Moderator/ica: GracanicaAA
polagano gubi mjesto u timu,mada mislim da ga ce ga trpit jos malo..vjrovatno Jovic samk ne ppdnosi tipove poput Mehanovica,ostalo vjerovatno ima telerancije jedan odredjen period.
Odlična vijest.Konačno se nešto dešava po ovom bitnom pitanju."Standard plus" kartica "skrojena" tačno za mene.tuzlac je napisao/la: ↑16 avg 2022, 16:34Sviđaju mi se cijene.
----------------------------------
" - članska sezonska ulaznica “Plava” prodavat će se za penzionere uz ček od penzije po cijeni od 30,00 KM;
- članska sezonska ulaznica “Standard” prodavat će se po cijeni od 50,00 KM;
- članska sezonska ulaznica “Standard plus”prodavat će se po cijeni od 100,00 KM uz koju će kupac dobiti na poklon dres našeg kluba;
Za sve dodatne informacije možete kontaktirati klupskoj sekretara na broj telefona: 061 315 849."
Da, ali Mladost nije imala obaveze u EvropiCityCity je napisao/la: ↑15 avg 2022, 22:46Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 avg 2022, 21:26Pa koliko ja znam fan shop i jeste gore u Simin Hanu u nekom marketu tj prostor do marketa. Nekad je bio kod semafora za BN i Kalesiju. Ako je jos uvijek do marketa ne bi bilo loše da na kasi možes platiti što treba. Samo se meni cini da to nije do prostora nego do volje kluba da ima fan shop. Nije im to izgleda interesantna tema.
Ono sto posebno potenciram je kašnjenje sa članskim. Duboko smo zagazili u sezonu a o njima ni riječi.
Stvarno se počesto zapitam da li ovaj klub uopće želi navijače i neku komunikaciju sa njima.
Evo na primjer ovaj klub nema "tehničkih problema" u sezoni 2022/2023.![]()
![]()
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 avg 2022, 18:04Mozda ponekad ove naše kritike i urode plodom.
Iako smatram da je sa ovim trebalo početi davno opet nikad nije kasno.
Članske su solidne cijene, sasvim korektne. Mislim da će nas većina uzeti ovu plus jer kad uračunaš dres dođe ti skoro kao i standard.
Samo nek se napreduje.
Čeliković može igrati na Husinom mjestu bez problema.Ako mu nije potreban odmor.....neka odmori u subotu protiv Leotara pa da je svjež na Zrinjski.Pozitivanstav je napisao/la: ↑17 avg 2022, 07:41Pantelic spreman?
Moze i Celikovic umjesto Karjasevica..
Ja bi počeo sa ovompostavomtuzlac je napisao/la: ↑16 avg 2022, 22:15...................................FEJZIĆ
...FEREIRA..........HRKAČ...............ŠUKILOVIĆ......MENDEŠ
.....................GAVRIĆ................PANTELIĆ
........ELEOUET................MIŠIĆ.....................VESELINOVIĆ
................................SMAJLAGIĆ
Kako je Joivic nahvalio Kulibalija o brzini,izdrzljivosti i sl,trebo bi igrat.Beledija je napisao/la: ↑17 avg 2022, 13:12Ja bi počeo sa ovompostavomtuzlac je napisao/la: ↑16 avg 2022, 22:15...................................FEJZIĆ
...FEREIRA..........HRKAČ...............ŠUKILOVIĆ......MENDEŠ
.....................GAVRIĆ................PANTELIĆ
........ELEOUET................MIŠIĆ.....................VESELINOVIĆ
................................SMAJLAGIĆ
............................ Brajlović
....Dario.........Hrkač....Šukilović ....Mehidić
...Karić Pantelić Čeliković
...Kuzmanović( Elue) Smajlagić... Veselinović(Kulibali)
Nista ne kontam ovu pistavku Jovica,al.ok,nadat se pobjedi..tuzlac je napisao/la: ↑17 avg 2022, 16:48Tuzla City: Fejzić, Šukilović, Gavrić, Smajlagić, Eleouet, Veselinović, Karić, Mešinović, Hrkač, Mehidić, Ferreyra.
----------------------------------Fejzić
..... Ferreyra.........Hrkač........... Šukilović.............Mehidić
.................Gavrić.........................Karić
........ Eleouet................Veselinović............. Mešinović
.................................. Smajlagić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.