oporavio od povrede, odmah uletio u tekmu, zašto da ga riskiraš, a pri tome stavio ga lijevo, a Aubu desno, umjesto da se kao što smo već vidjeli dosad u sezoni te pozicije zamijene.
Auba je duh 80 minuta, izvađen je nakon tih 80., zašto tako kasno? Da Lacazette nije rovio i kopao teren za njega i za sebe ne bi vidjeli povratak nazad.
West Ham nema kvalitetnije igrače od nas, to se vidjelo u drugom poluvremenu, ali nema trenera amatera koji se prosipa iz tekme u tekmu, sa svojim taktičkim zamislima gdje ako ne ide - do igrača je, nije do mene![]()
Uostalom ima razlog što smo zacementirani na desetoj poziciji ove sezone![]()
Ustvari cim prestanemo igrat po njegovoj ideji i pusti im slobodu u zadnjoj trećini uz preskakanje nase sredine terena odma igramo kako trebaAA23 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:05Meni recimo utakmice pod Artetom su negledljive dok nas neko ne počne karati, tek onda se nešto mijenja i pokazujemo neki potencijal, koji po mom mišljenju Arteta ubija nekom falš disciplinom koja evo sudeći po ovome sad nema neke koristi, jer smo primili gol u svim tekmama nedavno osim protiv Junajteda ona.
Sad kad imaš rapsodiju momaka, treba da ofanzivno igraš jer svakako primaš golove, zato smatram da je vodstvo Artete gubljenje vremena, jednostavno mislim da ćemo protraciti vrijeme sa njim
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vrijeme je da Martinelli odigra špica do kraja prvenstva. Nadam se da će Španska neznalica to prije shvatiti, njegov man management je užasan.
Možda poznaje igru i taktike ali man management, game management, squad selection odron svih odrona i nemam povjerenje da će poraditi na ovom aspektu.
Možda poznaje igru i taktike ali man management, game management, squad selection odron svih odrona i nemam povjerenje da će poraditi na ovom aspektu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Tako nekako, bolno je priznati ali samo mečevi u kojima se desi neki crveni ili bude neki problem razbudi ekipu i mi proigramo.Rosicky je napisao/la: ↑21 mar 2021, 23:26Ustvari cim prestanemo igrat po njegovoj ideji i pusti im slobodu u zadnjoj trećini uz preskakanje nase sredine terena odma igramo kako trebaAA23 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:05Meni recimo utakmice pod Artetom su negledljive dok nas neko ne počne karati, tek onda se nešto mijenja i pokazujemo neki potencijal, koji po mom mišljenju Arteta ubija nekom falš disciplinom koja evo sudeći po ovome sad nema neke koristi, jer smo primili gol u svim tekmama nedavno osim protiv Junajteda ona.
Sad kad imaš rapsodiju momaka, treba da ofanzivno igraš jer svakako primaš golove, zato smatram da je vodstvo Artete gubljenje vremena, jednostavno mislim da ćemo protraciti vrijeme sa njim
Ukratko ništa ne dobijamo sa nekom ovom disciplinom koju forsiramo kad se evo pokazalo da smo opet počeli da primamo golove svakoj tekmi, ne možemo da održimo Clean Sheet, a igrajući igrom koju Arteta forsira protivnicima je bio dovoljan jedan gol da nam zakinu bodove - Villa, Burnley, Soton u Kupu i tako dalje
Mislim kad shvatiš da je pola godine svjesno igrao bez desetke i da smo zbog toga ovdje gdje jesmo većinom, kao i njegovo forsiranje Williana iz tekme u tekmu, klupiranje Pepea i igranje Nketije umjesto Lacazettea kada bi ovaj ušao u dobru napačku formu
Amater je Arteta i ne treba puno da se oko toga polemiše, koliko je odluka bilo koje su nas direktno koštale, mogao bih da kolumnu otvorim ovdje
Transfer politika je okej, doveo je par kvalitetnih igrača i što se tiče tog vizionarskog dijela, uredu je, ali je njegov menadžment, postupanje sa igračima, in-game menadžment ravan nuli
Nadam se da će nešto da skonta sa ovolikim potencijalom prema naprijed, ako ne skonta nek se goni u pizdu materinu i on i Edu sa ovim vremenom koje su dobili da nešto pokušaju
Laca, Auba, Pepe, Martineli, Odegaard, ESR, Saka - ako ne možeš da napraviš napad za top 6 od ponuđenih onda ne zaslužuješ priliku i gotovo
Sve ovo mu mogu oprostiti ako sljedeće sezone sve one koje je probavao i davao im šanse rastjera,tj da je ova sezona bila test da se vidi na čemu je ekipa iako onda ne bi dovodio Williana.
Nas do dobre igre dijeli jedan transfer u sredini terena (xhaka na klupu) i bilo kakav desni bek umjesto Bellerina ostalo više manje imamo da se borimo za top 4 do zadnjeg kola.
Nas do dobre igre dijeli jedan transfer u sredini terena (xhaka na klupu) i bilo kakav desni bek umjesto Bellerina ostalo više manje imamo da se borimo za top 4 do zadnjeg kola.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Izgleda da smo dobro zagrizli za Ø.
⚜️~⚜️~⚜️
Evo Mire dostupan, dovesti ga povoljno umjesto Xhake.
Odegaard se povrijedio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja došao da upitam da li ima gore kombinacije od navijanja za BiH i Arsenal, kad ti me dokrajči, aferim.
Norway's national team coach Ståle Solbakken confirms Martin Ødegaard has NOT suffered a serious injury. He hopes to have him back against Turkey on Saturday.
Valjda Arsenal reaguje. Kakav kreten od selektora, pusti ga idiote
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nije što je naš, ali on bi bio pun pogodak za naš vezni red. On i Partey savršena kombinacina. Taman da Xhaka ispuni svoj potencijal a to je biti fin squad igrač.
⚜️~⚜️~⚜️
Claude sa AFTV umro, depresija valjda, još su ga izbacili sa AFTV nedavno.
Moralo se ugodit liberalima pa su ga izbacili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.