Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
boze zar je moguce
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- Los*Blancos
- Kontakt:
Pa i City vam dere guzu 

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- Los*Blancos
- Kontakt:
opaaaa trpaj kad vec moze...Ovaj nece biti na klupi duze od 3 sedmicereds je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Penal ?
Smiješno ! Tevez 3:0 !

El mejor club del siglo XX
- King Kenny
- Kontakt:
ode sve u 3pm necu vise ni gledat

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- reds_forever
- Kontakt:
Meni ovaj n'gog danas opasno na zivac ide...ovo u napadu ne moze nikako,napadac koji u 123455789009493540 X 10 na 35849058305849 dodira sa loptom ne moze nista zivo uciniti,ne funkcionise,dajte nam pachecaaaaaaa

Evo ja sa tva predjoh na net da gledam...ne znam vise sta da radim,mozda ovako bude sretnije....King Kenny je napisao/la:ode sve u 3pm necu vise ni gledat![]()
![]()
![]()
![]()
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- King Kenny
- Kontakt:
Ma necu ja nigdje vise,odo leci spavat evoo vec mi pritisak skocio....reds_forever je napisao/la:Meni ovaj n'gog danas opasno na zivac ide...ovo u napadu ne moze nikako,napadac koji u 123455789009493540 X 10 na 35849058305849 dodira sa loptom ne moze nista zivo uciniti,ne funkcionise,dajte nam pachecaaaaaaa![]()
![]()
Evo ja sa tva predjoh na net da gledam...ne znam vise sta da radim,mozda ovako bude sretnije....King Kenny je napisao/la:ode sve u 3pm necu vise ni gledat![]()
![]()
![]()
![]()

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Nema nista od ovog Liverpula 

E sad ga ****, baš ga ****..oprostite na rječniku, al ja jednostavno ne kontam što nikako ne možemo doći do dobrih rezultata...
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Valjda ce nakon ove utakmice Roy skontat sljedece
Lukasa protjerat sa Anfielda
Aggera na stopera, a Skrtela na klupu
Jovanovica na klupu
Ngoga na transfer listu
Kupiti beka, napadaca i veznog igraca
Kuyta prodat
Babela u prvu postavu
Reinu kod psihologa odvest
Najgore od svega sto ce ljudi pomislit da je ovaj city neka sila, a ljudi iz jedne jedine sanse dali tri gola
Jovanovica na klupu
Ngoga na transfer listu
Kuyta prodat
Babela u prvu postavu
Najgore od svega sto ce ljudi pomislit da je ovaj city neka sila, a ljudi iz jedne jedine sanse dali tri gola

nema potpisa
e finu je sansu pachecu dao, 4 minute do kraja jbo sve svoje
Klopp for the kop!
- reds_forever
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Valjda ce nakon ove utakmice Roy skontat sljedece
Jovanovica na klupu
Ngoga na transfer listu
Kuyta prodat
Babela u prvu postavu

Agger jedino djeluje kako treba,a onog retarda mascherana treba poslati u neku zabit u tadzikistan i slicne djavole,daBogda mu zena engleskog ne progovorila vise nikad,crkli odmah i on i ona...
Eh da nam je sad Aquilani
I samo da dodam da ja ne znam kako se uvijek nadje neki stvor ispred reine,cini mi se da mu je tevez kod prvog gola zasmetao
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 23 avg 2010, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- the scouser
- Kontakt:
Uzese nas ko izbjeglica prazan stan.Pa ovo je smijesno kako lose igramo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

City niti jedne promasene prilike,tj. sve sto su imali iskoristili su..Moj Milane ima i naprijed ne ide samo lopta nazad,sta je ono bok te,pa lik je samo nazad vraca..I u defanzivi je nula,bar pomozi jadnom Aggeru da sacuva onog prokletog Johnsona,ccc..Niti ostali nisu bili mnogo bolji,al on mi ja vcrs bas katastrofa..Jedini nas covjek na terenu koji zasluzuje pozitivnu ocjenu je naravno kao i uvijek Steve-G..Covjek uvijek odradi svoj zadatak,milimetarski precizni pasovi,koji genije..Desna strana je takodjer bila katastrofa,a naravno veoma me rijetko izivcira,al vcrs jeste,Dirk Kuyt..Kod drugog gola,sudija je mogao komotno svirati faul na Aggeru al o tom po tom..Penal isto mogao je da bude nedosudjen,jer po mom misljenju nije bilo nekog prevelikog kontakta i Johnson se na divan nacin bacio,a i lopta je bila vec daleko od njega..Ngog se gubi,Torres imao nekoliko finih individualnih poteza i pokusaja,nista vise od toga..Sve u svemu lose,lose,lose...
Dolazi WBA,nadam se boljem

- pride_of_merseyside
- Kontakt:

I gore od toga lose!pride_of_merseyside je napisao/la:![]()
Šta se dešava? Sad sam ušla u kuću i vidjela rezultat...ne mogu vjerovati...pa zar smo toliko loše igrali???
![]()
Pod hitno, dok ga jos hoce prodati Kuyta, uostalom ja sam to jos u junu rekao.
Pokusati dovesti Ruiza, ako **** daju lovu.
Obavezno prodati Mascha, sa njim gratis dati Ngoga.

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Pishem svereds_forever je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Valjda ce nakon ove utakmice Roy skontat sljedece
Jovanovica na klupu
Ngoga na transfer listu
Kuyta prodat
Babela u prvu postavu
Najgore od svega sto ce ljudi pomislit da je ovaj city neka sila, a ljudi iz jedne jedine sanse dali tri gola![]()
Pisi minus
Potpis za boldano
Ovo zadnje ti je na mjestu....nama je problem sto mi sanse ne mozemo realizovati...toliko izgubljenih lopti,netacnih dodavanja,ne znam vise ni jel nam napadi teku sporo ili prebrzo...
Agger jedino djeluje kako treba,a onog retarda mascherana treba poslati u neku zabit u tadzikistan i slicne djavole,daBogda mu zena engleskog ne progovorila vise nikad,crkli odmah i on i ona...
Eh da nam je sad Aquilani

Fakat isto kao da nikad nisu trenirali, nikako da se neka akcija napravi za dobar centarshut. Ajd ona desna strana inekako kad Johnson dodje, al lijeva je ocajna.
Lukas i Ngog nisu kalibar za sanderlend, a ne za Liverpool. Hocel to iko ziv skontat tamo!!!!!!!
nema potpisa
- TheScouser
- Kontakt:
Desava se ono isto sto se desavalo i dok je Rafa bio tu. Dok su Gerrard i Torres van forme, mi smo cista nula.pride_of_merseyside je napisao/la:![]()
Šta se dešava? Sad sam ušla u kuću i vidjela rezultat...ne mogu vjerovati...pa zar smo toliko loše igrali???
![]()
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.