Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nista se ne brini dugogodisnji sam navijac. Pratim vas i ovdje svaki dan, samo sto ne ucestvujem u vasim diskusijama.jurisicduska je napisao/la:Jel poznaješ Mortem momka, vidim ima 4 posta, trebaš garantovati da je navijač Sarajeva, ništa lično, samo se znalo desiti da se registruju mnogi koji ne vole Sarajevo, tako da ako ga ne znaš nemoj garantovati. Nemoj pogrešno shvatiti.
Pošteno, nadam se da razumiješ da nam je dužnost brinuti o sigurnosti stranice jer je tu dosta informacija koje nisu za široke narodne mase i da ih svako čita, te pravi ekskluzive na račun Sarajeva, da je bilo ko u pitanju isto bi se postavili. Nemoj zamjeriti, nadam se da ćeš se registrovati. PozdravReal87 je napisao/la:Nista se ne brini dugogodisnji sam navijac. Pratim vas i ovdje svaki dan, samo sto ne ucestvujem u vasim diskusijama.jurisicduska je napisao/la:Jel poznaješ Mortem momka, vidim ima 4 posta, trebaš garantovati da je navijač Sarajeva, ništa lično, samo se znalo desiti da se registruju mnogi koji ne vole Sarajevo, tako da ako ga ne znaš nemoj garantovati. Nemoj pogrešno shvatiti.
P.s. @Mortem nije garantovao za mene vec mi samo objasnio sta da uradim.
Pozz svima
2 žuta ima.pitarlOOk je napisao/la:Da li ste vi ovo za Tatka dobro upratili za kartone, ako ce faliti kako ne rekose na presici, a i on licno bio
Pa nece faliti,ne znam otkud ti to..stoji mu da ima 2 kartonapitarlOOk je napisao/la:Da li ste vi ovo za Tatka dobro upratili za kartone, ako ce faliti kako ne rekose na presici, a i on licno bio
Dobro je ovo. A i da krene kao do sada sa dvojicom napadaca ni to nije lose. Kako god trener odluci. Ako izabere ovu varijantu Krste ce imati manje prilika za gol samo na taj nacin bi pojacao sredinu terena. Ako krene kao do sada vise ce se napadati samo bice teze uspostaviti dominaciju u sredini terena. Ovdje je jedino pitanje kako ce Kadusic i Bekic odigrati trecu utakmicu zaredom. Jer ovo sada je puno ozbiljniji protivnik a i Baric je realno pokazao ove sezone da ima kvalitet i iskustvo. Kadusic se je svakako sa svojim nastupima ( a i zbog velikog buduceg potencijala jos i vise ) izborio za makar rezervnog desnog beka i postavlja se pitanje koliko su potrebni Kallasi pa i Hebibovic. Ako bude Kovacevic umjesto Tatomirovica na stoperu to bi isto trebalo dobro ispasti.kanarinac je napisao/la:-------------------Plakalo------------------
kadusic-------tatko--------barba------bekic
-----------------Rustem-------------------
------harmony---------------radovac------
dulja----------------------------------krste
---------------Leon------------------------
po meni dobitna konbinacija
Volim sto sam rodjen 24.10 pa makarEvolution87 je napisao/la:
ne bi nam Tatko falio i da ima 3 zutaMortemHz je napisao/la:Pa nece faliti,ne znam otkud ti to..stoji mu da ima 2 kartonapitarlOOk je napisao/la:Da li ste vi ovo za Tatka dobro upratili za kartone, ako ce faliti kako ne rekose na presici, a i on licno bio
SARAJEVO: Tatomirović, OŠtraković, Ikande
Ima se, može seBolanos je napisao/la:Nesto sinoc kontam, pored dovedena cetiri desna bocna (Baric, Berberovic, Hebibovic i Kallasi) nama junior igra tu poziciju.
I like it!Shooter je napisao/la:Ovdje ce sarajevski zovegu da sutra sjede![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, WeekendOffender i 33 gosta.