Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Objasni mi onda samo jednu stvar. Pogbin problem su znaci saigraci? Okej. Odlaskom Jose dosao je Ole i Pogba je jedan period igrao fantasticno a imao iste saigrace. U cemu je onda problem? Samo u njegovoj glavi i nigdje drugo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Kakvi Rashfordi, pa prati li iko ovog momka uopce. Strasan ucinak protiv timova gornje etaze. Napravi si rezime dosadasnje karijere mladica od 20-ak godina koji je veci dio karijere proveo na poziciji krila.boriti se za titulu, a ova dvojica biti na najvišem mogućem nivou opet dok će Lingardi, Pereire, Rashfordi i sl. uvijek biti isti.
Prosle sezone kreirao isti broj zicera kao i pomenuti Pogba, od kojeg je proveo blizu 700 minuta manje na terenu.
Najjaci su oni sto furaju pricu kako je trebao izbiti na 20 + golova. Ok, al kada sa 19 godina i minutazom od 1800 min (npr. sezone 2017/18.).

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- IlCapitano
- Kontakt:
Nisam rekao da su samo saigrači. Pogba je definitivno dio problema. Ali ne funkcioniše svaki igrač isto.Rooney88 je napisao/la:Objasni mi onda samo jednu stvar. Pogbin problem su znaci saigraci? Okej. Odlaskom Jose dosao je Ole i Pogba je jedan period igrao fantasticno a imao iste saigrace. U cemu je onda problem? Samo u njegovoj glavi i nigdje drugo.
Igrao je fantastično u veoma kratkom periodu koji ne znači ništa na kraju krajeva. Opet se pokazalo da ti igrači nisu nivo i da OGS nažalost nije nivo.
Opet kažem, ne branim ga i ne govorim da se može ponašati kako hoće jer je zvijezda, a ovi ispod njega. Ali u nekom poretku problema Uniteda Pogbina suha sposobnost kao igrača je neupitna. Ponašanje, mentalni pristup itd. jeste problem, ali nigdje drugo se nije tako ponašao tako da mislim da ima puno više problema prije nego se do njega dođe. Sposoban DoF, jasna hijerarhija, vrhunski trener, pametna transfer politika, disciplina, više iskustva u ekipi itd itd...
Pratim ja. United mi je izuzetno drag klub i pratim utakmice kad mogu.Asteriks je napisao/la:Kakvi Rashfordi, pa prati li iko ovog momka uopce. Strasan ucinak protiv timova gornje etaze. Napravi si rezime dosadasnje karijere mladica od 20-ak godina koji je veci dio karijere proveo na poziciji krila.boriti se za titulu, a ova dvojica biti na najvišem mogućem nivou opet dok će Lingardi, Pereire, Rashfordi i sl. uvijek biti isti.
Prosle sezone kreirao isti broj zicera kao i pomenuti Pogba, od kojeg je proveo blizu 700 minuta manje na terenu.
Izvini, statistika mi ne znači puno, ja kad ga gledam jednostavno ne vidim vrhunskog igrača koji će biti predvodnik napada kakav Unitedu treba.
Kad sam rekao to gore ne mislim ništa strašno negativno, da je katastrofa od igrača i sl. Drag, dobar momak, veliki radnik, vidi se da mu je stalo, ali po meni u najboljem slučaju može biti odličan džoker i rezerva.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Veliki radnik koji po svakom mecu ima nekoliko strasnih prodora, odlicih pasova te trke do iznemoglnosti. Pogledaj prijem onog pasa i realizaciju protiv Celzija, protiv Spursa, lomljenje kicme odbrani Citya, izdanjima protiv Arsenala, pa protiv Poola itd. Na takvim mecevima rastes.
Nadji igraca Uniteda koji od 2015. ima vise golova protiv velike petorke (racunaj i one bivse).
Naravno losu sliku na odlicna izdanja bacaju uzasni slobodnjaci te situacije poput promasenog penala sinoc o kojoj ce neki bulazniti do kraja sezone.
Ne pominjem bezveze ovu minutazu. Ofanzivac statusa - prvotimac, po sezoni izadje na oko 3000 minuta.
Nadji igraca Uniteda koji od 2015. ima vise golova protiv velike petorke (racunaj i one bivse).
Naravno losu sliku na odlicna izdanja bacaju uzasni slobodnjaci te situacije poput promasenog penala sinoc o kojoj ce neki bulazniti do kraja sezone.
Ne pominjem bezveze ovu minutazu. Ofanzivac statusa - prvotimac, po sezoni izadje na oko 3000 minuta.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
112 midfielders in the Premier League have created more chances than Lingard since the start of last season.
Yebena desetka Man Uniteda.840 Premier League minutes in 2019.
7 Key Passes
0 Goals
0 Assists
Compared to:

Kad razmislim, obzirom na širinu u ofanzivi i obzirom na to da je frajer od svih ofanzivnih igrača nekako najmanje povrijeđen, biće hladno najstandardniji u prvih 11.

Pa, nakon toliko dobijenih šansi, njegovih dometa smo valjda svi već svjesni. Mrtvi prosjek od igrača (ako i to), koji će bljesnut tu i tamo, možda odigrat neki dobar presing u jačoj utakmici i to je to.
Bolje daj priliku A. Gomesu, njemu ćemo lakše oprostiti i ako lošije šta odigra, makar je mlad, imaš neku nadu za poslije, možda će napredovat sa minutažom. Za ovog već znamo, lik ima 27 godina, sigurno neće u 28. proigrat znatno bolje.
Branio sam ga, uvijek vjerov'o da može poslužiti ekipi, ali ne može biti jedna od glavnih karika. Nikad. Backup i to je to, a mi imamo ovu situaciju sad...
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Nisi trebao ovo postavljati evo stid me iskreno tih podataka
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Ljudi sta je sa Fredom zna li iko? On,pogba i mc tominej ili pereira bi trebali pocinjati utakmice u sredini. Ovaj James je dobar po lijevoj strani, jucer se vidilo u 2.poluvremenu..
Kakav Fred haha lik je gori od lingarda i mctominaya
Glory Glory Man United
Los je bio Fred toga smo svjesni, ali treba mu barem opet dati sansu. Jednostavno bez trojice u sredini nema igre. Mozemo mi i dobiti neke utakmice ali to je sve na HoRuk i individualni bljesak. Fali A. Herera to se vidi u ove prve tri tekme. Ona pobjeda protiv celzija ne treba nas zavarati, jer smo imali i srece..
Treba mu dati šansu slažem se. Posudbom ili transferom u Stoke.rille je napisao/la:Los je bio Fred toga smo svjesni, ali treba mu barem opet dati sansu. Jednostavno bez trojice u sredini nema igre. Mozemo mi i dobiti neke utakmice ali to je sve na HoRuk i individualni bljesak. Fali A. Herera to se vidi u ove prve tri tekme. Ona pobjeda protiv celzija ne treba nas zavarati, jer smo imali i srece..
Glory Glory Man United
Daduli je napisao/la:Treba mu dati šansu slažem se. Posudbom ili transferom u Stoke.rille je napisao/la:Los je bio Fred toga smo svjesni, ali treba mu barem opet dati sansu. Jednostavno bez trojice u sredini nema igre. Mozemo mi i dobiti neke utakmice ali to je sve na HoRuk i individualni bljesak. Fali A. Herera to se vidi u ove prve tri tekme. Ona pobjeda protiv celzija ne treba nas zavarati, jer smo imali i srece..

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Pogba je od prvog dana bio nemotivisan. Na stranu njegovo ponasanje na terenu i to sto nicemu ne sluzi na sredini, al koliko lik lopti gubi, to nisu istine.
Kod nas barem Xhaka gubi yebat ga ionako je smece. Ja stvarno volim gledat United jer uzivam kad gubite
i odgledam barem 25 utakmica u sezoni, i nikad al bas nikad mi Pogba nije djelovao da je to taj igrac na sredini koji ce prebacit balans dominacije na Unitedovu stranu
Kod nas barem Xhaka gubi yebat ga ionako je smece. Ja stvarno volim gledat United jer uzivam kad gubite

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Slazem se sa svim sto je @brokula napisao, osim ovo za uzivanje kada United gubi.
Pogba je izgledao tako u nekih 90% utakmica za United. Meni licno ni za repku nije izgledao kao WC u velikoj vecini meceva.
U Juventusu ga nisam nesto posebno gledao, malo u LP onda protiv Bayerna i jos mozda par derbija Serie A. Ali opet to je Italija a ti igras u Juventusu. Pitanje se postavlja koliko je to uopste legitimno? Ne vidim da je Juve ista izgubio njegovim odlaskom, osjetilo bi se vala da je toliko dobar bio.
Realno ocekivali smo igraca koji ce uvezati igru, povesti United i uciniti saigrace boljim. Dobili smo vrhunski PR, inovativna frizerska rjesenja i 5 dobrih utakmica godisnje. Meni je pokazao dovoljno da mogu reci slobodno kako se radi o velikom promasaju.
Lingaarda i slicne nikada necu previse kritikovati, znamo svi sta on moze. Pogbu hocu jer smo od njega svi ocekivali mnogo a dobili veliko nista.

Pogba je izgledao tako u nekih 90% utakmica za United. Meni licno ni za repku nije izgledao kao WC u velikoj vecini meceva.
U Juventusu ga nisam nesto posebno gledao, malo u LP onda protiv Bayerna i jos mozda par derbija Serie A. Ali opet to je Italija a ti igras u Juventusu. Pitanje se postavlja koliko je to uopste legitimno? Ne vidim da je Juve ista izgubio njegovim odlaskom, osjetilo bi se vala da je toliko dobar bio.
Realno ocekivali smo igraca koji ce uvezati igru, povesti United i uciniti saigrace boljim. Dobili smo vrhunski PR, inovativna frizerska rjesenja i 5 dobrih utakmica godisnje. Meni je pokazao dovoljno da mogu reci slobodno kako se radi o velikom promasaju.
Lingaarda i slicne nikada necu previse kritikovati, znamo svi sta on moze. Pogbu hocu jer smo od njega svi ocekivali mnogo a dobili veliko nista.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Lukaku, Sanchez i Pogba loše igraju, kad se njih riješite bit ćete opet dobri 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- IlCapitano
- Kontakt:
Izgubio je itekako. Nisu imali asistenciju veznog kroz sredinu otkad je on otišao.Rooney88 je napisao/la:Slazem se sa svim sto je @brokula napisao, osim ovo za uzivanje kada United gubi.![]()
Ne znam, svakom svoje mišljenje, ali ja ga pamtim kakav je kod nas bio - suha klasa. E sad, možda je on puk'o k'o kokica od agenta, para, medija itd. pa zauvijek ostane ovakav, ali volio bih ga prvo vidjeti s pravim trenerom i složenom ekipom prije takvog zaključka.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Meni je samo kritično kako mi nemamo tempa u igri,od prve min kad utakmica počne ti bi rekao da su produžeci u najmanju ruku.
Početak svakog napada je traljav gdje lindelof il mecgajver povedu loptu razmjene pet pasova onda opet mcgajver povuče metar loptu napred pa je vrati lindelofu,niko da pridje il da se otvori uzme loptu od njih već oni preskaču sredinu šalju prema Marsijalu il Rasfordu,ono peglanje sve vise podsjeća na Lujino dodavanje bez ikakvog smisla zato i imamo pi 80% loptu a produktivnost tih 80% je nula
Ne znam sta Solsker analizira poslije utakmice al očito da je slijep kod očiju kad mu onako počinju napadi,da pokuša malo sredinu izmjeniti,jok Lingard pridje Mcgajver mu je gurne on mu vrati i opet negdje otrča ko muha bez glave PU u pm i trener i takav igrač
Početak svakog napada je traljav gdje lindelof il mecgajver povedu loptu razmjene pet pasova onda opet mcgajver povuče metar loptu napred pa je vrati lindelofu,niko da pridje il da se otvori uzme loptu od njih već oni preskaču sredinu šalju prema Marsijalu il Rasfordu,ono peglanje sve vise podsjeća na Lujino dodavanje bez ikakvog smisla zato i imamo pi 80% loptu a produktivnost tih 80% je nula
Ne znam sta Solsker analizira poslije utakmice al očito da je slijep kod očiju kad mu onako počinju napadi,da pokuša malo sredinu izmjeniti,jok Lingard pridje Mcgajver mu je gurne on mu vrati i opet negdje otrča ko muha bez glave PU u pm i trener i takav igrač
Ma glupo je pricati... vidite, da bi nas “dragulj” proigrao, treba ga neko dozvati, motivisati ga, ali ne na nacin da mu se tepa, glade testisi, daje na izvodjenje svaki moguci slobodnjak, penal... nego neko ko ce ga uhavizati. Ovako imas covjeka kome je tijelo u Manchesteru, a glava u Madridu. Ne valja nikako, a Ole nije dorastao situaciji. Drugo, Ole ga pogresno koristi. On nikada ne smije ali nikada biti taj zadnji ispred odbrane. Pa vise i ptice na grani vide da je uzasno nekonzistentan u formi, da carini loptu, da se kocka sa pasovima. Daj ga naprijed neka kreira, stavi mu osigurac iza ledja. Davno sam rekao da on za svoj mega transfer treba da zahvali gigantima Pirlu, Marchisiu, Chielliniu, Bonucciu... ljudima koji su bili dovoljno jaki da anuliraju njegove nedostatke kojih je realno dosta. Ako ga vec ne budu prodavali, celni ljudi Uniteda nemaju sta njemu dovoditi neke “complementry” igrace, nego bar jednu zvijer koja ce biti gazda sredine i koji ce drzati Pogbu na povodcu. Momak jednostavno nije vodja, nema osjecaj odgovornosti, ma koliko nasi megafoni iz kluba i njegov PR tim pokusavaju da dokazu suprotno. Nazalost, ovako kako sada stvari stoje, ovo ce da bude jedna zesca pizdarija od sezone, koja ce uz sco nase saginjanje opet rezultirati odlaskom Pogbe u Madrid.
S druge strane, bar mi je drago da nismo napravili gresku i izuli se za onog Longstaffa iz Newcastlea. Jeat da je mlad, ali sve na njemu ukazuje na to da je u pitanju jos jedan u nizu precijenjenih “engleskih talenata”. Hvala ima na tome, takvih imamo i previse u timu
S druge strane, bar mi je drago da nismo napravili gresku i izuli se za onog Longstaffa iz Newcastlea. Jeat da je mlad, ali sve na njemu ukazuje na to da je u pitanju jos jedan u nizu precijenjenih “engleskih talenata”. Hvala ima na tome, takvih imamo i previse u timu
ne mozes prijatelju bas tako gledati fudbal samo kroz statistiku...nije fudbal kosarka brat moj ....kakva statistika ako se ne radi o golovima potpuno je beznacajna...navest cu ti jedan banalan primjer ..npr poredis dva vezna igraca recimo dvije poplurno "desetke"...na jednoj strani imas alibi igraca koji ima uspjesnost dodavanja 98 % gdje odigrava samo prvom do sebe,i nikad nista se ne izrodi iz toga...a onda sa druge strane imas igraca koji konstantno napada gol ...uputi 23 pogresna pasa da bi onaj 24 pas bio gol ...koji igrac je vazniji,vrijedniji....po tvom i izvlacenju statistike birao bi ovog prvog .....a ekipa nikakve koristi nema od tih 98 % uspjesnosti....fudbal je timska igra i samo se gleda koliko doprinosis dobrim rezultatima ...sve ostalo je maska ...Asteriks je napisao/la:Kakvi Rashfordi, pa prati li iko ovog momka uopce. Strasan ucinak protiv timova gornje etaze. Napravi si rezime dosadasnje karijere mladica od 20-ak godina koji je veci dio karijere proveo na poziciji krila.boriti se za titulu, a ova dvojica biti na najvišem mogućem nivou opet dok će Lingardi, Pereire, Rashfordi i sl. uvijek biti isti.
Najjaci su oni sto furaju pricu kako je trebao izbiti na 20 + golova. Ok, al kada sa 19 godina i minutazom od 1800 min (npr. sezone 2017/18.).
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sa motivisanim Brunom bi puno bolje prosli nego sa ovim trogodisnjim Pogbom. U to sam siguran. Steta samo sto je Herrera ovako lako otisao jer bi nam idealan bio. Kako god okrenes trebat ce jedan takvog profila.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Statistika je validna kada je koristis u pravom kontekstu.ne mozes prijatelju bas tako gledati fudbal samo kroz statistiku...nije fudbal kosarka brat moj ....kakva statistika ako se ne radi o golovima potpuno je beznacajna...navest cu ti jedan banalan primjer ..npr poredis dva vezna igraca recimo dvije poplurno "desetke"...na jednoj strani imas alibi igraca koji ima uspjesnost dodavanja 98 % gdje odigrava samo prvom do sebe,i nikad nista se ne izrodi iz toga...a onda sa druge strane imas igraca koji konstantno napada gol ...uputi 23 pogresna pasa da bi onaj 24 pas bio gol ...koji igrac je vazniji,vrijedniji....po tvom i izvlacenju statistike birao bi ovog prvog .....a ekipa nikakve koristi nema od tih 98 % uspjesnosti....fudbal je timska igra i samo se gleda koliko doprinosis dobrim rezultatima ...sve ostalo je maska .
Kreirani ziceri, produktivni driblinzi, golovi protiv jacih. Sve navedeno Rash ima na svojoj strani uz onaj timski doprinos koji cesto prolazi ispod radara.
Nema centralnu rolu u vrhu vec ga se cesto koristi po strani, te nema par sezona iza sebe sa minutazom koja dolikuje jednom prvotimcu.
Za mene je dragulj, tito, ban, velmoza, markiz, padisah... tako da to misljenje nece promjeniti ni licno on da dodje i kaze drugcije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.