FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
I ja sam se nadao da mladom Kariću podršku da Čelik. Vidjeti ćemo jel Gavro to može.Švicarac nosi desetku na leđima pa hajde da vidimo Belmin odličan u Zenici na Grbavici ga nema pa da vidimo u Srebreniku.
Optimista sam........umjereni
Optimista sam........umjereni
Pobjedom bi došli na diobu 4.mjesta sa Borcem i ev.Veležom koji danas igra zaostalu utakmicu protiv Igmana.
1.NK Široki 4 3 1 0 5 : 1... 10
2.FK Sarajevo 5 3 0 2 9 : 10... 9
3.FK Željezničar 5 2 2 1 9 : 8... 8
4. FK Borac 5 2 1 2 6 : 7... 7
5. FK Tuzla City 3 1 1 1 7 : 5... 4
1.NK Široki 4 3 1 0 5 : 1... 10
2.FK Sarajevo 5 3 0 2 9 : 10... 9
3.FK Željezničar 5 2 2 1 9 : 8... 8
4. FK Borac 5 2 1 2 6 : 7... 7
5. FK Tuzla City 3 1 1 1 7 : 5... 4
-
- Kontakt:
Pozdrav momci, imal gdje slučajno prenos?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
DOMAĆI FUDBALGospodski potez Tuzla Citya: Pogledajte kako su poželjeli sreću Zrinjskom u play offu
Zrinjski dočekuje u Mostaru ekipu Slovana iz Bratislava. Tim povodom F.K.Tuzla City izdaje Saopštenje za javnost u kojem se kaže:
“Sutra je veliki dan bosanskohercegovačkog fudbala.Naš prvak za sezonu 2021/ 2022 HŠK Zrinjski, sutra igra prvu historijsku utakmicu play off-a UEFA Konferencijske lige.
Sutra se piše historija bosanskohercegovačkog fudbala.Uprava F.K.Tuzla City sa stručnim štabom, igračima i simpatizerima našeg kluba , želi vam mnogo sreće na sutrašnjoj utakmici i
bit ćemo iskreno uz vas.Veliki pozdrav sa sjeveroistoka Bosne iz Tuzle grada”.
Zrinjski dočekuje u Mostaru ekipu Slovana iz Bratislava. Tim povodom F.K.Tuzla City izdaje Saopštenje za javnost u kojem se kaže:
“Sutra je veliki dan bosanskohercegovačkog fudbala.Naš prvak za sezonu 2021/ 2022 HŠK Zrinjski, sutra igra prvu historijsku utakmicu play off-a UEFA Konferencijske lige.
Sutra se piše historija bosanskohercegovačkog fudbala.Uprava F.K.Tuzla City sa stručnim štabom, igračima i simpatizerima našeg kluba , želi vam mnogo sreće na sutrašnjoj utakmici i
bit ćemo iskreno uz vas.Veliki pozdrav sa sjeveroistoka Bosne iz Tuzle grada”.
-
- Kontakt:
Pozz drug, nema prenosa. Zabranjeno je prenositi utakmicu u "privatnoj" reziji, jer je to zabranio sponzor lige, a oni ne prenose.
Tuzla City / Sloga Simin Han
21'
Gooooool, City vodi s 1:0.
Kukić je odbranio udarac Hrkaća, na loptu je naletio Mehidić i pogodio je za 1:0.
Gooooool, City vodi s 1:0.
Kukić je odbranio udarac Hrkaća, na loptu je naletio Mehidić i pogodio je za 1:0.
Za tebe dingospo u svakom smislu. Baš zbog tog ' marifetluka', svih bljuvotina koje ne može normalan um savladati sam i batalio. Inače za tvoju info i ovih tvojih poštenjačina, u fifa mentor programu, i jedna stepenica do saveznog sudije. Tako da tu priču mačku o rep okači, kao i priču da ste pošteni. Da možete radili bi iste stvari kao i u nižim rangovima, ali mala ste riba ipak. Pozz.husrefbeg je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:06Ti si vjerojatno neki sudija kojem je vrh bio kantonalna. A vjerojatno kad sve to znaš da si bio i korumpiran. Kad si tolika postenjacina što to nisi na vrijeme prekinuo Sudije su rak rana fudbala u BiH. Nikom nije drago da daje novac ali vi ste natjerali ekipe vašim načinom suđenja. Propali sudijo ne dolazi više na forum.sudac92 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 16:48Eto ti znaš, poštenjačine nema dalje. Ako ti znaš kako funkcioniše onda znaš i sve ostalo, od kantonalne lige i raznoraznih Vučkovaca do premijer lige. Evo ne mora biti Taran, može biti Munja? Zna se dobro ko gdje, kad i kako, po plavom restoranu u Simin hanu, gdje su se pare i pare podijelile, gdje Azmir lično isplaćuje koverte. Ajde molim te, zato kažem samo šutite, najmanje imate pravo da bilo šta komentarišete.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 avg 2022, 10:53
Ti znas kako funkcionise, yebote taran, ko je taran. Glupane jedan koga smo mi ostetili i gdje. Ako govoris o prvoj federalnoj jos veca si budala. U toj ligi nikad niko nije usao na posten nacin izuzezv Posusja, grehota bi bilo ne spomenuti ljude. Zekane jedan od kad smo usli u PL BiH nas pokusavaju ostetili raznorazni Jelici, koji nam je trazio pare po federalnoj ligi i obecao da ce doci vrijeme da nam se osveti. Ali on je zasticen kao hrvatska Komponente i tu je kraj. Mi ne kukamo, i prosle godine smo bili meta sudijska lakrdiju taj isti jelic produzi utakmicu dok Zrinjski ne zabije gol, topalovic itd itd. Nismo mi igraci saveza, ne ucestvujemo u sklapanju tabele pa zato ne odgovaramo. Zeljo nas je zasluzeno dobio, niko nije prigovorio osim na par sudijskih gresaka, ako se jelic moze nazvati sudijom.
0pšte poznata rečenica: lahko je biti general poslije bitke.
Ja sam pisao da nebi trebalo odgađati tekmu sa Igmanom. Sad kad ih gledam kontra Veleža mislim da sam bio u pravu.Tad smo ih mogli dobiti sa pola snage, sad kad su se pojačali i uigrali daj Bože. Ljudi Veleže rade čas fudbala.
Ja sam pisao da nebi trebalo odgađati tekmu sa Igmanom. Sad kad ih gledam kontra Veleža mislim da sam bio u pravu.Tad smo ih mogli dobiti sa pola snage, sad kad su se pojačali i uigrali daj Bože. Ljudi Veleže rade čas fudbala.
izmjene
-Nargalić(Smajlagić)
-Coulibaly(Mešinović)
-Kuzmanović(Eleouet).
2:0 -Nargalić.
Karić prvo promašuje zicer s jednog metra,a zatim u nastavku akcije Nargalić pogađa
-Nargalić(Smajlagić)
-Coulibaly(Mešinović)
-Kuzmanović(Eleouet).
2:0 -Nargalić.
Karić prvo promašuje zicer s jednog metra,a zatim u nastavku akcije Nargalić pogađa
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 17 avg 2022, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
"Tako da tu priču mačku o rep okači, kao i priču da ste pošteni."sudac92 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:33Za tebe dingospo u svakom smislu. Baš zbog tog ' marifetluka', svih bljuvotina koje ne može normalan um savladati sam i batalio. Inače za tvoju info i ovih tvojih poštenjačina, u fifa mentor programu, i jedna stepenica do saveznog sudije. Tako da tu priču mačku o rep okači, kao i priču da ste pošteni. Da možete radili bi iste stvari kao i u nižim rangovima, ali mala ste riba ipak. Pozz.husrefbeg je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:06Ti si vjerojatno neki sudija kojem je vrh bio kantonalna. A vjerojatno kad sve to znaš da si bio i korumpiran. Kad si tolika postenjacina što to nisi na vrijeme prekinuo Sudije su rak rana fudbala u BiH. Nikom nije drago da daje novac ali vi ste natjerali ekipe vašim načinom suđenja. Propali sudijo ne dolazi više na forum.sudac92 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 16:48
Eto ti znaš, poštenjačine nema dalje. Ako ti znaš kako funkcioniše onda znaš i sve ostalo, od kantonalne lige i raznoraznih Vučkovaca do premijer lige. Evo ne mora biti Taran, može biti Munja? Zna se dobro ko gdje, kad i kako, po plavom restoranu u Simin hanu, gdje su se pare i pare podijelile, gdje Azmir lično isplaćuje koverte. Ajde molim te, zato kažem samo šutite, najmanje imate pravo da bilo šta komentarišete.
Ko o čemu, sudije o poštenju.Idi ti to davi koga drugog,dok se nismo naljutili, i vratili te u žensku ligu.
Sve potrčko za potrčkom.tuzlac je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:57"Tako da tu priču mačku o rep okači, kao i priču da ste pošteni."sudac92 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:33Za tebe dingospo u svakom smislu. Baš zbog tog ' marifetluka', svih bljuvotina koje ne može normalan um savladati sam i batalio. Inače za tvoju info i ovih tvojih poštenjačina, u fifa mentor programu, i jedna stepenica do saveznog sudije. Tako da tu priču mačku o rep okači, kao i priču da ste pošteni. Da možete radili bi iste stvari kao i u nižim rangovima, ali mala ste riba ipak. Pozz.husrefbeg je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:06
Ti si vjerojatno neki sudija kojem je vrh bio kantonalna. A vjerojatno kad sve to znaš da si bio i korumpiran. Kad si tolika postenjacina što to nisi na vrijeme prekinuo Sudije su rak rana fudbala u BiH. Nikom nije drago da daje novac ali vi ste natjerali ekipe vašim načinom suđenja. Propali sudijo ne dolazi više na forum.
Ko o čemu, sudije o poštenju.Idi ti to davi koga drugog,dok se nismo naljutili, i vratili te u žensku ligu.

Gooooool, Nargalić iz solo akcije za 3:0.
FK Tuzla City-HŠK Posušje 3:0
FK Tuzla City-HŠK Posušje 3:0
LANA PUDAR OSVOJILA ZLATO NA 200 metara -Delfin.
https://www.facebook.com/watch/?v=784641629348524
https://www.facebook.com/watch/?v=784641629348524
Cestitke za pobjedu.
Liga je izjednacena i nije nikog lako pobjediti ni 1:0 a posebno ne ovako ubjedljivo.
Nisam gledao pa igru.ne mogu komentarisati.
Liga je izjednacena i nije nikog lako pobjediti ni 1:0 a posebno ne ovako ubjedljivo.
Nisam gledao pa igru.ne mogu komentarisati.
Gospodine sudac pošteni kad si batalio. Ti koji znaš za Vučkovce a nisi prijavio bljuvotine koje ste radili po drugoj ligi fed. dobro si i dogurao do stepenece saveznog suca. Šta to znači da nisi isplivao na vrh...znači da ima i gorih od tebe.Od sodačke organizacije TK- a gora je samo sudačka organizacija FS BiH. Primjer Gigović u UEFA. Najgora stvar je što u današnje doba dođu troje ili četvero sudija i -ebu u zdrav mozak 300 do 500 navijača u nižim ligama i eto 1000 do nekoliko hiljada ljudi u pl bih.I eto nevalja A. H.sudac92 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:33Za tebe dingospo u svakom smislu. Baš zbog tog ' marifetluka', svih bljuvotina koje ne može normalan um savladati sam i batalio. Inače za tvoju info i ovih tvojih poštenjačina, u fifa mentor programu, i jedna stepenica do saveznog sudije. Tako da tu priču mačku o rep okači, kao i priču da ste pošteni. Da možete radili bi iste stvari kao i u nižim rangovima, ali mala ste riba ipak. Pozz.husrefbeg je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:06Ti si vjerojatno neki sudija kojem je vrh bio kantonalna. A vjerojatno kad sve to znaš da si bio i korumpiran. Kad si tolika postenjacina što to nisi na vrijeme prekinuo Sudije su rak rana fudbala u BiH. Nikom nije drago da daje novac ali vi ste natjerali ekipe vašim načinom suđenja. Propali sudijo ne dolazi više na forum.sudac92 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 16:48
Eto ti znaš, poštenjačine nema dalje. Ako ti znaš kako funkcioniše onda znaš i sve ostalo, od kantonalne lige i raznoraznih Vučkovaca do premijer lige. Evo ne mora biti Taran, može biti Munja? Zna se dobro ko gdje, kad i kako, po plavom restoranu u Simin hanu, gdje su se pare i pare podijelile, gdje Azmir lično isplaćuje koverte. Ajde molim te, zato kažem samo šutite, najmanje imate pravo da bilo šta komentarišete.
Svi osvajaju lige sa Kuranom ili Biblijama pod jastukom.
Pa 'ebu zbog vašeg vrlog pre'sjednika i sličnih, logično. Dođu sa parama pa potkupe od ekonoma do sudija. I onda pričaš sudije najgore.Beledija je napisao/la: ↑17 avg 2022, 19:48Gospodine sudac pošteni kad si batalio. Ti koji znaš za Vučkovce a nisi prijavio bljuvotine koje ste radili po drugoj ligi fed. dobro si i dogurao do stepenece saveznog suca. Šta to znači da nisi isplivao na vrh...znači da ima i gorih od tebe.Od sodačke organizacije TK- a gora je samo sudačka organizacija FS BiH. Primjer Gigović u UEFA. Najgora stvar je što u današnje doba dođu troje ili četvero sudija i -ebu u zdrav mozak 300 do 500 navijača u nižim ligama i eto 1000 do nekoliko hiljada ljudi u pl bih.I eto nevalja A. H.sudac92 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:33Za tebe dingospo u svakom smislu. Baš zbog tog ' marifetluka', svih bljuvotina koje ne može normalan um savladati sam i batalio. Inače za tvoju info i ovih tvojih poštenjačina, u fifa mentor programu, i jedna stepenica do saveznog sudije. Tako da tu priču mačku o rep okači, kao i priču da ste pošteni. Da možete radili bi iste stvari kao i u nižim rangovima, ali mala ste riba ipak. Pozz.husrefbeg je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:06
Ti si vjerojatno neki sudija kojem je vrh bio kantonalna. A vjerojatno kad sve to znaš da si bio i korumpiran. Kad si tolika postenjacina što to nisi na vrijeme prekinuo Sudije su rak rana fudbala u BiH. Nikom nije drago da daje novac ali vi ste natjerali ekipe vašim načinom suđenja. Propali sudijo ne dolazi više na forum.
Svi osvajaju lige sa Kuranom ili Biblijama pod jastukom.

Utakmica je bila u laganom ritmu. Teren puno bolji. Navijača solidan broj. Sudija nam je opet podijelio puno kartona iako nije bila gruba igra. Eleuot i Gavrć dosta loši, isto kao i Smailagic i Misinovic. Šteta za povredu Hrkaca. Mladi Nargalic se dobro snalazi i treći gol je dao tako što je napravio kontru. Veseli igrao cijelu utakmicu onako solidan. Neki igrači su odmoriti i u subotu je važna pobjeda da malo uvezemo pobjeda. I nadam se boljoj posjeti. Hvala dobrim domaćinima i prebirljivoj srebrenickoj publici posebno onoj grupi sa brežuljke na zapadu.
U pravu si.Vidi se da si znalac svog zanata.sudac92 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 19:50Pa 'ebu zbog vašeg vrlog pre'sjednika i sličnih, logično. Dođu sa parama pa potkupe od ekonoma do sudija. I onda pričaš sudije najgore.Beledija je napisao/la: ↑17 avg 2022, 19:48Gospodine sudac pošteni kad si batalio. Ti koji znaš za Vučkovce a nisi prijavio bljuvotine koje ste radili po drugoj ligi fed. dobro si i dogurao do stepenece saveznog suca. Šta to znači da nisi isplivao na vrh...znači da ima i gorih od tebe.Od sodačke organizacije TK- a gora je samo sudačka organizacija FS BiH. Primjer Gigović u UEFA. Najgora stvar je što u današnje doba dođu troje ili četvero sudija i -ebu u zdrav mozak 300 do 500 navijača u nižim ligama i eto 1000 do nekoliko hiljada ljudi u pl bih.I eto nevalja A. H.sudac92 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:33
Za tebe dingospo u svakom smislu. Baš zbog tog ' marifetluka', svih bljuvotina koje ne može normalan um savladati sam i batalio. Inače za tvoju info i ovih tvojih poštenjačina, u fifa mentor programu, i jedna stepenica do saveznog sudije. Tako da tu priču mačku o rep okači, kao i priču da ste pošteni. Da možete radili bi iste stvari kao i u nižim rangovima, ali mala ste riba ipak. Pozz.
Svi osvajaju lige sa Kuranom ili Biblijama pod jastukom.![]()
Završili smo.
Veoma prijatno poslijepodne danas u Srebreniku.Dobar teren.Fina publika.Nekako polagana utakmica u prvom poluvremenu.Velika vrućina.Bez nekih velikih dešavanja osim tog gola i još dvije-tri situacije.U drugom poluvremenu je bilo svega.Dosta šansi sa obje strane i dva gola.
Jović je konačno ubacio Ferreiru umjesto pogrešno lociranog Nukića na desnom beku i to je bilo ok.Međutim i dalje ostavlja slabašnog Mešinovića u timu i to nije za neku pohvalu.Fejza skinuo jedan veliki zicer Posušja ali ponovo povremeno nervirao sa zadržavanjem lopte i rizičnim ispucavanjem.
Eleue i Smajlagić potanki,Veseli solidan.Karić imao dosta trke i zaista se trudio a imao je i par neforsiranih grešaka iz kojih smo mogli "fasovati" gdje je zadržavao loptu duže nego što je trebalo te pravio pogreške u dodavanjima.Njegova igra me dosta podsjeća na igru Karjaševića iz početnog perioda u TC i mislim da će vremenom izrasti u odličnog igrača.Koulibaly odličan kao i efikasni Nargalić.Nadam se da Hrkač nije teže povrijeđen.
Jović je konačno ubacio Ferreiru umjesto pogrešno lociranog Nukića na desnom beku i to je bilo ok.Međutim i dalje ostavlja slabašnog Mešinovića u timu i to nije za neku pohvalu.Fejza skinuo jedan veliki zicer Posušja ali ponovo povremeno nervirao sa zadržavanjem lopte i rizičnim ispucavanjem.
Eleue i Smajlagić potanki,Veseli solidan.Karić imao dosta trke i zaista se trudio a imao je i par neforsiranih grešaka iz kojih smo mogli "fasovati" gdje je zadržavao loptu duže nego što je trebalo te pravio pogreške u dodavanjima.Njegova igra me dosta podsjeća na igru Karjaševića iz početnog perioda u TC i mislim da će vremenom izrasti u odličnog igrača.Koulibaly odličan kao i efikasni Nargalić.Nadam se da Hrkač nije teže povrijeđen.
-
- Kontakt:
Odlična fudbalska predstava sa prilično izmiksanim timom po opet vrelom danu.
Rauzltat krije mnogo toga. Mogao je biti i ubjedljiviji a nije da ni oni nisu mogli zabiti.
Sve u svemu najvažnija je pobjeda i 3 boda te priključak za vrhom tabele. Već za vikend nova prilika za bodove.
Rauzltat krije mnogo toga. Mogao je biti i ubjedljiviji a nije da ni oni nisu mogli zabiti.
Sve u svemu najvažnija je pobjeda i 3 boda te priključak za vrhom tabele. Već za vikend nova prilika za bodove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.