Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Haha sta se peglate sa ovim,lik zna samo za statistiku
Cudo sta ne izvuče za jos jednog svog ljubimca Lingarda,strašnu statistiku,koliko pretrči po utakmici daj nas postidi koliko je bitan
Cudo sta ne izvuče za jos jednog svog ljubimca Lingarda,strašnu statistiku,koliko pretrči po utakmici daj nas postidi koliko je bitan
Rashford je Nani za siromašne. A on misli da je Cristiano Ronaldo.
Možda me i demantuje dragulj, isto kao što me McTominay demantovao, neprijatno, govorio sam da je Fletcher a on u stvari Paddy McNair.
Možda me i demantuje dragulj, isto kao što me McTominay demantovao, neprijatno, govorio sam da je Fletcher a on u stvari Paddy McNair.
Glory Glory Man United
nije meni ni cilj da tebi mijenjam misljenje nisi balavac,a ovo je forum a na forumu se diskutuje ...ovo tvoje bi pilo vode da je kosarka...cak mislim da bi u tom slucaju i hljeb od toga mogao zaradjivati...ALI ...ovo je fudbal mozda i najkompleksnija igra na dunjaluku,timska igra gdje igraju 22 igraca i gdje su te neke statistike apsolutno nebitne i ne piju vode...znas davno sam slusao jednu izjavu Cire koju ti mogu prevesti u smislu **** graca koji puno trci ako ne trci korisno...ako ne zna kad treba stati sa trkom,kada sacuvati snagu a kada je ispoljiti na najvecem nivou...i to cini razliku izmedju odlicnih i prosjecnih igraca...dakle nije bitno koliko trcis nego kako i koliko korisno za tim...tako vrijedi za sve samo je bitno koliko doprinosis timu i rezultatima....a koliko Rash doprinosi rezultatima vidimo sve ....naravno nije on najveci problem daleko od toga ali je dio tima koji je srozao Mancester na najnize grane...dakle i on ima svoje zasluge u tome zajedno sa upravama itd...meni je apsolutno nebitno ak on zabije 40 golova u sezonu ako je od toga 29 golova zapravo pocasni ,kakva je korist timu od toga nista samo pumpanje njegove statistike i neka lazna satisfakcija ljudima koji ga vole ..zivio ..Asteriks je napisao/la:Statistika je validna kada je koristis u pravom kontekstu.ne mozes prijatelju bas tako gledati fudbal samo kroz statistiku...nije fudbal kosarka brat moj ....kakva statistika ako se ne radi o golovima potpuno je beznacajna...navest cu ti jedan banalan primjer ..npr poredis dva vezna igraca recimo dvije poplurno "desetke"...na jednoj strani imas alibi igraca koji ima uspjesnost dodavanja 98 % gdje odigrava samo prvom do sebe,i nikad nista se ne izrodi iz toga...a onda sa druge strane imas igraca koji konstantno napada gol ...uputi 23 pogresna pasa da bi onaj 24 pas bio gol ...koji igrac je vazniji,vrijedniji....po tvom i izvlacenju statistike birao bi ovog prvog .....a ekipa nikakve koristi nema od tih 98 % uspjesnosti....fudbal je timska igra i samo se gleda koliko doprinosis dobrim rezultatima ...sve ostalo je maska .
Kreirani ziceri, produktivni driblinzi, golovi protiv jacih. Sve navedeno Rash ima na svojoj strani uz onaj timski doprinos koji cesto prolazi ispod radara.
Nema centralnu rolu u vrhu vec ga se cesto koristi po strani, te nema par sezona iza sebe sa minutazom koja dolikuje jednom prvotimcu.
Za mene je dragulj, tito, ban, velmoza, markiz, padisah... tako da to misljenje nece promjeniti ni licno on da dodje i kaze drugcije.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dva gola protiv Arsenala u svom debiju. Iste sezone gol na strani protiv Citya za pobjedu od 0:1.meni je apsolutno nebitno ak on zabije 40 golova u sezonu ako je od toga 29 golova zapravo pocasni ,kakva je korist timu od toga nista samo pumpanje njegove statistike i neka lazna satisfakcija ljudima koji ga vole
2:0 protiv Celzija (2017.) zabio za vodstvo. Dva gola protiv Poola u pobjedi (2:1). Onda, pogodak protiv Spursa u pobjedi na gostovanju (0:1). Plus ova dva na otvaranju, znaci golovi protiv jacih koji su prelamali tekme i bili od iznimnog znacanja (uz ovaj asist protiv Wolvesa).
Bilo je jos nekoliko vaznih protiv buranije.
Dalje, pogledaj minutazu po sezonama pa istu poredi sa standardnim prvotimcima ostalih ekipa. Kako ce na 1700 minuta 2016\17. te približno toliko naredne godine zabiti 20 golova po sezoni, a vjerovatno znas sta je kod Jozuna igrao ? Tek je prosle dobio nesto zapazeniju ulogu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
eto koliko je to meceva gdje napravio prevagu i donio konkretno on bodove...na prste jedne ruke brojis vidis....da se razumijemo ne kazem da je krampa naprotiv on je zadnji kojeg bi ja zamjenio...Asteriks je napisao/la:Dva gola protiv Arsenala u svom debiju. Iste sezone gol na strani protiv Citya za pobjedu od 0:1.meni je apsolutno nebitno ak on zabije 40 golova u sezonu ako je od toga 29 golova zapravo pocasni ,kakva je korist timu od toga nista samo pumpanje njegove statistike i neka lazna satisfakcija ljudima koji ga vole
2:0 protiv Celzija (2017.) zabio za vodstvo. Dva gola protiv Poola u pobjedi (2:1). Onda, pogodak protiv Spursa u pobjedi na gostovanju (0:1). Plus ova dva na otvaranju, znaci golovi protiv jacih koji su prelamali tekme i bili od iznimnog znacanja (uz ovaj asist protiv Wolvesa).
Bilo je jos nekoliko vaznih protiv buranije.
Dalje, pogledaj minutazu po sezonama pa istu poredi sa standardnim prvotimcima ostalih ekipa. Kako ce na 1700 minuta 2016\17. te približno toliko naredne godine zabiti 20 golova po sezoni, a vjerovatno znas sta je kod Jozuna igrao ? Tek je prosle dobio nesto zapazeniju ulogu.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ponavljam, pogledaj minutazu a zatim blikni na uloge koje je imao. Sjecas se meceva za Jozina mandata gdje je pri defanzivi bio na ivici vlastitog sesnesterca i to dobar dio istih.
Ne mozes porediti ulogu cistog spica sa njegovom, o tome se radi. Takav profil doprinosi i pri kontrama, presingu te uradi dobar dio kombinacija kod plodonosne akcije iako nekad nije asistent/strijelac.
Imao je losih izdanja, ali boze moj, pricamo o karijeri igraca sa 20-ak godina.
Pravi simpatizeri ce se sjetiti trnovitog puta CR-a kroz prve tri sezone i solidnog ucinka da bi u cetvrtoj (sa 21 godinom) napravio taj iskorak karijere.
Ne mozes porediti ulogu cistog spica sa njegovom, o tome se radi. Takav profil doprinosi i pri kontrama, presingu te uradi dobar dio kombinacija kod plodonosne akcije iako nekad nije asistent/strijelac.
Imao je losih izdanja, ali boze moj, pricamo o karijeri igraca sa 20-ak godina.
Pravi simpatizeri ce se sjetiti trnovitog puta CR-a kroz prve tri sezone i solidnog ucinka da bi u cetvrtoj (sa 21 godinom) napravio taj iskorak karijere.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
jbg slazemo se da se ne slazemo ...uglavnom zivio ti da ne trolamo temu sad bezveze....vidim da se necemo sloziti 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pereira - Lingard
Mata - Martial
Young- Shaw
Tri izmjene u odnosu na prethodne tekme, ne baš idealna situacija. Teško gostovanje, vidjet cemo šta će bit.
Mata - Martial
Young- Shaw
Tri izmjene u odnosu na prethodne tekme, ne baš idealna situacija. Teško gostovanje, vidjet cemo šta će bit.

Sta ovo niko ne prenosi?
Zeljeznicar! 1921 !
Valjda Sport klub HD. 

Ocajan vezni red, sada jos nema ni Martiala naprijed.
Realno mi se trebamo baciti na EL odmah.
Realno mi se trebamo baciti na EL odmah.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
A jest **** ih on. Joj izgleda bas jadno ovaj sastav al hajd da vidimo
Zeljeznicar! 1921 !
Filipini-Italija 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Bar Lingarda nema,mada ni Mata nije za prve prije Grenwod
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Hvala, živ bio
Going on up to a spirit in the sky...
NašaoDaduli je napisao/la:Gdje prenos ba?

Nema Lingarda dobro je. Ostade Drvo još

Glory Glory Man United
Mctominy strašno ograničen,dva igrača lijevo se ubacuju i šansa za gol lik šuta jbt majku
Pogba ne moze igrati ovoliko defanzivno moj Solskeru
Pogba ne moze igrati ovoliko defanzivno moj Solskeru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.