On igra za svoju drzavu,on nije u "modi"..pile87 je napisao/la:Valjda i Sunjica .Taramba je napisao/la:Zrinjski i Ultrasi svim srcem uz Modrića u Brazilu...

On igra za svoju drzavu,on nije u "modi"..pile87 je napisao/la:Valjda i Sunjica .Taramba je napisao/la:Zrinjski i Ultrasi svim srcem uz Modrića u Brazilu...
Taramba je napisao/la:Zrinjski i Ultrasi svim srcem uz Modrića u Brazilu...
brate moris, naravno da on ima podrsku, ipak je dijete ovog klubamma_hz je napisao/la:On igra za svoju drzavu,on nije u "modi"..pile87 je napisao/la:Valjda i Sunjica .Taramba je napisao/la:Zrinjski i Ultrasi svim srcem uz Modrića u Brazilu...![]()
Jbg mora neko i vash biti u repki..ne zasluzuje on ,al et da ne kukate manjina. kuknjava kuknjavaTaramba je napisao/la:Ako nisi kvalitet za reprezentaciju Hrvatske kao Šunjić,onda neka igra za BiH,šta fali;)
Pandza kuknjava kuknjava ,nema tu vjera veze.miki651 je napisao/la:Eto vjerske milicije iz sarajeva, nadasve multi kulti grada
Od vas nikad..miki651 je napisao/la:Zabilki nas briga za vas kampirate ovdje, eto nas na temi od sarajeva pa ćete ohr zvati nato, kebu, komšića, bakira, koga god prvaci ste u kukanju.
Mi kao manjina "ipak prvaci" nemamo za čim kukati...mma_hz je napisao/la:Jbg mora neko i vash biti u repki..ne zasluzuje on ,al et da ne kukate manjina. kuknjava kuknjavaTaramba je napisao/la:Ako nisi kvalitet za reprezentaciju Hrvatske kao Šunjić,onda neka igra za BiH,šta fali;)
Tu pricu mozes macku o rep..dodji u Ferhadiju i vidi ciji kip veliki stoji pored katedrale..primasquadra je napisao/la:Da se razumijemo mi navijamo za Hrvatsku . Ali PROTIV BiH ne navijamo nismo jadni kao vi .
Pogledajte samo ovaj trenutak na 0:40
Nije mi dobro kad nam dođe neko iz 2.hnlZrinjskiMostar je napisao/la:VEDRAN TURKALJ novi plemić!
tako smo i crnova našliprimasquadra je napisao/la:Nije mi dobro kad nam dođe neko iz 2.hnlZrinjskiMostar je napisao/la:VEDRAN TURKALJ novi plemić!
To nije istina,to je propaganda,to su snimci iz Ankare,to nije fina,stara mostarska raja...primasquadra je napisao/la:Da se razumijemo mi navijamo za Hrvatsku . Ali PROTIV BiH ne navijamo nismo jadni kao vi .
Pogledajte samo ovaj trenutak na 0:40
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.