FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

van gall
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la van gall » 03 jan 2011, 16:01

roy_makaay je napisao/la:slika
Slika koja ulijeva nadu.
Vec sad je daleko ispred svih :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 03 jan 2011, 16:20

Znaci to je to, doveli smo jednog igraca i to bi bilo to, nista od golmana, nista od beka, nista od stopera, doveli smo jednog igraca za 15 miliona eura, i to je navodno i previse sto su potrosili, a samo koliko su zaradili sezone 2010, i 15 im miliona previse, nazalost ovo nije ni B od onog nekadasnjeg Bayerna to moraju priznati svi a pogotovo mi navijaci Bayerna, nista od Bundes lige ove sezone, sto se tice LP cisto sumljam da mozemo nesto postici sa ovim kadrom, istina prosle sezone smo dogurali daleko ali cisto sumljam da to mozemo ponoviti.Ne kazem da trebamo trositi kao City ili Real, ali ako je jednom Bayernu 15 miliona puno koji u sezoni zaradi nekoliko stotina miliona, koji je u TOP10 najbogatih klubova onda stvarno ne znam.Stvarno se bojim kada pocne sezona sa ovakvom odbranom jedan ce nam Werder biti strasan protivnik a da ne spominjem Arsenal,Barcelonu,Chelsea,Milan itd.

Butt,Sattelmaier,Kraft,Breno,Braafheid,Van Buyten,Contento,Haas,Ottl,Bommel,Pranjic :roll:

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 03 jan 2011, 16:47

FC BAYERN je napisao/la:Znaci to je to, doveli smo jednog igraca i to bi bilo to, nista od golmana, nista od beka, nista od stopera, doveli smo jednog igraca za 15 miliona eura, i to je navodno i previse sto su potrosili, a samo koliko su zaradili sezone 2010, i 15 im miliona previse, nazalost ovo nije ni B od onog nekadasnjeg Bayerna to moraju priznati svi a pogotovo mi navijaci Bayerna, nista od Bundes lige ove sezone, sto se tice LP cisto sumljam da mozemo nesto postici sa ovim kadrom, istina prosle sezone smo dogurali daleko ali cisto sumljam da to mozemo ponoviti.Ne kazem da trebamo trositi kao City ili Real, ali ako je jednom Bayernu 15 miliona puno koji u sezoni zaradi nekoliko stotina miliona, koji je u TOP10 najbogatih klubova onda stvarno ne znam.Stvarno se bojim kada pocne sezona sa ovakvom odbranom jedan ce nam Werder biti strasan protivnik a da ne spominjem Arsenal,Barcelonu,Chelsea,Milan itd.

Butt,Sattelmaier,Kraft,Breno,Braafheid,Van Buyten,Contento,Haas,Ottl,Bommel,Pranjic :roll:
Butt- sasvim solidno brani, nekoliko nas je puta izvuko i donio nam pobjedu ili eventualno bod, zato bih nejga ostavio ako nista do kraja sezone

Sattelmaier-ovo je neka nada od golmana pa et neka ga nek brani za B tim :D
Kraf- mali ima potencijala, zato jos uvijek ne treba dovest Neuera, jer kad bude Butko branio i Kraft ce dobijat prilike pa da vidimo kakav je on potencijal, ko zna mozda je on novi Kahn
Breno-21 God, jak u duelima jak u skok igri, sasvim solidan na zemlji, zna da se nosi sa pritiskom i nakon ovih priprem mislim da ce biti odlican.
Braafheid,Van Buyten-ovu dvojci dat Želji nek Amra pokusa napravit od njih igrace...
Contento-20 god, brz ima sjajnu lijevicu, prodoran sljedece godine to je novi Clishy
Hass-kloc, on je za Btima ipak
Ottl- neka ga do kraja sezone i onda uzet milioncic za njeg
Bommel i Pranje- oni vise ne mogu pomoci ovom klubu, jedino ako ove pripreme ne napave nesto od njih

I ja bi volio vidjet Hummelsa, prejka stoper, mlad, i osim toga sto bi nama pomogo, oslabio bi znacajno Dortmund pa cak i maloh Hoevedesa isti slucaj ...
Razumijes ti mene burazere moj :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jan 2011, 16:54

FC BAYERN je napisao/la:Znaci to je to, doveli smo jednog igraca i to bi bilo to, nista od golmana, nista od beka, nista od stopera, doveli smo jednog igraca za 15 miliona eura, i to je navodno i previse sto su potrosili, a samo koliko su zaradili sezone 2010, i 15 im miliona previse, nazalost ovo nije ni B od onog nekadasnjeg Bayerna to moraju priznati svi a pogotovo mi navijaci Bayerna, nista od Bundes lige ove sezone, sto se tice LP cisto sumljam da mozemo nesto postici sa ovim kadrom, istina prosle sezone smo dogurali daleko ali cisto sumljam da to mozemo ponoviti.Ne kazem da trebamo trositi kao City ili Real, ali ako je jednom Bayernu 15 miliona puno koji u sezoni zaradi nekoliko stotina miliona, koji je u TOP10 najbogatih klubova onda stvarno ne znam.Stvarno se bojim kada pocne sezona sa ovakvom odbranom jedan ce nam Werder biti strasan protivnik a da ne spominjem Arsenal,Barcelonu,Chelsea,Milan itd.

Apsolutno se slazem no dok traje ovaj prelazni rok ima nade bar za jos neko pojacanje iako je Karl-Hanjc rekao da s Gustavom zavrsen i prelazni rok za Bayern.. :evil:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 03 jan 2011, 17:05

Govorio je Bayern i prije da nema pojačanja pa su ona iznenada stizala.Ako se otvori prostor vrlo je moguće da će Bayern dovesti još jedno pojačanje, ali ja sam sa kadrom zadovoljan.U odnosu na prošlu godinu mi imamo Brena,Kroosa i Gustava.Reklo bi se jači nego prošle godine.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 03 jan 2011, 17:27

A evo kako je Badstuber nacrtao Schweinija
slika

Malo se iskazalo likovnog talenta :D

A haman da je Murinjo zainteresovan da kupi Klosea, jer mu treba zamjena za Higuaina :?
Sent from my Philips Smart TV.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 03 jan 2011, 18:04

Evo i Gustava.
slika
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Elber
Kontakt:

Post Postao/la Elber » 03 jan 2011, 19:43

Opet prica oko Dzeke kazu da je Bayo ponudio 30 miliona eura za njega,al tek na kraju sezone da dodje.
Sta mislite vi o ovoj mogucnosti

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 03 jan 2011, 20:04

Luca.Toni je napisao/la:

Butt- sasvim solidno brani, nekoliko nas je puta izvuko i donio nam pobjedu ili eventualno bod, zato bih nejga ostavio ako nista do kraja sezone

Sattelmaier-ovo je neka nada od golmana pa et neka ga nek brani za B tim :D
Kraf- mali ima potencijala, zato jos uvijek ne treba dovest Neuera, jer kad bude Butko branio i Kraft ce dobijat prilike pa da vidimo kakav je on potencijal, ko zna mozda je on novi Kahn
Breno-21 God, jak u duelima jak u skok igri, sasvim solidan na zemlji, zna da se nosi sa pritiskom i nakon ovih priprem mislim da ce biti odlican.
Braafheid,Van Buyten-ovu dvojci dat Želji nek Amra pokusa napravit od njih igrace...
Contento-20 god, brz ima sjajnu lijevicu, prodoran sljedece godine to je novi Clishy
Hass-kloc, on je za Btima ipak
Ottl- neka ga do kraja sezone i onda uzet milioncic za njeg
Bommel i Pranje- oni vise ne mogu pomoci ovom klubu, jedino ako ove pripreme ne napave nesto od njih

I ja bi volio vidjet Hummelsa, prejka stoper, mlad, i osim toga sto bi nama pomogo, oslabio bi znacajno Dortmund pa cak i maloh Hoevedesa isti slucaj ...
Butt - Slazem se brani sasvim solidno, ali nije ni on vise toliko mlad, sezona dvije i trebace nam zamjena, umjesto da dovedemo sada jednog npr Neuera koji igra sa Schalkeom ligu prvaka i ako bude pruzo dobre partije skocice mu cijena duplo i onda ce ga biti jos teze dovesti, mlad, perspektivan, ima sve sto treba jednom golmanu i broj 1 u Njemackoj reprezentaciji.
Breno i Contento - jesu talenti slazem se, ali treba cekati jos dosta vremena i opet je pitanje dali ce zadovoljiti, nama trebaju igraci koji su vec dokazani, nije Bayern neki osrednji klub koji treba cekati igrace nekoliko sezona da se pokazu i da izrastu u velike igrace.
Ove ostale necu ni komentarisati nema potrebe.
Meni se ne svidza nikako politika kluba, cekaju neuspijeh i onda tek kad skontaju da prave greske onda pocinju trositi pare, kao sto je bio slucaj 2007/8 kada su doveli Riberya,Tonia,Jansena,Altintopa ... kad su potrosili vise od 50M €, kasnije se ispostavilo kao pravi potez pogotovo kupovina Riberya, kojem je cijena skocila duplo i koji je izrastao u jednog od najboljih igraca, Toni je imao strasnu sezonu i ova dva igraca su bili najvise zasluzna za tu sezonu ispostavilo se kao sjajan potez, i evo sve do sezone 10 smo imali jedno pravo pojacanje a to je Robben koji vise neigra nego sto igra i to je sve od uprave vidjecemo kako ce se snaci ovaj Gustavo, nazalost svaki prijelazni rok ocekujem neke novosti koje ce me obradovati ali svaki put se sve vise i vise razocaram.

Klare

Post Postao/la Klare » 03 jan 2011, 20:19

Kako ste tak'i? Ja(pogledaj avatar) vam dadnem prst, vi hoćete cijelu ruku. Ispunio sam obećanje i doveo pojačanje u odbrani po želji nikog drugog nego našeg trenera, i savjetnika bez kojeg ovo ne bi išlo torrente S-a, koji je prije svih zapazio Gustavove mogućnosti i kvalitete, na čiju preporuku je i došao. ;) Nova lica u svlačionici nam nisu potrebna. Napad nikad nije bio pitanje, a sada će i naša odbrana sa Gustavom izgledati puno stabilnije. Uvjereni smo u kvalitete Brene i Badstubera kao centralnih odbrambenih. Pojačanja više neće biti, hej-hej-hej znate li vi koliko je 15 miliona :?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jan 2011, 23:24

Klare je napisao/la:Kako ste tak'i? Ja(pogledaj avatar) vam dadnem prst, vi hoćete cijelu ruku. Ispunio sam obećanje i doveo pojačanje u odbrani po želji nikog drugog nego našeg trenera, i savjetnika bez kojeg ovo ne bi išlo torrente S-a, koji je prije svih zapazio Gustavove mogućnosti i kvalitete, na čiju preporuku je i došao. ;) Nova lica u svlačionici nam nisu potrebna. Napad nikad nije bio pitanje, a sada će i naša odbrana sa Gustavom izgledati puno stabilnije. Uvjereni smo u kvalitete Brene i Badstubera kao centralnih odbrambenih. Pojačanja više neće biti, hej-hej-hej znate li vi koliko je 15 miliona :?
U zadnje nekoliko godina navijači Bayerna i dobijaju samo prst od dotičnog gospodina..."Nova lica u svlačionici nam nisu potrebna " si ti gledao prvi dio sezone i trenutni minus 14 :? ..u kvalitete lepe Brene smo se dosta uvjerili mali je igrač za neki osrednji klub a ne veličinu kao sto je Bayern..znamo koliko je 15 mil i Bayern da bi ostao u korak s vodećim klubovima europe mora dovoditi kvalitetne igrače ako je neki klub finasijski moćan i konkurentan po pitanju transfera onda je to Bayern..

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 03 jan 2011, 23:36

FCB-Reporter ruft aus Doha an. Trainingseindrücke: Robben heiß wie eine Wüste aus Frittenfett! Immer Erster bei den Sprints. Anders als Ribery. Badstuber schlägt aus dem Mittelkreis lange Bälle auf Robben - jeder direkt auf seinen Fuß. Mit seinem typischen Move zieht er nach innen und visiert das Kreuzeck an. Trefferquote: Unfassbar. ...Der Mann ist on fire...

fcb-reporter zove iz dohe. utisci s treninga: robben je vruc ko pustinja od ulja za fritiranje! uvijek prvi u sprintevima. drugacije nego ribery. badstuber nabacuje s centra duge lopte na robben - svaki tocno na njegovu nogu. s njegovim tipicnim pokretom krece prema unutra i cilja u raslje. kvota pogodaka: nemoguca. covjek je 'on fire'..

jedan prijatelj mi se ponudio prevesti ovaj tekst :),necu nista komentarisati,ona slika gore me je dovoljno obradovala.,,

i samo jos da dodam,da ovaj "los blancos",izvinjavam se ako sam napravio gresku pri prepisci , pojma nema o onome sto prica :) toliko,jedva cekam novi nastup bayerna

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jan 2011, 23:57

Evo Miche i njegove Malage. :D

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 jan 2011, 23:59

Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 jan 2011, 00:03

Michi dres plaho pristaje, još argentinski trener (ako se ne varam), ma idila. :)

Pranja je trebao danas otputovati na pripreme, ali po svemu sudeći ostaje u Munchenu. Gripa neka, šta li je...
Vom Jäger zum Gejagten

Roemello89
Kontakt:

Post Postao/la Roemello89 » 04 jan 2011, 07:28

e pozdrav svima.... ja sam se tek logovao i veliki sam fan FC BAYERNA vec od malih nogu..... nadam se da cete me primiti... pozdrav svim bavarcima....
Željezničar Za Život Cijeli 19TM87

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 04 jan 2011, 09:28

Omerbavarac je napisao/la:Evo Miche i njegove Malage. :D

slika
:cry:

jedino mi pade na pamet ona kiticeva ´smejem se a place mi se...´ :cry:
yebayiga demikelis, pravio si opasne greske koje su te udaljile iz prve postave pa onda i iz kluba.
sretno u spaniji.
Roemello89 je napisao/la:e pozdrav svima.... ja sam se tek logovao i veliki sam fan FC BAYERNA vec od malih nogu..... nadam se da cete me primiti... pozdrav svim bavarcima....
vel´ko M
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 jan 2011, 12:15

Ovo sam kopirao sa jednog drugog foruma.
Luiz Gustavo: Želim osvajati trofeje s Bayernom

Novo pojačanje Bayerna, Brazilac Luiz Gustavo je sinoć s sportskim direktorom bavarskog kluba Christianom Nerlingerom stigao u Dohu na pripreme. Odmah je na dolasku dao svoj prvi intervju za službenu stranicu kluba.

fcbayern.de: Luiz Gustavo dobrodošli u Katar, dobrodošli u Bayern, kako ste putovali?

Luiz Gustavo: Hvala, dobro sam putovao. Prilikom putovanja Christian Nerlinger mi je pričao o klubu i što sve ovdje mogu očekivati.

fcbayern.de: Po prvi puta će te u utorak trenirati s novim suigračima. Kako se trenutno osjećate?

Luiz Gustavo: Malo sam nervozan ali mislim da je to sasvim normalno. Bayern je ogroman klub s sjajnim igračima. Ali sam zadovoljan i izrazito sretan što ću kao Bayernov igrač po prvi puta trenirati u utorak.

fcbayern.de: Sada kada ste se pridružili Bayernu, koji su vaši ciljevi?

Luiz Gustavo: Bio sam igrač Hoffenheima i želio sam preći u istinu veliku klub i sada sam dobio priliku. Naravno, želim osvajati trofeje s Bayernom i pomoći nam da imamo dobru sezonu.

fcbayern.de: Svestranost je jedna od vaših prednosti, ali koja je vaša omiljena pozicija?

Luiz Gustavo: Moja omiljena pozicija je u veznom redu ali moj je cilj pomoći momčadi tako da mi nije problem igrati negdje drugdje.

fcbayern.de: Koliko ste trenutno spremni. Kada mislite da možete zaigrati po prvi puta?

Luiz Gustavo: U ovom trenutku sam malo umoran zbog dugog leta ali sam zadržao svoju kondiciju na odmoru u Brazilu. Sada mi preostaje da se skoncentriram na moj posao i ostale odluke su na treneru.
slika
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 jan 2011, 12:33

Ovoj petorici ističe ugovor na ljeto:

slika

Šta vi mislite, ko će ostati (bar još jednu godinu), a ko napustiti Bayern ili ti dobiti šut-kartu.

http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 68476.html
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jan 2011, 12:41

Butt-najavio odlazak u penziju u slucaju dolaska Neuera ne zeli coek sjediti na klupi
Altintop-povratak u Tursku vjerovatno u Galatasaray
Ottl-suta karta u bilo kojem smjeru :)
Van Bomel-odlazi na ljeto mada ne iskljucujem da ode i u Januaru
Klose-mozda napusti Allianz Arenu vec sad i krene put Madrida a i žabari su bacili udicu (Lazio) licno volio bi da Miro zavrsi karijeru u Minhenu...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.