FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
O Tatomiroviću sve govori video koji sam hiljadu puta rekao da pogledate, Sarajevo Borac kup, prvi gol Borca, to je dovoljno da se vide pod a)igračke kvalitete, pod b) poznavanje fudbala c)inteligencija
Ako ni jedno od a,b,c i inače nije vidljivo onda se vidi o kakvom se čovjeku radi. I ja nemam ništa protiv njega a on nije fudbaler i nezasluženo igra za Sarajevo od dana 1 do dana današnjeg.
Barbarić, Kovačević i Mihojević pa i Berberović su bolji štoperi od njeg, Stepanov također al on nije važan, bekovi su svi bolji bekovi od njeg i jednostavno ne bi kvalitetom trebao biti među prvih 18 a da ne govorimo o prvih 11 i kapitenskoj traci.
Ako ni jedno od a,b,c i inače nije vidljivo onda se vidi o kakvom se čovjeku radi. I ja nemam ništa protiv njega a on nije fudbaler i nezasluženo igra za Sarajevo od dana 1 do dana današnjeg.
Barbarić, Kovačević i Mihojević pa i Berberović su bolji štoperi od njeg, Stepanov također al on nije važan, bekovi su svi bolji bekovi od njeg i jednostavno ne bi kvalitetom trebao biti među prvih 18 a da ne govorimo o prvih 11 i kapitenskoj traci.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Najveća greška uprava ili koga već je to što su njega izabrali sa kapitena . Kodro ga ne može ostavit na klupi jer je kapiten , Dženan ga ostavio dvije utakmice na klupi znate šta se dalje dešavalo i sad da vidimo šta će Ješić poduzet . Dakle imenovanje njega za kapitena je greška koja povlači za sobom još greška , da on ima igračke kvalitete za to problema ne bi bilo . Bolje da su Cimirota imenovali za kapitena u januaru ove godine nek je mlad.
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 23 okt 2015, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja to govorim godinama, borac neki a kikser, kako samo na derbiju čistu našu loptu izbaci na 18 metara i iz koje je gol postignut, bilo je tih kikseva dosta, još dok je na beku igraojurisicduska je napisao/la:O Tatomiroviću sve govori video koji sam hiljadu puta rekao da pogledate, Sarajevo Borac kup, prvi gol Borca, to je dovoljno da se vide pod a)igračke kvalitete, pod b) poznavanje fudbala c)inteligencija

Mosa RajvoSa
Ako poslije pauze ostane u FKS treba se pitat " ko njega još ovdje drži " , i nemoj te mi molim vas one priče gdje ćeš kapitana u pola sezone tjerat , eno Dupovac je otišao i jel žalimo za njim ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
nisam neka pristalica Tatomirovica ali ga cijenim kao igraca Fk Sarajeva tu je vec 5 godina . ok ,nije u nekoj formi ali nije ni blizu loš koliko ga predstavljate ali eto kod nas se mora uvijek neko i nesto kritikovati sad je on na tapeti ,takav smo klub i navijaci da stalno trazimo negativne stvari u ekipi i klubu . isto tako Tatomirovica se sjecam kad su igraci sirokog napali naseg jednog igraca dok je lezao tatko prvi skocio u zastitu naseg igraca ,bila je ta fotka po portailma i fb
Ako im ga danas ti zabiješ Leone,
gorit će, gorit će
Sa Sjevera ide pjesma stadion ori se,
j*ebi sve Leoneee
Horde Zla & Jelena Rozga
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Eh sada odgovori ti meni,a moze i bilo ko drugi,ako je Tatko tako los (a izgleda da jeste i vecina nas tako misli),kako to da evo kod svakog trenera do sada ima mjesto u prvih 11???jurisicduska je napisao/la:O Tatomiroviću sve govori video koji sam hiljadu puta rekao da pogledate, Sarajevo Borac kup, prvi gol Borca, to je dovoljno da se vide pod a)igračke kvalitete, pod b) poznavanje fudbala c)inteligencija
Moje misljenje je da i u Klubu zele da ga se rijese (prodaju),a to je nemoguce ako ne igra standardno. A zbog nekih prijasnjih zasluga nije ga jednostavno ni na tribine poslati.
-
- Kontakt:
O tom koliko je prvotimac kod svakog trenera smo vidjeli kad su dva štopera koja su došla u subotu igrala Europske utakmice u utorak a on koji je pet godina tu sjedio na klupi. Pa je onda prebačen na beka pored pet bekova. O tom toliko. On se neće prodati nigdje brat moj, nije niko lud, neće igrati čim Kovačević bude spreman, jer ni ne treba isto ko što puzigaća ne igra kad Almir može. Sad igraju oni koji zaslužuju da igraju.
Prilikom prvog ozbiljnog treninga sa pravim trenerom koji je vodio ozbiljnije klubove, vježbaju se prekidi , prvo i osnovno da ne čuvaš čovjeka koji je u ofsajdu, samo ga ostaviš, on je bezopasan. Ovdje na snimku se vidi 4 igrača Borca u ofsajdu i Tatomirović punim šprintom pretrčava sve četvoricu, naravno primamo gol, ekipa ne vjeruje šta je uradio, degute totalno. Ako to nije u stanju da savlada za 30 haman godina, onda da ne govorim što svaku utakmicu ispadne po 3 puta nekad ga pokriju nekad ne stignu pa bude šansa sto posto, glavom ima priliku da da gol on zažmiri lopta ode u aut, a prazan gol, samo da je smjesti.
Ističe mu se kao kvalitet brzina, nije nešto naročito brz, ustvari nije uopšte brz.
Skok igra, nije nešto naročito skočan.
Borbenost, borben je kad je njemu ćejf a ni blizu fanatizma nije dok je bio samo jedan Ivan iz Beograda koji je rezerva tada očajnog rostera Sarajeva, čak je i tad silom prilika igrao kad nema niko, i onda se nametnuo borbenošću.
Igra po zemlji, pas ne zna dodati osim kad ima ledinu ispred sebe, protiv željezničara sam se ibretio nekoliko puta, izađe do centra doda njima loptu, prvo ako si limitiran ne izlazi iz linije pokrij taj nedostatak, drugo ako si već izašao nabij je u aut ako ne znaš dodati našem igraču.
Duga lopta solidna, dva tri puta solidno u karijeri izbacio nekog da li na krilo da li na špic
Duele gubi redovno zbog konstitucije koja nije fudbalska, tanak je, sa profila kad se okrene ne vidiš ga, lizalo građa, čupa čups tip.
Glavu koju ima ne koristi racionalno, ne izbacuje loptu iz 16 do 16 ni jedan normalan štoper, to stalno radi.
Kad god glavom odigra odigra napamet, ne konta da se može dodati i glavom te da je i to sastavni dio, on nju udari pa šta bog dadne.
Klizeći najbolje ulijeće u prazno tipa zebi kad zamahne.
Markiranje od 1 do 10, -5, uvijek kasni najmanje 3 sekunde što bi da igra u ligi boljoj rezultiralo golom svaki put, srećom i ovim protivnicima treba duže od 3 sekunde da se namjeste.
Prilikom prvog ozbiljnog treninga sa pravim trenerom koji je vodio ozbiljnije klubove, vježbaju se prekidi , prvo i osnovno da ne čuvaš čovjeka koji je u ofsajdu, samo ga ostaviš, on je bezopasan. Ovdje na snimku se vidi 4 igrača Borca u ofsajdu i Tatomirović punim šprintom pretrčava sve četvoricu, naravno primamo gol, ekipa ne vjeruje šta je uradio, degute totalno. Ako to nije u stanju da savlada za 30 haman godina, onda da ne govorim što svaku utakmicu ispadne po 3 puta nekad ga pokriju nekad ne stignu pa bude šansa sto posto, glavom ima priliku da da gol on zažmiri lopta ode u aut, a prazan gol, samo da je smjesti.
Ističe mu se kao kvalitet brzina, nije nešto naročito brz, ustvari nije uopšte brz.
Skok igra, nije nešto naročito skočan.
Borbenost, borben je kad je njemu ćejf a ni blizu fanatizma nije dok je bio samo jedan Ivan iz Beograda koji je rezerva tada očajnog rostera Sarajeva, čak je i tad silom prilika igrao kad nema niko, i onda se nametnuo borbenošću.
Igra po zemlji, pas ne zna dodati osim kad ima ledinu ispred sebe, protiv željezničara sam se ibretio nekoliko puta, izađe do centra doda njima loptu, prvo ako si limitiran ne izlazi iz linije pokrij taj nedostatak, drugo ako si već izašao nabij je u aut ako ne znaš dodati našem igraču.
Duga lopta solidna, dva tri puta solidno u karijeri izbacio nekog da li na krilo da li na špic
Duele gubi redovno zbog konstitucije koja nije fudbalska, tanak je, sa profila kad se okrene ne vidiš ga, lizalo građa, čupa čups tip.
Glavu koju ima ne koristi racionalno, ne izbacuje loptu iz 16 do 16 ni jedan normalan štoper, to stalno radi.
Kad god glavom odigra odigra napamet, ne konta da se može dodati i glavom te da je i to sastavni dio, on nju udari pa šta bog dadne.
Klizeći najbolje ulijeće u prazno tipa zebi kad zamahne.
Markiranje od 1 do 10, -5, uvijek kasni najmanje 3 sekunde što bi da igra u ligi boljoj rezultiralo golom svaki put, srećom i ovim protivnicima treba duže od 3 sekunde da se namjeste.
-
- Kontakt:
jovic,musemic,jarni,uscuplic,kodro,hurtic,ješic kod svih standardan u prvi 11 FKSjurisicduska je napisao/la:O Tatomiroviću sve govori video koji sam hiljadu puta rekao da pogledate, Sarajevo Borac kup, prvi gol Borca, to je dovoljno da se vide pod a)igračke kvalitete, pod b) poznavanje fudbala c)inteligencija
Ja postujem Tatka, zbog onog na derbiju kad je Jarni jos bio trener.
A vjerujem da ce se mnogi sjetiti niegovog bacanja na glavu i izbijanja lopte sa noge strumfa.
Slazem se da je kikser, al nema potrebe toliko blatiti igraca.
Jednostavno mi smo porasli kao klub i nas rast jednostavno trazi kvalitetnijeg stopera.
Ima video, pa ako neko moze pronaci neka postavi..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A vjerujem da ce se mnogi sjetiti niegovog bacanja na glavu i izbijanja lopte sa noge strumfa.
Slazem se da je kikser, al nema potrebe toliko blatiti igraca.
Jednostavno mi smo porasli kao klub i nas rast jednostavno trazi kvalitetnijeg stopera.
Ima video, pa ako neko moze pronaci neka postavi..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Ne bi ja to tako rekao. Bio je i radan šunjevarić standardan kod svih trenera pa da li bi po tebi trebao sad igrati. Vremena se mijenjaju sad su tu bolji od njeg, normalno da će igrati kad mu je konkurencija bio hilmo gutić, dilaver zrnanović, etc. Ne možete biti toliko banalni nikako. Sarajevo napreduje to što je melunović bio standardan kod dva trenera više govori o trenerima nego o melunoviću. Hurtić? Hahahaha
Vidjet ćemo hoćel igrati kad se Kovačević oporavi. Živi bili pa vidjeli.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 23 okt 2015, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Kod Jovića i Husrefa je igrao beka zato što nije imao ko igrati. Kod Jarnija su štopere igrali koliko se sječam Vule i Dupovac, on poslije uletio na beka umjesto Barića jer je i on bio katastrofalan. Što se Džene tiče, suvišno i komentarisati, kad je izjavio pred početak sezone "ja ovaj haj da kažem izuzetno cijenim našeg kako se zove kapitena" sve mi je bilo jasno, da će igrati taman da smo Maldinija i Ramosa doveli. Kod Kodre je igrao jer bukvalno nije imao ko drugi, a tek tada, kada smo se rješili odrona u ekipi smo uvidjeli kakva je on prevara od fudbalera. Do tada, kad smo imali i gorih od njega, sebe je nekako uvijek gurao u taj neki prosjek, čisto da ga se ne tjera, ponajviše borbenošću, koju između ostalog u zadnje vrijeme nešto pretjerano i ne vidim.
-
- Kontakt:
Vratite nam huseinbašića bio je standardan kod dva trenera klasa od igrača.
Lik ko da ne prati Sarajevo i šta je sve u njemu igralo. Pogledaj bolan ekipu sezona 2013/14 past ćeš u depresiju.
Lik ko da ne prati Sarajevo i šta je sve u njemu igralo. Pogledaj bolan ekipu sezona 2013/14 past ćeš u depresiju.
-
- Kontakt:
Da Hurtic vodio 3 utakmice , slazem se da mozda nema kvlitet da bude u timu FKS u narednim godinama i nije problem ostaviti ga na klupi ili zahvaliti mu se ,to treba vjerovatno uraditi na kraju sezone .meni smeta nesto drugo naš odnos prema igracima koji su tu 5-6 godina ne zasluzuju da pljuvanje o tome pricam ,pa mi smo Husrefa nasu legendu ispljuvali 100 puta ,to mi se ne svidja ,evo Dzemo se vratio dijeta Sarajeva reprezentativac dugogodisnji mi ga pljujemo ,milion je primjera a likujemo Stepanova odigrao 4 utakmice u nasem dresu . vjerujem u Ješica da ce on to posloziti i dace igrati najbolji ,sto se mene tice bio kovacevic ili tatomirovic sutra u prvi 11 potpuno svejedno nek odigraju dobro i pobjede a ostalo je nebitnojurisicduska je napisao/la:Ne bi ja to tako rekao. Bio je i radan šunjevarić standardan kod svih trenera pa da li bi po tebi trebao sad igrati. Vremena se mijenjaju sad su tu bolji od njeg, normalno da će igrati kad mu je konkurencija bio hilmo gutić, dilaver zrnanović, etc. Ne možete biti toliko banalni nikako. Sarajevo napreduje to što je melunović bio standardan kod dva trenera više govori o trenerima nego o melunoviću. Hurtić? Hahahaha

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kome treba prevoz za Kakanj imate voz Iz Sarajeva u 11:19 sati i dolazi u Kakanj u 12:25, a povratak iz Kakanja je u 17:40 za Sarajevo. I cijena povratne karte je 8,80 KM, sa tim da na grupnu kartu od minimum 6 osoba popust je 30%, a za preko 30 osoba je popust 50%, karte se kupuju na zeljeznickoj stanici i mora se naglasiti da je grupna i trazi sa popustom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Evo za Meteopate:

SVI U KAKANJ!!!

SVI U KAKANJ!!!

Trasu je dvica
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Ziv ti jaMortemHz je napisao/la:Kome treba prevoz za Kakanj imate voz Iz Sarajeva u 11:19 sati i dolazi u Kakanj u 12:25, a povratak iz Kakanja je u 17:40 za Sarajevo. I cijena povratne karte je 8,80 KM, sa tim da na grupnu kartu od minimum 6 osoba popust je 30%, a za preko 30 osoba je popust 50%, karte se kupuju na zeljeznickoj stanici i mora se naglasiti da je grupna i trazi sa popustom.
Kad mi to kupujemo
Karte
U vozu
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Meni se čini da smo mi protiv Mladosti DK igrali pripremnu nekad u julu ?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jesmo. Dobili 2:1 cini mi se. Mislim da je i tad Plakalo branio.Besic je napisao/la:Meni se čini da smo mi protiv Mladosti DK igrali pripremnu nekad u julu ?
http://www.sportzdk.ba/foto-mladost-dk- ... m-periodu/
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.