FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 10 sep 2010, 22:41

Hodza_manLju je napisao/la:Sretno protiv Borca,puno srece do pobjede.mozda navrnem na tekmu sa nasim Haskicem.....ako zatreba nek uleti i nek zabije jedan komad pa nek izadje;)
Procitao sam tvoj post na temi buducnost banovici.
Okani se ironije na nasoj temi molim te!

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 10 sep 2010, 23:09

samosarajvo je napisao/la:
Hodza_manLju je napisao/la:Sretno protiv Borca,puno srece do pobjede.mozda navrnem na tekmu sa nasim Haskicem.....ako zatreba nek uleti i nek zabije jedan komad pa nek izadje;)
Ne znam zbog cega ironija,lijepo sam pozelio srecu protiv Borca....ne znam sta ti je zasmetalo?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 sep 2010, 23:51

Hodza_manLju je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
Ne znam zbog cega ironija,lijepo sam pozelio srecu protiv Borca....ne znam sta ti je zasmetalo?

TO je ironija sa obzriom da si na temi buducnosti pisao kako je tekma kupljena ha hu.. :)

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 sep 2010, 23:52

Imamo mi Avdića :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 11 sep 2010, 09:08

Zagor je napisao/la:Strateg Zrinjskog u razgovoru s novinarima je izrazio mišljenje da je kvaliteta bh Premier lige u stalnom opadanju.

- Financijska situacija je u opadanju, a mladi igrači koji još nisu formirani teško se nose s pritiskom. To su stvari koje je jako teško kompenzirati. Tvrdim da je BiH jedan od najvećih izvoznika igrača u relativnim pokazateljima, odnosno broj igrača koji odu vani u odnosu na broj profesionalaca, što je veliki hendikep. Kad naši klubovi budu imali budžet od 4,5 do 5 milijuna eura onda će moći razmišljati o ozbiljnom nastupu u Europi, a ne računati na povremene bljesakove, kazao je Jović dodavši da je, po njegovom mišljenju, trenutačno Sarajevo najbliže dostizanju spomenutog standarda. 8-)
Ja sam na drugom forumu davno govorio da je Jovic jedan veliki gospodin, uvijek je za medije davao realne izjave, nikada svojim izjavama nije pokusavao da digne tenzije.
Volio bih da nekad preuzme nase Sarajevo, ali koga god on vodio on ce za mene uvijek biti gospodin.
Sto se ove njegove izjave tice, mnogi sad govore "pa nije nista novo rekao,svi mi to znamo" , da, znamo MI, ali je meni ogromno srce kad takvo nesto cujes od nekog gospodina koji sa Sarajevom nema ama bas nista.
Hvala Bogu na pravom smo putu, samo trebamo biti saburli ( mislim na nas navijace ) i ako ne daj Boze nekim slucajem ne osvojimo ove sezone prvenstvo, trebamo dati ogromnu podrsku igracima i upravi, svi moramo biti svjesni da je uprava nase Sarajevo preuzela u katastrofalnom stanju, dug je ogroman i racun nam je blokiran, igracima su se dugovale pare...
U danasnje vrijeme imamo situacija gdje najbogatiji ljudi na svijetu kupe jedan Man City koji je i do tada bio stabilan i imao solidan igracki kadar,onda jos oni uloze za samo jednu sezonu preko 200 miliona eura pa opet je pitanje hoce li ista osvojiti.
Zato kazem jos jednom, samo strpljenja i sabura ;)

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 11 sep 2010, 09:36

Samo F.K.S !! je napisao/la:Jovica jednog dana za trenera postavit garantujem da bi usli u grupnu fazu ako nista el ;)
Šta bi,čovjek vas pohvalio,a vi bi ga odmah za trenera!!!Neznam šta radi M.Varešanović na Koševu?Sigurno ne prodaje košpe!Čovjeka je krenulo,zajedno sa novom upravom i zato pustitega nek radi svoj posao.

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 11 sep 2010, 09:56

Pa nije ni rekao da ga treba mijenjati, covjek kaze JEDNOG DANA, to JEDNOG DANA moze biti i za 5 godina.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 11 sep 2010, 12:59

Pa kad ce ova nedjelja

Za Kosevo,za Saraj'vo...
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 11 sep 2010, 13:33

Može li mi neko objasniti oko naziva divovi.Ko su sad divovi.Je li to neka nova podgrupa.U ovoj pjesmi se nigdje ne spominju niti hz niti pitari.
Dakle ukratko ko su divovi.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 11 sep 2010, 13:36

rumbalija je napisao/la:Može li mi neko objasniti oko naziva divovi.Ko su sad divovi.Je li to neka nova podgrupa.U ovoj pjesmi se nigdje ne spominju niti hz niti pitari.
Divovi nije nikakva podgrupa, a sto se tice rijeci divovi mislim da ti i sama ona govori sta znaci a procitaj text pa ces svatit u kojem kontekstu se koristi ona.. ;)
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 11 sep 2010, 13:39

rumbalija je napisao/la:Može li mi neko objasniti oko naziva divovi.Ko su sad divovi.Je li to neka nova podgrupa.U ovoj pjesmi se nigdje ne spominju niti hz niti pitari.
div kao rijec znaci nesto veliko,ogromno nepobjedivo tako da nas klub i HZ se spominje u kontekstu te rijeci
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 11 sep 2010, 16:00

Hairlija je napisao/la:
div kao rijec znaci nesto veliko,ogromno nepobjedivo tako da nas klub i HZ se spominje u kontekstu te rijeci
hairlija nek si nam uvijek hairli :D
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 11 sep 2010, 16:29

zlaja-73TM87 je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Jovica jednog dana za trenera postavit garantujem da bi usli u grupnu fazu ako nista el ;)
Šta bi,čovjek vas pohvalio,a vi bi ga odmah za trenera!!!Neznam šta radi M.Varešanović na Koševu?Sigurno ne prodaje košpe!Čovjeka je krenulo,zajedno sa novom upravom i zato pustitega nek radi svoj posao.
Eh ovako ja sam rekao jednog dana a sada treba pustiti mirzu da radi ;) i nije nas jednom pohvalio vec vise puta i ne sumnjam da je navijac Sarajeva uz to je i najbolji trener u BiH

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 11 sep 2010, 16:55

Presici je prisustvovao i Amir Hujić, član Uprave koji je nedavno boravio u Ženevi gdje je prisustvovao generalnoj skupštini udruženja klubova koje čini 151 klub. Sarajevo je jedini klub iz BiH koji je redovni član i ima pravo glasa. Tako su se našli i predstavnici Željezničara i Širokog Brijega, ali pošto su oni pridruženi članovi nemaju pravo glasa

INSTITUCIONE!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 11 sep 2010, 17:06

johnnyHZ je napisao/la: Željezničara i Širokog Brijega

INSTITUCIONE!
za par godina bit ce Slavija i Široki

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 11 sep 2010, 17:09

junuz23 je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la: Željezničara i Širokog Brijega

INSTITUCIONE!
za par godina bit ce Slavija i Široki
je li u pitanju stoljece ili milenium? 8-)
1946

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 11 sep 2010, 18:38

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 11 sep 2010, 18:42

Nemoj zezat samo Sarajevo a gdje je to Nijaz Brkovic the Great isao prosle godine nekoliko puta i sastajao se sa ljudima kao sto su Bekenbauer,Rumenige,Anjeli i druga eminentna imena a tek kasnije kad je trebalo raspravljat o fudbalu na Balkanu tad su se pojavili iz Sarajeva,Zrinjskog,Borca i Sirokog taj je sastanak bio u Bugarskoj de sad vas molim ne pisite nebuloze i dezinformacije jer jedino ZELJO ima glas od asvih BH timova zbog Nijaza u toj Uniji klubova koja broji oko 150 timova sto si ti i napisao... Vi na toj Uniji mozete samo gledat kako predstavnici Zelje dizu i spustaju ruke...
Imate mahanje neznalci....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 11 sep 2010, 19:31

8-)

" Od sutrašnje utakmice će se na ulazima nalaziti bar code čitači. " 8-)

Sjeverna tribina sutra u 18h - LIVE NASTUP CAPITAL CITY CREW 8-)

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 11 sep 2010, 19:35

Jedan je Zijad Blekic 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bosnas_, riki46 i 24 gosta.