FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Deblokiran račun, i radiće na tome? Šta, radiće na tome da ga blokiraju?
Fan shop opet priča, ko da nam je to prioritet, i kao da bi se nešto iz tog moglo finansirat. Ovo što preko Binga prodaš, ako i prodaš, uhar i to. Okanite se ćorava posla.
Životarimo, i ovim tempom ćemo i životarit još dugo (ako uspijemo i to), a vrhunac nam fan shop i da nam Džeko dođe na dan. Ma haj, nije se ništa plaho ni očekivalo, nismo ništa ni saznali, osim ovih (dez)informacija za Nalića, a ako on ode, znači klub i definitivno nema ambicija nikakvih, i definitivno neće bit pojačanja, i mogla bi bit fina čestitka za 100 godina. Not.
Fan shop opet priča, ko da nam je to prioritet, i kao da bi se nešto iz tog moglo finansirat. Ovo što preko Binga prodaš, ako i prodaš, uhar i to. Okanite se ćorava posla.
Životarimo, i ovim tempom ćemo i životarit još dugo (ako uspijemo i to), a vrhunac nam fan shop i da nam Džeko dođe na dan. Ma haj, nije se ništa plaho ni očekivalo, nismo ništa ni saznali, osim ovih (dez)informacija za Nalića, a ako on ode, znači klub i definitivno nema ambicija nikakvih, i definitivno neće bit pojačanja, i mogla bi bit fina čestitka za 100 godina. Not.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Zrinjski zeli Muminovica,a nama neka brane kojekakvi Vuklisi.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Znači mrka kapa. Za 100 god. kluba čini se da trebamo vec podmazati guzove. Ovi još ne znaju na čemu su. Lafina i lelemud.
Treba se spremiti psihički za: druga liga smiju nam se svi

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Je li nekome jasno koji su k.... ovi organizovali press konferenciju?
@probisvjet de nam života ti koza hipnoza

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ako ovi novi ljudi misle ovako da vode klub bojim se da nam miri 1 fed liga . Svi klubovi se pojacavaju rijesavaju pitanje trenera i igraca ovi pricaju o fan sopovima i nekim pravilnicima o plati a ove sezone samo 4 stranca mogu nastupati . Imao sam dobro misljenje o novim ljudima ali poslije prvog javnog nastupa bojim se da nam se crno pise u sezoni 2019- 2020sviunapad1010 je napisao/la:Znači mrka kapa. Za 100 god. kluba čini se da trebamo vec podmazati guzove. Ovi još ne znaju na čemu su. Lafina i lelemud.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ma sranje u bojama .
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Ovo je cista farsa samo prodavanje magle navijacima . Bolje da su su sutili ko do danassviunapad1010 je napisao/la:Je li nekome jasno koji su k.... ovi organizovali press konferenciju?
A sta su trebali obecat duplu za 100 godina, zlatnu karikNu ? Ljudi rade u skladu sa mogucnostima, kakvi crni sponzori a na utakmicu dolazi ~1500 jednih te istih ljudi.sviunapad1010 je napisao/la:Je li nekome jasno koji su k.... ovi organizovali press konferenciju?
Ono bi najbolje bilo kad bi se mogla ekipa skovat sa TK, sa minimalnim ulaganjem i dva tri bolja igraca oko kojih mozes pravit ekipu, i nadat se da ces nekad nesto ubost dok se ne promjeni stanje generalno u klubskom fudbalu u BIH. Ako ces nafatat sponzora onda to treba da bude ispraceno TV prenosom na kanalu gdje svi mogu gledat a ne samo 1/5 drzave. Ovako se prodaju za 20k KM koliko BHTelecom da svim ekima na kraju sezone - ako i daju.
Sve uredu sto ti kazes ali trebaju novi ljudi da kazu imacemo 2-3 skupa igraca a ostalo TK kanton a ovi danas nisu nista prezentovali samo magla koju zna i i onaj koji nikada nije se bavio fudbalomslobodaTZ je napisao/la:A sta su trebali obecat duplu za 100 godina, zlatnu karikNu ? Ljudi rade u skladu sa mogucnostima, kakvi crni sponzori a na utakmicu dolazi ~1500 jednih te istih ljudi.sviunapad1010 je napisao/la:Je li nekome jasno koji su k.... ovi organizovali press konferenciju?
Ono bi najbolje bilo kad bi se mogla ekipa skovat sa TK, sa minimalnim ulaganjem i dva tri bolja igraca oko kojih mozes pravit ekipu, i nadat se da ces nekad nesto ubost dok se ne promjeni stanje generalno u klubskom fudbalu u BIH. Ako ces nafatat sponzora onda to treba da bude ispraceno TV prenosom na kanalu gdje svi mogu gledat a ne samo 1/5 drzave. Ovako se prodaju za 20k KM koliko BHTelecom da svim ekima na kraju sezone - ako i daju.
Sta su trebali obecat nesto sto tesko mogu ispunit?
A sta bi moglo znaciti zastita grba ? do sad se to pitanje nije potezalo. Zasto bas sad da li to prijene neke opasnosti na tom polju
Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 31 maj 2019, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Da se ne moze koristiti u privatne svrhe, da ga svako stavlja npr. na majce i prodaje.Slobodas je napisao/la:A sta bi moglo znaciti zastita grba ? do sad se to pitanje nije potezalo
Evo ispravili su tekst ovi, ipak je ono što je i logično, dakle zatekli su blokiran račun? PA OPET?? PA KAKO?? Pa plaća se porez, ili ne opet???
I niko nije tražio od njih da išta obećavaju. Nemoj ni obilježavat stogodišnjicu, manja će sramota bit, čuvaj pare gdje ti više trebaju, plati jednog dobrog igrača na godinu dana, bolje i isplativije je. Šta će nam Džeko u posjeti.
Šta će ti fan shop, kad je sve manje zainteresovanih da uopšte i pogledaju utakmicu, kamo li da kupe nešto, to je osuđeno na propast.
Obećavaju gluposti.
Bolje da rade i šute nego da se ikako više obraćaju javnosti.
A o potezu s Nalićem sve zavisi, i tu ćemo sve znati.
I niko nije tražio od njih da išta obećavaju. Nemoj ni obilježavat stogodišnjicu, manja će sramota bit, čuvaj pare gdje ti više trebaju, plati jednog dobrog igrača na godinu dana, bolje i isplativije je. Šta će nam Džeko u posjeti.
Šta će ti fan shop, kad je sve manje zainteresovanih da uopšte i pogledaju utakmicu, kamo li da kupe nešto, to je osuđeno na propast.
Obećavaju gluposti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ovo evo vam svima konferenca pa kako je ko shvati.
Meni nije jasno zašto sa Azirom nije zimus potpisan novi ugovor? Da li je povreda bila razlog ili standardno nešto od našeg repertora: dugovanje, nemar, neznanje, ljenost.
Koliko sam ja skontao Nalić ima želju za dovođenjem igrača, ovi u skladu sa finansijskim mogućnostima možda mogu ponuditi reprezentaciju TK ako i to. I onda se prave backup planovi...Nemam pojma ali pretopstavljam da će uskoro znati
Meni nije jasno zašto sa Azirom nije zimus potpisan novi ugovor? Da li je povreda bila razlog ili standardno nešto od našeg repertora: dugovanje, nemar, neznanje, ljenost.
Koliko sam ja skontao Nalić ima želju za dovođenjem igrača, ovi u skladu sa finansijskim mogućnostima možda mogu ponuditi reprezentaciju TK ako i to. I onda se prave backup planovi...Nemam pojma ali pretopstavljam da će uskoro znati
& $ ?
NE niko nije rekao . Nego sa ovim budzetom je realno da imas 2-3 skupa igraca i ostalo TK to je minimum koji se mora napraviti sa budzetom od preko 1 milion maraka ZNACI MINIMUMMMA075 je napisao/la:Sta su trebali obecat nesto sto tesko mogu ispunit?
Rile ti nas preuzmi, nek Sema izvodi slobodne.mirza24 je napisao/la:NE niko nije rekao . Nego sa ovim budzetom je realno da imas 2-3 skupa igraca i ostalo TK to je minimum koji se mora napraviti sa budzetom od preko 1 milion maraka ZNACI MINIMUMMMA075 je napisao/la:Sta su trebali obecat nesto sto tesko mogu ispunit?
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Zastita grba...Omladinski zastitite i vratite Slobodi yebo vam suplja prica mater
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
To su trebali ovi novi da urade prije dva mjesecaBrcanskamalta je napisao/la:Zastita grba...Omladinski zastitite i vratite Slobodi yebo vam suplja prica mater
Pitaj tuzlaka druze on sve zna i sve je perfektno, ovdje nas par laze i mrzimo slobodu sto smo pisali o senadovim lazima, blokiranim racunom i poslovanjem preko racuna OP. On rezimski djelune na onom forumu , svadjajuci se i pišuci nebulozewobly92 je napisao/la:Evo ispravili su tekst ovi, ipak je ono što je i logično, dakle zatekli su blokiran račun? PA OPET?? PA KAKO?? Pa plaća se porez, ili ne opet???
Obećavaju gluposti.
Halo ba, ljudi su ovdje tek dva mjeseca, sta su trebali obecati, izlazak u Evropu, ko onaj macak Tom i legendarna ekipa NJUO. Omladinski ce sigurno razjebati i staviti ga u potpunu funkciju kluba, a matere yebite onima koji su doveli klub u ovakvu situaciju. Bar po prvi put od nezavisnosti BiH imamo postene ljude koji sigurno nisu dosli u Slobodu zbog licnih interesa. Ne mogu ljudi ispraviti javasluk i kriminal za ovako kratko vrijeme. Slijedi i dosta tuzbi koje ce Sloboda pokrenuti prema onima koji su na razne nacine ostetili klub. Normalno da ne trebaju iznositi sve planove i pojedinosti koji misle raditi, rekli su dovoljno. Druga stvar je sto su Slobodu prethodnici doveli na nivo mahalskog kluba, pa svaki qrac bi se trebao pitati i u vezi pojacanja i igrackog kadra i svega ostalog.
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.