FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Madal
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Madal » 31 maj 2019, 21:52

Čini se da marke nemamo ali da će se raditi na uređenju kluba. Puna podrška, kad vec nemamo novca :thumbup:. I izgleda da ni uprava ne zna s kakvim ćemo igračkim kadrom raspolagati naredne sezone. Opet ponavljam, daj nam Spahu i juniore pa da makar djecu gledamo.
I ne znam sta ce nam Dzeko na proslavi :lol: Najveća ikona i ambasador BiH ali apsolutno nikakve veze nema sa Tuzlom i Slobodom
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 maj 2019, 23:00

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bice to dobro za 100 godina. :lol: :lol:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 maj 2019, 23:08

Probisvjet je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bice to dobro za 100 godina. :lol: :lol:
slika
Placeeem :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Madal - da su rekli Muhameda Konjica pa hajde eto...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 31 maj 2019, 23:27

Madal je napisao/la:Čini se da marke nemamo ali da će se raditi na uređenju kluba. Puna podrška, kad vec nemamo novca :thumbup:. I izgleda da ni uprava ne zna s kakvim ćemo igračkim kadrom raspolagati naredne sezone. Opet ponavljam, daj nam Spahu i juniore pa da makar djecu gledamo.
I ne znam sta ce nam Dzeko na proslavi :lol: Najveća ikona i ambasador BiH ali apsolutno nikakve veze nema sa Tuzlom i Slobodom
Nije ni bio njegov prijedlog, nego je ovaj iz sportskih ja msm rekao kao imam info da ce Dzeko doci, kaze on nisam nikoga kontaktirao, ali dobar prijedlog radicu na tome.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 31 maj 2019, 23:29

I dok se u Čeliku najavljuju pojačanja, situcija nikad gora , mnogi igrači pod znakom pitanja i povratka nazad. Kako bez plata tako su otputovali svojim porodicama bez marke u djepu. Neki cak i najavljuju da ce prekinuti svoje ugovore jer nisu u stanju da sami sebe financiraju. Kako su plate kasnile, tako se nastavilo i u 2019, za treci i cetvrti mjesec takodjer se nije uplacivalo i svi su shvatili to kao ozbiljno i svoj opstanak doveli pred upitnik kada je Čelik u pitanju.
Gdje su sad debilne sportske da naprave senzaciju od ovoga, samo se preko nasih leđa **** i izigravaju neki portal, mrs u picku materinu

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 31 maj 2019, 23:30

Koji q će nam Džeko, mislim poštujem ja njega, al se lik u to uklapa ko Senčo naš u Narodno Pozorište.

Daj opet Grahovca. :kafa:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 31 maj 2019, 23:41

Nek dođe al ne vidim razlog da bude neki spec. gost il nešto, nema čovjek veze sa Slobodom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 31 maj 2019, 23:51

Probisvjet je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bice to dobro za 100 godina. :lol: :lol:
slika
Nisi normalan :rol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 01 jun 2019, 00:29

bhpremierliga12 je napisao/la:
I dok se u Čeliku najavljuju pojačanja, situcija nikad gora , mnogi igrači pod znakom pitanja i povratka nazad. Kako bez plata tako su otputovali svojim porodicama bez marke u djepu. Neki cak i najavljuju da ce prekinuti svoje ugovore jer nisu u stanju da sami sebe financiraju. Kako su plate kasnile, tako se nastavilo i u 2019, za treci i cetvrti mjesec takodjer se nije uplacivalo i svi su shvatili to kao ozbiljno i svoj opstanak doveli pred upitnik kada je Čelik u pitanju.
Gdje su sad debilne sportske da naprave senzaciju od ovoga, samo se preko nasih leđa **** i izigravaju neki portal, mrs u picku materinu
Dzidicuuuu javiiii seeeee :zzz:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 01 jun 2019, 03:43

slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 01 jun 2019, 07:06

Spominje se dovođenje mladog Kalesica iz Toska, 21 godina, najbolji strijelac kupa bio ove godine ja msm, 7 golova ukupno, a i ovaj Rastoka, jedan od najboljih igraca 1. lige Federacije, da se pojaca klupa. Trebali bi vidjeti i za ovog Devedzica, momak je prosle sezone sa Adzemom cinio najbolji stoperski par, pa je imao povredu, nije igrao pola godine, pa je otisao u Tosk gdje je bio standardan zadnjih pola godine. 20 godina, također obavezno vratiti Maksimovica za kojeg navijaci Zvijezde kazu da im je bio najbolji igrac ovu polusezonu, produziti ugovor s momkom i dati mu sansu, standardan je bio. S druge strane Dino Hodzic poceo nekoliko utakmica za Zivinice, vecinu na klupi proveo, samo 7 utakmica u prosjeku 57 minuta, veliko razocarenje za mene.
Alen Kurtalic isto tako igra veoma dobro za Zvijezdu, kao i Maksimovic standardan i dobro mu je doslo ovo igranje, tako da za sljedecu sezonu imamo mladih igraca za forsirati iako odu i Smajic i Beganovic i Azir. Prvo produziti ugovore Arminu Hodzicu, Maksimovicu i Kurtalicu, a uz njih tu su i stoperi iz juniora, ali prvo se moraju produziti ugovori.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 01 jun 2019, 07:14

Vjerujem da ste svi citali o ekipi Zeljeznicara iz Banja Luke, igraju im skoro sve djeca od 18-20 godina, te poneki stariji igrac, a imali su ekstra sezonu iza sebe :
Luka Kulenovic 19 godina, vezni, 26 utakmica, 12 golova
Adonis Bilal 19 godina, vezni, 25 utakmica, 8 golova
Bojan Markovic 19 godina, napadac, 27 utakmica, 15 golova
Daj neka ovo malo bolje pogleda, steta bi bilo ako smo u mogucnosti ne dovesti barem jednog od ovih igraca.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 jun 2019, 10:27

bhpremierliga12 je napisao/la:Vjerujem da ste svi citali o ekipi Zeljeznicara iz Banja Luke, igraju im skoro sve djeca od 18-20 godina, te poneki stariji igrac, a imali su ekstra sezonu iza sebe :
Luka Kulenovic 19 godina, vezni, 26 utakmica, 12 golova
Adonis Bilal 19 godina, vezni, 25 utakmica, 8 golova
Bojan Markovic 19 godina, napadac, 27 utakmica, 15 golova
Daj neka ovo malo bolje pogleda, steta bi bilo ako smo u mogucnosti ne dovesti barem jednog od ovih igraca.
Morati ce se platiti naknada za treniranje. Momci imaju amaterske ugovore.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 01 jun 2019, 11:11

bhpremierliga12 je napisao/la:Spominje se dovođenje mladog Kalesica iz Toska, 21 godina, najbolji strijelac kupa bio ove godine ja msm, 7 golova ukupno, a i ovaj Rastoka, jedan od najboljih igraca 1. lige Federacije, da se pojaca klupa. Trebali bi vidjeti i za ovog Devedzica, momak je prosle sezone sa Adzemom cinio najbolji stoperski par, pa je imao povredu, nije igrao pola godine, pa je otisao u Tosk gdje je bio standardan zadnjih pola godine. 20 godina, također obavezno vratiti Maksimovica za kojeg navijaci Zvijezde kazu da im je bio najbolji igrac ovu polusezonu, produziti ugovor s momkom i dati mu sansu, standardan je bio. S druge strane Dino Hodzic poceo nekoliko utakmica za Zivinice, vecinu na klupi proveo, samo 7 utakmica u prosjeku 57 minuta, veliko razocarenje za mene.
Alen Kurtalic isto tako igra veoma dobro za Zvijezdu, kao i Maksimovic standardan i dobro mu je doslo ovo igranje, tako da za sljedecu sezonu imamo mladih igraca za forsirati iako odu i Smajic i Beganovic i Azir. Prvo produziti ugovore Arminu Hodzicu, Maksimovicu i Kurtalicu, a uz njih tu su i stoperi iz juniora, ali prvo se moraju produziti ugovori.
Lijepo si ti to upratio, Devedzica svakako treba zvati moze jos puno pokazati, u Tosku nije igrao zato sto su imali dva bolja stopera, tj. tandem.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 01 jun 2019, 11:19

slika
A daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 jun 2019, 11:21

bhpremierliga12 je napisao/la:Spominje se dovođenje mladog Kalesica iz Toska, 21 godina, najbolji strijelac kupa bio ove godine ja msm, 7 golova ukupno, a i ovaj Rastoka, jedan od najboljih igraca 1. lige Federacije, da se pojaca klupa. Trebali bi vidjeti i za ovog Devedzica, momak je prosle sezone sa Adzemom cinio najbolji stoperski par, pa je imao povredu, nije igrao pola godine, pa je otisao u Tosk gdje je bio standardan zadnjih pola godine. 20 godina, također obavezno vratiti Maksimovica za kojeg navijaci Zvijezde kazu da im je bio najbolji igrac ovu polusezonu, produziti ugovor s momkom i dati mu sansu, standardan je bio. S druge strane Dino Hodzic poceo nekoliko utakmica za Zivinice, vecinu na klupi proveo, samo 7 utakmica u prosjeku 57 minuta, veliko razocarenje za mene.
Ovaj Kurtalic dobar u dobroj ekipi Zvijezde, a Hodzic prosjek u ispodprosjecnoj ekipi Slavena.
Za prvog pola ljudi ne zna da postoji, a ovog drugog godinama najavljuju kao novog Ronaldinha.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 01 jun 2019, 11:26

Devedžić nam je i prošle godine bio na radaru, dobar igrač problem je što treba naknadu platit za nj. al mislim da se može nešto sa Zvijezdom dogovorit, posudba i par hiljada.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 01 jun 2019, 11:28

Ovaj dio najviše para uši,platni razredi.Tako se to radi,ne mozes cijelu sezonu igrat ispod nivoa,a onda uzeti vreću novaca,a potom i posle tužiti za neizmerene plate,premije,itdd.Sve po zaslugama,trudu.Ne možes gledati da uzmeš sebi,a šta si ti dao klubu za tu količinu novca?Opstanak i tavorenje u najgoroj ligi na svijetu.Ok,neka platna osnovica,a posle po zaslugama na terenu.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 01 jun 2019, 11:33

HPCompaq je napisao/la:Ovaj dio najviše para uši,platni razredi.Tako se to radi,ne mozes cijelu sezonu igrat ispod nivoa,a onda uzeti vreću novaca,a potom i posle tužiti za neizmerene plate,premije,itdd.Sve po zaslugama,trudu.Ne možes gledati da uzmeš sebi,a šta si ti dao klubu za tu količinu novca?Opstanak i tavorenje u najgoroj ligi na svijetu.Ok,neka platna osnovica,a posle po zaslugama na terenu.
Najbolje, je fiksna plata i onda:

Asistencija svaka xxx
Gol xxx
Bod u Gostima xx KM
Tri boda u gostima xxx KM
Pobjeda kod kuće xx KM
Svaki gol ekipe igračima nešto platiti.
Odigrana utakmica xxx na početnu platu.
Ulazak s klupe xxx na početnu platu

Pa il ćeš igrat il ćeš imat platu ko u Sisi Sitiju 700 KM.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 01 jun 2019, 11:34

HPCompaq je napisao/la:Ovaj dio najviše para uši,platni razredi.Tako se to radi,ne mozes cijelu sezonu igrat ispod nivoa,a onda uzeti vreću novaca,a potom i posle tužiti za neizmerene plate,premije,itdd.Sve po zaslugama,trudu.Ne možes gledati da uzmeš sebi,a šta si ti dao klubu za tu količinu novca?Opstanak i tavorenje u najgoroj ligi na svijetu.Ok,neka platna osnovica,a posle po zaslugama na terenu.
Bice tesko zato u pregovorima sa igracima, navikli seljacki glume zvijezde, daj na ruke pa daj plate pa daj premije.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.