FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Shooter
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shooter » 23 okt 2015, 12:17

Ovdje ce sarajevski zovegu da sutra sjede :mrgreen: :mrgreen:

slika
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 okt 2015, 12:21

Extra boja, ovo maksuz za nas :cool:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Real87
Kontakt:

Post Postao/la Real87 » 23 okt 2015, 12:29

jurisicduska je napisao/la:Jel poznaješ Mortem momka, vidim ima 4 posta, trebaš garantovati da je navijač Sarajeva, ništa lično, samo se znalo desiti da se registruju mnogi koji ne vole Sarajevo, tako da ako ga ne znaš nemoj garantovati. Nemoj pogrešno shvatiti.
Nista se ne brini dugogodisnji sam navijac. Pratim vas i ovdje svaki dan, samo sto ne ucestvujem u vasim diskusijama. :D

P.s. @Mortem nije garantovao za mene vec mi samo objasnio sta da uradim.

Pozz svima

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 okt 2015, 12:32

Real87 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Jel poznaješ Mortem momka, vidim ima 4 posta, trebaš garantovati da je navijač Sarajeva, ništa lično, samo se znalo desiti da se registruju mnogi koji ne vole Sarajevo, tako da ako ga ne znaš nemoj garantovati. Nemoj pogrešno shvatiti.
Nista se ne brini dugogodisnji sam navijac. Pratim vas i ovdje svaki dan, samo sto ne ucestvujem u vasim diskusijama. :D

P.s. @Mortem nije garantovao za mene vec mi samo objasnio sta da uradim.

Pozz svima
Pošteno, nadam se da razumiješ da nam je dužnost brinuti o sigurnosti stranice jer je tu dosta informacija koje nisu za široke narodne mase i da ih svako čita, te pravi ekskluzive na račun Sarajeva, da je bilo ko u pitanju isto bi se postavili. Nemoj zamjeriti, nadam se da ćeš se registrovati. Pozdrav
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

pitarlOOk
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pitarlOOk » 23 okt 2015, 12:45

Da li ste vi ovo za Tatka dobro upratili za kartone, ako ce faliti kako ne rekose na presici, a i on licno bio :?
Mosa RajvoSa

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 okt 2015, 12:48

pitarlOOk je napisao/la:Da li ste vi ovo za Tatka dobro upratili za kartone, ako ce faliti kako ne rekose na presici, a i on licno bio :?
2 žuta ima.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 okt 2015, 12:49

pitarlOOk je napisao/la:Da li ste vi ovo za Tatka dobro upratili za kartone, ako ce faliti kako ne rekose na presici, a i on licno bio :?
Pa nece faliti,ne znam otkud ti to..stoji mu da ima 2 kartona

SARAJEVO: Tatomirović, OŠtraković, Ikande

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 okt 2015, 12:53

kanarinac je napisao/la:-------------------Plakalo------------------

kadusic-------tatko--------barba------bekic

-----------------Rustem-------------------

------harmony---------------radovac------

dulja----------------------------------krste

---------------Leon------------------------

po meni dobitna konbinacija
Dobro je ovo. A i da krene kao do sada sa dvojicom napadaca ni to nije lose. Kako god trener odluci. Ako izabere ovu varijantu Krste ce imati manje prilika za gol samo na taj nacin bi pojacao sredinu terena. Ako krene kao do sada vise ce se napadati samo bice teze uspostaviti dominaciju u sredini terena. Ovdje je jedino pitanje kako ce Kadusic i Bekic odigrati trecu utakmicu zaredom. Jer ovo sada je puno ozbiljniji protivnik a i Baric je realno pokazao ove sezone da ima kvalitet i iskustvo. Kadusic se je svakako sa svojim nastupima ( a i zbog velikog buduceg potencijala jos i vise ) izborio za makar rezervnog desnog beka i postavlja se pitanje koliko su potrebni Kallasi pa i Hebibovic. Ako bude Kovacevic umjesto Tatomirovica na stoperu to bi isto trebalo dobro ispasti.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 okt 2015, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 23 okt 2015, 13:00

Evolution87 je napisao/la:slika
Volim sto sam rodjen 24.10 pa makar :D :D
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 23 okt 2015, 13:27

MortemHz je napisao/la:
Pa nece faliti,ne znam otkud ti to..stoji mu da ima 2 kartona

SARAJEVO: Tatomirović, OŠtraković, Ikande
ne bi nam Tatko falio i da ima 3 zuta :rol: :rol: :rol: :rol:

Imao sam ruznu suhvu za Radovca ali srecom nisam bio u pravu. Vec sam ga vidio u Olimpiku ali Jesa ga spasava. Dobra dobit za klub, ne samo bodovi.

@Duska,
ovakva zapazanja i detalji su daleko od normalnog navijackog, ti si se ozbiljnije bavio fudbalom/trenerskim poslom

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 23 okt 2015, 13:41

@PitarBordo Covjek koji je dobar s tobom, a već na slijedećoj kafi sve najgore o tebi priča. A da ne pričamo kako se svaki klub gdje je bio po godinu dana vraćao na noge, kako prvo okrene igrače protiv uprave, pa onda upravu nabrije na igrače, pa onda ako ima navijača njima demagogiju prospe kako se on jedini broji i okrene ih i protiv uprave i igrača. Sloboda, Drina, Radnički, Gošk, a evo nakon utakmice sa nama se može vidjeti da to polako radi u Slaviji, a nigdje ništa realno nije postigao.

Lično sam bio prisutan nekoliko puta kad se s haverom nekim ispriča na kafi i samo što ovaj ovde "koji je to miš", "koji je to ološ" i tako nekoliko navrata za nekoliko ljudi, najkvalitetniji je na svojoj prirodnoj poziciji, a to za stolom desno od šanka u Pink Panteru.

Toliko o tome, inače ovo je tema FKS a ne Darko Ubleha Vojvodić.[/quote] Ne mogu da vjerujem sta citam. Darko je moj prijatelj jos iz vremena kada nije bio ni blizu BHPL, i ne mogu da dozvolim da ga neko naziva "ovakvim I onakim". Ne znam zbog cega si se ti ukljucio u raspravu. Na osnovu posmatranja covjeka sa strane dok pije kafu sa haverom, ti si forimao kompletnu sliku njegove licnosti? Mislim da to dovoljno govori o tebi. I ostavi se Darka Vojvodica, Crnogorca i Focaka, uhvati se FK SARAJEVO. Dosta vas tako sa strane posmatra, pa pravi basnoslovne price, ohanite malo ljudi. :salut:
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 23 okt 2015, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 23 okt 2015, 13:43

Nesto sinoc kontam, pored dovedena cetiri desna bocna (Baric, Berberovic, Hebibovic i Kallasi) nama junior igra tu poziciju. :D
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 okt 2015, 14:13

Bolanos je napisao/la:Nesto sinoc kontam, pored dovedena cetiri desna bocna (Baric, Berberovic, Hebibovic i Kallasi) nama junior igra tu poziciju. :D
Ima se, može se :kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 23 okt 2015, 14:23

Shooter je napisao/la:Ovdje ce sarajevski zovegu da sutra sjede :mrgreen: :mrgreen:

slika
I like it! :kafa:

Nadam se da su gostoprimljive ove novajlije, da ne dobijemo neke prigodne doskočice kad budemo skakali :mrgreen:

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 23 okt 2015, 14:29

Pazi ekipu mladju od 21 godine. :) :) (bekice sam uvrstio jer na tim pozicijama nema alternative mladje od 21)

Plakalo
Mihojevic Kovacevic
Kadusic Al. Bekic
Rustemovic Radovac
Veladzic
Duljevic (Andjusic)

Amer Bekic

I sad ti recimo ovaj kostur nadogradis sa 5 vrhunskih na pozicijama gdje to treba, tipa: Delac/ Benko/ Krste/ Okic/ Barbaric (jer su po meni MIhojevic I Kovacevic savrseni zadnji vezni)... i imas ekipu koja je i dalje najbolja u PL, za par godina mozda nesta i u evropi da napravi, a istovremeno pravis svoje igrace konstantno. Nikog neces napraviti posudbama po visockoj Bosni i Travniku.
Zadnja izmjena: hase73, dana/u 23 okt 2015, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 okt 2015, 14:37

Sef rece da ce medju ekioom od 18 biti promjena, znaci da racuna na oporavljene Kovacevica i Ikandea. Mogao bi ispasti Dzemo i Hebib :o
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 okt 2015, 14:40

Nadam se da se svi sjecate kako je Ikande brz i kakav pas ima :bih:

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 23 okt 2015, 14:43

Joj kako bi ovog Tatomirovića zakuco za klupu, jest' mi odvratan frajer postao

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 23 okt 2015, 14:52

A Kovačevića unutra no kapiten ne može na klupu da se meleci spuštaju na teren .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 23 okt 2015, 15:02

Odlicna trbina nista braco sutra svi u kakanj po nova tri boda, a mladost neka bodove trazi protiv drugih ekipa na svom terenu. :mrgreen:
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, WeekendOffender i 33 gosta.