FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la effe_sa » 04 jan 2011, 13:02

kada su ova gore petorica u pitanju ovako stvari stoje: van bommel ce odigrat do kraja sezone, imat ce castan oprostaj nadat se s barem jednom titulom (kup je najrealniji al i na ostalim frontovima nista nije izgubljeno), sve u svemu on je imao uspjesan period u bayernu i moze ponosno otici.....klose vjerovatno isto ide, slicno i za njega vazi kao i za van bommela, klose je veliki napadac al vec je i u godinama i tesko da ce mu se ugovor produzit, mala sansa mozda kod njega jos postoji.....butt odlazi, il mozda samo prelazi u drugu funkciju, trener u omladinskom pogonu, na golu tesko da ce vise stajat jer prilicno sam uvjeren da ce bayern na ljeto dovest neuera...butt je medjutim po meni u bayernu premasio sva ocekivanja, dosao da bude drugi golman, a drugu sezonu za redom igra fantasticno kao prvi golman, i jos je prve titule osvojio s bayernom, ak zatreba buttko jos i ak zaskripi slucajno transfer s neuerom on moze branit i narednu sezonu i dalje je jako pouzdan....altintop kada je dosao prvu sezonu dok je jos hitzfeld bio trener premasio je bio sva ocekivanja, dosao u sjeni riberyja i tonija, i to jos kao slobodan igrac a bio standardan i odigrao fantasticnu sezonu....poslije se hamit koji ima i velike tehnicke kvalitete poceo gubit, vise sam od njega ove sezone ocekivao, u trenucima kada se robben povrijedio i zbog drugih povrijedjeni igraca ukazala mu se sansa, al on je nekako nije dovoljno iskoristio...ak jos zagrize hamit ipak ima sanse da ostane, sanse su kod njega 50:50....za ottla ne znam sta da kazem, nekad odskoci iznad prosjeka, njegovo zalaganje i dobar sut su argumenti, al cesto potone, kad krene s greskama onda bas grijesi, nekad je usporen, nije igrac za prve postave kada su svi spremni i male su sanse da ce ostat
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jan 2011, 13:08

Despite Manchester City interest for Wolfsburg 24 year old striker Edin Dzeko, Bayern Munich don't seem to have renounced to the Bosnia international. friška vijest :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 jan 2011, 13:48

Mediji već uveliko pišu o interesovanju za argentinskog supertalenta Erik Manuel Lamelu.Momak igra na poziciji krila , a može i napadača.Pozicija koja je deficitarna kad su Ribery ili Robben povređeni.Gazzetta dello Sport piše da je ponuda Milana od 6 mil eura odbijena i da najveće šanse za transfer ima Bayern.Predsjednik River Platea Daniel Passarella bi se ove sedmice trebao sastati sa Karl-Heinz Rummeniggeom.Neki mediji su objavili da je Bayern ponudio 8,5 mil eura za ovog malca od 18 godina.

http://www.spox.com/de/sport/fussball/r ... gerei.html
http://ch.****.com/sportch/gen ... 00000.html
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=245986
http://www.sueddeutsche.de/sport/fc-bay ... .1042385-2

O talentu ovog dječaka je suvišno govoriti:

[youtube][/youtube]
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jan 2011, 14:17

Kakve je srece Bayern sa ovim igracima, mozda bismo mogli vidjeti novog Jose Ernesta Sosu koji je vise bio na klupi i tribinama negoli na zelenom terenu. Moram priznati da nisam gled'o ovog igraca, al' cinjenica da ga istovremeno trazi i Milan(svi znamo kakav oni "njuh" imaju za Juznoamerikance) dovoljno govori o njemu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 jan 2011, 14:24

O talentu ovog dječaka je suvišno govoriti:

[youtube][/youtube][/quote]
Citao sam na spanjolskim portalima o decku, velika nada :? cak je nudjen J.Valdanu = R.Madridu
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 04 jan 2011, 14:27

Los_Blanos2 je napisao/la:O talentu ovog dječaka je suvišno govoriti:

[youtube][/youtube]
Citao sam na spanjolskim portalima o decku, velika nada :? cak je nudjen J.Valdanu = R.Madridu[/quote]
Puno trazi River za njega
18 mil. cini mi se.. Pretjeruju sa tim talentima..
Real je opet otisao u susjedstvo i pokupio iz Boce Arauya za djabaluka, u mladi tim ;)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 04 jan 2011, 16:06

dr.adnan je napisao/la:A evo kako je Badstuber nacrtao Schweinija
slika

Malo se iskazalo likovnog talenta :D

A haman da je Murinjo zainteresovan da kupi Klosea, jer mu treba zamjena za Higuaina :?

hahahahahhahahahhahahahahaha :D
s onim rukavicama sto uvijek nosi xD
#miasanmia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jan 2011, 16:13

Mozda je Lamela taj igrac kojeg je LvG spominjao? :?

Robben vec u subotu spreman za prvu prijateljsku utakmicu a ocekuje se i njegov debi ove sezone u gradu automobila. Kako se najavljuje mogao bi dobiti ne bas veliku minutazu, ali nikad se ne zna. 8-)

A sto se tice ove petorice. Mogu svi ici osim Butka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 04 jan 2011, 16:28

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jan 2011, 16:30

Mozda nije vecinski vlasnik, ali ima najvise udjela, tako da me zaboli peta za ovim.

Inace, sad se spominje cifra od 17 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 04 jan 2011, 16:30

evo ga jos jedan dokazani talenat, kao sto je bio Sosa :lol: e boze dragi :roll:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 04 jan 2011, 16:59

FC BAYERN je napisao/la:evo ga jos jedan dokazani talenat, kao sto je bio Sosa :lol: e boze dragi :roll:
ne znam kako neko ko ima 17-18 godina može uopšte biti dokazan?
a ovaj lamela je talenat i to veliki, spominjao se kao moguće pojačanje milana pa sam malo gledao neke snimke i dečko je vrhunski tehničar, brz, zna i zabiti gol i ko god da ga dovete dobiće ogromno pojačanje u timu.
al ovo da ga dovodite za 8.5 miliona nema šanse jer milan je službeno poslao ponudu od 12 miliona(i ovo je puno) a argentinci je glatko odbili i traže 18, znači za mnaje od 12 ga nemožete dobiti nema šanse
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jan 2011, 17:05

tony-mortale je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:evo ga jos jedan dokazani talenat, kao sto je bio Sosa :lol: e boze dragi :roll:
ne znam kako neko ko ima 17-18 godina može uopšte biti dokazan?
a ovaj lamela je talenat i to veliki, spominjao se kao moguće pojačanje milana pa sam malo gledao neke snimke i dečko je vrhunski tehničar, brz, zna i zabiti gol i ko god da ga dovete dobiće ogromno pojačanje u timu.
al ovo da ga dovodite za 8.5 miliona nema šanse jer milan je službeno poslao ponudu od 12 miliona(i ovo je puno) a argentinci je glatko odbili i traže 18, znači za mnaje od 12 ga nemožete dobiti nema šanse

Mozda je Wenger skupio pare za njega.Treba ga podsjetit. :P Samo pitanje je da li ima francuskih korijena?
Chelsea F.C.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 jan 2011, 17:43

Omerbavarac je napisao/la:
Mozda nije vecinski vlasnik, ali ima najvise udjela, tako da me zaboli peta za ovim.

Inace, sad se spominje cifra od 17 miliona.
Ma ovo je čista glupost.Dietmar Hopp je preuzeo klub još dok je bio u 7. ili 8. ligi i vlasništvo nad takvim klubovima je dozvoljeno sobzirom da se radilo o amaterskom kolektivu.Nemam pojima zašto DFL sere kad su pravila jasna.Privatizacija amaterskih kolektiva je dozvoljena.ISto je urađeno sa RB Leipzigom kojeg je kupio vlasnik Red Bulla.RAdi se o smišljenoj provokaciji koju sprovodi BVb i njihov predsjednik.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 jan 2011, 18:43

FRANK RIBERY je napisao/la: Ma ovo je čista glupost.Dietmar Hopp je preuzeo klub još dok je bio u 7. ili 8. ligi i vlasništvo nad takvim klubovima je dozvoljeno sobzirom da se radilo o amaterskom kolektivu.Nemam pojima zašto DFL sere kad su pravila jasna.Privatizacija amaterskih kolektiva je dozvoljena.ISto je urađeno sa RB Leipzigom kojeg je kupio vlasnik Red Bulla.RAdi se o smišljenoj provokaciji koju sprovodi BVb i njihov predsjednik.

Zato što Hopp nesmije odlučivati o tranfserima u klubu i to je direktno kršenje praviloa od 50% + 1 dionica....Neće biti ništa od toga najvjerojatnije, no opet nesviđa mi se ovo jer neki Šeik il tak neko smeće može ovo uvidjeti kao svoju priliku...

Vidjet ćemo kaj će biti sa Red Bull Leipzigom kada uđu u prvu ligu!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 04 jan 2011, 20:14

Taj Erik Lamela je ogroman talenat,gledao sam neke klipove,fantastičan je.
Opet sumnjam da ćete ga vi dovesti. :P
You'll never walk alone.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 04 jan 2011, 20:48

Gomez vuče povredu još od zadnje utakmice sa Stuttgartom i ako se do kraja sedmice ne oporavi, vjerovatno neće nastupiti protiv Vukova :?
Sent from my Philips Smart TV.

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 04 jan 2011, 20:53

[youtube][/youtube]

kakvo krilo i kakvi bakraci, samo spic, samo spic ;)
moj nosic je namirisao novog toresa 8-)
kupuj, ne pitaj za cijenu :!:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 jan 2011, 20:57

Čujem da je Farfan izazvao nekakvu makljažu, gdje je i sam sudjelovao. :?
Poručio je novinarima da ne misli ostati u Schalkeu, te da im se putevi razilaze.

Šećo, prilika da se jami? :?
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jan 2011, 21:16

geronimo je napisao/la:Čujem da je Farfan izazvao nekakvu makljažu, gdje je i sam sudjelovao. :?
Poručio je novinarima da ne misli ostati u Schalkeu, te da im se putevi razilaze.

Šećo, prilika da se jami? :?
Ko je jamio jamio. :D :D

Hocemo Farfana! 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.