Što Schalkeova, pa oni po pitanju transfera rade sjajan posao...Njima se više može zamjeriti po pitanju drugih stvari, kao npr trener...amerosm je napisao/la:
Eh ukoliko uprava BVB-a ovo uradi onda stvarno moze uci u konkurenciju sa HSV-om i Schalke-om kada je najgluplja uprava lige u pitanju.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Zasto najgluplja...ako vec moramo izgubiti Gundogana,ne vidim nista lose da se to iskoristi i dovede Benzema.
E sad druga stvar sto uopste ne vjerujem da postoji ta opcija.
@valencia
Barrios nije nista bolji na lopti od Lukakua...njegovo ucesce u igri je bilo poprilicno skromno.
E sad druga stvar sto uopste ne vjerujem da postoji ta opcija.
@valencia
Barrios nije nista bolji na lopti od Lukakua...njegovo ucesce u igri je bilo poprilicno skromno.
Necemo na temi BVB-a pricati o Schalke-u, samo cu reci Felix Magath i klimanje glavom od strane mesara i ostalih u upravi i jos ako na to dodamo izbor trenera onda dobijemo veliku konkurenciju HSV-a kada je najgluplja uprava u pitanju.effe_sa je napisao/la:Što Schalkeova, pa oni po pitanju transfera rade sjajan posao...Njima se više može zamjeriti po pitanju drugih stvari, kao npr trener...amerosm je napisao/la:
Eh ukoliko uprava BVB-a ovo uradi onda stvarno moze uci u konkurenciju sa HSV-om i Schalke-om kada je najgluplja uprava lige u pitanju.
@ adnan24
pa bolje je uzeti sumu X (ako se vec mora izgubiti Gundogan) i rijesenje za zamjenu Lewandowskog potraziti u manjim klubovima, nego dovoditi onog panja koji bi bio preplacen i jos Vas vise nervirao nego sto je Lewandowski.
Ovo je neko moje vidjenje ove situacije, mada vjerujem da ce Gundogan produziti ugovor sa BVB-om i da RM nije opcija pogotovo nakon sto je objavljeno da je Alonso produzio ugovor na jos dvije godine, a isto tako cemu Sahin dati par savijeta kada je RM u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ako neko zna link za sutrasnju prijateljsku tekmu..neka postavi..unaprijed zahvalan!! <3 bvb
Eto kao što sam napisao prije 2 dana kada je u Bildu izašla vijest za Gnabrya da će Bild do ljeta nekih 50ak igrača dovesti u vezu s BVBom, i evo za danas nam Bild predstavlja novog igrača, a to je:
Karim Benzema! Igrač Reala zarađuje tamo 13 milijuna €. Ta informacija je dovoljna da se uvidi da je ovo još jedna bljuvotina proizašla iz Bildovog laboratorija. Ne mogu vjerovat da stvarno ima ljudi koji vjeruju u ovo što ovi klošari pišu. Jedino da Real nastavlja plaćati Benzemu, a da igra za nas
...
Ok, za 2 dana očekujem sljedeće ime u Bildu...ajmo možete vi to!
Karim Benzema! Igrač Reala zarađuje tamo 13 milijuna €. Ta informacija je dovoljna da se uvidi da je ovo još jedna bljuvotina proizašla iz Bildovog laboratorija. Ne mogu vjerovat da stvarno ima ljudi koji vjeruju u ovo što ovi klošari pišu. Jedino da Real nastavlja plaćati Benzemu, a da igra za nas
Ok, za 2 dana očekujem sljedeće ime u Bildu...ajmo možete vi to!
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
zamjeniti kršnog turčina moderne frizure sa ovim ljubiteljem maloljetnih curica i transseksualnih muškaraca bi fakat bilo glupo.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- Omerbavarac
- Kontakt:
Haj' da vidimo.Borussia Dortmund soll laut italienischen Medien Interesse an Inter-Abwehrspieler Andrea Ranocchia haben. Die Italiener verlangen demnach rund 12 Millionen Euro Ablöse
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo link za tekmu protiv Standarda
http://live.bvbtotal.de/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je i sastav:

EDIT:
Auba 1-0 nakon fine akcije....
http://live.bvbtotal.de/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je i sastav:

EDIT:
Auba 1-0 nakon fine akcije....
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 11 jan 2014, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Strasna akcija Bendera,Pisczeka i na kraju golcina Aubameyanga.
Ne slazem se, nikako. Barios je izmislio tehniku za Lukakua, kojeg krase neke druge kvalitete. Brzi je i pokretljiviji igrac, sposoban odigrati kvalitetan dupli pas sto je Dortmundova igra... kretanje, otvaranje i dupli pasovi. Lukaku je sasvim drugaciji igrac, za drugi stil igre.adnan24 je napisao/la:
@valencia
Vrijeme je pregazilo sidrase. Trazi se presing, a to sidrasi ne mogu odigrati. Sa Lukakuom ili Bentekeom mozes zaboraviti na kvalitetan presing, a upravo je to glavna karakteristika Dortmunda.
Iako je Cicarito seprtljav, po meni je bolji izbor od ovih teskasa. Da je tehnicki malo bolje doradjen, bio bi jedan od najboljih napadaca u Evropi. Nekim cudom je uvijek gdje i lopta, samo nekada ne zna najbolje ustopati i opucati.
Benzema je trut. Ni on nece potrcati i zaganjati. Meni jedan od iritantnijih igraca. Najgori u Realu, svakako.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Lukakua nisam previse gledao tako da ne mogu previse reci o njemu ali za Barriosa znam da nije previse aktivan u igri,sigurno ni 50% kao lewandowski...uglavnom se primjecivao samo kod proslave gola ali to i jest njegova najveca vrlina...masina za golove.
Edit
Aube kao napadac u drugom poluvremenu...LIKE za ovaj potez Kloppa.
Miki na sestici...zanimljivo.
Edit
Aube kao napadac u drugom poluvremenu...LIKE za ovaj potez Kloppa.
Miki na sestici...zanimljivo.
Lagana pobjeda bez puno muke uz dva prelijepa gola.
Auba sa golom i asistencijom igrač utakmice.
Auba sa golom i asistencijom igrač utakmice.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
En nam se Watzke raspricao po medijima da cemo sad na ljeto potrositi puno para na kvalitetna pojacanja!
Nije htio iznjeti u javnost o kojoj se svoti novca radi...ali izgleda bice velika lova u pitanju.
Hajd nebi li nas sunce ogrijalo da se to obistini... I da onda jurisamo na titulu u bundeski za sljedeci sezonu!!
<3 bvb
Nije htio iznjeti u javnost o kojoj se svoti novca radi...ali izgleda bice velika lova u pitanju.
Hajd nebi li nas sunce ogrijalo da se to obistini... I da onda jurisamo na titulu u bundeski za sljedeci sezonu!!
<3 bvb
En nam se Watzke raspricao po medijima da cemo sad na ljeto potrositi puno para na kvalitetna pojacanja!
<3 bvb
<3 bvb
Da li je neko pratio Michy Batshuayia? Kakav je igrač? Da li bi se uklopio u sistem Dortmunda?
Ja bih radije da se dovede jedan ovakav napadač,koji je pokazao da može zabijati i igrati u solidnim ligama,nego da se dovede napadač koji će koštati 30-40 miliona,a neće moći pokazati ništa novo.
Dortmund još uvijek daje neku bajkovitost ovom sportu i ne bih želio da postanu klub koji će davati velike pare za transfere i plate.
Ja bih radije da se dovede jedan ovakav napadač,koji je pokazao da može zabijati i igrati u solidnim ligama,nego da se dovede napadač koji će koštati 30-40 miliona,a neće moći pokazati ništa novo.
Dortmund još uvijek daje neku bajkovitost ovom sportu i ne bih želio da postanu klub koji će davati velike pare za transfere i plate.
Ne znam u cemu je problem sa velikim transferima i visokim platama?
Kada su klubovi imali godisnji profit od milion maraka, igraci su imali mjesecne plate u iznosu par hiljada maraka. Sada se prihodi mjere stotinama miliona, pa i plate rastu paraleno sa profitom klubova. Igraci to u svakom slucaju zasluzuju. Sta bi vi sa tim parama? Da zavrse u dzepovima vlasnika? Ne kontam?
Igraci su zasluzni za enorman profit klubova i to dobro naplacuju. Sve je kristalno jasno.
Druga je stvar sto se pojedini klubovi precjene, ulaze previse u igrace koji ne ispune ocekivanja... Ili jednostavno nagomilaju u ekipu 30 igraca sa visokim platama. Dizu kojekakve kredite i tako tonu...
Bajern svoje igrace dobro placa i svaki godine biljezi profit. Bolje da te pare zavrse u dzepu Riberija i Robena nego u dzepovima glavesina, kao sto je slucaj kod nas.
Kada su klubovi imali godisnji profit od milion maraka, igraci su imali mjesecne plate u iznosu par hiljada maraka. Sada se prihodi mjere stotinama miliona, pa i plate rastu paraleno sa profitom klubova. Igraci to u svakom slucaju zasluzuju. Sta bi vi sa tim parama? Da zavrse u dzepovima vlasnika? Ne kontam?
Igraci su zasluzni za enorman profit klubova i to dobro naplacuju. Sve je kristalno jasno.
Druga je stvar sto se pojedini klubovi precjene, ulaze previse u igrace koji ne ispune ocekivanja... Ili jednostavno nagomilaju u ekipu 30 igraca sa visokim platama. Dizu kojekakve kredite i tako tonu...
Bajern svoje igrace dobro placa i svaki godine biljezi profit. Bolje da te pare zavrse u dzepu Riberija i Robena nego u dzepovima glavesina, kao sto je slucaj kod nas.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
ova nagađanja i izmišljanja tko će doći u bvb pomalo zamaraju. na tm-u u rublici glasine ima jedno 100 igrača koji se povezuju s bvb-om.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
Da,igrači su zaslužni u jednu ruku. Ipak,najzaslužniji su navijači koji to sve prate i koji dižu cijenu nekom sportu. I drugi sportisti moraju mnogo da treniraju,ali ipak njihovi sportovi nisu plaćeni kao fudbal jer nisu praćeni.Valencia je napisao/la:Ne znam u cemu je problem sa velikim transferima i visokim platama?
Meni se lično ne sviđa u šta se sport pretvara ili u šta se pretvorio jer se polako gubi bit sporta. Sve je manje fair-playa,sve manje poštovanja prema protivniku i samoj igri,sve se manje gleda na koji način ćeš doći do uspjeha.
Evo ti izjava jednog igrača Dortmunda,Blaszczykowski:
"Ne volim riječ "zvijezda" zbog toga što sam ja samo obična osoba. Doktor koji spašava živote svaki dan ima mnogo važniji posao. Jedina razlika je u tome što je moj posao prikazan na TV-u. Zaista mi je drago što sam uspio svoj hobi pretvoriti u profesiju."
Ne volim pare i skupe stvari,valjda zato imam problem sa visokim platama i velikim transferima.
I neko ostavi mjesto prvotimca u rastućem BVB da bi bio rezerva u nikad slabijem MU, zato što smatra da se za platu od 5 miliona ne može kupiti nešto što može za 7 miliona, a da to nešto treba normalnom čovjeku. Ne znam dokle će ljudi ići na utakmice i pratiti fudbal ako se nastavi tendencija koncentracije najkvalitetnih fudbalera u jako malom broju klubova. Elitizam u fudbalu je uvijek postojao, ali su postojali i ligaški derbiji, koji su se u Španiji sveli na jedan, u Italiji derbija više nema, tamo su poluprazne tribine, a i u BL se može desiti da FCB osvoji prvenstvo bez ijednog pravog derbija i da ostavi pratnju na minus 25 bodova. Onda se sve svodi na LP u kojoj još postoji konkurentnost. Ja kad vidim da neko u nekoj od najjačih liga promaši prazan gol sa dva metra, a ima platu nekoliko miliona, onda se stvarno čovjek pita jesmo li mi blesavi i kuda to sve vodi. I koliko bi trebao biti plaćen doktor koji spašava ljudske živote, naučnik, dobar inžinjer itd.
En bavarci kukaju, boje se povredio I'm se Alaba.
Kazu ako sta bude ozbiljnije, tesko ce naci zamjenu...njegov izostanak bi bio nedoknadiv!!
Hebote a mi odigrali skori citavu polusezonu bez pola tima..bez kompletne zadnje linije ..plus Gundo..pa ne kukamo kao bavarci..!
Kod njih se jedan igrac povrijedi I odmah frka.
A jakog mi kluba..prdacina..
Kazu ako sta bude ozbiljnije, tesko ce naci zamjenu...njegov izostanak bi bio nedoknadiv!!
Hebote a mi odigrali skori citavu polusezonu bez pola tima..bez kompletne zadnje linije ..plus Gundo..pa ne kukamo kao bavarci..!
Kod njih se jedan igrac povrijedi I odmah frka.
A jakog mi kluba..prdacina..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.