Tempero je napisao/la: ↑14 maj 2024, 11:14
OsmaDolazi je napisao/la: ↑14 maj 2024, 10:32
Tempero je napisao/la: ↑13 maj 2024, 19:48
Pitaj igrace kada dogovoraju detalje ugovora s Ajlom, jel im kazu da ce sve biti na racunu. A znam da ni sam ne vjerujes u to sto pises za vase plate.
Ne razumijem o cemu pises. To su ozbiljne optuzbe. Ja da imam takva saznanja o radu bilo kojeg kluba u BiH, istog trenutka bi prijavio poreznoj, SIPI, tuzilastvu,... ma i visokom predstavniku ! Da mi je neki igrac iz nase lige rekao da prima na ruke novce, kao savjestan gradjanin bih ispunio svoju građansku dužnost i sve ih isprijavljivao. Fuj !
Razmisli malo sta ti govorim ako si tako siguran. Poz
Razumijes ti o cemu pricas. Opet pises stvari u cudu nekom, a sve ti poznato. Mozda nekom od tih instutucija i bude cudan ovaj fi pa vas pogledaju nekada.
E sada skontaj u kojem ste minusu kada niste prikazali stvarne plate.
Ti i dalje ne vjerujes u oficijalne podatke. Nevjerovatno zaista. I ja mogu sada se baviti insinuacijama i govoriti da ste lazirali vas izvjestaj. Govoris da ZNAS iz povjerljivih izvora da nam to nisu te plate, vec da dajemo na ruke. Otidji i prijavi molim te. Porezna slabo kada izlazi na teren bez prijave. Prijavite i spasite novce svih buđetskih korisnika koji smo i mi sami.
A do tada, nadam se da će Mirvić upoznati KS da neki klub troši isto novaca a u borbi je za opstanak jedne od najgorih liga u Evropi kao i klub koji ce predstavljati grad u Evropi. I puno više para građana Kantona Sarajevo završi u tom klubu koji se bori za opstanak, isti taj kanton tom klubu isplati dugovanja prema drzavi. Nevjerovatno, ali izgleda na kraju u ovoj drzavi se vjerovatno vise isplati biti politicka k.ujica i budjetski uhljeb, nego samostalan klub koji ne ovisi ni o kome, i koji svakodnevno ulaze u infrastrukturu i skoro bez marke duga drzavi.
Nevjerovatno. Ja lijepa vakta, za onog ko obraza nema.