RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Odje.baus, i svima ostalim koji krenu u ove price. Nabijem ih sve na ku.rac.
Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 14 mar 2024, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nadam se da ce nasi izignorisati ovo isto kao sto su nas kada smo zaklani sa pola godine bodovima bez publike i ostankom bez najboljeg posljeratnog predsjednika. Ostali bez evrope i sada bi nakon tri godine moralisali ostatku lige kako se treba boriti za bolje sutra bh fudbala. Mi smo platili svoj ceh idemo Senade po evropu 

Hmmm... Kao da smo imali neku slicnu inicijativu u kojoj su dobro vagali sta ce reci kad nisu oni bilo osteceni...
Da se razumijem, ono sinoc je bilo žešće šteljenje, i uvijek ću biti protiv toga. Samo mi dvoličnost smeta.
Da se razumijem, ono sinoc je bilo žešće šteljenje, i uvijek ću biti protiv toga. Samo mi dvoličnost smeta.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
Mirvah izgleda konta da smo svi budale, i da će im se zaboraviti istupanje iz 4R zbog korona titule. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Mi smo se mogli ugasiti zbog svoje borbe da se ovi ljudi nisu uključili. Sjetite se samo kakvo smo suđenje imali i to svaku utakmicu, ne samo protiv Borca. Daleko od toga da podržavam ovu strukturu u savezu kao i bilo kakve krađe protiv bilo koga, ali treba malo mudrije ovaj put.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 13:20Nadam se da ce nasi izignorisati ovo isto kao sto su nas kada smo zaklani sa pola godine bodovima bez publike i ostankom bez najboljeg posljeratnog predsjednika. Ostali bez evrope i sada bi nakon tri godine moralisali ostatku lige kako se treba boriti za bolje sutra bh fudbala. Mi smo platili svoj ceh idemo Senade po evropu![]()
-
- Kontakt:
Imali smo sansu svi kada je Hasic bio predsjednik. Velez Zeljo Sarajevo Sloboda pa nema tog saveza kojeg ova 4 kluba nebi mogla pojest Celik je bio niza njega necu racunati. Oni se tada mahniti napravise i sada kada su 99% popusili evropu jedni i drugi oni bi neke sastanke da ozdravimo bh fudbal. Tako licemjerno a smijali su nam se svi bili kada su nas zaklali
Cinjenica je da je na Kosevu sinoc bila sudijska lakrdija i da je Sarajevo osteceno u brojnim situacijama.
Cinjenica je i da je to smo i mi u brojnim susretima osteceni sudijskim odlukama. Jedna takva utakmica je bila bas protiv Sarajeva. I nisu se tada samo navijaci i forumasi nasladjivali i sprdali, nego je i sam klub (FK Sarajevo) na zvanicnim stranicama i drustvenim mrezama objavljivao "hips don't lie".
Sada trebaju podrsku? Okej... Imaju je.
Deklarativno, isto onako kao sto su i oni podrzali inicijativu 4R.
Idemo danas jako i bahato do polufinala.
Svi na stadion!
Cinjenica je i da je to smo i mi u brojnim susretima osteceni sudijskim odlukama. Jedna takva utakmica je bila bas protiv Sarajeva. I nisu se tada samo navijaci i forumasi nasladjivali i sprdali, nego je i sam klub (FK Sarajevo) na zvanicnim stranicama i drustvenim mrezama objavljivao "hips don't lie".
Sada trebaju podrsku? Okej... Imaju je.
Deklarativno, isto onako kao sto su i oni podrzali inicijativu 4R.
Idemo danas jako i bahato do polufinala.
Svi na stadion!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Pametan gospodin bi radio za dobrobit fudbala i okupljao u inicijative... Odakle nam je to već poznato? Pa da, već jednom smo bili donji zbog te borbe. Njegov klub prvi se povukao kada je on došao, ali sada ga svrbi kad se po njemu udara. A ne pada mu na pamet da kazni 30 indijanaca u rosteru koji se ne mogu sa loptom sastati i "stručni" štab sa sportskim direktorom koji sve to vodi. Sinoćnja predstava je bila isključivo da pokriju svoje guzice...
Ako se realno pogleda njegova ideja, može se primjetiti da će ga H i S klubovi odmah iskulirati. Od ostalih klubova malo ih je organizacijski složeno da mogu ići u borbu protiv Saveza. Ostali će se prodati za pozajmice ili neke druge benefite. Tu onda ostaje Sarajevo i mi. Svaka njima čast, ali ja ne bih opet ispaštao radi njih, a sigurno se ne može ništa uraditi dok Vico roštilja sa Čeferinom.
Potrošili smo kvalitetnog predsjednika i izgubili mnogo zbog te borbe. Napokon je opet klub na zdravim nogama i radi se punom parom. Ovaj put trebamo malo više gledati sebe i svoj cilj.
Ako se realno pogleda njegova ideja, može se primjetiti da će ga H i S klubovi odmah iskulirati. Od ostalih klubova malo ih je organizacijski složeno da mogu ići u borbu protiv Saveza. Ostali će se prodati za pozajmice ili neke druge benefite. Tu onda ostaje Sarajevo i mi. Svaka njima čast, ali ja ne bih opet ispaštao radi njih, a sigurno se ne može ništa uraditi dok Vico roštilja sa Čeferinom.
Potrošili smo kvalitetnog predsjednika i izgubili mnogo zbog te borbe. Napokon je opet klub na zdravim nogama i radi se punom parom. Ovaj put trebamo malo više gledati sebe i svoj cilj.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Ne nasjedati na ove pozive Mirvica. Hvala na pozivu, imate podrsku, al ovako moralnu. Prosli put smo nagrbusili i za nas i za njih, sad je vrijeme da sami biju svoje bitke.
Nadam se da ce i predsjednik ovako razmisljati i nece nasjedati na ove fore iz osnovne skole.
Po pobjedu Rodeni danas
Nadam se da ce i predsjednik ovako razmisljati i nece nasjedati na ove fore iz osnovne skole.
Po pobjedu Rodeni danas

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Yebe nas se za Mirvica i Sarajevo. Mi smo prosli ovo 10 puta gore u zadnjih 5-6 godina. Yebale su nas sudije kako su znali i htjeli, pa su se i Sarajevo i Zeljo i ostali pravili da nista ne vide 
Moramo biti jako oprezni, jer kad se sjetim kup utakmica protiv Sirokog u Mostaru
2008-09
Velez - Siroki 1:4
Pa onda kad smo izgubili polufinale kupa kuci 0:1
Pa onda ona u koroni 0:1 kuci, eurogol meni se cini Ikica
2008-09
Velez - Siroki 1:4
Pa onda kad smo izgubili polufinale kupa kuci 0:1
Pa onda ona u koroni 0:1 kuci, eurogol meni se cini Ikica
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
U svakom slučaju, dobro je da su pitari juče zakuhali oko suđenja, tako da bi danas utakmica trebala proći uz pošteno suđenje (možda čak i malo "domaćinsko" iz bojazni da se ne pridružimo Mirviću i kompaniji).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
- Kontakt:
A kad su nas klali i žalili se pitari pisali,
Jesul istupili?
Ne smeta njima što se namješta,nego što se njima ne namješta.Navikli svi 25 godina titule i europu završavati za stolom i sad će se oni boriti za BH fudbal
Jesul istupili?
Ne smeta njima što se namješta,nego što se njima ne namješta.Navikli svi 25 godina titule i europu završavati za stolom i sad će se oni boriti za BH fudbal

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
FK VELEŽ: Duka, Oreč, Čaić, Pršeš, Hrkać, Guliashivili, Suljić, Haskić, Domić, Šturm, Vehabović.
Šuti, izletio sam ranije sa posla

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.