Hmmm sad bi i Farfana iz Schalkea.Omerbavarac je napisao/la:Ko je jamio jamio.geronimo je napisao/la:Čujem da je Farfan izazvao nekakvu makljažu, gdje je i sam sudjelovao.![]()
Poručio je novinarima da ne misli ostati u Schalkeu, te da im se putevi razilaze.
Šećo, prilika da se jami?![]()
![]()
Hocemo Farfana!
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prvog jos nismo dobili ali dobicemo ga.Zdena04 je napisao/la:
Hmmm sad bi i Farfana iz Schalkea.
Farfan je odavno zelja jednog naseg forumasa i kazem da je on kao neki vidovnjak. Priziva transfere.
Prva zrtva je bio novopridosli Brazilac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Altintop se priključio treninzima zajedno sa ekipom

Robben danas nije trenirao sa ekipom, ali je imao zajedno sa Gomezom, odvojeni trening u fitnes centru...
Inače, Robben bi trebao u subotu nastupiti protiv Al Wakraha

Robben danas nije trenirao sa ekipom, ali je imao zajedno sa Gomezom, odvojeni trening u fitnes centru...
Inače, Robben bi trebao u subotu nastupiti protiv Al Wakraha
Sent from my Philips Smart TV.
hehe i ja sam nekad bio talenat dok nisam poceo piti,pusiti i dok ga nisam pristavio prvi puttony-mortale je napisao/la:ne znam kako neko ko ima 17-18 godina može uopšte biti dokazan?FC BAYERN je napisao/la:evo ga jos jedan dokazani talenat, kao sto je bio Sosae boze dragi
a ovaj lamela je talenat i to veliki, spominjao se kao moguće pojačanje milana pa sam malo gledao neke snimke i dečko je vrhunski tehničar, brz, zna i zabiti gol i ko god da ga dovete dobiće ogromno pojačanje u timu.
al ovo da ga dovodite za 8.5 miliona nema šanse jer milan je službeno poslao ponudu od 12 miliona(i ovo je puno) a argentinci je glatko odbili i traže 18, znači za mnaje od 12 ga nemožete dobiti nema šanse
- anton 1983
- Kontakt:
Džeko će u City!
A i to je jako dobro za Bayern.
Sada će se skinuti "ogromni teret" za Gomezovih leđa. Neće se više ŠPEKulirati o Džeki niti se Gomeza više sa njim neće uspoređivati nego će se i njemački mediji morati osloniti na Gomeza...Ako će se ŠPEKulirati o Torresu neću imati ništa protiv toga
Sada će se skinuti "ogromni teret" za Gomezovih leđa. Neće se više ŠPEKulirati o Džeki niti se Gomeza više sa njim neće uspoređivati nego će se i njemački mediji morati osloniti na Gomeza...Ako će se ŠPEKulirati o Torresu neću imati ništa protiv toga
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
anton 1983 je napisao/la:Džeko će u City!
Da sam Gomez ja, ne bih im'o sna, ne bih spav'o ja, sve zbog Dzeke.... jadni Mario, nije mu bilo lako, evo suza krenu
sve priče oko džeke će se konacno zavrsit....i hvala Bogu vise, ici ce tamo, ici ce vamo, vjecito prodavanje njegovo u razlicite klubove....sto je najgore njegov menadzer il menadzeri ce na kraju dzeku pretvorit u prozdrljivca, jer su oni cesto ubacivali razlicite spekulacije i price i pokusali dizat cijenu kako bi i oni tu dosta zaradili....sto se bayerna tice imamo gomeza koji ima itekako jos "luft nach oben".....covjek igra fenomenalnu sezonu a tek velike momente od njega ocekujem....znaci ak smatram da ovo sto je pruzio u pola onoga sto moze, gdje cu mu poslije tek kraj biti.....naravno respektujem misljenje onih koji ne vole mozda takav tip napadaca, ali naravno cudni su mi ljudi koji zele gomezu sve lose samo zato sto su htjeli džeku vidjet u bayernu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
za rijec se javlja torentije XIX - veliki ban bosanski, tj. jaOmerbavarac je napisao/la:Ko je jamio jamio.geronimo je napisao/la:Čujem da je Farfan izazvao nekakvu makljažu, gdje je i sam sudjelovao.![]()
Poručio je novinarima da ne misli ostati u Schalkeu, te da im se putevi razilaze.
Šećo, prilika da se jami?![]()
![]()
Hocemo Farfana!
moram reci da sam promijenio misljenje i kazem da nam taj orangutan ne treba
kakav podmukao potez od strane klempavog garonje i koje zabijanje noza u ledja feliksu ali i kompletnoj ekipi.
hej, bas kada je salkeu krenulo nabolje, kada im se smijesi cetvrtfinale lp...
drugovi bez drugarica, priznajem da sam ´fiberovao´ sa ostalim navijacima salkea kad god bi plavci izasli na internacionalnu scenu i kao takav najostrije osudjujem ovaj barbarski cin necovjeka farfana !
ne, drugovi bez drugarica, ovakve suse i olosi nisu dobrodosli na alianc arenu
farfan(pravog imena tatanka ijotake) je iz divljine doveden u civilizaciju, dobio je sve...osjetio je asfalt pod nogama i sada se okrece i krvolocno ugriza ruku koja ga hrani
vratite ga na branje banana
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
- anton 1983
- Kontakt:
+1
I šta će ti far fan, trebamo mladog igrača koji je ŠPEK!
I šta će ti far fan, trebamo mladog igrača koji je ŠPEK!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Naprimjer još jednog Mullera.
Talenat Knasmüller nezadovoljan statusom u Bayernu i ne želi produžiti ugovor.
Zato bi uskoro mogao stići novi Muller.
Riječ je o Bastianu Mulleru (19) iz niželigaša Verla, koji je jesenas apsolvirao probni trening i narednih dana će se znati hoće li se priključiti Bayern II.
Igra poziciju zadnjeg veznog.
Talenat Knasmüller nezadovoljan statusom u Bayernu i ne želi produžiti ugovor.
Zato bi uskoro mogao stići novi Muller.
Igra poziciju zadnjeg veznog.
Vom Jäger zum Gejagten
Ja za tog Portugalca nikad ne bih izdvojio 20+ miliona. Kažeš dokazan igrač? Kako, gdje, šta? Igra u očajnoj ligi (na nivou cvajte). Par dobrih nastupa za Benficu i reprezentaciju ne znači da će on biti vrhunski igrač. Koliko sam upoznat, i previše ofanzivan (čak je jedno vrijeme igrao i krilo). Bayern mora prvenstveno misliti na defanzivu, u napadu (kada su svi spremni) slabo nam ko može parirati u svijetu. Pa i transfer Srne je propao navodno što je previše ofanzivan bek.FC BAYERN je napisao/la:Nama trebaju igraci kao sto je Coentrao ima 22 godine a vec se dokazao, jedan od najbolji igraca u Benfici, jedan od najboljih igraca uopste u Portugalskoj ligi, igra za Portugalsku reprezentaciju a samo mu je 22 godine jos ce on napredovati sigurno
Uli je danas izjavio (usput, sretan rođus) kako mu je jako žao što je propao transfer Bainesa. I ja sam bio za ovu varijantu. Englez koji u nogama ima kamaru utakmica po svim engleskim ligama, koje su sinonim za besprijekornu borbu, trku, zalaganje, umijeće. Relativno mlad i povremeni reprezentativac. Uz to, bio bi dosta jeftiniji od Fabia.
Zar ima i takvih?effe_sa je napisao/la: ali naravno cudni su mi ljudi koji zele gomezu sve lose samo zato sto su htjeli džeku vidjet u bayernu
Mario, Mario...a što proradi.
@Farfan ili ti Bik koji sjedi.
Vom Jäger zum Gejagten
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Tacno je da on ima znanje i da moze puno uraditi u ofanzivi, ali je on i jako dobar u defanzivi. Nisam jos vidio da ga je neko probijao, da je bio propuh po njegovoj strani. A jos bi i Ribery uz njega bio dosta bolji, jer nije svejdno kad mora sam igrati i kad ima uz sebe kvalitetnog beka s kojim moze odigrati dupli pas, koji moze odvuci igraca.geronimo je napisao/la: Ja za tog Portugalca nikad ne bih izdvojio 20+ miliona. Kažeš dokazan igrač? Kako, gdje, šta? Igra u očajnoj ligi (na nivou cvajte). Par dobrih nastupa za Benficu i reprezentaciju ne znači da će on biti vrhunski igrač. Koliko sam upoznat, i previše ofanzivan (čak je jedno vrijeme igrao i krilo). Bayern mora prvenstveno misliti na defanzivu, u napadu (kada su svi spremni) slabo nam ko može parirati u svijetu. Pa i transfer Srne je propao navodno što je previše ofanzivan bek.
Realno, mozemo li dovesti boljeg od Portugalaca?
To je sigurno. Dzeko bi presao u Bayern, al' nista o toga, jer na njegovu zalost tata Mario pokaza sta zna.geronimo je napisao/la:effe_sa je napisao/la: ali naravno cudni su mi ljudi koji zele gomezu sve lose samo zato sto su htjeli džeku vidjet u bayernu
Zar ima i takvih?Džeko je bio odavno meta Bayerna i da je kojim slučajem Mario zakazao i ovu sezonu, garantujem da bi sad Edina gledali u "našem" dresu. Moglo se pretpostaviti da njih dvojica ne mogu biti u istoj ekipi.
Mario, Mario...a što proradi.![]()
![]()
A evo sta Schweini iz vruceg Katara porucuje Milionerima:

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
@gero: šteta je što baines nije dosao, kao kandidat za dolazak se pojavio iz sjene, kao mnogo veca zvijezda u nebo je dignut coentrao ali baines bi bio vece pojacanje...medjutim baines je suvise konzervativan i odavno nisam cuo cudnije razloge da neko odbije veliki klub...al et fino nekad cuti da ima i fudbalera koji vecu ljubav gaje prema porodici nego prema novcu
baines je bas spominjao kako rado ode na rucak kod bake
što se džeke tice mozda ces na kraju biti sretan sto nije dosao u bayern....edin je svakako sjajan momak, izrastao u velikog igraca da to toliko niko nije mogao ocekivat i vec je velika klasa...al ponekad se i njemu upale fitilji , proradi ona nasa bosanska lakomislenost, jos ga sad menadzeri izludili, a novac i mediji ce jos vise.....novac se u pocetku malo i super mariu o glavu obijo al digao se taj div iz pepela i sad mreze reseta......e sad samo cekam nekog da se javi i pocne opet mjerit udaljenosti s kojih je gomez postizao golove
joj sta mu se sve pogotovo ovde potura ma to je cudo

što se džeke tice mozda ces na kraju biti sretan sto nije dosao u bayern....edin je svakako sjajan momak, izrastao u velikog igraca da to toliko niko nije mogao ocekivat i vec je velika klasa...al ponekad se i njemu upale fitilji , proradi ona nasa bosanska lakomislenost, jos ga sad menadzeri izludili, a novac i mediji ce jos vise.....novac se u pocetku malo i super mariu o glavu obijo al digao se taj div iz pepela i sad mreze reseta......e sad samo cekam nekog da se javi i pocne opet mjerit udaljenosti s kojih je gomez postizao golove
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... holen.htmlgeronimo je napisao/la:Ja za tog Portugalca nikad ne bih izdvojio 20+ miliona. Kažeš dokazan igrač? Kako, gdje, šta? Igra u očajnoj ligi (na nivou cvajte). Par dobrih nastupa za Benficu i reprezentaciju ne znači da će on biti vrhunski igrač. Koliko sam upoznat, i previše ofanzivan (čak je jedno vrijeme igrao i krilo). Bayern mora prvenstveno misliti na defanzivu, u napadu (kada su svi spremni) slabo nam ko može parirati u svijetu. Pa i transfer Srne je propao navodno što je previše ofanzivan bek.FC BAYERN je napisao/la:Nama trebaju igraci kao sto je Coentrao ima 22 godine a vec se dokazao, jedan od najbolji igraca u Benfici, jedan od najboljih igraca uopste u Portugalskoj ligi, igra za Portugalsku reprezentaciju a samo mu je 22 godine jos ce on napredovati sigurno
Uli je danas izjavio (usput, sretan rođus) kako mu je jako žao što je propao transfer Bainesa. I ja sam bio za ovu varijantu. Englez koji u nogama ima kamaru utakmica po svim engleskim ligama, koje su sinonim za besprijekornu borbu, trku, zalaganje, umijeće. Relativno mlad i povremeni reprezentativac. Uz to, bio bi dosta jeftiniji od Fabia.
Zar ima i takvih?effe_sa je napisao/la: ali naravno cudni su mi ljudi koji zele gomezu sve lose samo zato sto su htjeli džeku vidjet u bayernuDžeko je bio odavno meta Bayerna i da je kojim slučajem Mario zakazao i ovu sezonu, garantujem da bi sad Edina gledali u "našem" dresu. Moglo se pretpostaviti da njih dvojica ne mogu biti u istoj ekipi.
Mario, Mario...a što proradi.![]()
![]()
@Farfan ili ti Bik koji sjedi.
Ipak vise Lizarazu vjerujem nego tebi
Ma jašta je bolan na nivou cvajte ili coca-cola lige, šta ti je.FC BAYERN je napisao/la: Ipak vise Lizarazu vjerujem nego tebiGledao sam ga vise puta i znam o kakvom se igracu radi.A poredis Portugalsku ligu sa Cvajtom stvarno si me razocarao mislio sam da si ozbiljni i realni forumas, mislim da je Portugalska liga odma iza lige petice, ali dobro to je tvoje misljenje i ja ga postujem.Upravu si za to sto je previse ofanzivan i istina da nam treba neko defanzivniji.
@Hantraga, pa rekao sam ti, Baines bi bio bolje rješenje. Ali kao što effe kaže, momak ne može bez bakinih kolača.
Ništa, vidjećemo sve. Očekujem puno od Contenta, a ako hapimo Portugezu (za neku normalnu svotu) neću imati ništa protiv.
Tanko je tržište, recimo Evra je na glasu kao najbolji lijevi bek na svijetu. Gledao sam 3-4 zadnje utakmice Manchestera i malo je reći da sam razočaran ovim igračem.
Vom Jäger zum Gejagten
- moustapha
- Kontakt:
Cissokho iz Lyona, Taiwo iz Maresilea nisu losa rjesenja. Mada uvijeka ima opcija da Lahm predje na poziciju lijevog beka.
Do kraja sezone se na ovoj pozicij mogu smjenjivati Contento i Pranjic, a od slijdece sezone se ne smiju kockati. Jedan dobar bek se mora dovesti.
P.S. I Luis Gustavo se moze iskoristiti na bekovskim pozicijama.
Do kraja sezone se na ovoj pozicij mogu smjenjivati Contento i Pranjic, a od slijdece sezone se ne smiju kockati. Jedan dobar bek se mora dovesti.
P.S. I Luis Gustavo se moze iskoristiti na bekovskim pozicijama.
#divovi
poredite mocnog koentraa i slabasnog engleza
nadam se da se salite...
engleska fudbalska reprezentacija je blago receno katastrofa i opet se taj bakoljubac nije mogao probiti u prvih 11
koja klasa
ja sam ubjedjen da bi sefer iz volfsa bio bolje pojacanje. o jansenu iz hsv-a ne treba ni govoriti.
sto se tice koentraa, pa on je trenutno jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu. munja covjece, munja
previse ofanzivan
pitaj gaala moze li igrac biti previse ofanzivan ili previse defanzivan.
carko moj, kog gaale se sve podredjuje timu tako da je krooso od previse ofanzivnog
mutirao u prilicno defanzivnog igraca
ljudovi, ja sam za to da se lam prebaci na lijevu stranu a da se za poziciju desnog beka hapi onaj malac iz mancestera. dugo mi neki bek nije zapao za oko pa da sam uzivao gledajuci ga kao sto je slucaj sa mladjahnim rafaelom. vjerujem da bi ga fergi pustio za nekih 15-ak milioncica. et, ak evi iz uprave citaju, nek me poslusaju jos jedared
engleska fudbalska reprezentacija je blago receno katastrofa i opet se taj bakoljubac nije mogao probiti u prvih 11
ja sam ubjedjen da bi sefer iz volfsa bio bolje pojacanje. o jansenu iz hsv-a ne treba ni govoriti.
sto se tice koentraa, pa on je trenutno jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu. munja covjece, munja
previse ofanzivan
carko moj, kog gaale se sve podredjuje timu tako da je krooso od previse ofanzivnog
ljudovi, ja sam za to da se lam prebaci na lijevu stranu a da se za poziciju desnog beka hapi onaj malac iz mancestera. dugo mi neki bek nije zapao za oko pa da sam uzivao gledajuci ga kao sto je slucaj sa mladjahnim rafaelom. vjerujem da bi ga fergi pustio za nekih 15-ak milioncica. et, ak evi iz uprave citaju, nek me poslusaju jos jedared
el ima ko zivi???
Dovodjenje beka vam ce opet olaksati uvijek zahvalni Lahm, s njim mozete prosiriti izbor na lijevog ili desnog beka, i zavisni od situacije na trzistu moze se sigurno pronaci neko sjajno rjesenje, Lahm moze i lijevo i desno i to je veliki plus.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Dobro, hajmo reći da je repka Portugala jača od Engleske. Malac se probijao i izborio mjesto. Nije se morao previše mučiti, jer je njegova kvaliteta lako uočena u nedostatku konkurencije.
Liga u kojoj igra šatirani (coca-cola liga) je ispod svakog nivoa (10-12 u Evropi), gdje on tu može dokazati svoju klasu? Reci mi torentije, ne bilo ti zapovjeđeno.
Rekosmo da je ofanzivno jak, pa da vidim njegov učinak. U pročloj sezoni nije postigao niti jedan pogodak niti je imao ijednu asistenciju. Halo, učinak krompir (O) u toj smiješnoj ligi. U ovoj polusezoni se (ko biva) malo popravio
ima 1 gol + 1 assi. Jedini bljesak je imao u golijadi protiv ove godine očajnog Lyona.
Treba li istaći šta je postigao (govorim o ofanzivnom dijelu) sa reprezentacijom? Opet gol k'o pištolj, ima 'ednu asistenciju.
I za takvog igrača treba dati blizu 30 milki, pa idi begaj mićifore.
EPL je krkanska liga, sa strašnim tempom (što utakmica, što same igre) i kada jedan takav bude dokazan bek već godinam + sa sjajnim učinkom u ofanzivi + jeftiniji barem duplo = ne znam ko se šali ili ko koga ne razumije
Ponavljam: Contento može postati veliki igrač. Samo mu pravu šansu pružiti. A to će Gaal uraditi ako bude mene pit'o.
Kak'i rafajeli, ferrrero rochei, giotto-i i ostali slatkiši, kada imamo našu Napolitano/ku.
Liga u kojoj igra šatirani (coca-cola liga) je ispod svakog nivoa (10-12 u Evropi), gdje on tu može dokazati svoju klasu? Reci mi torentije, ne bilo ti zapovjeđeno.
Rekosmo da je ofanzivno jak, pa da vidim njegov učinak. U pročloj sezoni nije postigao niti jedan pogodak niti je imao ijednu asistenciju. Halo, učinak krompir (O) u toj smiješnoj ligi. U ovoj polusezoni se (ko biva) malo popravio
Treba li istaći šta je postigao (govorim o ofanzivnom dijelu) sa reprezentacijom? Opet gol k'o pištolj, ima 'ednu asistenciju.
I za takvog igrača treba dati blizu 30 milki, pa idi begaj mićifore.
EPL je krkanska liga, sa strašnim tempom (što utakmica, što same igre) i kada jedan takav bude dokazan bek već godinam + sa sjajnim učinkom u ofanzivi + jeftiniji barem duplo = ne znam ko se šali ili ko koga ne razumije
Ponavljam: Contento može postati veliki igrač. Samo mu pravu šansu pružiti. A to će Gaal uraditi ako bude mene pit'o.
Kak'i rafajeli, ferrrero rochei, giotto-i i ostali slatkiši, kada imamo našu Napolitano/ku.
Vom Jäger zum Gejagten
auu, brajko, reci mi da se salis.
pazi, da ti tvoj drug nesto kaze
mi trazimo beka a nikako krilo ili krilnog napadaca
dakle, trazimo beka i njegovi zadaci su prilicno jasni, zar ne
i gle cuda, koentrao je bek
nego, kad vec spominjes ucinkovitost bekova, red bi bio da se osvrnemo na krem de la krem ove pozicije
lam, filip je odigrao 208 bl utakmica i zabio 9 golova, 47 lp tekmi bez golova i 28 u dfb pokalu uz dva zabijena gola.
evra, patris je odigrao 153 tekme u eng. ligi i zabio 3 gola. od toga dva u protivnicku i jedan u svoju mrezu
helem, u 430 tekmi mladjahni evra je uspio zabiti pjat(5) komada
maikon je zabio 27 puta u 302 al´ kosta u pm
alves je tu negdje.
sad, nasa zelja koentrao
144 tekme i 19 golova prrrrccccccccccc
u lp ima duplo vise golova nego lam i evra zajedno 
pazi, da ti tvoj drug nesto kaze
dakle, trazimo beka i njegovi zadaci su prilicno jasni, zar ne
nego, kad vec spominjes ucinkovitost bekova, red bi bio da se osvrnemo na krem de la krem ove pozicije
lam, filip je odigrao 208 bl utakmica i zabio 9 golova, 47 lp tekmi bez golova i 28 u dfb pokalu uz dva zabijena gola.
evra, patris je odigrao 153 tekme u eng. ligi i zabio 3 gola. od toga dva u protivnicku i jedan u svoju mrezu
helem, u 430 tekmi mladjahni evra je uspio zabiti pjat(5) komada
maikon je zabio 27 puta u 302 al´ kosta u pm
sad, nasa zelja koentrao
el ima ko zivi???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.