Znaci da sam ipak vise popio od tebeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ja sam puko od rata droge i alkohola ali nisam ni u peti ovom PL BIH![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Izgleda da jesiPL BiH -1 je napisao/la:Znaci da sam ipak vise popio od tebeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ja sam puko od rata droge i alkohola ali nisam ni u peti ovom PL BIH![]()
![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
-
RiverPlate
- Kontakt:
bolja ti je ova
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Sadiković: Oporavak je pri kraju
http://fkzeljeznicar.ba/sadikovic-opora ... raju/8067/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sadikovic-opora ... raju/8067/" onclick="window.open(this.href);return false;
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
Je li ikome uspjelo da se registruje na sluzbeni forum?
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
jest meni... pratio normala upute i uspio...zlatniljiljan89 je napisao/la:Je li ikome uspjelo da se registruje na sluzbeni forum?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
meni otkako sam kupio godisnju i clansku, kad je to bilo u augustu nekad cini mi se, dolazi ovo kada kliknem na registracijuBlueIsTheColor je napisao/la:jest meni... pratio normala upute i uspio...zlatniljiljan89 je napisao/la:Je li ikome uspjelo da se registruje na sluzbeni forum?
Sorry, registration is currently disabled.
Nesto se pricalo da na kraju nece ni biti foruma, sta se na kraju desilo, ne znam...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
Ovaj gore govori da se registrovao. Ja sam pokusao svako par mjeseci i uvijek isto, a bas bih volio procitati normalan post od normalnog navijaca za promjenuanonimni je napisao/la:Nesto se pricalo da na kraju nece ni biti foruma, sta se na kraju desilo, ne znam...
ovaj forum je u cuni velikoj, samo sam se registrovao radi pracenja mirze navecer
Registrovalo se stotinjak ljudi i tad je bio problem sa serverom, kasnije se odustalo od foruma jer niko nije pisao na njemu..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sutra mustuluk sto se tice igrackog kadra
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ulazem stoju da se radi o nekom kadetu, junioru...fedeltafrotta je napisao/la:sutra mustuluk sto se tice igrackog kadra
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
mozda ako je napise sanjinfedeltafrotta je napisao/la:sutra mustuluk sto se tice igrackog kadra
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
fulaexbabilon je napisao/la:Ulazem stoju da se radi o nekom kadetu, junioru...fedeltafrotta je napisao/la:sutra mustuluk sto se tice igrackog kadra
zna sanjin
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Vama je jos Od vremena Dr. Dabica/Radovana Karadzica ostala enormna sklonost ka neizljecivim psihijatrijskim nebulozama (za ove mladje gore navedeni doktor je bio klupski psihijatar/clan uprave kluba FKS)...Pametnom dosta.maroonGiant je napisao/la:Joj ovih dimitrijevaca što seru, osnov'o ih srbin, najveća legenda hrvat, guzili se sa hrvatima po tribinama, do neki dan NK bili i sad nešta pričaju...
upravo je to trebao biti mustuluk od FF-aDjorkaeff je napisao/la:Produžio Tomić ugovor
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
neka vas mahalci 
imate pristup orgu ? wooow
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.